03.11.10
09:14
Rikoo сега съм си взел на Сайтек кре алкалина, ако ми подейства добре не искам да чувам повече лоша дума от тебе за кре алкалина :D
Аз ще продължа да го плюя, и да препоръчвам монохидрата, като гледам в Америка на стаквеоте им всичко е креатинови матрици или обикновен монохидрат на неизвестни фирми тук ;)
казано от CircleOfPain на 03.11.10, 09:14:
Rikoo сега съм си взел на Сайтек кре алкалина, ако ми подейства добре не искам да чувам повече лоша дума от тебе за кре алкалина :D
Аз пък се надявам на ефект, от монохидрата на Сайтек.Пиши отзиви след известно време.
А кой монохидрат бихте ми препоръчали? Този добър ли е silabg.com/bg/2981-SCITEC-CREATINE-MONOHYDRATE-CREAPURE.html ? Или този http://www.peak.bg/catalog/product_info.php?products_id=188&cPath=39_76&detail=Analyse ? И някой ако знае ли от къде в Пловдив мога да си го взема?
Мнението беше редактирано от somec на 03.11.10 18:22.
Creapure на сайтек е изчерпан, поне аз като го поръчвах вчера го нямаха в наличност.
06.11.10
20:01
Видях, че в началото на темата пише, че продължителността на приема на кре-алкалин е 6-8 седмици. Бихте ли ми казали колко е периода на почивка?
07.11.10
10:59
Благодаря за информацията.
Искам да попитам , за по-бърза маса ,кой креатин трябва да се вземе ??
Креатин монохидрата задържа вода ..Би следвало да ставаш по-огромен с него ..
Креатин Етил Естера не задържа вода но има по-голяма усвояемост ...Би следвало пак да има видими разлики ??
И според вас коя марка на Креатин Монохидрата е най-добра (цена=качество) и на Креатин Етил Естера (и за двата говоря на прах ,не искам капсули..) .Мерси за отговорите :P
Здравейте! Взех си монохидрат на ОН и искам да попитам с какво е по-добре да го пия - с 2-3 чаши вода или със натурален сок? Сока е ябълка и ме притеснява киселинноста му да не прецака креатина. Благода предварително на отзовалите се!
П.П. Или пък вода+захар/какао?
Мнението беше редактирано от somec на 10.11.10 19:25.
казано от F.A’U на 10.11.10, 19:33:
Креатинът не притежава магически способности.......
А някой някъде да твърди, че има такива способности ?
казано от somec на 10.11.10, 18:58:
Здравейте! Взех си монохидрат на ОН и искам да попитам с какво е по-добре да го пия - с 2-3 чаши вода или със натурален сок? Сока е ябълка и ме притеснява киселинноста му да не прецака креатина. Благода предварително на отзовалите се!
Слагаш в устата и наливаш с много вода :)
казано от Rikoo на 10.11.10, 20:28:
казано от somec на 10.11.10, 18:58:
Слагаш в устата и наливаш с много вода :)
А колко време преди това и след това мога да ям?
А мога ли да пия кофеин(в частност кока-кола)? Примерно 3-4-5-6 часа преди или след приема на креатин монохидрат.
ПП. Извинявам се за двойния пост.. сайта или нета ми нещо бъгна..
Мнението беше редактирано от somec на 11.11.10 19:13.
А мога ли да пия кофеин(в частност кока-кола)? Примерно 3-4-5-6 часа преди или след приема на креатин монохидрат.
Днес ми пристигна Cell-Tech Hardcore и го комбинирам с Volumaize BSN.Въпроса ми е за приема на Cell-Tech.Кога и по колко.Мерителната лъжичка е 100гр.Благодаря
23.11.10
10:10
казано от joshua на 23.11.10, 10:06:
Днес ми пристигна Cell-Tech Hardcore и го комбинирам с Volumaize BSN.Въпроса ми е за приема на Cell-Tech.Кога и по колко.Мерителната лъжичка е 100гр.Благодаря
Една доза е 98.5гр., т.е. приеми 100гр. (1 лъжичка) и бухай по една доза сутрин на гладно и веднага след тренировка за първите пет дни, после само след тренировка. :)
Сега като видях на кутията пише-Serving Size 2 Scoops (100g),от което май разбирам,че 1 мерителна лъжичка е 50г. 1вите 5 дни по 2 дози на ден,което прави 200г.Въпроса ми е-може ли тези 200г да си ги вземам на няколко дози.Примерно 4 пъти по 50г.Благодаря
Излезе ми нек’ва херпангина(налепи по гърлото). Вдигнах температура.., да си продължа ли креатина или да го спра, до като отмине?
Медикаменти за гърлото не пия.
26.11.10
20:30
Не мисля, че ти пречи, брат :)
И аз не мисля,че трябва да го спираш.А през почивните дни да пия ли Cell-Tech-a?
06.12.10
10:43
19 години / 190 см / 90 кг ... преди половин година пробвах обикновен креатин естер, който не съдържа вода+глутамин, в продължение на месец и половина, но без резултат. В момента се колебая между креатин монохидрат и кре-алкалина ... моля ви, дайте предложение за такъв или изберете по-доброто от тези:
silabg.com/bg/2981-SCITEC-CREATINE-MONOHYDRATE-CREAPURE.html
http://www.peak.bg/catalog/product_info.php?products_id=340&cPath=39_76&osCsid=582fd15e5930739e9e76f57f99bae5a3
06.12.10
10:45
Забравих да уточня, че не искам да качвам ИЗЛИШНА мазнотия по тялото си, тъй като после чистенето ми е страшно трудно а и в момента не съм без никакви мазнини ...
07.12.10
23:52
Какво е мнението ви за креатина на Фитмакс?
19.02.11
01:00
Съжалявам за въпроса по тази вече банална от писане тема,но не можах да си отговоря сам след доста часове четене и съм принуден да попитам.
Каква е разликата между тези два продука: Crea Alkatech и Creatine ph-x?
Crea alkatech-a е кре-алкалин,който не задържа вода,а Creatine ph-x e буферen монохидрат,който не задържа вода.. каква е разликата..?
Мнението беше редактирано от Стоян Тодоров на 19.02.11 01:15.
15.03.11
21:11
имам малко излишни мазнини в областа на долната част на корема и долната част на гърдите ако взема монохидрат ще изглеждам ли подпбухнал или дебел или ще имам само положителен ефект от него?
15.03.11
21:11
имам малко излишни мазнини в областа на долната част на корема и долната част на гърдите ако взема монохидрат ще изглеждам ли подпбухнал или дебел или ще имам само положителен ефект от него???????
06.04.11
17:01
Кой креатин монохидрат е по-добър на Скайтек - 500гр или Оптимум - 300гр.
08.04.11
18:44
Здравейте, нов съм в сайта. Искам да попитам, как да запазя масата от Монохидрат? Много добре ми действа монохидрата. Качвам бързо и много от него за около 3 седмици - 6,7 кила но като изминат повече от 3 седмици явно организма ми се пренасища и спира да действа а след това почвам да свалям това което съм постигнал с него. Моля ви кажете ми как да запазя тази маса. Извинявам се за грешките.
08.04.11
23:06
казано от stefan vidolov на 08.04.11, 18:44:
Здравейте, нов съм в сайта. Искам да попитам, как да запазя масата от Монохидрат? Много добре ми действа монохидрата. Качвам бързо и много от него за около 3 седмици - 6,7 кила но като изминат повече от 3 седмици явно организма ми се пренасища и спира да действа а след това почвам да свалям това което съм постигнал с него. Моля ви кажете ми как да запазя тази маса. Извинявам се за грешките.
Виж сега, 1-2 кг. да си качил реално през тези 3 седмици /при положение, че имаш стабилен хранителен режим/, а останалото е вода /това е една от неприятните черти на монохидрата - водната задръжка/ и е съвсем в реда на нещата организма по някое време да започне изхвърлянето на същата тази вода. Няма как да запазиш точно тези килограми.
Гледам, че си с първо мнение тук и ще те посъветвам да изчетеш няколко теми:
http://www.bb-team.org/articles/1468_hranitelni-dobavki-mini-gid-za-absolyutni-novatsi#axzz1Ixp4FkH6
http://www.bb-team.org/articles/1444_hranitelni-dobavki-pri-novatsi#axzz1Ixp4FkH6
http://www.bb-team.org/articles/1403_hranitelnite-dobavki-ambroziya-ili-tabu#axzz1Ixp4FkH6
Хранителни режими:
http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi
Тренировъчни режими:
http://www.bb-team.org/fitness/workouts
При положение, че последните две са на ниво, едва тогава можеш да се върнеш на първото - т.е. хранителните добавки и със сигурност ефекта тогава ще е задоволителен, но иначе се получава моментното ти състояние /качваш и след това се чудиш къде отива всичко/.
09.04.11
17:50
значи н 18г. съм от 4 години вече се занимавам със спорт.. чел съм доста за упражнения и диети още от 14 годишен. Минъл съм през - лостове - фитнес - плуване и ръгби. Знам че водата започва да излиза от организма - въпроса го зададох защото се сетих за метана от който също се качва на вода. Еми добре тия дето зобат с метан как я запазват тая маса ? мерси за инфото все пак :)
12.04.11
22:40
Съвалявам, че съм некомпетентен, но искам да попитам дали може да приемам Креатин въпреки, че съм на 14 години (след два месеца ставам на 15, но едва ли има значение). Дали ще има някакви други странични ефекти предвид възрастта? Благодаря предварително! :)
26.04.11
14:17
Пия mix - creatine, glutamine, taurine от около 3 месеца, като към края не го пиех всеки ден, а само когато тренирам. Сега съм го спрял от 2 седмици и мисля да изчакам още една седмица и да го почна пак. 3 седмици достатъчно време ли е за изчакване (смисъл нали креатина не трябва да се приема прекалено дълго време защото тялото привиква към него и няма ефект) или трябва да е повече от 3 седмици ??
26.04.11
23:53
Здравей,Емзо,заинтересувах се от Kre-alkalyn може ли да ми дадеш линк или да ме насочиш от къде мога да си купя точно този креатин,защото съм в процес на орефляване ? Ако може да ми помогнеш ще ти бъда много благодарен.А според теб тъй като съм на 17 години 178 висок и 68 кила,мога ли с него да качвам чиста ММ и едновременно да чистя мазнини по време на това качване и дали изобщо има смисъл да си копувам креатин на моята възраст ? Мерси предварително !
27.04.11
07:12
Защо да си кОпуваш? При 68 кг. какво орелефяване - като рекламно лице на концлагер си при тея мерки?
28.04.11
00:21
Но смисъл Кре-алкалинът не пречи за изграждането на ММ и все пак с качването на килата от него да съм релефен с правилната диета и кардио нали ?
28.04.11
07:34
Нали си в период на чистене? За какво качване на мускулна маса си говориме тогава? Какво си мислиш, че като пиеш креатин, хем ще изчистиш излишните мазнини, хем ще качиш мускулна маса? Бъркаш много! Вземи прочети малко по въпроса. Има достатъчно теми във форума.