Sonse: “Само мойте снимки не ги коментирате, явно съм твърде зелен още в бодибилдинга След 5-6 месеца, като потренирам, ще постна нови снимки, дано да съм постигнал нещо “
Хаха то и при мен е така,но нормално.Какво искаш да похвалят хора с ограничени заченки на мускулна маса прикрепени към неопределен брой сухожилия. :D :D :D
17.12.06
19:21
[quote author=“morphey”]
Изглеждаш по-релефен и с добра сепарация но чак по-голям???
защо не направиш сега няколко като си в основен на 95 кила ще ми е интересно да видя
Тия мазнити снимки са от основния ми период сега, а не от този преди състезанието където съм релефен.
17.12.06
23:03
hardboy ако искаш толкова ела ти да ме снимаш ,за да са по-сполучливи снимките
не знам защо правиш на въпрос такива глупости ,но скоро ще кача едно 20 минутно клипче на части от тренировката ми и то с хубава камера ,затова ще можеш да ме видиш
и ако тогава благоволиш -да ме коментираш.
19.12.06
09:56
[quote author=“_ZOB_DOG_”][quote author=“morphey”]
Изглеждаш по-релефен и с добра сепарация но чак по-голям???
защо не направиш сега няколко като си в основен на 95 кила ще ми е интересно да видя
Тия мазнити снимки са от основния ми период сега, а не от този преди състезанието където съм релефен.
Знам аз и тия в Гохард съм ти разглеждал всичките,но си направил само няколко докато си в осоновен,особено ме впечатли клипчето с трицепса ти ,даже преди време те питах
с как тренираш трицепса ,ти каза че наблягаш само на заднат глава .
Интересно ми е Лег-а ви е 130 но 1 -ца ,колко ти е работната серия ,а при клека и
тягата?
п.с. и снимката на гърба ти ми хареса доста -имаш добре развити кифли
междудруготи и ти ли си 89 набор?
19.12.06
15:06
И 2-мата сме 89 набор.
На лега почвам с хоризонтален лег и след като загрея правя 8-12 на 100 кг до отказ, чисти и с 2 повт помощ накрая до отказ. 2-рата серия ми е с 120 кг 3-5-ца като последните 2 повт. са с помощ и 3-тата серия започвам на 100 кг и правя дроп серия на 80 и 60 кг по 6 повт горе доло на всяко, но на последните особено 60 почти не изпъвам докрай ръцете защото нямам сила в трицеса най вероятно. 3 серии правя за лег и после минавам на горна с дъмбели и така...
А на клека правя 3 серии на 150 кг 10-8-6 повт, клякам толкова, колкото признават на трибоя.
Тяга не правя от 1,5 година. Но лятото ми хрумна и направих 200 мах, а иначе преди 1-2 години на 135 кг 8-ци правих, ся ако прая ше прая 8-ци на 150 сигурно, но не смятам да правя. В предсъстезателната подготовка екстензиите са достатъчни и римската тяга (с изпънати крака). А в основен аз играя гребане с щанга за гръб с 100 кг без чиитинг 3 серии и като 2-ро упражнение мечка с 100 кг и това е напълно достатъчно за кръста и рибиците. Иначе вечер не може да се спи направо, като легна и се отпусна в леглото, веднага заболява кръста.
19.12.06
22:10
[quote author=“_ZOB_DOG_”]И 2-мата сме 89 набор.
На лега почвам с хоризонтален лег и след като загрея правя 8-12 на 100 кг до отказ, чисти и с 2 повт помощ накрая до отказ. 2-рата серия ми е с 120 кг 3-5-ца като последните 2 повт. са с помощ и 3-тата серия започвам на 100 кг и правя дроп серия на 80 и 60 кг по 6 повт горе доло на всяко, но на последните особено 60 почти не изпъвам докрай ръцете защото нямам сила в трицеса най вероятно. 3 серии правя за лег и после минавам на горна с дъмбели и така...
А на клека правя 3 серии на 150 кг 10-8-6 повт, клякам толкова, колкото признават на трибоя.
Тяга не правя от 1,5 година. Но лятото ми хрумна и направих 200 мах, а иначе преди 1-2 години на 135 кг 8-ци правих, ся ако прая ше прая 8-ци на 150 сигурно, но не смятам да правя. В предсъстезателната подготовка екстензиите са достатъчни и римската тяга (с изпънати крака). А в основен аз играя гребане с щанга за гръб с 100 кг без чиитинг 3 серии и като 2-ро упражнение мечка с 100 кг и това е напълно достатъчно за кръста и рибиците. Иначе вечер не може да се спи направо, като легна и се отпусна в леглото, веднага заболява кръста.
Добри тежести използваш ,но сам си казвал че килограмите не са ти главната цел,
иначе мечката с преплетени пръсти ли я правиш или една над друга ръцете?
Сетих се да те питам колко см ти е китката (интересно ми е нали сме набори :) )
И колко години стаж имаш поне 2.5години според мен кокло са?
Аз не съм запознат със състезателната подготовка ,но ми е интересно след като падаш на килограми за състезанието ,мерките редуцират ли се?
19.12.06
23:04
На лоста за мечката слагам дръжката за гребане с тесен хват от скрипеца.На лоста слагам само 10ки щото другите дискове са големи и ми пречат , само с 10 ки не се побират повече :) , не че тия 100 кг не са ми трудни де. Китката ми е 17-18 см ,китките и предмишниците ми са слаби по принцип , предмишницата е само 35 , което е малко за 45 ръка според мене. Стажа ми е точно 2 години и 8 месеца, април на републиканското ще стане 3 години , смятам яко да се направя от към релеф за тогава. А мерки не се губят, освен в талията. Аз сега не мога да хвана никво мазно по краката - при тях се запазват см. При ръцете спадат със 1-2 см, но не като мускулна маса , а и последните 4 дни като се зареди с въглехидрати се издуват. В Гръдната също не се сваля , в талията обаче след 1 седмица диета и корема ти се свива с 5- 10 см, до края на диетата с още десетина санта.
20.12.06
09:32
[quote author=“_ZOB_DOG_”]На лоста за мечката слагам дръжката за гребане с тесен хват от скрипеца.На лоста слагам само 10ки щото другите дискове са големи и ми пречат , само с 10 ки не се побират повече :) , не че тия 100 кг не са ми трудни де. Китката ми е 17-18 см ,китките и предмишниците ми са слаби по принцип , предмишницата е само 35 , което е малко за 45 ръка според мене. Стажа ми е точно 2 години и 8 месеца, април на републиканското ще стане 3 години , смятам яко да се направя от към релеф за тогава. А мерки не се губят, освен в талията. Аз сега не мога да хвана никво мазно по краката - при тях се запазват см. При ръцете спадат със 1-2 см, но не като мускулна маса , а и последните 4 дни като се зареди с въглехидрати се издуват. В Гръдната също не се сваля , в талията обаче след 1 седмица диета и корема ти се свива с 5- 10 см, до края на диетата с още десетина санта.
35см предмишница не е малко ,пък и така ръката ще ти и зглежда по-голяма при 10см разлика ,а ти целиш визуален ефект.3 години не са малко време ,това за талията не съм го подозирал ,че се сваля толкова много ,тогава разликата гръден кош и талия ще е доста голяма ,теб гръдния кош ти беше 120 при колко талия излизаш едва ли е по-малко от 80 ?(40см разлика са доста добре )
пожелавам ти(и на брат ти) добро класиране за Април ,задължително трябва да качиш снимки
20.12.06
16:51
Гърба ми е 120, на състезанието е бил 115 сигурно, сега талията ми е 85, а тогава беше 70 точно (меря си я в нормално положение, без да прибирам корема и т.н.). Можеш да видиш няколко снимки на талията - http://zob-dog.hit.bg/Republikansko1.rar
20.12.06
18:34
Като гледам снимките на повечето и се чудя да плача ли да рева ли!Трая да имаш доста високо самочувствие да постваш такива снимки по форумите,имаше един дето беше направил поза на нещо подобно на изванземно!Мм без да обиждам никого повечето са яко смешни,без ИМТХ,ТЕО,ЗОБ_ДОГ!
20.12.06
19:04
Нали точно за това е форума - да дадеш снимки след известен период трениране и да ти кажат от какво имаш нужда да потренираш още. След като ти се смееш на нас, дай ти снимка да ти се посмеем ние или ще кажеш ” не искам да давам снимка, защото нямам такова самочувствие “. Чакам снимка
20.12.06
20:44
[quote author=“Dj_TEO”]120 отпуснат ли мериш ??? :roll: без да поемаш въздух и да се издуваш ???
Изкаран - на позата най-широко гръб опред.
аа ясно щото иначе мислех че е 120 отпуснат ;) успех на теб и на брат ти !!! :wink:
21.12.06
12:41
[quote author=“_ZOB_DOG_”][quote author=“Dj_TEO”]120 отпуснат ли мериш ??? :roll: без да поемаш въздух и да се издуваш ???
Изкаран - на позата най-широко гръб опред.
Поправи ме ако греша ,но при меренето голяма роля играят кифлите ,все пак при добре развити и обемни кифли и см показва доста повече.
Аз например едва докарвам 117см ,представи си как изглежда при 88см талия и 108….см
ханш...абе примирил съм се че за състезател не ставам
SlowDead чакам твоите хиперпрофесионални снимки с елементи на фантастика.
ем тука е топла и не знам колко,преди я бях мерил топла във фитнеса беше 42.8,сега на снимката предполагам е малко над 43,иначе студена е 41,5
стига бе не само ръцете са важни ;)
:idea:
Е да ама момчето има поставена цел и заради това го питам :wink:
знам,просто съм мазен и ме е срам друго да показвам,ще дам снимки на пролет,след цикъл за релеф :wink:
29.12.06
22:01
Jorku - добре си развил ръцете ама друго не се вижда ! тази снимка май е стара гледам 2005г. сега сигурно си по масивен а ? между другото колко ти е ръката ? :wink:
30.12.06
01:25
Грешна е датата. 2006та си е. Демек миналата седмица. Ръката ми е 42. Снимката верно е кофти, нито съм стягал нещо нито нищо. Просто ей така да ме има и мене тука, че си нямам апарат и се дразня, че не мога да се снимам, а пък имаше един “фотограф” в залата тогава и викам чакай да се снимам с шефчето. :)
Jorku
Брао брао добре ти е ръката ... Покажи гърди и гръбче :D .... Btw колко Кг си ?
30.12.06
11:36
[quote author=“TREVATA”]Jorku
Въртя се 79-81. Ако има как ще покажа, ама както написах нямам апарат. За в бъдеще ще измисля нещо :wink:
[quote author=“Jorku”][quote author=“TREVATA”]Jorku
Въртя се 79-81. Ако има как ще покажа, ама както написах нямам апарат. За в бъдеще ще измисля нещо :wink:
Аз сам същия .... Смисал с апарата :lol: .... Ще гледам некаде средата на януари да напраа пълна фотосесия ! :lol:
30.12.06
13:02
Жоре браво ,браво бива та .
Може и ти да направиш една фото сесия .Да покажеш гръб,крака , преса , гърди и т.н
То не че са вижда много с тоя потник ама ми се виждаш по - добре от предишната снимка дето беше сложил.
Иначе имаш шанс да станеш и по-голям и релефен.
По-здрави !
31.12.06
00:41
[quote author=“BIG PICHAGA”]Жоре браво ,браво бива та .
Може и ти да направиш една фото сесия .Да покажеш гръб,крака , преса , гърди и т.н
То не че са вижда много с тоя потник ама ми се виждаш по - добре от предишната снимка дето беше сложил.
Иначе имаш шанс да станеш и по-голям и релефен.
По-здрави !
Ще гледам в скоро време наистина от един приятел да взема апарата за ден - два пък да видим дали ще приличам на нещо :) Благодаря за поздравленията. Миналата снимка беше чак от лятото а и беше навън все пак.
01.01.07
11:32
[quote author=“DunevmotorSport”]За сега това
http://img161.imageshack.us/my.php?image=19122006004np0.jpg
Просто немоа са сдаржа по начина по които гледа тоз се едно иска да изрази с едно изражение всички признаци на претренирането + отвращението от фитнесс-а!
01.01.07
11:33
Хахаха не ТЕО ами другия ко са изкара че като тренира ръката мъ става с 2 см по голяма баси смеха!
Хахаха не ТЕО ами другия ко са изкара че като тренира ръката мъ става с 2 см по голяма баси смеха!
Хаха и кво мислиш че не можеш да си напомпаш ръката 2 см ? Ти си мноо зле значи
е той отнесе 3 месеца бан по ИП в гохарда,сега плаче и тука за половин година,на такива лаици не трябва да се обръща внимание,нека си пишат и да се радват
относително е за тия 2 см :) ако прай бицепс трицепс в различни дни може и да не ги докара :wink:
зависи и от големината на ръката 2 см за 35 см ръка са мн повече отколкото за 45 ;)
02.01.07
00:46
Зависи колко ти е ръката. Ако е 30-40 едва ли ще се напомпи с 2 см , но ако е 50 - нищо чудно да се помпи с 2 санта дори и в отделни дни да тренира бицепс и трицепс. Аз например тренирам бицепса с гърдите и така и трицепса се натоварва колкото да се напомпи. Същото е и с гръб-трицепс.
Аз съм я помпил мах 2 см при моя размер, за по малки ми се струва немислимо (не невъзможно)
02.01.07
23:50
[quote author=“ASTOR”]Аз съм я помпил мах 2 см при моя размер, за по малки ми се струва немислимо (не невъзможно)
Това значи ,че тогава напомпена ти е била 58….аз помня че беше обещал да постнеш снимки след няколко месеца (от тогава минаха няколко месеца ),ще е добре
да сложиш няколко нови снимки :wink:
Канех се също да те питам ,колко килограма си бил на 17-18 години ,(сега съм 92 (без добавки камо ли стероиди -основно поради безпаричие :? )на 188см и всикчи ми казват че съм бил прекалено много за възрастта -което е пълна глупост представям си да видят 97кг-ят ЗОб-ДОГ :D сигурно ще припаднат тези въпросни коментатори) ,все пак ти имаш един тефтер със записки ( и аз си водя от самото начало )
и можеш да пуснеш инфото :wink:
03.01.07
00:39
Мба , 95 кг съм само ама на 170 все пак. След 20 дни почвам да чистя. Междудругото неска ставаме на 18 :).
03.01.07
00:42
[quote author=“_ZOB_DOG_”]Мба , 95 кг съм само ама на 170 все пак. След 20 дни почвам да чистя. Междудругото неска ставаме на 18 :).
чрд и на двама ви ,по-големи сте от мен с 2 месеца ,а дотогава ще ви стигна на кг :D
[quote author=“morphey”][quote author=“ASTOR”]Аз съм я помпил мах 2 см при моя размер, за по малки ми се струва немислимо (не невъзможно)
Това значи ,че тогава напомпена ти е била 58….аз помня че беше обещал да постнеш снимки след няколко месеца (от тогава минаха няколко месеца ),ще е добре
да сложиш няколко нови снимки :wink:
Канех се също да те питам ,колко килограма си бил на 17-18 години ,(сега съм 92 (без добавки камо ли стероиди -основно поради безпаричие :? )на 188см и всикчи ми казват че съм бил прекалено много за възрастта -което е пълна глупост представям си да видят 97кг-ят ЗОб-ДОГ :D сигурно ще припаднат тези въпросни коментатори) ,все пак ти имаш един тефтер със записки ( и аз си водя от самото начало )
и можеш да пуснеш инфото :wink:
Ами на 17-18 бях около 100-105 кг.
Когато мерех ръката студена ми беше 55 а “топла” 57
Ако те интересува нещо питай
03.01.07
23:51
Моята ръка се помпи само с 1 см.