Крака+мускули=? (Жените да погледнат :) )

Прескочи до:

Говорил съм няколко девойки вече, които са на мнение, че мускулната маса на кракта е грозно нещо, казват, че било гадно и определено “некрасиво”
Интересува ме какво мислят жените от форума по този въпрос? Някой друг (мъж) да има подобни наблюдения?

SP

08.03.07
17:48

Аз съм 190 и още бая да кача пак ще са ми клечки.
Тоест зависи, на мъж 170-175, който тренира сериозно определено краката ще изглеждат много, много дебели, за разлика от също трениращ сериозно обаче 190-195.

FZ

08.03.07
17:54

[quote author=“Huskarl”]Говорил съм няколко девойки вече, които са на мнение, че мускулната маса на кракта е грозно нещо, казват, че било гадно и определено “некрасиво”
Интересува ме какво мислят жените от форума по този въпрос? Някой друг (мъж) да има подобни наблюдения?

Да питам аз, а по-добре ли е да мясаш на Попай моряка ?

08.03.07
18:04

И аз по принцип не съм фен на големите крака пък било то и оформени като на профи бодибилдър, но както каза @Sportex това как ще изглежда обиколката на краката ти зависи от симетрията на цялото тяло. Ако имаш голям гръб, гърди, рамена, ръце едва ли ще те притеснява чак толкова това, че краката ти не са слаби като на манекен.

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“Huskarl”]Говорил съм няколко девойки вече, които са на мнение, че мускулната маса на кракта е грозно нещо, казват, че било гадно и определено “некрасиво”

Да питам аз, а по-добре ли е да мясаш на Попай моряка ?

Не ме разбирай погрешно, любимите ми мускулни групи са тези, които жените мразят най-много: крака и трапец.
Просто питам какво мислите по-въпроса  :wink:

08.03.07
20:09

Истината винаги е по средата. Умерената мускулна маса на краката вероятно е най-добрия вариант. Но разбира се симетрията е на 1 място.

IN

08.03.07
20:16

От личен опит знам че момичетата не обичат мускули по краката,може би само ако са релефни и нещо от рода на 55-60см е идеално..

SP

08.03.07
20:16

[quote author=“DJADJA”]Истината винаги е по средата. Умерената мускулна маса на краката вероятно е най-добрия вариант. Но разбира се симетрията е на 1 място.

В днешно време е прието идеалът за мъж да има добре развита горна част и по-малко развита долна част на тялото. Това е общоприетия модел, всички манекени са такива.

ВН

08.03.07
20:57

Като питате жените, пуснете една анкетка и се наемам да преместя темата в “Общи теми фитнес за жени”...

Имам такива наблюдения да. Момичетата не харесват толкова големите мускули. Да не говорим ако са на техните крака. Показвал съм снимки на културисти на момичета и погледа е  :shock:  “Тоя на нищо не прилича!”
Друг интересен коментар:”Като се замисля и гимнастиците имат хубави тела без да изглеждат отвратително.”.

08.03.07
21:25

Най-голяма част от жените си падат по тела тип лекоатлет - с малко и добре оформена мускулна маса и повечко релеф.

Но има всякакви, някои си падат по огромни мускули, а за други, ако мъжът няма шкембе, значи за нищо не става.

_Z

08.03.07
21:26

Mисля че този факт изяснява въпроса: краката са 55% от тялото. Който не ги тренира или не трупа маса на тях, полага 2 пъти по малко труд от този който ги тренира здраво, даже 3 пъти, щото тренировката за крака е най-гадна.

08.03.07
21:38

@Sportex манекените не само не тренират крака ами и гърба не го тренират особено. Всички са леко пригърбени, но супер “релефни” отпред с ясно изразени странични коремни мускули. Според мен е грозно, поне стойката. Бокс№орслата стойка е в пъти по-добра.

А иначе модата е преходна. През 70-те примерно мишници не са се бръснели. Или пък вижте женския идеал на някоя от картините на Рубенс  :shock:

Плюите на модата и тренирайте крака!!!!!

Вярно, че сега са модерни манекенските тела тип Брат Пит от Боен Клуб  и метросексуалните полу-пидираси. :lol:  :lol:  :lol:  (sorry за израза, ама си е верен)

Ама като се замисля, ако се почне по списания и подобие  да се “рекламират” много яки мъже с много здрави крака и се задейства на пълна пара машината за зомбиране и изсмукване на мозъчни клетки наречена ТВ и Рони Колман ще стане секс бомба. Всичко май опира до какво се натрапна на хората за модно, стилно и подобие. Малко са тези, които имат наистина собствена преценка за красота.

Съгласен съм едно тяло да не изглежда добри при мерки : Бедро 70 см, а ръка 35 см. Хармоничното и симетрично тяло, било то мъжко или женско се харесва (по различни причини) и на двата пола.

Последно ще кажа едно друго мое наблюдение, в което съм 1000% сигурен, Жените (не само те) често говорят едно, а правят друго.

FI

08.03.07
22:01

[quote author=“Huskarl”]Говорил съм няколко девойки вече, които са на мнение, че мускулната маса на кракта е грозно нещо, казват, че било гадно и определено “некрасиво”

На мен ми харесват големи мускули на краката, било то при мъже или жени....

Например Роберто Карлош за футболист има доста силни крака и изглежда в пъти по - добре от всички други футболисти с крака на пиленца....

[quote author=“fitday”][quote author=“Huskarl”]Говорил съм няколко девойки вече, които са на мнение, че мускулната маса на кракта е грозно нещо, казват, че било гадно и определено “некрасиво”

Например Роберто Карлош за футболист има доста силни крака и изглежда в пъти по - добре от всички други футболисти с крака на пиленца....

Евала!

08.03.07
22:11

Р. Карлуш ми е любимия футболист и прасеца му е огромен, просто ген, не че не го и развива де. : )
Иначе според мен мускулите на краката са много важни и изграждат визията до голяма степен. За силните крака съм !

08.03.07
22:12

Huskarl,  батка на Брад Пит в Боен Клуб му се кефя на походката. Много тарикатски беше изправил раменете.

MO

08.03.07
22:31

...

09.03.07
00:30

Наистина и аз съм забелязал, че повечето момичета/жени обичат мъжете да са супер развити от кръста нагоре, а надолу..леко релеф и стига толкова ;) Но всек иси има предпочитания.

И аз се присъединявам към morphey - тренировката на крака ми е една от любимите :)

DN

09.03.07
00:53

И аз много обичач да ме притесне хубаво щангата и да имам чувсвото че ще ми се пръснат ставите докато се изпровям от някой max :D :D :D ВЕЛИКО Е!!!  :D :D :D А иначе по тематаи моята приятелка като видя снимка на един с горе долу масивни крака и каза че това не било приятно за момиче те предпочитали просак корем и широк гроб най много  :idea:

ВН

09.03.07
01:01

Ако те разбрах какво написа...  :shock:

09.03.07
01:08

http://www.exterus.se/images/crocop_spark.jpg

Аз да направя такива крака(ляво), пък нека жените да не ги харесват...

09.03.07
10:27

Абе... ало !?  :lol:
За това, че не харесват мускулисти крака има 2 варианта.

1/ Тъй като всеки човек съди по себе си, са си се представили с едни огромни ‘баджаци’ и са настръхнали, защото повечето жени не правят разлика м/у мускулна маса и маса изобщо. Тоест те си се представят със омазнени бедра и се плашат. От друга страна, за повечето  жени, предполагам, крака включва, задочно и задник. А като си помислят за голям задник им става още по зле...  :P Ето защо говорят така.

2/ Няма никакво значение какво казват, тъй като в един определен момент, няма да е мозъка им, който решава. Тоест, до колкото ми се струва, всяка жена ще хареса един натурално развит мъж. А сред ‘мъжките белези’ е Х образна форма на тялото. /Тоест и добре развити крака./

Аз виждам така нещата, може и да се лъжа...

А в интерес на истината, важен фактор е и гена. Има хора с некадърна горна част и със странно здрави и набити крака, които като потренират малко и краката им бухват като сатленки на скара.  :lol:  По подразбиране сатленките имат доста мазно, което е кофти. :lol:  И вече става... оргомни бутове, леко грозно... Ама това е положението, от природата никои не може да избяга.

FZ

09.03.07
11:46

[quote author=“fitday”][quote author=“Huskarl”]Говорил съм няколко девойки вече, които са на мнение, че мускулната маса на кракта е грозно нещо, казват, че било гадно и определено “некрасиво”

Браво , браво .браво .

09.03.07
13:25

[quote author=“Mayhem”]http://www.exterus.se/images/crocop_spark.jpg

http://body.builder.hu/imagebank/pictures/1158252618.jpg

Нека ми е гадно с такива крака...

[quote author=“YODA”][quote author=“Mayhem”]http://www.exterus.se/images/crocop_spark.jpg

Нека ми е гадно с такива крака...

Амин! Бая ядър бедър има тоя момък.

TPD
Съгласен съм с теб.

09.03.07
13:45

Според мен по-добрият вариант е
http://www.exterus.se/images/crocop_spark.jpg
пред
Все пак въпрос до вкус :roll:
Но като цяло, “Х” формата е най-мъжката форма наистина!

_Z

09.03.07
19:02

[quote author=“morphey”]Zob_Dog прав си че който не тренира крака не знае какво е болка ,но защо да е гадна тренировката ,на мен лично ми е една от любимите.

Eто сегашната ми тренировка за крака в предсъстезателния ми период (днес правих крака между другото):
преден клек + лег преса + разгъване на машина в суперсерия - 5 такива супер серии като правя по 10-12 повторения на всяко упражнение. После бедрено сгъване на машина + мъртва тяга с изпънати крака + ектензии за кръста (и гъза и задното бедро хваща) - пак 5 такива супер серии пак по 10-12 повторения на упражнение. После 6 серии прасец. И отделно като добавиш че единствените ми въгнехидрати за деня са 25 гтама стафиди след тренировка и зареждам само в понеделник с 300 гр. ориз. А и краката са ми големи - към 65-70 см на ръст 165 см яко изчистени (досега никога не са ми били толкова релефни , дори и миналата година на републиканското) и доста кръв отива в тях и направо умирам.

10.03.07
20:52

Говорил съм няколко девойки вече, които са на мнение, че мускулната маса на кракта е грозно нещо, казват, че било гадно и определено “некрасиво”

Явно не питаш подходящите жени :wink:

10.03.07
21:04

[quote author=“buhtata”]

Явно не питаш подходящите жени :wink:

Малко сте такива  :cry: ! Мнозинството, които с които съм говорил въобще не харесват мускулести мъже, или поне не едри :cry:  :oops: . Какво да правим, ние категория 110+ :lol:  :lol:  :lol:

B_

10.03.07
21:05

http://www.exterus.se/images/crocop_spark.jpg е кво толкова му има на краката ... да не са големи или нещо?!?! :) нормални крака

10.03.07
21:09

Малко сте такива  ! Мнозинството, които с които съм говорил въобще не харесват мускулести мъже, или поне не едри  . Какво да правим, ние категория 110+

Ние ще ви се радва ме :D
Ми то това мъж ли дет краката му са по- прави и по-тънки от моите?! :shock:

10.03.07
21:11

[quote author=“buhtata”]

Малко сте такива  ! Мнозинството, които с които съм говорил въобще не харесват мускулести мъже, или поне не едри  . Какво да правим, ние категория 110+

Ние ще ви се радва ме :D
Ми то това мъж ли дет краката му са по- прави и по-тънки от моите?! :shock:

Как ми се искаше всички жени да мислят така.....

B_

10.03.07
21:11

бухтата къде да намера момиче с твоя начин на мислене? :lol:

10.03.07
21:28

[quote author=“B_Ball_P2”]бухтата къде да намера момиче с твоя начин на мислене? :lol:

Избирай си ги по мускулната маса :lol:
А иначе като си решил, че ще тренираш и ще правиш маса, правиш я навсякъде.

10.03.07
22:04

[quote author=“B_Ball_P2”]http://www.exterus.se/images/crocop_spark.jpg е кво толкова му има на краката ... да не са големи или нещо?!?! :) нормални крака

На мене малки ми се струват!

Бухтата: една изцепка от публиката на реп. първенство преди 1г. Горе беше с над 50 ръце, може би 55, огромна гръдна обиколка и гръб и надолу...  ц, ц, ц, не повече от 50, 55 крак, видях как Орлин Стоянов (май стоянов беше, от Пл), го изгледа супер невярващо!!!

10.03.07
22:09

[quote author=“YODA”]
Бухтата: една изцепка от публиката на реп. първенство преди 1г. Горе беше с над 50 ръце, може би 55, огромна гръдна обиколка и гръб и надолу...  ц, ц, ц, не повече от 50, 55 крак, видях как Орлин Стоянов (май стоянов беше, от Пл), го изгледа супер невярващо!!!

Точно за това говоря! :shock:  Моето бедро е 53 см. :D

11.03.07
02:52

На снимката изглеждат по-малки отколкото всъщност са... и все пак е похвално колко е разтегнат при размера на бутовете му :)
http://www.youtube.com/watch?v=vqc7jH2t4Cg

Аз предпочитам ефективна мускулна маса, пред просто “голяма” :wink:

FI

11.03.07
09:28

[quote author=“buhtata”][quote author=“YODA”]

Точно за това говоря! :shock:  Моето бедро е 53 см. :D

Моето е 52 см. :oops:

11.03.07
12:27

[quote author=“buhtata”]Ми то това мъж ли дет краката му са по- прави от моите?! :shock:

:mrgreen: Значи трябва да са и криви като на футболист ,за да е мъж  :lol:
Повече от 56-7 см изчистен релеф не ми трябва.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1