Направих бузи!

07.11.06
17:52

Ми тренирам от 4 месеца, сега почнах и с протеините, и забелязвам че съм направил малко бузи!!!!  :evil:
Нямам корем (почти, но с плочки от горе, просто не е стегнат), а бех преди да почна по зле , а нямах бузи . Посаветвайте ме нещо за да смъкна подкожната мазнина, или ще трябва да чакам на пролет когато почна да работа за релеф и да се оправи от самосебеси ?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
lex cazinsky

07.11.06
19:42

да ти имам проблемите момче  http://images.absolutepunk.net/images/smilies/Standard/jawdrop.gif  Какви протеини си взимаш ?

Това ме съмнява да е от спорта. На колко години си?

07.11.06
20:36

Тва е мн кофти. Преди лятото имах и аз малко, но лятото се махнаха  :lol:  Междодругото, от кво се появава това ?

08.11.06
12:15

кат почнеш да праиш релеф ще изчезнат и аз имах бузи , но като свалих и изчистих и те се махнаха , нема как просто  8)

08.11.06
14:28

Като цяло забелязваш ли да задържаш вода? Намали солта. От това често се подпухва. Чак бузи, малко многжко, но се подпухва определено.

Бързи въглехидрати приемаш ли? Колко?

09.11.06
23:27

на 17 год. съм. Ям горе-доло здраво - най вече пържено  :roll: . За сол ... участва. А протеините сa Pure Whey Pro. Nutrim. 85% белтъчно съдържание със суроватъчни пептиди....  казват прители дето разбират че са добре  :?

10.11.06
09:47

Аз имам и бузи и врат и гуша, как да ги махна  :mrgreen:

10.11.06
12:19

[quote author=“iliadimo”]на 17 год. съм. Ям горе-доло здраво - най вече пържено  :roll: . За сол ... участва. А протеините сa Pure Whey Pro. Nutrim. 85% белтъчно съдържание със суроватъчни пептиди....  казват прители дето разбират че са добре  :?

За мен това не е добър протеин земи със по високо съдържание на белтъци и според мен засега това не е проблем сега си тренираи кат доиде пролетта си земи нещо fat burner или нещо друго наи добре е да го комбинираш със L-carnitine и вкарам кардио тренировка.Отностно това дали задържа вода не мисля че може да задържа освен ако не е зел ............

FZ

10.11.06
12:28

СПАМ
Ако няма какво да добавиш по темата , моля не пиши !!!!
ASTOR

10.11.06
16:41

кво му има да се мисли , ако искаш ги махнеш бузките, почни диета . но къв е смисала да почнеш да чистиш след 4 месеца стаж ?? може да си изградил нещо за това време ,ама чакай идва зима , да качиш още и после .. но ти си решаваш.
Нали знаеш всичко иска жертви!!! нищо не идва даром

10.11.06
22:41

и аз имам тоя проблем напоследак а за гъза не искам да ти казвам как съм качил ..
Сега правя веднъж седмично кардио да не е съвсем мазно  :)

lex cazinsky

10.11.06
23:45

забелязвам че съм направил малко бузи!!!

ю

Така. Кога си забелязал. Попита ли някого ? Сигурен ли си ,че са порастнали ? Дай снимка ако не те е срам/мързи.

Посаветвайте ме нещо за да смъкна подкожната мазнина, или ще трябва да чакам на пролет когато почна да работа за релеф и да се оправи от самосебеси ?

От самосебе си никога няма да се оправи. Започни с правилни хранене (виж , че не казвам диета) , прибави малко велометър (интервален по възможност) в тренировките ти , намали времето за почивка и увеличи сериите (за сметка на повторенията) ... ще си бомба и преди пролетта. А за храненето - разгледай сайта и си избери начин на живот. Аз ти препоръчвам нисковъглехидратен , но това си е лично предпочитание и мнение.

И ги спирай тия протеини - първо влез малко във форма , второ си взимаш някакви боклуци - огледай се наоколо , вземи и някое друго мнение в предвид.

[quote author=“Ayo”]и аз имам тоя проблем напоследак а за гъза не искам да ти казвам как съм качил ..

ayo , стегни го с малко напади напред/назад , клякания , български напади , мъртва тяга на един крак , сумо-тяго ... Ама особено напади напред и назад са задължителни !

10.11.06
23:52

[quote author=“lex cazinsky”]

[quote author=“Ayo”]и аз имам тоя проблем напоследак а за гъза не искам да ти казвам как съм качил ..

ayo , стегни го с малко напади напред/назад , клякания , български напади , мъртва тяга на един крак , сумо-тяго ... Ама особено напади напред и назад са задължителни !

ами да кажа от какво ми порастна “седалището” ще има сума ти професори които да спорят че не е така но за част от упражненията който си избоил ще ги пробвам и без това ми  трябва разнообразие  :)

KO

11.11.06
11:50

Според вас какво трябва да е отнощението на един бодибилдър към солта. Може ли да слага много, или е по добре малко и умерено? Или е най - добре хич да я няма? :?:

11.11.06
12:28

[quote author=“iliadimo”]на 17 год. съм. Ям горе-доло здраво - най вече пържено  :roll: . За сол ... участва. А протеините сa Pure Whey Pro. Nutrim. 85% белтъчно съдържание със суроватъчни пептиди....  казват прители дето разбират че са добре  :?

1/ Научи се какво се нарича качествено хранене, здраво нищо не означава.

2/ Какви са тия пържени екстри, минаваш на варено и пекано, без много мазнини, без сладко и с повечко бавни въглехидрати /ориз, пълнозърнес хляб, картофи, овес/

3/ Намаляш солта

4/ Взимаш си друг протеин,ако изобщо е нужен, защото тоя е ПЪЛЕН БОКЛУК/Нутрим/. Трябва ти качествен, западна марка. 

Успех

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1