[quote author=“Lucifer_”]от аптеката 1,30 броя :) обикновени са с лепенки
Я ги снимай, може и да кажеш как им е точно името или е накитници :)
Я дай снимка :lol: Че тия тука в мойта са големи индианци :/ :wink: :roll: :twisted: :o
Попитах защото има много хора тренират с подобно на Мусаши който са с ластик който минава през палеца :)
[quote author=“fixer2”][quote author=“Lucifer_”]от аптеката 1,30 броя :) обикновени са с лепенки
Я дай снимка :lol: Че тия тука в мойта са големи индианци :/ :wink: :roll: :twisted: :o
Попитах защото има много хора тренират с подобно на Мусаши който са с ластик който минава през палеца :)
не разбрах ебаваш ли се или кво ...
[quote author=“Lucifer_”][quote author=“fixer2”][quote author=“Lucifer_”]от аптеката 1,30 броя :) обикновени са с лепенки
Не помолих те за снимка :D :wink: Изглеждат като тези на Мусаши а казваш , че си ги взел от аптекаа и затова помолих за снимка ;) :roll: 8)
[quote author=“fixer2”][quote author=“Lucifer_”][quote author=“fixer2”][quote author=“Lucifer_”]от аптеката 1,30 броя :) обикновени са с лепенки
Не помолих те за снимка :D :wink: Изглеждат като тези на Мусаши а казваш , че си ги взел от аптекаа и затова помолих за снимка ;) :roll: 8)не са обикновени са :wink:
Тревата - браво пич, продължавай в тоя дух. :P
И си смени аватара вече. 8) :P
[quote author=“NRG52”]Тревата - браво пич, продължавай в тоя дух. :P
И си смени аватара вече. 8) :P
Мерси Мерси .... Бех ви обещал една снимка с сантиметърчето ама ... Вече нямам приятелка ... Инямам ГСМ с камера :x :cry: Иначе що бре Маркус си ме кефи :wink:
JiVkO албума иска парола или я дай да те видим или го направи личен :lol:
26.11.06
19:54
опааааа ама и аз съвсем забрайх ,,
spidersport e паролата
мен ме кефи гърба му ама може малко да поизчисти май!!! иначе супер си е!!! от колко време ходиш на фитнес
26.11.06
21:17
2 години стана ама кат се има впредвид колко съм загубил в безсмислени прграми ... иначе съм адски сериозен в храненето бтв на снимките изглеждам доста по мазен от действителност. Имам за чистене ама имам и преса кат стегна ( не дълбока , но има :lol: ) аз чистих до преди един месец бях доста по мазен , но спрях . и реших да кача чисто до края на зимата , че много зе да пада силата ся съм 75 кила на 178 на 17 съм почнах 59 кила на 175 . ( мазен при това )
не вземам не съм и вземал нещо
Добавки в момента не пия преди пиех насипен протеин някакъв сурватъчен.
[quote author=“JiVk0”]2 години стана ама кат се има впредвид колко съм загубил в безсмислени прграми ... иначе съм адски сериозен в храненето бтв на снимките изглеждам доста по мазен от действителност. Имам за чистене ама имам и преса кат стегна ( не дълбока , но има :lol: ) аз чистих до преди един месец бях доста по мазен , но спрях . и реших да кача чисто до края на зимата , че много зе да пада силата ся съм 75 кила на 178 на 17 съм почнах 59 кила на 175 . ( мазен при това )
не вземам не съм и вземал нещо
Добавки в момента не пия преди пиех насипен протеин някакъв сурватъчен.
браво браво не че имам право особенно да те коментирам шот аз съм с по малък опит :D ама се пак
мен ме кефи :::Sp@wn::: на 16 години и какво тяло е направил евала му ....
27.11.06
06:15
Lucifer_ не е важно кой колко стаж има :wink: познавам хора , с голям стаж и дсота малко знания по въпросите пък представи си даже и зобат и те не знаят как препарата ше им действа ама зобат ... и се кефят ....
имаше един от залата мн зоби вика ако умра от таз комбинация вика никой да не я прилага .... :lol:
[quote author=“TREVATA”]The Prowler
Качил си браво :D
Прилича на 16 годишен,браво много добре...
03.12.06
21:46
no fate
ами зна4и ръце кам 38-39 някаде други мерки сега немога да ти дам защото не сам се мерил от лятото като се премеря ще ги напиша
03.12.06
21:51
DaRe_deViL добре си се справил. Всичко това чисто ли е?
03.12.06
21:59
дам напално чисто без добавки нищо
[quote author=“DaRe_deViL”]дам напално чисто без добавки нищо
Супер! Поздрави.
03.12.06
22:16
Чист е не лъже
04.12.06
06:20
dare devil стабилна работа определено доста труд имаш и много добра генетика продължавай все така
DaRe_deViL браво браво много добре, ако направиш и трапец ще си перфект ;) ...колко ти е стажа ?
04.12.06
16:20
Thorax ами кам 1 година и 4-5 месеца
[quote author=“DaRe_deViL”]Thorax ами кам 1 година и 4-5 месеца
А на колко си ?
04.12.06
18:29
DARE_DEVIL мнгого добре...поздравления :wink:
04.12.06
18:31
GH0$T
на 16 сам
07.12.06
18:29
Nazgul, зърната винаги ли са ти били такива?!
абе преебаха се в пубертета ...незнам гинекомастия ли му викаха ... :(( чакам да се оправят :(
07.12.06
20:43
абе преебаха се в пубертета ...незнам гинекомастия ли му викаха ... :(( чакам да се оправят :(
Консултирал ли си се с лекар?
не е гинеко. ,на ангийски го водят puffy nipples,от самосебе си едва ли ще се оправи
да каза да чакам :?
да каза да чакам :?
я не го спичайте :) и аз имах и на двете и сега само малко на едната имам ама малко :wink: не е болка за омиране а и кво му гледате зърната
DARE_DEVIL мда много добре ! мен лично ми харесва структурата на тялото му но според мен има още да яде! някъде бях прочел че ръката му е 40 ! браво браво супер голяма за кг му и аз така искам :D
09.12.06
00:21
DaRe_DeVIL браво пич, страшен си ! :wink: