Моля за коментари и мнения по преработване на програма от сайта

ГЕ

23.03.08
07:46

Време е за “пролетно почистване” и реших да ползвам една от програмите в сайта -http://www.bb-team.org/workout/1285/.
Стори ми се добра поне по отношение на досегашния ми режим- четири тренировъчни дни.Добре,обаче след 2 седмици опитно,стана ясно ,че малко тежка ми идва ,особено в първи и четвърти ден,при трениране със същите тежести,с които работех и в предната си програма.След гърдите почти не ми остава сила за рамо.В четвъртия ден след гръб и рамо,пък нямам сила за трапец :(
И така,или трябва да намаля тежестта ,или да поразместя програмата.Реших да опитама второто ,като и променя някои от упражненията.

1.  Ден първи

Щанга полулег 4х8 – ще редувам с равен лег през седмица
      Дъмбели полулег 4х10
      Пек дек/Флайс 4х12
      Кросоувър 4х12
      Кардио -30 мин

2.  Ден втори

Раменни преси пред гърди 3х8 –дъмбел / щанга
      Изнасяне на дъмбел пред рамо 3х12 – това се чудя дали да него сменя с разтваряне      встрани?
      Клякане с щанга 4х10
      Лег екстензия 4х15
      Бедрено сгъване 4х15
      Повдигане на пръсти на лег преса
      4х15
      Коремни преси 3х30
      Крака от вис 3х30

3.  Ден четвърти

Гребане с щанга 4х8
      Вертикален скрипец 4х12
      Гребане с дъмбел 4х10
      Разтваряне с дъмбел + пек бек(или с дъмбел) 4х12 в суперсерия
      Вертолет 4х15
      Трапецовидно с дъмбел/щанга 4х15
      Кардио

4.  Ден пети

Щанга/дъмбел  от стоеж 3х8
      Концентрично 3х12
      Бицепсово сгъване на скрипец 3х12
      Щанга тесен хват /Френско 3х8
      Трицепсово разгъване на трапец 3х12
      Кикбек 3х12
      Коремни преси 3х30
      Крака от вис 3х30
      Кардио

Петият ден няма да променям нищо – много добре се товаря :),усещам го и 3 дни по-късно.
Моля,да дадете предложения за промяна или преструкториране на някои неща ,ако ви се виждат недобре,а и с оглед на това,че в оригиналния си вид ми отнема по повече от 1 ч 30 мин в залата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1