Ново дневниче на Vessi за 2009 :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

16.04.09
11:01

казано от Winnie на 16.04.09, 10:57:

Весииии, да ти имам проблема :) Не го махай. Освен това, тренировка на гладно не е най-полезното нещо за теб.

Ох Уин, знаеш ли как съм подута бе, знам че е от хормоните и вода, ама....пусто, немога се гледам така, мисля си че е мазно и това е....оффф....писнаааа мииии....

17.04.09
06:40

Ехо привет и добро утро на всички :)

днес е толкова слънчево във Варна, кефффф.... :)

Да се отчета за вчерашния 16.04.2009 трябваше да е тренировъчен, но.... :)

6,30 - 7,15 - 45 мин. крос в Морската градина на Варна :) хубаво, топло, слънчево
9,00 - овес,трици, лен, кис.мляко диетичен конфитюр от малини
11,00 - 1 ябълка
12,40 - ръжено парче питка, 1 яйце, салата домати, малко пил.филе, иазвара с какао, канела и кокосови стърготини 100 гр.
15,00 - 1 ябълка
16,00 - извара 100 гр.
17,00 - малко парче ръжена питчица с кис.мляко към 100 мл.
19,00 - тук трябваше да има лудо ТАЕ БО, но поради немотивация на другите момичета, малка група и т.н. не се състоя  :coolgrin: яд ме е, ама карай, не ми е гузно защото си направих страхотен крос сутринта :)
20,30 - салата от бяло китайско зеле, сиренце, и пиле със зеле ПАК, край, свърши вече, пууууу.....
21,30 - извара към 200 гр. преди сън, легнах си рано, спеше ми се, много уморена се чувствам от работа, затова си пуснах след празниците още два дни отпуск, трябва да ми отпочине малко главата, че напоследък.....ми се насабраха много емоции.....

Днес, пак храницата ще се старая да е НВД, но по празниците мисля добре да заредя, не съм зареждала, и може би затова имам страхотен застой, нищо не се случва, само се подувам яката, тия хормони ме раздрусаха и продължават де.....ЯКООООО.....

Нищо, знам че този период ще отмине, рано или късно, имам страхотно другарче до мен, което ме поддържа и разбира :) а и вие сте ми страхотна опора за да не рухна :) БЛАГОДАРЯ ВИ :)

Това е за сега :) до скоро
Цунки на всички :)

17.04.09
06:59

Ей, Весинка! Виж какво слънце се е ухилило! Няма място за лоши настроения! А и козуначени празници идват!

Храницата ти е много ниско въглехидратна..не зная дали нарочно я държиш така, но предният път прецака застоя именно с увеличение на въглените, нали? Раздвижи пак нещата....хапни си хубаво и спокойно през уикенда. Наслаждавай се и не му мисли колко от какво поглъщаш! Заслужила си си го ;)

17.04.09
07:05

Веси, приятен и слънчев уикенд и от мене, после ще разказваш...  ;-)

17.04.09
07:10

Лимка, Миме, благодаря Ви много и на двете, :) много ме подкрепята, аз съм ОК Лимчо, просто си казах че ” Няма да е все така “, нали Миме, много ми хареса това което си написъла в дневника на Венци, и си повдигнах настроението :)

Да храницата е много НВД, но се каня хубаво да раздвижа по празниците, ще се видя със семейството си, ще си похапнем, ще разпуснем, пък каквото ще да става нали така момичета :)

Желая на всички ви едни страхотни празници и усмихнати и слънчеви почивни дни :)

17.04.09
07:34

Мислих, мислих тия дни, и реших да направя следното :

Тази седмица което си отминава вече я карам яко кардио дейност, разспуснах добре мисля, и реших да пробвам метода 5х5 тежко :)

Мисля че трябва да разнообразя освен храната, и тренировките. Искам да видя как ще ми се отразят. Краката мисля да ги тренирам яко всяка сутрин с тичане, забелязвам че вече доста добре са се оформили от към мускул, искам да поработя по яко за горна част на тялото, ръце, гръб, кръст, корем, но с метода 5х5 :)

Мятам се от понеделник, ще кажа и впечатленията ми какви са после :)

Какво мислите вие?

Мнението беше редактирано от Vess на 17.04.09 07:37.

17.04.09
12:36

Ей, абе къде във Варна да си купя качествен домашен медец :) тия от супермаркетите хич им нямам вяра че изобщо има мед там.......
Please, help me :roll:

17.04.09
12:40

От бабите по улиците.

17.04.09
12:41

казано от Vessi на 17.04.09, 12:36:

Ей, абе къде във Варна да си купя качествен домашен медец :) тия от супермаркетите хич им нямам вяра че изобщо има мед там.......

Има едни вериги диетични магазини:  Петко Стайнов 3 Сграда Успех.
Мисля че беше нещо МОРЕ...

Мнението беше редактирано от tonu на 17.04.09 12:42.

17.04.09
12:42

казано от tonu на 17.04.09, 12:41:

казано от Vessi на 17.04.09, 12:36:

Има едни вериги диетични магазини:  Петко Стайнов 3 Сграда Успех.

Да да, благодаря много и на двамата :) супер :)

17.04.09
13:46

Ехо, Весито е пак тук :) сега, реших да се отчета за днес, щото картинката е ясна до края на деня.

Значи, днес 17.04.2009

6,30 - 7,10 - крос в Морската градина на Варна
9,00 - Трици, лен, кис.мляко, шепичка стафиди, вкусно стана брех :)
11,00 - 1 ябълка
12,30 - парче ръж.питка, риба тон 150 гр. домати, извара
14,30 - ябълка
16,30 - извара с какао и кокосови стърготини, 1 яйце :)
19,00 - тук ще е ТАЕ БО-то :) днес ще скачам със сигурност :)
20,30 - тук някъде ще е вечерята може и към 21,00 да стане
21,00 - салата зеле, ролца от раци, свинско с гарнитура салата снежанка :)

Преди сън задължително ще има извара :)

Това е сладури, искам да Ви пожелая най - сладките козунаци, на - здравите яйца, и най - хубавите усмивки :)

Поздрави от мен, мен ме няма няколко дена в града, чат-пат може да влизам в нета, ще видим :)

Ако не, много усмивки от мен :)
Хайде

17.04.09
15:07

Веси, мила как ти съчувствам за тия гадове - хормоните. Мен ме прескочи предния месец/както почти всяка година/ и сега още ме мъчи това ПМС. Имам още няколко дни ад. Не ме питай как се изтърпях, като балон с вода бях и съм пак. Пухкава, мекичка чудно. Ама ще мине споко. Мен ако питаш ти е добре храната. Въглехидратите са ок за състоянието в което си. Ама хапвай повечко месо вместо извара, за да ти вади водата. Ти не можеш да не си в застой, докато не се оправят хормоните. Абсурд. И най-добре си пусни едни профилактични, просто за твое успокоение.Стискам палци

23.04.09
06:52

Здравейте мили ми съфорумци :) ето ме отново съм тук, след кратко отсъствие :)

Няма да се отчитам за последните няколко дни, по празниците заредих порядъчно с козунак :) доволно, добре ми се отрази.
Всичко с мес.ми цикъл се нормализира :) УРА :) което можете да се досетите бе съпроводено с яко задържане на вода и т.н., но сега вече всичко си е ОКИ :)

От началото на тази седмица отново тичам всяка сутрин, 30 - 40 мин. страхотно начало на деня, после фитнес, отново храната ми мисля е добре, в режим съм, всичко върви по ноти, for now :)

Този празник бе един от най-тежките за мен в емоционално отношение, имах изживявания, които ме накараха да размисля дълбоко над това което сме, и това което искаме от себе си......

Както и да е, днес стартирах отново с 35 минутен крос в Морксата градина на Варна. Деня обещава да е слънчев, да видим :)

Хубав ден на всички :)

NE

23.04.09
07:14

от недостатъчно мазнини в храната ли ти прескача месечният цикъл?на мен втора седмица ми закъснява и взимам да се стряскам ....

Мнението беше редактирано от newgirl90 на 23.04.09 07:15.

23.04.09
07:27

казано от newgirl90 на 23.04.09, 07:14:

от недостатъчно мазнини в храната ли ти прескача месечният цикъл?на мен втора седмица ми закъснява и взимам да се стряскам ....

Мен ми закъсня към 2 седмици някъде, но аз го дължа на времето, смяна на сезони, хормони, възможно е да е от ниско ниво мазнини, тежки тренировки, претрениране много фактори :)
Починах си малко, коригирах това - онова, малко Дуфастон и нещата влязаха в релси :)

Мнението беше редактирано от Vess на 23.04.09 07:27.

NE

23.04.09
08:21

казано от Vessi на 23.04.09, 07:27:

казано от newgirl90 на 23.04.09, 07:14:

Мен ми закъсня към 2 седмици някъде, но аз го дължа на времето, смяна на сезони, хормони, възможно е да е от ниско ниво мазнини, тежки тренировки, претрениране много фактори :)
Починах си малко, коригирах това - онова, малко Дуфастон и нещата влязаха в релси :)

благодаря ти за инфото Веси :) Ще поизчакам поне още десетина дни и ако не ми дойде ще потърся този продукт.прочетох в нета че може и без лекарско предписание да се купи :)

23.04.09
08:29

Абе недей така, хубаво е да идеш на преглед, не знам но аз първо минах през гениколожка и тя ми го предписа :)
Успех :)

23.04.09
10:37

Веси, радвам се, че нещата с цикъла са се оправили!!!! ;)

23.04.09
10:57

Веси, така е гадно, никой освен Кедър не описа какво е хапнал по празниците, всеки написа: “Много!”, амааа аз така как мога да направя сравнение - много ли съм яла, малко ли (е то ясно, че много...), ама все пак..............  :)

23.04.09
11:00

казано от Мария Никифорова на 23.04.09, 10:57:

Веси, така е гадно, никой освен Кедър не описа какво е хапнал по празниците, всеки написа: “Много!”, амааа аз така как мога да направя сравнение - много ли съм яла, малко ли (е то ясно, че много...), ама все пак..............  :)

Хм, абе аз като се замисля -  можех и повече да хапна на Великден! А аз......само половин козунак, много кис мляко и яйца, който не ги смятам за зареждаща храна!!!.....нищооо, на друата зарядка смятам да си наваксам ;)

23.04.09
11:31

Ох, Миме как да го опиша като не го помня, рекох си че по празниците няма да си водя записки какво съм изяла и затова....
веднъж в годината е Великден, айде сега, майната му и това е :) дали е много или малко.....хич не ми пукс, вече всичко нормализирах и това е :)

Да Кедър, всичко си доди на мястото още в събота :)

23.04.09
11:36

казано от Vessi на 23.04.09, 11:31:

Ох, Миме как да го опиша като не го помня, рекох си че по празниците няма да си водя записки какво съм изяла и затова....
веднъж в годината е Великден, айде сега, майната му и това е :) дали е много или малко.....хич не ми пукс, вече всичко нормализирах и това е :)

Да Кедър, всичко си доди на мястото още в събота :)

Е, точно за Великден ;)

24.04.09
06:22

Добро утро скъпи ми съфорумчета :)

Да се отчета за вчера 23,04,2009 тренировъчен, кардио ден :)

9,00 - трици, лен, ядки с прясно мляко, канела
11,00 - ябълка, малко беше.....
12,30 - домати, филия Немски хляб с топ.сиренце и пилешка шунка, извара
15,00 - извара към 150 гр. с какао и кокосови стърготини,подсладител
17,00 - 1/2 филия от немския хляб с пил.шунка и малко домати
19,00 - 20,30 - лудо, диво ТАЕ БО, много яко :)
21,00 - салата цвекло, зеле, кашкавал, риба Карагьоз, извара към 150 гр.

Това е, не смятам калории, белтъци и въглени, мисля че се придържам към НВД, затова събота ще зареждам :)

Хайде, спорен ден желая на всички ви :)

24.04.09
07:49

Веси, с какво мислиш да зареждаш?

24.04.09
07:51

казано от Cedar на 24.04.09, 07:49:

Веси, с какво мислиш да зареждаш?

Хммм...хубав въпрос Кедър, ами най вероятно ще е картофки, ориз, такива неща, повече плодове :) обожавам плодове, така че....нещо такова ще е :)

24.04.09
07:57

Питам с целта да пооткрадна някоя идейка ;) Аз  се чудя какво да бъркам утре...! Смятам да вмъкна един прот. бар - не съм яла отдавна.

24.04.09
14:19

Хайде, сладури, аз потеглям от офиса и отивам да се поразкърша пак с Тае Бо :) до скоро :) в понеделник :)
Хубави почивни дни ви желая :)

24.04.09
19:27

казано от Мария Никифорова на 23.04.09, 10:57:

Аз писах бе Миме, що не ме споменаваш. Само че аз заредих в деня преди Великден

24.04.09
19:30

казано от Vessi на 24.04.09, 06:22:

Добро утро скъпи ми съфорумчета :)

Да се отчета за вчера 23,04,2009 тренировъчен, кардио ден :)

9,00 - трици, лен, ядки с прясно мляко, канела
11,00 - ябълка, малко беше.....
12,30 - домати, филия Немски хляб с топ.сиренце и пилешка шунка, извара
15,00 - извара към 150 гр. с какао и кокосови стърготини,подсладител
17,00 - 1/2 филия от немския хляб с пил.шунка и малко домати
19,00 - 20,30 - лудо, диво ТАЕ БО, много яко :)
21,00 - салата цвекло, зеле, кашкавал, риба Карагьоз, извара към 150 гр.

Това е, не смятам калории, белтъци и въглени, мисля че се придържам към НВД, затова събота ще зареждам :)

Хайде, спорен ден желая на всички ви :)

Веси, мила пак повтаряш същата грешка. Поне вдигни въглехидрата ,като ще правиш две аеробни в едни ден. Дуфастона няма да оправя всеки път нещата. Ще ти се карам

27.04.09
04:12

Веси, привет :)
Не знам дали ти е казала лекарката, но Дуфастона се пие по схема от 3 до 6 месеца. Не еднократно! Да знаеш за следващия месец :)

27.04.09
04:46

казано от Winnie на 27.04.09, 04:12:

Веси, привет :)
Не знам дали ти е казала лекарката, но Дуфастона се пие по схема от 3 до 6 месеца. Не еднократно! Да знаеш за следващия месец :)

Уин, привет, ами лекарката каза като ми дойде да го спра, дали на 3-я или 4-я ден, но доди ли ми да спра да го пия :)

27.04.09
04:50

Ами следващия месец? Пак ли така?
При нередовен цикъл, Дуфастон се пие (по лекарско предписание) по схема:
от 14-ти до 25-ти ден на цикъла по 2хапа на ден. От 3 до 6 месеца. Иначе, има голяма вероятност пак да стане сакътлък. Иди и я питай и и кажи, че това не е единичен случай и че по принцип имаш отклонения.

27.04.09
06:18

казано от Winnie на 27.04.09, 04:50:

Ами следващия месец? Пак ли така?
При нередовен цикъл, Дуфастон се пие (по лекарско предписание) по схема:
от 14-ти до 25-ти ден на цикъла по 2хапа на ден. От 3 до 6 месеца. Иначе, има голяма вероятност пак да стане сакътлък. Иди и я питай и и кажи, че това не е единичен случай и че по принцип имаш отклонения.

Уин, аз нямам нередовен цикъл, това е втория път от 7-8 год.насам. Мисля че няма нищо страшно :)

27.04.09
06:48

Добро утро на всички.
Няма много да овъртам, тия дни съм в ужасно, депресиращо настроение, породено от лично емоционално сътресение, но....ще се оправя, споко. Затова започвам с отчета, каквото помня де......

Събота 25.04.2009 ТАЕ БО - ден.

Храната, добре, НВД, хранен през 2,5 - 3 часа, овес, лен, извара, мляка, яйца, такива неща, ябълки, месце, салати.Това е .....
В 11,00 - тренировката ТАЕ БО, добре ми доди, ако така може да се каже......

Неделя 26.04.2009 кардио ден

8,00 - 8,30 - крос в Морската градина
9,00 - овес, лен, ръж, кис.мляко
11,00 - ябълка
13,00 - ябълка, извара с какао и кокосови стърготини
15,00 - ябълка, извара пак
16,00 - ТАЕ БО на Били Бланкс
17,30 - извара
19,00 - салата ряпа с моркови, печ.пиле на грил, сиренце и пка извара

Скапана дъждовна неделя, настроение - 0, мисли - гадни, храната трябваше да е зареждащ ден......ама....хич не се получи, цял ден извара......УЖАС

Това е хора, не ми е кеф, не ми е добре, изживявам нещо.....не ме питайте какво, моля ви, ще се оправя.......

Хубав ден на всички ....

П.П. Хммм....във всичките ми постове винаги има усмивки, а сега......цък....няма....

Това е

Мнението беше редактирано от Vess на 27.04.09 06:49.

27.04.09
07:24

Една усмивка имаш от мен, миличка :)
Надигай носле бързо ;)

27.04.09
08:14

казано от Limka на 27.04.09, 07:24:

Надигай носле бързо ;)

Лимчо, благодаря ти много, ще се справя с това, просто ми трябва време :) една и от мен :)

27.04.09
12:32

казано от Limka на 27.04.09, 07:24:

Надигай носле бързо ;)

добавям още 1

28.04.09
06:33

Добро утро готини хора :)

Почетох из чуждите дневници, сега да отразя и в моя :)
Стартирах деня със яко кросче в Морската градина, едни пресечени терени, стълби, спускания, добре стана и така 35 мин. посля душ, грим, кафенце и съм като нова :)

Значи, 27.04.2009 понеделник, тренировъчен ден

9,00 - 3с.л.трици, 1с.л.ленено семе, кис.мляко, стафиди 2с.л.
11,00 - ябълка
12,35 - филия немски хляб, с топ.сиренце, пил.шунка и салата печен пипер, извара към 100 гр.
15,00 - извара още 150 гр. с какао и кокосови стърготини
16,00 - ябълка и 1/2 филия немски хляб и малко кис.мляко
19,30 - ТАЕ БО, яко кардио.....неможах да си направя ръцете, джесито ми звънна и нямаше как........любов, какво да прайш.....
20,50 - салата ряпа с морковчета и печ.пиле към 200 гр.
22,20 - извара към 200 гр. преди лягане, много ми се спеше, легнах си рано

Това е от мен, хубав слънчев ден на всички :)

Мнението беше редактирано от Vess на 28.04.09 06:34.

28.04.09
07:14

казано от Vessi на 28.04.09, 06:33:

Добро утро готини хора :)

Почетох из чуждите дневници, сега да отразя и в моя :)
Стартирах деня със яко кросче в Морската градина, едни пресечени терени, стълби, спускания, добре стана и така 35 мин. посля душ, грим, кафенце и съм като нова :)

Значи, 27.04.2009 понеделник, тренировъчен ден

9,00 - 3с.л.трици, 1с.л.ленено семе, кис.мляко, стафиди 2с.л.
11,00 - ябълка
12,35 - филия немски хляб, с топ.сиренце, пил.шунка и салата печен пипер, извара към 100 гр.
15,00 - извара още 150 гр. с какао и кокосови стърготини
16,00 - ябълка и 1/2 филия немски хляб и малко кис.мляко
19,30 - ТАЕ БО, яко кардио.....неможах да си направя ръцете, джесито ми звънна и нямаше как........любов, какво да прайш.....
20,50 - салата ряпа с морковчета и печ.пиле към 200 гр.
22,20 - извара към 200 гр. преди лягане, много ми се спеше, легнах си рано

Това е от мен, хубав слънчев ден на всички :)

Веси, пак двуразово крдио и малко храна. Направих си труда да я сметна,докато смятах моята. Днес  ми се смята май.
Резултата е приблизитлено следния:
Калории 1500
мазн.35 гр - тук добавих от себе си малко зехтин, дано да си слагала в салатите
въгл.110 гр
белт. 150 гр
С 1500 кал не знам как ще ти се нормализират нещата. Мазнините са също много важни са хормоналния баланс.
С две думи ти си май на високобелтъчна диета, което хич не ти върши работа. Дано не съм ти досадна

28.04.09
07:42

Не беше двуразова Дива, вчера не съм тичала сутринта, в 7,45 съм на английски и реших когато имам курс да не тичам, а това е понеделник и сряда :)

За салатите винаги ги овкусявам и то със слънчогледово олио а не зехтин. И да, на НВД се стремя да съм като мисля да зареждам на 6-я ден. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1