Плътност на гърба!

12.10.06
20:00

Сега ще почвам програма за плътност на гърба:
набирания
чукчета
мъртва тяга
Дайте мнения :?:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Малко са ти упражненията. Набирания, хоризонтален скрипец, чукчета, гребане с дъмбел, повдигане на рамената с щанга или дъмбели(твой избор). Имаше ефект при мен.

12.10.06
20:09

Ще пробвам следващата тренировка да вида как я чувствам.Мерси много.

WE

12.10.06
20:09

наблегни на повече упражнения с свободни тежести

12.10.06
20:20

Тяга упражнение номер 1 за маса на гърба :!:

12.10.06
20:53

Набирания с успореден хват -> за плътност.  :)

12.10.06
22:03

Първо да не са набирания, а тяга или чукчета. Второ набирки и после всичко останало.

JI

12.10.06
22:47

харесвами как си го направил идеално е 3 серии тези 3 упражнения с яко тежко .

13.10.06
10:58

[quote author=“dorian_87”]Тяга упражнение номер 1 за маса на гърба :!:

За разширяване на гърба да, ама не и за плътност!!!
Тяга, мечка или чукове това е истината за плътност.
Ако намеря ще постна една статия: “Плътност с Маркус Руул”

13.10.06
13:20

Набиранията не бяха ли за ширина на гърба?А мъртвата тяга мислех, че за плътност,защото когато я правя чувствам по-голямо натоварване на средната част. :? Нещо се обърках. :shock:

13.10.06
15:38

Перфектни упражнения за гръб, тези са ми любимите. Набиранията вярно са за ширина, но без тях не може, така че програмата си е идеална. Според мен и по две серии от упражнение са достатъчни, ако са до пълен отказ.

13.10.06
15:44

много добри са и са достатъчно ако ги правиш правилно и с добри тежести  :)  някой каза 3 серии на всяко но аз мисля че 3 серии са малко освен ако не са предхождани от още 2 загряващи :)  а иначе набиранията са за ширина а за плътност мъртва мечка гребане  :wink:

13.10.06
17:50

[quote author=“Lucifer_”]...... а за плътност мъртва мечка ......

Как се прави това упражнение  :?:

13.10.06
20:44

Искал е да каже мъртва тяга,мечка.....Просто не е сложил запетайките :lol:  :mrgreen:

13.10.06
21:24

Неска я пробвах програмата и съм доволен.Правих по 4 серии на упражнение.  8)

13.10.06
22:58

[quote author=“mitaka101”]Първо да не са набирания, а тяга или чукчета. Второ набирки и после всичко останало.

не е ли по добре да се почне с набирания за да се разтегне гърба хубаво и чак тогава да се натяга с чукове грабане и т.н. ?
според мене по добре против контузии
а и като цяло след като гърба се разтегне е в по добра готовност да се помпа и уплътнява  :roll:

13.10.06
23:34

[quote author=“ILIA”][quote author=“mitaka101”]Първо да не са набирания, а тяга или чукчета. Второ набирки и после всичко останало.

не е ли по добре да се почне с набирания за да се разтегне гърба хубаво и чак тогава да се натяга с чукове грабане и т.н. ?
а и като цяло след като гърба се разтегне е в по добра готовност да се помпа и уплътнява  :roll:

и аз така мисля принципно мн културисти слагат тягата дори накрая за да избегнат кунтузии от не добра загрявка  :wink:

13.10.06
23:41

Lucifer_

ILIA написа:
mitaka101 написа:
Първо да не са набирания, а тяга или чукчета. Второ набирки и после всичко останало.

а и като цяло след като гърба се разтегне е в по добра готовност да се помпа и уплътнява

и аз така мисля принципно мн културисти слагат тягата дори накрая за да избегнат кунтузии от не добра загрявка

Чети какво иска човека.
Той иска плътност => първото и най-важното упражнение ще е за плътност.
Второто е набиране защото иска сила и енергия и ако е по-назад няма да се справи.
От там нататък нещата са за донапомпване и трудно ще сбърка нещо - за това не съм уточнявал.
Ако имате други въпроси - питайте.

13.10.06
23:48

и аз съм първо за набирания, тяга, гребане! иначе една тежка тяга за в началото ще иска мн, мн хубаво загряване.. удачно е да правиш дориан гребане и гребане от седеж на скрипец

пример:
1 загрявка 3 с тежест серии набиране широк хват
1 вработваща серия тяга, 3 работни
3 серии дориан гребане
2-3 серии гребане на долен скрипец

IceMan

14.10.06
01:26

умрялата мечка вече не мърда нали ? ;) аз за пръв път чувам за такова упражнение мъртва мечка  :) но е забавно...

FIREBLADE

15.10.06
18:18

тяга,чукове и мечка в този ред са упражненията за плътност

21.10.06
09:04

За плътност според мен най-добре:

:arrow: М.Тяга
:arrow: Мечка
:arrow: Долен скрипец

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1