Задно бедро

Кажете ми упражнения за маса на задното бедро! Досега правих бедрени сгъвания, но минаха няколко месеца и искам да ги сменя... нали така е най-добре да се прави, смяна на упражненията на известно време, защото мускула привиква!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

31.10.06
17:24

ми то освен бедрено сгъване и клякане не се сещам за друго упражнение  :o

FZ

31.10.06
17:27

Може да правиш лег преса и екстензия за задно бедро.

Лег преса няма във залата, където тренирам.Чудех се за “Good Morning” (Добро Утро) дали става?
И тяга с изпанати крака? От тягата задника няма ли да ми щръкне назад... това не го искам, защото той и без това си е щръкнал по рождение  :roll:

31.10.06
17:38

Абе какви лег преси и клякания сънувате пак :lol: Прави си римска тяга.

31.10.06
19:08

Сгъване на машина,римска тяга(изпънати крака,good morning го наричат също),лягаш на една пеика(аз го правя на римското столче както на христомир на филма ако си гледал някои ти подава дъмбела и го хващаш с ходилата и сгъваш много е добро,и има различни видове машини също са за задно бедро незнам дали има вав вашата зала.Това са долу горе упражненията които натоварваш директно задното бедро.Клекът,нападите,лег преса също влиза задната чат на краката наи вече нападите :wink:

А мога ли да правя по 2 упражнения за задно бедро като правя крака? В смисъл със всичко останали упражнения за крака (клек, харен клек, разгъвания, калф мащина) или идват множко?

ieieie

31.10.06
20:16

За задно бедро може да правиш две упражнения, а ако ти идва много може да махнеш някое от другите упражнения.

FIREBLADE

01.11.06
19:40

бате освен клека друго за маса в краката няма.6-7 серий клек и няма начин да не ти растат краката.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1