04.10.06
17:42
дали става за мен тази програма? :roll:
височина 183см
тегло 84кг
години 18
Понеделник
Упражнение серии повторения
Гръб
изтегляне на скрипец пред гърди 3 10
гребане на скрипец 5 10
гребане с гира 5 10
изтегляне на скрипец зад врат 3 10
гребане с едностранно натоварена щанга 4 12-15
Трицепс
разгъване на скрипец 4 6-12
разгъване с гира с две ръце от седеж 4 10-12
кофички на лежанка 3 10
Сряда
Гърди
изтласкване на гири от наклон 4 8-10
изтласкване на щанга от лег 4 8-10
разтваряне (флайс) с гири от лег 4 8-10
събиране на ръцете на портален скрипец 4 10-15
Бицепс
сгъване с гири от стоеж 4 10-12
Скотово сгъване с щанга 4 10-12
концентрирано сгъване 4 10-12
Четвъртък
Рамо
разтваряне с гири от стоеж 3 10
раменни преси с щанга от седеж 3 10
разтваряне с гири от наклон 3 10
крака и корем няма да правя
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим04.10.06
18:41
При гърба упражненията да са по 4 серии всички, а не 2 да са по 3 и 3 по 5. Само това бих променил. Кажи все пак откога тренираш и пиеш ли някакви добавки.
не ползвам никакви допавки сега почнах фитнеса и си скалъпих тая програмка.Иначе сам тренирал на уредите на даскало лежанки щанги,гири и тн.. :D
За гръб специално - много гребане, много нещо. :)
Сложи си мъртва тяга, вместо някое от гребанията, а не е зле и да правиш набирания, вместо придърпването на скрипец.. :)
Не знам..5 упражнения ми звучат малко множко, но при положение, че ще тренираш само гръб..сигурно е допустимо. :)
Аз лично правя така:
набирания, гребане с дъмбел, гребане с щанга(позволява повече кила за т’ва ги дублирам) и мъртва тяга :)
04.10.06
19:18
В такъв случай свали упражненията - гръб 4, гърди 3, бицепс 2-3, трицепс 3, рамо 3. Отначало е добре малко по полека да караш. Ако те първа почваш най - добре да тренираш по тази програма.
несам на толкова първично ниво.Както казах занимавал сам се на даскало около 1год.
Тръгнах на фитнес предимно зада се разширя в раменете,гръдния кош,гърба и да направя още малко мусколна маса и сила. 8)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече