Нова тренировъчна прогрома

MA

17.06.06
19:53

Здравейте,на 14 години съм,тренирам от 5 месеца,тежа 48 килограма.Искам да продължа с четиридневна програма.Сегашната ми програма е :
                                Понеделник-гърди, бицепс, корем
                                Вторник-почивка
                                Сряда-гръб,трицепс,трапец
                                Четвъртък-почивка
                                Петък-рамо,корем
                                Събота-почивка
                                Неделя-почивка
Моля Ви дайте ми някакъв съвет

17.06.06
21:47

Много си малък и много отскоро тренираш,защо ти са тия 4-ри дни в седмицата.Сигурен съм,че не се храниш правилно и така съвсем няма да можеш да се възстановиш.Тренирай като досега,но най-важно е да се храниш правилно.

17.06.06
22:58

много ти е тая програма

MA

17.06.06
23:07

[quote author=“baihu”]Много си малък и много отскоро тренираш,защо ти са тия 4-ри дни в седмицата.Сигурен съм,че не се храниш правилно и така съвсем няма да можеш да се възстановиш.Тренирай като досега,но най-важно е да се храниш правилно.

OK значи ще продължа със същатата програма и все пак благодаря за съвета :)

17.06.06
23:12

програмата по която тренираш в момента не става, дай си почивка 1 седмица и започни понеделник сряда петък само с базови упражнения по 1 за мускулна гр. 3сер.  за ръцете по 2 сер.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1