07.11.06
17:52
Ми тренирам от 4 месеца, сега почнах и с протеините, и забелязвам че съм направил малко бузи!!!! :evil:
Нямам корем (почти, но с плочки от горе, просто не е стегнат), а бех преди да почна по зле , а нямах бузи . Посаветвайте ме нещо за да смъкна подкожната мазнина, или ще трябва да чакам на пролет когато почна да работа за релеф и да се оправи от самосебеси ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим07.11.06
19:42
да ти имам проблемите момче http://images.absolutepunk.net/images/smilies/Standard/jawdrop.gif Какви протеини си взимаш ?
07.11.06
19:42
Това ме съмнява да е от спорта. На колко години си?
07.11.06
20:36
Тва е мн кофти. Преди лятото имах и аз малко, но лятото се махнаха :lol: Междодругото, от кво се появава това ?
08.11.06
12:15
кат почнеш да праиш релеф ще изчезнат и аз имах бузи , но като свалих и изчистих и те се махнаха , нема как просто 8)
Като цяло забелязваш ли да задържаш вода? Намали солта. От това често се подпухва. Чак бузи, малко многжко, но се подпухва определено.
Бързи въглехидрати приемаш ли? Колко?
на 17 год. съм. Ям горе-доло здраво - най вече пържено :roll: . За сол ... участва. А протеините сa Pure Whey Pro. Nutrim. 85% белтъчно съдържание със суроватъчни пептиди.... казват прители дето разбират че са добре :?
10.11.06
12:19
[quote author=“iliadimo”]на 17 год. съм. Ям горе-доло здраво - най вече пържено :roll: . За сол ... участва. А протеините сa Pure Whey Pro. Nutrim. 85% белтъчно съдържание със суроватъчни пептиди.... казват прители дето разбират че са добре :?
За мен това не е добър протеин земи със по високо съдържание на белтъци и според мен засега това не е проблем сега си тренираи кат доиде пролетта си земи нещо fat burner или нещо друго наи добре е да го комбинираш със L-carnitine и вкарам кардио тренировка.Отностно това дали задържа вода не мисля че може да задържа освен ако не е зел ............
10.11.06
12:28
СПАМ
Ако няма какво да добавиш по темата , моля не пиши !!!!
ASTOR
кво му има да се мисли , ако искаш ги махнеш бузките, почни диета . но къв е смисала да почнеш да чистиш след 4 месеца стаж ?? може да си изградил нещо за това време ,ама чакай идва зима , да качиш още и после .. но ти си решаваш.
Нали знаеш всичко иска жертви!!! нищо не идва даром
и аз имам тоя проблем напоследак а за гъза не искам да ти казвам как съм качил ..
Сега правя веднъж седмично кардио да не е съвсем мазно :)
10.11.06
23:45
забелязвам че съм направил малко бузи!!!
ю
Така. Кога си забелязал. Попита ли някого ? Сигурен ли си ,че са порастнали ? Дай снимка ако не те е срам/мързи.
Посаветвайте ме нещо за да смъкна подкожната мазнина, или ще трябва да чакам на пролет когато почна да работа за релеф и да се оправи от самосебеси ?
От самосебе си никога няма да се оправи. Започни с правилни хранене (виж , че не казвам диета) , прибави малко велометър (интервален по възможност) в тренировките ти , намали времето за почивка и увеличи сериите (за сметка на повторенията) ... ще си бомба и преди пролетта. А за храненето - разгледай сайта и си избери начин на живот. Аз ти препоръчвам нисковъглехидратен , но това си е лично предпочитание и мнение.
И ги спирай тия протеини - първо влез малко във форма , второ си взимаш някакви боклуци - огледай се наоколо , вземи и някое друго мнение в предвид.
[quote author=“Ayo”]и аз имам тоя проблем напоследак а за гъза не искам да ти казвам как съм качил ..
ayo , стегни го с малко напади напред/назад , клякания , български напади , мъртва тяга на един крак , сумо-тяго ... Ама особено напади напред и назад са задължителни !
[quote author=“lex cazinsky”]
[quote author=“Ayo”]и аз имам тоя проблем напоследак а за гъза не искам да ти казвам как съм качил ..
ayo , стегни го с малко напади напред/назад , клякания , български напади , мъртва тяга на един крак , сумо-тяго ... Ама особено напади напред и назад са задължителни !
ами да кажа от какво ми порастна “седалището” ще има сума ти професори които да спорят че не е така но за част от упражненията който си избоил ще ги пробвам и без това ми трябва разнообразие :)
11.11.06
11:50
Според вас какво трябва да е отнощението на един бодибилдър към солта. Може ли да слага много, или е по добре малко и умерено? Или е най - добре хич да я няма? :?:
[quote author=“iliadimo”]на 17 год. съм. Ям горе-доло здраво - най вече пържено :roll: . За сол ... участва. А протеините сa Pure Whey Pro. Nutrim. 85% белтъчно съдържание със суроватъчни пептиди.... казват прители дето разбират че са добре :?
1/ Научи се какво се нарича качествено хранене, здраво нищо не означава.
2/ Какви са тия пържени екстри, минаваш на варено и пекано, без много мазнини, без сладко и с повечко бавни въглехидрати /ориз, пълнозърнес хляб, картофи, овес/
3/ Намаляш солта
4/ Взимаш си друг протеин,ако изобщо е нужен, защото тоя е ПЪЛЕН БОКЛУК/Нутрим/. Трябва ти качествен, западна марка.
Успех
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече