Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:
КВ

09.03.07
17:15

FITDAY за 5 месеца горе-долу добре изглеждаш.
Може ли да те питам нещо ? Колко вдигаш от лежанка ?
:shock:

FI

09.03.07
18:07

[quote author=“InDaHEad”][quote author=“fitday”]Първо да благодаря на всички и на тези които ме похвалиха и на тези, които критикуват.

BIG PICHAGA:
1. Снимките ти са кофти - да, защото съм ги правила сама и по-хубави не можаха да станат.

2. Бицепса е зле - не изглежда добре , не е оформен - да това го знам и съм го написала даже

3. Трицепс не си показала - защото не е за показване :wink:

4. Рамена - еми толкоз за 5 месеца
4. Талията е добре , но корема е мазен и няма релеф. - естествено, че е мазен, все пак жените имат средно 5 % повече мазнини от мъжете и много, много трудно изкарват  :)

5. Гръб - бива - мерси :lol:
От това което си показала гърба и талията ми се виждат най- добре.
Другият път да покажеш по- добри снимки и повече релеф ! - повече релеф ме съмнява да е скоро, защото повече не мисля да свалям -  51 кг съм все пак, сега трябва да се качва малко. :wink:

InDaHEad защо пък да не се снимам на части??? Повечето тук се снимат само на органи... :roll:

jdoe - Еми нямам снимки от преди, само мога да кажа, че бях 67 кг с много мазно по себе си. :)

Hahaha ти ме разбиваш със секи пост обаче :lol: .Как може жена на 51 кг(въпреки че изглеждаш добре) да иска да качва още кила?Се едно си некъв състезател в период за маса^^.За жените няма такова животно,те си свалят целогодишно...hahа са се сещам как в една тема си търсеше някъв гейнър или нещо от сорта  :mrgreen:  :lol:
Момиче,гледам и не вярвам на ушите си^^

Ти полудя ли??? Аз не искам да ставам анорексичка... Това че повечето жени били така мен не ме топли много...  :wink: Повечето мъже са с тяло на скакалци, ти що не искаш да изглеждаш като тях,а ходиш на фитнес??? :wink:

А да и не съм си търсила гейнър, бъркаш ме с някой... :lol:

Кумчо Вълчо - Нямам си и представа, защото не правя лежанка...

HE

09.03.07
18:26

fitday поздравления това което си постигнала за пет месеца е повече от добре /при килограмите които посочваш преди и тези сега/. Не мога обаче да нарека някои от по-горните мнения обективни по простата причина, че във физиката на мъжа и жената има огромна разлика /структура, хормонален баланс и т.н.т/. Да определено малко чиста мускулна маса би ти се отразила добре. Продължавай все така упорито с тренировките и още нещо за човек с толкова малко стаж в залата се развиваш чудесно. И няколко въпроса:
- хранителен режим?
- сменяла ли си тренировъчната програма през тези пет месеца?
- ако не си имаш ли намерение да промениш програмата си?
Поздрави.

FI

09.03.07
18:37

[quote author=“head_hunter”]fitday поздравления това което си постигнала за пет месеца е повече от добре /при килограмите които посочваш преди и тези сега/. Не мога обаче да нарека някои от по-горните мнения обективни по простата причина, че във физиката на мъжа и жената има огромна разлика /структура, хормонален баланс и т.н.т/. Да определено малко чиста мускулна маса би ти се отразила добре. Продължавай все така упорито с тренировките и още нещо за човек с толкова малко стаж в залата се развиваш чудесно. И няколко въпроса:
- хранителен режим?
- сменяла ли си тренировъчната програма през тези пет месеца?
- ако не си имаш ли намерение да промениш програмата си?
Поздрави.

Мерси за мнението.

Бях 5 месеца на НВД - от август до декември, след това преминах към РБР и което беше най-странното продължих да свалям.

Програмата съм я сменяла два пъти- първите два месеца тренирах по обща тренировка за всички мускулни групи. Сега тренирам в тридневен сплит - 1.ден крака, корем 2. ден гръб, бицепс и 3. ден гърди, рамо и трицепс.

Мисля да сменям програмана скоро, но още не съм гледала как точно да го направя.

Благодаря още веднъж. :wink:

Ех как искам всички жени да мислеха като fitday. На мен направо ми е писнало да гледам супер мършави жени с крака колкото ръката ми и абсолютно плоски задници (като тава). Аз съм фен на по-сочното. Нека всички да кажем не на “Тапицираните скелети”.
Другото, което е много срещано е: пълнички момичета решават, че искат да отслабнат (което е похвално), но от мързел и невежество минават на ония култовите диете тип “ябълки и секс” или цял ден фотосинтеза на слънце. Резултатите не закъсняват и те си свалят всичката мускулна маса, която им е придавала поне донякъде по-добър вид на тялото и се превръщат в нещо от типа на “ходещо жиле, без форма и финес”. Амин!

FI

10.03.07
20:19

buhtata супер си!!!!!! И бицепса и рамената и гърба са идеални. Колко време тренираше преди контуцията?

Направо ти е страхотен бицепса! Браво! :D

buhtata
Много добре.Браво.Всичко е екстра.И да те попитам нещо.Този фитнес кадето си си направила някои от снимките дали случайно се казва “Jumbo” или се бъркам.Ако си обърнала внимание на името :)

10.03.07
21:03

Колко време тренираше преди контуцията?

С фитнес се занимавам близо 4 години.

Този фитнес кадето си си направила някои от снимките дали случайно се казва “Jumbo” или се бъркам.Ако си обърнала внимание на името

Да, там тренирах през цялото време.

Buhtata

От това, което си показала мога да кажа браво.
Малко градивна критика: гърба, ако го разшириш малко дали няма да е по-добре?

HE

12.03.07
13:46

buhtata Ами освен перфектно друго не ми идва наум. Сега може и да имаш изоставащи групи, но поне аз не виждам такива от снимките. Браво продължавай все така.

12.03.07
17:00

Аз искам да поздравя Bringer, следя го откакто за първи път постна снимки във форума и сега видях новите. Браво братле, човек дето тренира усилено и си личи. Добри резултати, чист си, само малко прасеца се губи на фона на другото, ама той си е тежък де...Давай в същия дух. Браво !

IN

12.03.07
17:35

Да наистина доста добре оформени мускули,но някак си малко слабичък ми се вижда...иначе релефа е на 6..нз колко кила е ама според мене трябва да качи

12.03.07
19:02

[quote author=“head_hunter”]buhtata Ами освен перфектно друго не ми идва наум. Сега може и да имаш изоставащи групи, но поне аз не виждам такива от снимките. Браво продължавай все така.

Благодаря, сега вече съвсем нямам търпение да започна отново да тренирам и да задобрявам.

Huskarl, ще развивам още всички мускулни групи, тъй като все още не съм доволна съвсем. Относно гърба и с YODA си говорих ме, че на едната снимка не съм застанала така, че да си отворя гърба. На другите снимки личи повече, че не е съвсем тесен, което разбира се не значи, че няма да го по разширя още :wink:
Очаквайте продължение... :wink:

[quote author=“InDaHEad”]Да наистина доста добре оформени мускули,но някак си малко слабичък ми се вижда...иначе релефа е на 6..нз колко кила е ама според мене трябва да качи

За сега му е изгодно да е релефен. На съзтезанията това гледат. А той е съзтезател.

BR

12.03.07
20:29

mersi na vsichki che me podkrepqte.Na 7mi april e republikanskoto,sled tva pochvam da kachvam s takiva tempove,che da se gotvq za balkanskoto mai mesec ako sam 1vi ili 2ri :).
Петко К - то хубаво те подкрепяме, ама писането на кирилица все още е задължително.

13.03.07
11:55

честито на момичетата,много сте добре,най-вече заради куража да си пуснете снимките :) ще кажа само,че жена във фитнеса и жена на мотор направо ме подлудяват :) :wink: продължавайте в същия дух според мен имате шансове за бодифитнес,пък и от опит глава на боли :)

JD

13.03.07
15:52

Br1ng3r, сподели как си изчистил, освен кардиото де  :D

13.03.07
20:24

[quote author=”Тео”]честито на момичетата,много сте добре,най-вече заради куража да си пуснете снимките :) ще кажа само,че жена във фитнеса и жена на мотор направо ме подлудяват :) :wink: продължавайте в същия дух според мен имате шансове за бодифитнес,пък и от опит глава на боли :)

Аз преди да се контузя бях обмисляла варианта за бодифитнес.  Засега почвам пак с тренировките и ще видим.

13.03.07
23:33

http://img.elmaz.com/photo/209402-1-a.jpg

13.03.07
23:54

Супер си, ама това е темата с коментарите.
За снимките има друга. :P

FZ

14.03.07
11:44

[quote author=“TERMINATOR”]http://img.elmaz.com/photo/209402-1-a.jpg

Добре си . Още маса и ще станеш още по-добре.

Иначе за поста ти трябваше да го  пуснеш в другата тема, където са само снимките .

IN

14.03.07
12:35

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“TERMINATOR”]http://img.elmaz.com/photo/209402-1-a.jpg

Добре си . Още маса и ще станеш още по-добре.

Иначе за поста ти трябваше да го  пуснеш в другата тема, където са само снимките .

Хахах още маса вика-като го гледам е поне 90 кила ако не и повече на 8-9% мазнини....повече от добре :wink:

ГА

14.03.07
16:27

[quote author=“TERMINATOR”]http://img.elmaz.com/photo/209402-1-a.jpg

Много си добре пич . А крака имаш ли ?

DaRe_deViL

Добре си, но я ми кажи:
1.Стаж?
2.Крака?
3.Химия?

DA

14.03.07
18:06

стаж година и 6-7 месеца
крака ще сложа тези дни катоо си направя коламаска  :oops:
химия не

DI

15.03.07
12:41

Искам да поздравя момичетата, браво на вас доста сте добре и двете, само Fitday доколкото забелязах има малко по корема за сваляне но нищо страшно, иначе всичко е ок.

И за Bringer браво на тебе доста добро тяло за момента не бих могъл да искам аз повече от тоя спорт като крайна цел (само  ако беше без зоб)

15.03.07
23:28

Съжалявам ,че съм направил грешка и съм постанл снимката където не трябва .. Иначе тренирам 10 години натурално , шампион съм в кат над 175см в новооткритата натурална федерация ..Сега съм 104 кг с около 12 % подкожна мазнина .Работя в JK FITNESS & WELLNESS KOMPLEX като персонален треньор и фитнес инструктор..

15.03.07
23:36

Питаш каква химия ползвам... не взимам никакви хормонални препрати, тоест химия  аас и др , ползвам доста супелементи поръчвани от щатите чрез нета ...тренирам зверски сериозно и се храня непрестанно ..с бърз метаболизъм съм и почти не синтезирам липидна тъкан ...

IN

15.03.07
23:49

Дай снимки и на краката :wink:

16.03.07
15:50

[quote author=“TERMINATOR”]Питаш каква химия ползвам... не взимам никакви хормонални препрати, тоест химия  аас и др , ползвам доста супелементи поръчвани от щатите чрез нета ...тренирам зверски сериозно и се храня непрестанно ..с бърз метаболизъм съм и почти не синтезирам липидна тъкан ...

Сериозен ли си ? :roll:

16.03.07
20:35

Напълно сериозно говоря ,в случая пиша... Повечето трениращи нямат търпението да тренират целенасочено , да пробват какви ли не промени в храненето и супелементите ,а повярвай ми има изключителни натурални заместители на ААС  , които действат не чак толкова мощно като химията ,но пък след прекратяване на приема им всичко постигнато остава ...Трудно може това да стане с химия ,защото кортизоловите рецептори се отварят по време на цикъла и катаболния кортизол е спрян да разгражда мускулната тъкан само защото химията -ААС в същия момент дава и силно изразен анаболен ефект , подържайки положителен азотен баланс и висок синтез на протеин .. Бих дал един линк на който може да се види първото ми място в моята категория в новооткритата  натурална  федерация , но не ми се търси къде мога да оставям линкове за снимки и ако имаш желание пиши на ЛС да ти дам снимки ...

16.03.07
21:07

с твое позволение TERMINATOR да поставя снимката, рових се да видя и някой др снимки и попаднах на тази- снимка мисля че за тази снимка говориш ?

16.03.07
21:35

Точно така пич :) много си находчив :) това съм аз много по слаб от колкото съм сега ..тогава 88 кг изчистен , сега 104 кг ..от тогава до сега качих доста маса ...

IN

16.03.07
21:41

На тия снимки краката са ти слабички...според мене трябва да наблегнеш на тях-иначе горната част е супер :)

16.03.07
21:45

ако питаш мен целия съм слаб на това състезание въпреки ,че завърших първи .. загубих много мускулна маса с режима , направих грешка която никога няма да повторя повече..свалих въгл .на нула , а без химия така просто не става ... прасца ми е слабата мускулна група ... в момента квадрицепса ми е една от най силните мускулни групи ...задната част на бедрото също ми е проблем ..

Teo ще те кичим май с медал на 7ми а  :-)  Успех ти желая, добре се развиваш.

IC

29.03.07
11:27

Eee брао Тео.Всеки път като качваш снимки си все по-по и по-добре.Радваш ме.Иска ми се и аз да качвам така бързо , ама без да ми се лепи толкова много на корема ;-(

29.03.07
14:08

teo,като за състезание си мазен

казано от napukvacia на 29.03.07, 14:08:

teo,като за състезание си мазен

До тогава има 9 дена. Той сега най - вероятно обезводнява така, че недей да правиш прибързани коментари :-)

IN

29.03.07
21:04

мн добре напредва момчето браво

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1