Вътрешната част на гърдите..

22.07.06
22:53

Тренирам от близо година и до сега тва не го бях забелязвал. Днес като легнах да спя след уморителна тренировка се загледах в гърдите си и забелязах, че вътрешната част почти я няма. Не че изобщо я няма, но просто не е така тренирана и седи все едно не е бутана. Външната част е супер добре развита и не се забелязва като се гледа от отсрещния човек, но когато се погледнеш си личи доста. Обикновенно, когато правя от лег хващам широко и това е причината - развивам добре трицепса и външната част на гърдите (а се чудя що имам такъв страшен трицепс) и ми стана некво кофти. За гърди прая от лег, полулег за горна част и за долна + флайс и малко кофички за гърди, също така и пек дек с избутване

22.07.06
23:38

И какво питаш всъщност?

22.07.06
23:39

Какво да правя, че да възстановя нивото на вътрешната част с външната.

23.07.06
01:19

И аз не обръшах внимание на вътрешната част на гърдите си, но откакто почнах да правя флайс по един начин, който ми каза един приятел резултат имаше и то доста добър.
Ето какво правех аз:
Освен другите ми упражнения за гърди, които бяха близки до твоите, аз правех флайса с напълно разгънати ръце с дъмбели от полулег.
Изпълнявах упражнението с умерена скорост. Нито бързах нито, се бавех.
Надявам се да съм ти помогнал поне малко. :)

SI

23.07.06
03:08

Пек-дек на машина и кросоувър с кабели, като в събрано положение на ръцете задържаш за 1-2 секунди.

23.07.06
08:59

Кросоувър обаче с кръстосване на ръцете накрая ;) Аз това съм правил за вътрешната част и имаше ефект.А на пек-дека акцентът върху вътрешната част и там става в крайната фаза на движението при събирането на дланите.
Айде успех

23.07.06
11:44

Сменяй от време на време щангите с дъмбели(дъмбелите натоварват повече вътрешната чатс) . Също така променяй и хвата( тесен, широк). Трябва разнообразие.

23.07.06
18:21

моя съвет е един , понеже и аз имах този проблем...
наблегни на горната част на гърдите .
прави първо упражнение -избутване на дъмбели от полу лег и прави с щанга  от полулег.
на мен ми помогна ...
но се пак в този спорт нещата са строго индивидуални...

23.07.06
18:33

За гърди изброих по горе какво правя, и наблягам на всичко, обаче знам защо вътрешната част не се получи както трябва - с прекалено широк хват хващам щангата. Това го забелязах преди време, но..  :evil:

Ползвай повече дъмбели, те наблягат на вътрешната част на мускулите. Може да правиш повдигане от лег с дъмбели като ги завърташ в изходна позиция разбира се,

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1