04.07.06
16:56
Какво ще стане ако на всяка тренировка правя 3 серии по 8 повторения за крака клек? Защото в краката съм доста слаб?
04.07.06
17:18
Вероятно ще претренираш. По-добре си дай един почивен ден преди краката и поне още един след тях, прави тежки (но правилни) клекове, лег преса и бедрени разгъвания. За краката, като голяма мускулна група, при това далеч от сърцето, са нужни повече повторения-поне 10.
04.07.06
21:59
за да имаш големи крака един пат седми4но по 4етери упражнения по 4-5 серии по 10-15 повторения
Аз права крака два пъти в седмица и резултатите са ми много добри - на седмица по 1 сантиметър(аз също от скоро правя крака)
Ако те интересува как тренирам мога да ти кажа програмата си :wink:
04.07.06
22:55
jonidev
не съм спец, и не правя крака, но съм чел много от статиите на Arnold Schwarzenegger и той навсякъде казва че прави клековете на пирамида, пробвай и ти... не съм компетентен в тези насоки но ти казвам това което съм чел :P дано съм помогнал... успех
по-здрави
06.07.06
21:38
[quote author=“kazz”]Аз права крака два пъти в седмица и резултатите са ми много добри - на седмица по 1 сантиметър(аз също от скоро правя крака)
Kaчваш по 1 см на седмица. :shock:
06.07.06
21:45
[quote author=“kazz”]Аз права крака два пъти в седмица и резултатите са ми много добри - на седмица по 1 сантиметър(аз също от скоро правя крака)
Бреийййй ти си голяма работа :shock: :shock:
[quote author=“FiTnEsS_FeN”][quote author=“kazz”]Аз права крака два пъти в седмица и резултатите са ми много добри - на седмица по 1 сантиметър(аз също от скоро правя крака)
Kaчваш по 1 см на седмица. :shock:
Нема шега в това което казвам утре ше правя крака и ше видя дали поддържам темпото ;)