21.10.06
22:22
Интересува ме на колко време си сменяте програмата, по която тренирате? Разбира се, че неможе да се каже 100%, интересува ме по - скоро приблизително. Тъй като нямам много опит все още с фитнеса ме вълнува: Как разбирате, че е дошъл момента за смяна на програма?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим21.10.06
22:24
ти сам ще усетиш тази “промяна”(след като виждаш че няма напредък тялото като цяло значи е така)аз обаче никога не правя едни и същи упр.винаги ги сменям за всяка една тренировка за да може да не свиква организма и винаги да е стресиран :shock:
21.10.06
22:25
Трудно усещаш, че е дошъл момента. Моята я сменям цялостно на 3 месеца, но по време на нея сменям упражнения и така мисля компенсирам големия период от време който карам с нея.
21.10.06
22:29
Аха. Ами това е, че тренирам вече месец 3 пъти седмично - обща тренировка, всеки път от всичко по - малко (по 2 упр. за мускулна група). И вече почвам да си мисля дали да не ги разделя мускулните групи. Та затова и питах де, защото немога да преценя дали е дошъл момента.
21.10.06
22:34
Давай още 1 месец така и след това раздели. Това е моя съвет.
21.10.06
22:35
Давай още 1 месец така и след това раздели. Това е моя съвет.
Добре мерси много за мнението. Ще се радвам да пишат и още хора по темата. :D
22.10.06
00:54
Аз също вече месец тренирам по тази програма за начинаещи, като по някой път замествам с домашна тренировка, но се натоварвам достатъчно... вече мисля да започна тренировки по нова програма, всеки ден различна мускулна група ... но дали не е малко по 2-3 упр. за бицепс веднъж в седмицата ? Аз сега на фитнес правя бицепсово сгъване с крив лост 3*10 + бицепсово сгъване 3*10…. и това 3 пъти седмично и сякаш не се чувствам кой знае колко натоварен... каква програма да избера , тази за 3 дневния цикъл ми се струва лесна , може и да не е ( за начинаещи) .. а има ли 4 дневен цикъл за начинаещи, защото така или иначе си плащам абонамент за фитнеса по 4 тренировки седмично :)
8 седмици.....което не значи че през тези 8 седмици не сменям и упражненията
24.10.06
12:44
na veseki mesec raznoobrazqvam uprajneniqta s novi , a na vseki 3 meseca nova programa . zavisi ot perioda saotvetno programa za sila , masa ....Preporuchvam ti vseki mesec da raznoobrazqvash programata si s novi uprajneniq za shokirane na muskula .
Петко К - тук се пише на кирилица.
24.10.06
16:42
[quote author=“skalata”]na veseki mesec raznoobrazqvam uprajneniqta s novi , a na vseki 3 meseca nova programa . zavisi ot perioda saotvetno programa za sila , masa ....Preporuchvam ti vseki mesec da raznoobrazqvash programata si s novi uprajneniq za shokirane na muskula .
Петко К - тук се пише на кирилица.
Да аз това го правя, винаги разменям някои упражнения и един път на седмица включвам някои нови. Значи още месец поне ще си карам със старата програма, пък после ще ви пусна новата да кажете мнение ако искате.
:) :) :)
24.10.06
16:44
съгласен :)
24.10.06
23:09
А добре за да не отварям нова тема ще ме извиняваш автора значи като правя на скрипеца вертикалния да ги менкам ли зад врат и пред гърди а и ако е да кога да ги менкам
Една и съща тренировка не правя влизам в залата и си мисля упражненията на момента само сменям дните на мускулните групи на 1-2 месица :lol:
31.10.06
21:44
Принципно рядко размествам групите(да не кажа почти никога),защото е насочена към развитието на тези мускули,които са ми слаби,а те са си едни и същи от както съм започнал досега :? Тея гърди много бавно вървят :oops: Според мен стига и само да се сменят упражненията,а това правя често(и може би имено това компенсира липсата на промяна на сплита)-принципно през 1-2 седмици.Две упражнения има,които не съм спирал да ги правя от началото досега-френско и придърпване на скрипец широк хват за гръб и всичко друго в един или друг момент съм го заменял,макар и за малко-колкото да се стресира мускула.
31.10.06
22:15
Аз я сменям почти на 100% програмата на всеки 2 месеца!
01.11.06
09:43
На около 3 месеца
При мене истината е една...няма програма :lol: Щом вляза в залата и тогава решавам какво ще правя и така всеки пъ различно.Все пак гледам резултата и това е
Ами аз лично я сменям на 2 - 3 месеца но всичко зависи от другите ми ангажименти - работа ... пък и все още уча а и + това съм музикант и ми трябва време и да свиря :) така че при мен лично виско зависи от другите неща.Знам че ако искам да постигна нещо трябва постоянство .Старая се да не пропускам тренировка въпросът е ,че когато съм психически скапан не се получава 100% качество :cry: В началото на тази учебна година ми се наложи за 6 седмици да сменя 4 програми което беше направо ужасно :evil: Но вече успях да си наложа нова и да я спазвам :roll: Ще видим как действа :)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече