Цикъл за Релеф - Genomyx HEAT + Genomyx SLIN-SANE

Темата е заключена.
Прескочи до:

16.10.09
15:29

Ден 81

Тегло:незнам

Днес Гръб,Бицепс

Гръб

Набирания с широк хват,надхват

10
8 8
7

Мечка
10 х 80 кг
8 х 80 кг
8 х 80 кг
8 х 80 кг

Лодка широк подхват и скрипец тесен хват пред гърди в суперсерии

Лодка широх подхват
10 х 70 кг  + 2 повторения на всички серии сравнено с предишната тренировка
10 х 70 кг
10 х 70 кг
12 х 70 кг + 4 повторения

Скрипец тесен хват,пред гърди
8 х 60 кг + 10 кг на всички серии сравнено с предишната тренировка
10 х 60 кг
10 х 60 кг
10 х 60 кг

Пуловър на скрипец с 20 кг
8 броя

Хиперекстензий с 20 кг тежест на гърдите + 5 кг рекорд
10
10
8

20 серии гръб

Бицепс

Чукчета с дъмбели
10 х 20 кг
10 х 22,5 кг + 2 повторения
7 х 25 кг
10 х 20 кг

Скотово на машина
10 х 30 кг
8 х 35 кг
8 х 30 кг
8 х 30 кг

21 с 25 кг крив лост
2 серии

10 серии Бицепс

Цялата тренировка 90 минути 30 серии тотал

Коментар: Гърба се напомпа още след набиранията, усещах го много през цялата тренировка.Страхотна кондиция, фокус и сила днес.Доволен съм.
Ръцете учудващо имаше силичка след гърба и за тях.

Днес на 150 гр въглехидрати, 250 гр протеин

Часът е 18:30 а аз съм ял едва 2 пъти днес. ;)

Това ми е едва ли не зареждащ ден, защото следващите 19 дена стойностите на въглехидратите няма да минат 100-150 макс.Протеина 250-300

Храната:
1)  2 филии бял хляб с луканка,кашкавал, 50 гр мюсли с мляко
1 хап Слин-Сейн
2)  75 гр овес, 6 цели яйца, 2 белтъка
10 гр Anabolic BCAA 4:1:1
!!!ТРЕНИРОВКА!!! 20 гр Anabolic BCAA 4:1:1
3)  250 гр пилешко филе
4)  250 гр извара, 1 с.л зехтин

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 16.10.09 17:44.

Храната:
1)  2 филии бял хляб с луканка,кашкавал, 50 гр мюсли с мляко
1 хап Слин-Сейн
2)  75 гр овес, 6 цели яйца, 2 белтъка
3)  250 гр пилешко филе
4)  250 гр извара, 1 с.л зехтин

Ти за себе си си знаеш най-добре,но според мен точно силата на НВД е в зареждащите дни, на 5-6 дена и то с повечко въглехидрат 3-4 гр/кг.Като цяло оставам с впечатлението че приемаш доста малко калории дневно за габаритите ти,добре е да увеличиш малко мазнините

16.10.09
19:39

Ако върнеш назад в дневника, ще видиш че съм зареждал на 5-6 дена, и никакъв прогрес.
Така, че в оставащите 19 дена въглехидратите няма да бъдат повече от 150 1-2 пъти седмично, през останалото време ще са 60-100 макс.
Протеин 250-300, даже насила ям за да вържа тези стойности. Да не говорим, че джънк даже и не поглеждам. ;)

ГН

16.10.09
19:41

казано от Aleksandar Marinov на 16.10.09, 19:39:

Ако върнеш назад в дневника, ще видиш че съм зареждал на 5-6 дена, и никакъв прогрес.
Така, че в оставащите 19 дена въглехидратите няма да бъдат повече от 150 1-2 пъти седмично, през останалото време ще са 60-100 макс.
Протеин 250-300, даже насила ям за да вържа тези стойности. Да не говорим, че джънк даже и не поглеждам. ;)

Наистина е късно да променяш каквото и да е било. Завърши си го както си го замислил и давай снимките. Тогава ще си кажа искреното мнение - ако е УАУ - ще бъде УАУ, ако не е - ще е какво е. :)

16.10.09
19:52

Тея снимки.... всички ги чакаме....  :)

казано от Мария Никифорова на 16.10.09, 19:52:

Аз па не ги чакам.Сигурен съм, че Сашо се е справил достатъчно добре за да възкликнат някой хора УАУ! :)

ГН

16.10.09
20:22

казано от RogerF на 16.10.09, 20:17:

казано от Мария Никифорова на 16.10.09, 19:52:

Аз па не ги чакам.Сигурен съм, че Сашо се е справил достатъчно добре за да възкликнат някой хора УАУ! :)

Все пак ми е интересно да видя.

Е, не виждаш ли, че се мазня :lol:

16.10.09
21:59

Абе кво ще го гледате Сашо,най-хубавите снимки са в профила на Мария Никифорова :)

17.10.09
12:35

Ден 82

Тегло: 94,1 кг

Днес Гърди, Трицепс, Предмишница

Гърди

Горна лежанка лост
12 х 60 кг
10 х 80 кг
10 х 90 кг
7 х 100 кг - отказ
6 х 80 кг - дроп и отказ
5 х 60 кг - дроп и отказ

Тц тц....

Флайс на горна лежанка
12 х 15 кг
12 х 15 кг + 2,5 кг
12 х 15 кг + 2,5 кг
12 х 15 кг + 2,5 кг

Гърди на машина, хоризонтален хват
10 х 40 кг
8 х 45 кг
6 х 45 кг - отказ
6 х 40 кг - дроп и отказ

Флайс на долени ръкохватки, на колене, отдолу нагоре е движението
10 х 20 кг
10 х 20 кг
10 х 20 кг

17 серии Гърди

Трицепс

Тънко въже, разтваряне  над глава
12 х 40 кг
10 х 45 кг
12 х 40 кг
12 х 40 кг

Избутване на V образна приставка, тесен хват
10 х 60 кг
10 х 60 кг
10 х 60 кг
10 х 60 кг

Разгъване с една ръка на ръкохватка
12 х 20 кг
12 х 15 кг
12 х 15 кг
12 х 15 кг

12 серии Трицепс

Общо 29 серии за 65 минути

Предмишница

Сгъване с дъмбел на ръба на пейка
15 х 22,5 кг
Обратно сгъване  с 10 кг лост
30

15 х 22,5 кг
30

15 х 22,5 кг
30

Бележка: Отново огромна тренировка. Още на 2рото упражнение за гърди се напомпах МНОГО.Трицепса и той беше готов на 2рото упражнение, въпреки това ги изцедих докрай.
Доволна тренировка, напомпването бе 10/10. Енергия да и сила средна работа.Спал съм 6 часа, и от 3 дена съм с подута лява сливица...ще видим утре как ще съм.

Днес на 100 гр въглехидрати, 250 гр протеин

Храната:
1 хап Слин-Сейн
1)  75 гр овес с 45 гр протеин
10 гр Anaboilc BCAA 4:1:1
!!!ТРЕНИРОВКА!!! 20 гр Anaboilc BCAA 4:1:1
10 гр Anaboilc BCAA 4:1:1
2)  210 гр пилешко филе
3)  200 гр пилешко месо, 6 маслинки, 30 гр синьо сиренце
4)  50 гр слънчоглед
5)  250 гр извара, 4 с.л зехтин

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 17.10.09 19:33.

18.10.09
09:50

Ден 83

Тегло: не знам

17 дена остават

Днес КАРДИО, ако се завлека до залата.Сливицата лявата е компот,май и гной има, но ще се тренира!

За съжаление наруших 83 дневното фото-затъмнение, но само това ще е до ден 100.

Пускам малък Teaser, ненапомпан ;)

п.п За пишманиванката - бях му обещал вени.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 18.10.09 09:54.

18.10.09
10:01

Тези проблеми с гърлото аз ги имах преди и ги реших кардинално с Алое Вера!Ако те интересува ми пиши...

ГН

18.10.09
10:03

Дотук добре!

18.10.09
10:08

казано от fe2_vanio на 18.10.09, 10:01:

Тези проблеми с гърлото аз ги имах преди и ги реших кардинално с Алое Вера!Ако те интересува ми пиши...

Извинявам се, че се намесвам.
Би било полезно, подобна полезна информация да я пуснеш публично.
Поздрави. :)

казано от Aleksandar Marinov на 18.10.09, 09:50:

п.п За пишманиванката - бях му обещал вени.

О трогнат съм, че толкова си се трудил заради мен.
Така определено по добре стоят предмишниците. Интересно, е че промяната във вените е доста добра, а теглото малко си дръпнал.

18.10.09
10:29

Ден 83

............ наруших 83 дневното фото-затъмнение, но само това ще е до ден 100.

Ооо да, това е друго нещо. Евала!
А на гърдите изкочиха ли ?

18.10.09
11:03

Първия продукт,който използвам аз е Алое Вера Емърджанси Спрей:
Съдържание:
Съдържа 83 % Алое Вера  подходящо съчетан с екстракти от thymus, лайка, цикория, евкалипт, Градински чай, джинджер, пореч, Страстоцвет, прополис и невен
Приложение:
Успокоява незабавно възпалената и изключително чувствителна кожа. Лекува отити, възпаления на гърло, очи, уши, синузит. Изкарва голямо количество от секретите. Променя pH-то на кожата. След баня – хидратира , стяга. Спира кръвотечението при порязване.

Гел за пиене:
Съдържание:
Съдържанието на Алое вера в продукта с мед е 90,1 % , а в гела с праскова е 92%

Приложение:
Три пъти дневно преди ядене, само 20-30 ml от Гел Алое Вера “Life Essence” е достатъчен, за да подсили защитата на организма, да подобри метаболизма и да ни освободи от много дразнения. Обогатява храненето ни с жизнено важни съставки, а също така съживява и тонизира организма. Свойствата на Алое Вера да подсилва имунната система и общозащитните свойства на организма за признати в цял свят. Напълно безопасно за деца и бременни. Притежава антибактериални, противогъбични, антибиотични и противовъзпалителни свойства. Нормализира нивата на холестерол в кръвта и кръвната захар

МСМ крем за спортисти:
Крем MSM /за спортисти/
Съдържание:
Алое Вера и органична сяра
Приложение:
Използва се при мускулни болки, схващания, спортни травми, ревматичен артрит, остеопороза, болки в кръста/колената/лактите, шипове, тендовагинит, проблеми на растежа при подрастващи и др. Подходящ при фризьори, хора работещи с компютър. Органичната сяра е като хирургична намеса, възпроизвежда хрущял и така храни коста. Смазва ставите. При по-тежки случаи по 6-7 пъти дневно.

Това използвам при зверски мускулни трески :)

18.10.09
11:04

Коластра-първата храна на всеки бозайник,животворната тайна на оцеляване,устойчивост и правилен растеж.Тя е първата течност,която се отделя от млечните жлези на майката от 3 до 4 дни след раждането.Образуването й е много по-сложно от идващото след часове мляко и съдържанието в нея на широкоспектърни естествени имуностимулатори(37),и 8 фактори на растежа е неповторимо.    Хилядолетия наред тази първа храна за бозайниците,а в това число и човека,е предоставяла защита за потомството в началото на живота му.Чрез коластрата природата први мост между естествения имунитет на поколенията като пренася наследствените антитела от майката към бебето за правилното развитие на имунната му система.От друга страна,вредата,нанасяна на тялото ни от лошото храносмилане,пушене,стрес,замърсяване и антибиотици,в съчетание с други пагубни въздействия от съвременния начин на живот,означва,че тялото ни непрестанно има нужда от попълване на растежните и имунните фактори,за да се подържа добро здраве.Явно не можем да се върнем към майчината коластра,затова ни трябва заместител.    Прехвърлянето на имунитет от кравешката коластра към човека се оказва биологически възможно,ефективно и безопасно дори за хората с непоносимост към млечни продукти.(В коластрата се съдържат само следи от лактоза).Истината е,че за бебето безценният майчин секрет е най-сигурната антибактериална защита. Преди двая века западната наука започва изследвания върху свойствата и приложението на по-достъпната и в по-голямо количество кравешка коластра,но всичко спира с появата на антибиотиците.Еуфориятя от създаването им обявява крах на бактериите,но днес,петдесетина годино по-късно картината е съвсем друга...Дори понякога антибиотиците са проблема!И всички сме съгласни с преоткриването и връщането на естествената природа в живота ни.    С такава цел учени от цял свят си дават среща в едно обетовано чисто кътче на Земята-Нова Зеландия и създават Инситут за изследване на коластра.Доказват,че в изсушената с щадяща технология коластра от хиляди новозеландски крави хранителите фактори и антителата самежду 10 и 21 пъти повече  в сравнение с човешката коластра. Сред неизброимите и съставки са: Естесвени антибиотични фактори:имуноглобулини(IgG,IgA,IgD,IgE и IgM- всичките пет при човека)- които неутрализират токсините,вирусите и бактериите,особено в храносмилателната и дихателната системи. Цитокини – малки протеини,които засилват и играят съществена роля в регулирането силата и продължителността на имунната реакция; Лактоферин – изключително силна антивирусна и антибактериална съставка; Интерлевкин 10 – специфично вещество,което забавя възпалителните процеси ; Полипептид,богат на пролин – хормон,който регулира функционирането на тимусната жлеза; Олиго-полизахариди и Гликоконюганти – захари,които не позволяват на патогенните бактерии да проникнат в стомашните стени; Фактори на растежа на епителната тъкан(EGF); Инсулин-подобен фактор на растежа(IGF-1) Трансформиращи фактори на растежа А/В(TGFA/B)

18.10.09
11:05

Хормон на растежа GH Това са все вещества,които помагат за изграждането на костната система,мускулите,нервите и тъканите,а също така регулират и кръвната захар.На практика в коластрата се съдържат  специфични антитела срещу 20-те най-популярни наши врагове,с известни имена: Е.коли,салмонела,инфлуенца,менингит,пневмония,ротавирус,СПИН,стрептококи,стафилококи,кандида,хеликобактер пилори,причинителите на хранително отравяне...    Научните и практически изследвания върху коластрата,проведени в цял свят,доказват забележителните й свойства да подпомага: имунната система – увеличава съпротивата й към вирусни,бактериални и гъбични инфекции повишаването на жизнеността и издръжливоста; стягането,натрупването и засилването на мускулите; повишаването плътността на костите; регенерация на епителната тъкан на лигавиците и червата; регулиране на теглото като предпазва тялото от изгарянето на глюкозата за добиване на енергия; срщу ефектите на стареене; подобряване на емоционалното състояние; бързото възстановяване след боледуване или усилени натоварвания в бита и спорта.
Голяма част от търсенето на вечната младост ,някога и сега,се е концентрирало върху повърхностните белези на състаряването на човека-посивяващи коси,бръчки и намалена издръжливост.Но стареенето е нещо далеч повече от физическите изменения във външния вид на тялото. Докато чувството за старост може би е състояние на ума и ред физически усещания,то процеса на стареене е биологичен.Физиологичните изменения през,които минава нашето тяло заедно с остаряването,водят до отслабване на нашите възможности да се преборваме с болестите и инфекциите.Също така се отразяват на нашата централна нервна система и променят клетъчните структури,което от своя страна влияе на мускулите,кожата и скелетната форма.  Коластра и забавянето на старостта 
Измененията,които настъпват в нашите клетки,мускули и имунна система,звучат като поредица от необратими процеси.Същите тези процеси обаче могат да бъдат забавени от коластрата,чрез факторите на растежа,които тя съдържа.Сред хилядите й съставки са още:
Естествени антибиотични фактори:имуноглобулини (IgG,IgA,IgD,IgE,IgM) – вещества,които неутрализират токсините,вирусите и бактериите. Цитокини – малки протеини които влиаят на поведението на други клетки.  Лактоферин – вещество,което неутрализира бактериите и помага за освобождаването на цитокини. Фактори на растежа(IG-1,IG-2,EGF,TGF,A/B) – все вещества,които помагат на клетъчния,мускулния и скелетен растеж.

Имуноглобулините  или антителата,поотделно разпознават чуждите тела,които навлизат в нашето тяло.Когато има такова нашествие,различните антитела се насочват към различни части от нашествника и го атакуват,където и да се намира той в тялото.    Антителата с най-изобилно количество в нашия кръвен поток са имуноглобулините от клас G – IgG,но класовете IgA,IgD,IgE, и IgM също са важни.Тези антитела имат подобни структури,но различни функционални свойства,например имуноглобулинът А или IgA играе ключова роля в лигавичния имунитет,което е от особено значение за поддържане здравето на лигавиците и избягването на инфекции,докато IgG неутрализира токсини и микроби в лимфата и в кръвоносната система.    Антителата се свързват с молекулите на чуждото вещество,накарали имунната система да отреагира и набират други клетки и молекули,за да разрушат заедно веществото,щом антитялото се свърже с него.Също така блокират рецепторите на клетките и така пречат вирусите да проникнат в тях.    Когато имаме инфекция,можем да направим няколко курса с антибиотици.Но приемайки антибиотици ние намаляваме активната имунна защита срещу този чужд организъм и следващия път когато пак се  изправим срещу този чужд организъм,нашата имунна реакция ще бъде по-малко ефикасна от нормалното,ако не бяхме взимали антибиотиците.    Когато използваме антибиотици и те са подходящо предписани,те не убиват само чуждия организъм ,а и други полезни микроорганизми ,които изпълняват важни функции.Едни от тези микроорганизми са полезните бактерии,например пробиотиците,които помагат в раздробяването и храносмилането на храната и подпомагат организма срещу прекаленото увеличаване на ферментацията в чревния тракт.    Фактори на растежа    Те са най-обещаващи относно стареенето.Факторите на растежа стимулират скелетното и мускулното развитие на клетъчно ниво,докато регулират нашия метаболизъм.В коластрата има:

18.10.09
11:05

IGF-I и IGF-II казват на тялото как да използва мазнините,захарите и протеините,които то извлича от храната.Те контролират клетките как растат и как се възстановяват.    Коластрата е единственият естествен източник на IGF-I ,който ускорява процесите на оздравяване,балансира кръвната ни захар и намалява необходимостта ни от инсулин,увеличава мускулната маса и сила,и помага при растежа на костите и тяхното възстановяване.
Цитокини  Цитокините открити в коластрата са  сред най-проучваните вещества  в борбата за лечението на рака.Те действат като антивъзпалители и помагат да се увеличи количеството на други имуноглобулини.Също така регулират нашите имунни и метаболитни реакции.  Значението на здравословната храносмилателна среда  Храносмилателният тракт е източникът на по-голямата част от имунитета на тялото ни.Ако нашите черва са със завишена пропускливост бактериите,вирусите и другите токсини могат да навлезнат в кръвния поток.Това води до възпаления,хранителни алергии и неправилно абсорбиране на минералите.Едни от най-обичайните причинители на пропускливи черва са употребата на нестероидни противовъзпалителни средства,антибиотици,хапчета против забременяване,кофеина и алкохола.Резултатът от пропускливите черва е компроментрана имунна система. Изследванията сочат,че коластратаможе да поддържа здравословна храносмилателна среда и може да ни предпази от пропускливи черва.Освен това,факторите на растежа в коластрата играят ключова роля в подържането на чревната лигавица,запечатана благодарение на нея и импрегнирана за токсините.Коластрата предпазва гастрочревния тракт от увреждания от противовъзпалителните средства.Доказано е,че тя осигурява съставките от които имаме нужда при абсорбирането на храните.Противовъзпалителните фактори на коластрата помагат да се възстановят увредените стени на червата. Споделянето на хора от цял свят включително и България за действието на коластрата върху техния организъм,говори че коластрата би ни била много полезна при:
Ревматоиден артрит Остеопороза и остеартроза Наднормено тегло Ефекти на остаряването Алцхаймер Инфекции Възпаления Хипогликемия Псориазис Акне Алергии Сенна хрема Хепатит С Възпаления на горни дихателни пътища Депресия Ишиас Helicobacter Pilori Дизентерия Имунитет Идиопатична тромбоцитопения Възпаление на илеума Болест на Крон Пристрастяване Дископатия Кръвно налягане Предменструален синдром Запек Сърдечна недостатъчност Общ тонус на организма Левкемия Костни счупвания Стомашни язви Диабет
Насладете се на един качествен продукт произведен за Вас от LR Health & Beauty Systems.

18.10.09
11:08

Извинявам се за дългите постове в дневника на Сашо.Ако ви интересуват нещо по-подробно за продуктите се свържете с мен,защото има търговци и разни печалбари дето може да ви ги изтъргуват на страшно високи цени с цел печалба.Надявам се да съм бил полезен!

18.10.09
12:20

казано от Ivan Boichev на 18.10.09, 10:29:

Ден 83

............ наруших 83 дневното фото-затъмнение, но само това ще е до ден 100.

Ооо да, това е друго нещо. Евала!
А на гърдите изкочиха ли ?

Ееее, няма как от 20% bf преди 83 дена сега да имам вени на гърдите :)
Поне на предмишниците си личат леко.

MA

18.10.09
13:09

Има как :) Обръснати ли са ти гърдите. Вгледай им се.

18.10.09
14:37

Тъй

Ден 83

Тегло:незнам

Днес двуразово КАРДИО

Не обръщайте внимание на менюто ми днес ;)

Първата тренировка бе вдигане на дограма до 7мият етаж през балкона с въжета и по стъблите пеша.
Втората тренировка бе КАРДИО 20 минути пътека 5 мин загрявка, 5 спринта HIIT общо 200 калории, 3,2 км, след това 25 минути крос-тренажор, 250 калории.  Общо 45 минути, 450 калории

Днес на 40 гр въглехидрати, 250 гр протеин

Храната:
1 хап Слин-Сейн
1)  60 гр овес, 45 гр протеин
2)  30 гр протеин
!!!КАРДИО!!! 20 гр Anabolic BCAA 4:1:1
3) 60 гр протеин
4) 130 гр пилешко, 3 яйца
5) 200 гр пилешко

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 18.10.09 19:37.

18.10.09
15:00

Браво за дограмата. Ще усетиш веднага ползата ;)
А за конденза надявам се си спожил от клапите отгоре?

18.10.09
15:30

Тя е за апартамента на сестра ми, не за моят.Клапи,млапи всичко си има май  :lol:

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 18.10.09 15:31.

18.10.09
17:59

казано от Ivan Boichev на 18.10.09, 15:00:

За кои клапи става въпрос?Нещо ми обягва този момент...

казано от Финдо на 18.10.09, 17:59:

Да не се запотяват прозорците.

18.10.09
18:15

казано от Финдо на 18.10.09, 17:59:

Това са едни клапи които се слагат над прозорците с цел да циркулира въздух.
Ето снимка .
По принцип никой не ти казва, че има такова нещо изобщо, ако не питаш.
Струва 40-50лв. но определено си струва
Има една джвъчка с която се отваря и затваря.
Сори за спама!

18.10.09
18:33

Хм..за съжеление сме сменили 90 % от дограмата вкъщи и сега чувам за тези клапи...Продължавам да боря конденза с проветрение и отваряне на прозорците на “удушници”. :)

ЕДИТ:Сашо,с твойта дограма ти оспамихме дневника... :lol

Мнението беше редактирано от Финдо на 18.10.09 18:37.

Хайде и аз да оспамя така и така сте почнали.
Финдо интересувай се мисля, че подобни клапи могат да се монтират и в последствие. Иначе често представляват просто едни малки отворчета скрити от едни капачки.

Браво Сашо дограмата е една много добра инвестиция, ако всички си сложат, може да ме изгонят от работа :lol:

18.10.09
19:11

казано от Иван Шишманов на 18.10.09, 19:02:

Хайде и аз да оспамя така и така сте почнали.
Финдо интересувай се мисля, че подобни клапи могат да се монтират и в последствие. Иначе често представляват просто едни малки отворчета скрити от едни капачки.

Браво Сашо дограмата е една много добра инвестиция, ако всички си сложат, може да ме изгонят от работа :lol:

Адаш това за което говориш го има всяка дограма, но то е за оттичане на влага в м/у профилното пространство.
Клапите се монтират заедно с дограмата, и в последствие е невъзможно, поради факта, че е отделен профил който се изважда от размера на рамката на прозореца при взимане на мерките още.

Невиждам защо сега неможе да се вземе размера и да се добави. Размера си е на дограмата, а профил всякакъв може да се произведе, друг е въпроса защо е толкова скъпо :). Принципно идеята на подобни клапи и отвори е да карат профила да диша и да се нагажда спрямо острите тепературните разлики на които е подложен.
Ама го обърнахме на интересен форума :). Дано на Сашо сестра му го чете  :lol:

18.10.09
19:24

Защото се монтира над дограмата, като отделен профил (погледни снимката) В този профил има дупки които съвпадат и с дупките на дограмата отдолу. Няма вариант да се сложи в последствие. Представи си го като отделен пофил който се нанизва в/у целия пакет и така се монтира.
То и аз не го знаех, но преди да си поръчам догрмата изчетох всичко из мрежата.

18.10.09
19:31

Тука го обърнахме на строителен форум :) Сашо,обади ми се да ти направя парното и си готов :)

18.10.09
19:36

Още едно доказателство за крещяща нужда за общ чат за форума, защото много често дневницитe стават такива ;)
Лека нощ от мен.

19.10.09
06:52

Ами хайде де,да се направи...

19.10.09
14:53

Ден 84

Днес Рамо,Крака,Трапец

Тегло: не се знае

Рамена

1ви Рунд
Раменни преси с лост зад врат
12 х 60 кг
Разтваряне встрани с дъмбели
10 х 12,5 кг
Разтваряне напред с дъмбели
10 х 17,5 кг

2ри Рунд
12 х 70 кг
10 х 15 кг
10 х 17,5 кг

3ти Рунд
8 х 80 кг
10 х 15 кг
10 х 17,5 кг

4ти Рунд
8х 80 кг
10 х 60 кг -дроп
10 х 15 кг
8х 20 кг + 2,5 кг

Задно рамо с дъмбели наведен напред на пейка
10 х 17,5 кг
10 х 17,5 кг
12 х 17,5 кг

Крака
Клек с щенга зад врат
10 х 70 кг
10 х 90 кг
10 х 100 кг

Прасец
Повдигане с щанга зад врат с 130 кг
15 повторения
15 повторения

Отново разбиваща тренировка, всичко 23 серии за 65 минути. Само на 2 хранения съм от сутринта, а е вече 18:00.

Днес на 80 гр въглехидрати, 200 гр протеин

Храната:
1 хап Слин-Сейн
1)  60 гр овес, 45 гр протеин
2)  300 гр бяла риба
3)  270 гр бяла риба
5)  50 гр сирена, 250 гр бяла риба

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 19.10.09 18:43.

19.10.09
16:00

Ето и рибата по моята рецепта.
Не е на вкус така зле, както изглежда на снимката :)

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 19.10.09 16:01.

Най-вкусните работи, които съм майсторил приличат на .... :) Ако погледнете една тема за “диетичен кекс с боровинки” ще разберете за какво става въпрос :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1