Изостават гърдите !

04.03.07
15:30

Тренирам близо 5 месеца за сега горе долу всичко ми върви добре само че гърдите изостават и на сила и на маса ... Дайте предложение за програма за увеличаване на масата и силата. Сега правя ето така :
Лег 4х8
Полулег 3х8
Лег от обратен наклон 3х8
Пек-дек 3х8

Отначало неможех да правя кофички после свикнах, но от тях ме заболяха лактите и спрях да ги правя ....
Давайте предложения ... Какво бъркам??

04.03.07
15:44

Според мен бъркаш, че започваш с лежанката. Ако броя серии, които си написал е за работните-това според мен също е грешка. По-малко серии, повече интензивност.

04.03.07
15:56

ами според мен не прави три лежанки пробваи ето така
1.лег 4x8
2.полулег 4x8
3.флаис 3x8
4.кофички / придърпване на кабели за долна част( не знам точно името  8)  )
това е според мен :}

04.03.07
17:16

при 5 месеца стаж немисля ,че повече от 3 серии и 3 упражнения са нужни

Лег
Полулег
Фалйс лег

http://www.powerbody.hit.bg/gyrdi.html

04.03.07
18:01

Mисля да правя вече следното :
Полу лег с дъмбели 3х8
Лег с дъмбели 3х8
Флайс 3х8
Какво да е четвъртото упражнение( без кофи )?
Как ви се струва новата ...
Ultima Ratio нещо неможах да те разбера какво искаш да ми кажеш?

04.03.07
18:13

защо трябва да има четвърто ? прочете ли статията която @Jorku ти даде ?

04.03.07
18:38

Да прочетох я, но ми се струва че са ми малко 3, преди правех по 3 и нямаше почти никакво натоварване, напопване a и може би затова ми изостанаха гърдите... Предполагам че не ги претренирвам с 4 упр. аз лично нямам такова чуство . За четрвърто упражнение ще правя кросоувър пак 3 серий по 8 повторения .

04.03.07
18:47

преди си правил 3 упражнения и не си се натоварвал ? еми естествено използвай килограми да можеш да правиш 8 повторения ... повече от 8 да не можеш да направиш с тези килограми които си сложил не да сложиш 5 килограма и да чакаш да се натовариш ... незнам като стигнеш 2 години стаж колко упражнения и серии трябва да правиш ,че да стреснеш гърдите си. И нищо не си чел ако беше прочел статията щеше да видиш ,че “Няма такова нещо като претренирането , има само недохранване и недоспиване”.

05.03.07
02:18

Пич три упражнения за гърди са напълно достатъчни!И е факт,че ако претренирваш определена група мускули тя спира да расте.Остави това, че ако ядеш правилно и спиш 8 часа, всичко ще ти е наред!Прави оптимални,но не “изкъртващи” тренировки.Успех

05.03.07
23:13

[quote author=“Vesata”]Mисля да правя вече следното :
Полу лег с дъмбели 3х8
Лег с дъмбели 3х8
Флайс 3х8
Какво да е четвъртото упражнение( без кофи )?
Как ви се струва новата ...
Ultima Ratio нещо неможах да те разбера какво искаш да ми кажеш?

Мисълта ми беше, че е по-добре една две серии до пълен отказ, от колкото 3 или повече, но с по-ниска интензивност. Колкото до четвърто упражнение, не смятам, че има нужда, ако правиш тези трите с максимум интензивност. По-тежко с по-малки почивки :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1