Проблем!!!

10.10.06
20:40

Имам нужда от помощ.Имам мнои добре развити външни гърди,но горните ми гърди изостават.Съвет

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

10.10.06
21:18

Упражненията ми за гърди са (изпълнявам ги по реда по който съм ги написал)”
1 Полу лег с лост
2 Полу лег с дъмбел
3 Флайс
4 Крос оувър

Обикновена лежанка не правя,не само че долната част на гърдите са ми развити по-добре от горната,а и защото обикновенния лег натоварва толкова много предното рамо и трицепса,че не виждам смисал от него (поне в моя случай).Та това мие  тренировката за тях,пък си прави изборите.А и кофичките до колкото знам бачкат за цялата част на гърдите.Нека някой се произнесе по въпроса.

10.10.06
21:34

Обаче аз имам някаде 5-6 месеца стаж.А кросовъра не е ли за по напреднали. :?:

Наблягай на упражнения с дъмбели.

10.10.06
21:40

Ами пак ще помоля някой друг да даде мнение,че от знание глава не боли,но крос оувъра наистина незнам дали е хубаво да се прави от не напредналите,макар че....не знам  :oops:

[quote author=“Offspring”]Ами пак ще помоля някой друг да даде мнение,че от знание глава не боли,но крос оувъра наистина незнам дали е хубаво да се прави от не напредналите,макар че....не знам  :oops:

Няма проблем да го правиш и по в началото, но в тоя случай не това забавя прогреса.

ieieie

10.10.06
21:51

Кросоувърът е упражнение от оформящ характер. Най-често се прави от по напреднали които вече имат маса която да оформят.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1