09.04.09
05:55
Тръстър :) .
09.04.09
08:07
Успя ли да го направиш
Да. Очаквах да е по-зле, но беше поносимо. Тая вечер ще пробвам пак, но нещо от сорта на 20:10 клекове:набирания, или 20:10 клекове:лицеви.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 09.04.09 08:49.
09.04.09
09:39
Да. Очаквах да е по-зле, но беше поносимо. Тая вечер ще пробвам пак, но нещо от сорта на 20:10 клекове:набирания, или 20:10 клекове:лицеви.
Да не би да сменяш упражненията ?
Вчера за пръв път правих табата. Един вид ще експериментирам с различните упражнения да видя коя комбинация ми харесва, коя как ми се отразява и т.н.
Пробвай набирания със суинг или пък Сумотяга с вертолет с пушпрес с подскок със сгънати крака...
09.04.09
13:49
Или само с преден клек хоххохох :vampire:
Пробвай набирания със суинг или пък Сумотяга с вертолет с пушпрес с подскок със сгънати крака...
Нямам тежести и лост за тяга. Разполагам само с един лост за набирания и с една чанта натъпкана с 10кг. книги.
Или само с преден клек хоххохох :vampire:
Не е достатъчно.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 09.04.09 14:01.
09.04.09
14:03
пробвай - но с тежест. Закачи си го куфара с книги на врата и действай :) и после ще говорим
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 09.04.09 14:03.
Предния клек е супер упражнение! Може би най-доброто за бедра. Стига да можеш да го правиш.
Пробвай с раничката спринт 100м,изкачване на стълби примерно до 3тия етаж ии индииски лицеви.
09.04.09
15:21
Аз права клек с махане на ръце , както правят инструкторките по крос фит в иу туб
meal 1 - 3 цели варени яйца, 200гр. извара, зехтин, краставица
meal 2 - 3 цели варени яйца, остатъците от салатата с червен боб, кис. краставички и царевица
meal 3 - крем супата “Маги” от снощи, филия хляб
meal 4 - шепа бадеми
meal 5 - 2бр. свински флейки, 200млл. кисл. мляко
Два часа след meal 1 табата: клекове без тежести:набирания раменен подхват - 20:10сек. ~4мин. От 8 серии последните две вместо набирания правих лицеви, че дори 1 набиране не можех да правя. И все пак ми се вижда странно 4 минутна тренировка да подпомага толкова изгарянето на мазно.
Тотал ядене: 6 цели яйца, 1 купа крем супа, филия хляб, 100-150гр. краставица, 50-70гр. царевица. 50-70гр. червен боб, 50-70гр. бадеми, 1/2 кофичка кис. мляко, 800-900млл. пр. мляко, 200гр. свинско, 200гр. извара, 10-тина маслинки.
edit:
meal 6 - 3 пържени яйца с кис. мляко
..Което прави още 3 цели яйца към тотала + другата 1/2 от кофичката с кис. мляко.
edit2
Забравих и двете кафета с мляко без захар... това прави малко над литър мляко за днеска.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 09.04.09 19:20.
10.04.09
11:54
тази крем супа Маги е бъкана с какво ли не и то само химии, нишесте и захари. Мани я. Прави си истински крем супи, рецепти хиляди има.
И защо толквоа много мляко? Лактозата не ти ли пречи?
За табатата -а ко не стигнеш до състояние на пребледняване и откази, начи нещо не правиш като хората. Темпо му е майката
Тая супа я ям само когато няма друго - забавиха заплатата на майка близо две седмици и нямаше месо, извара дори яйца в хладилника...
Млякото не е много. Поне мен половин-един литър на ден не ме спъва. От две табата тренировки до сега стигнах веднъж до отказ с набиранията + едвам си нормализирах дишането като приключих вече. По-после днеска ще пробвам клекове:лицеви.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.04.09 12:07.
meal 1 - 3 белтъка със с.л. зехтин, филия хляб
meal 2 - следтренировъчното е шейк: 500гр. извара, 400гр. пр. мляко
meal 3 - 2бр. свински флейки
meal 4 - 3 цели яйца, 100гр. кис. мляко 0.1%
meal 5 - 2 флейки
Това прави 6 белтъка, 3 жълтъка (П: 30гр, В: 3гр, М: 15гр.), 500млл. пр. мляко (П: 16гр., В: 23гр., М: 7+гр.), 500гр. извара (П; 80гр., В: 18.5гр., М:18.5гр.) 500гр. свинско (чисто) месо (П: 102гр., В: 0гр., М: 27.5гр.), филия хляб (П: 3-5гр., В: ~16гр., М: +/-1гр.), 100гр. кис. мляко (П: 3гр., В: 4.5гр., М: 0.1гр.).
Тотал: П: 234гр., В: 65гр., М: 70гр.
Така ми харесва. Утре ще бъде същото, с тази разлика, че филиите ще бъдат повече. Въглехидратна ротация ще пробвам - 1:2:3. Утре въглехидратите ще са към 90-100гр., а други ден - 130-150гр.
Тренировките за днеска след meal 1:
Горен лег
Хоризонтален лег
Флайс от горен лег
Кросоувър
Пулоувър
Повдигане на краката от вис
Коремни преси
Странично извиване с дъмбел
Близо 2 часа и половина след meal 2:
Табата - Клекове:лицеви - 20:10 секунди. Тъпа идея да правя лицеви при табата след силова трен. за гърди. Последните две серии не издържах и на колене ги правих лицевите.
p.s. И две кафета с мляко - сутринта едното, а другото след тренировка. И двете без захар.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.04.09 15:28.
10.04.09
18:47
Малко са ти калориите..500 грама извара и 400 прясно мляко няма да се усвоят напълно
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 10.04.09 18:48.
Малко са ти калориите..500 грама извара и 400 прясно мляко няма да се усвоят напълно
Пия го това в рамките на час и половина. Знам, че не се усвояват над 50гр. протеин за едно ядене, ма тва е едно ядене в рамките на 2 часа. Ще взема да намаля на половина прясното мляко и изварата и ще бутна повече белтъци и маслини. Добре?
Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.04.09 19:11.
Днеска кАжи го зареждащ ден, нищо интересно от към хранене. не повече от 3-4 хранения с много боб, порция кафяви спагети 200гр. свинско, няколко цели яйца, близо 1 консерва сладка царевица, над литър прясно мляко и няколко маслинки 2-3 часа преди лягане.
Интересното беше, че днеска направих първата си тренировка за гръб от 22-ра дата на миналия месец. Беше.. добре.
Набирания 8;6;4
Гребане с щанга - 10 повторения в 3, или 4 серии.. не помня.
Гребане с дъмбел
Тяга
Не се представих добре на набиранията, но често.. и зор не си давах. Гребането с щанга.. абе, болката в гърба ме спираше да сложа 80-90% тежко, затова си прасках с 60 кила.
Тягата не мина добре - 70 кила макс + много болка в долните мускули + прилошаване в края на упражнението. Бях готов да повърна спагетите и яйцата, но се сдържах.. Не за друго, ами беше 18:00ч., а бях едва на второто си хранене. Нямаше кардио.
п.п. В зареждащия ден като цяло калориите ли трябва да са повече, или само въглехидратите??
Мнението беше редактирано от ~ DN на 11.04.09 19:33.
Днеска...’маа...66 кила, 80 талия.
Ядох.. к’во ядох.. хег, свинско, умерено прясно мляко, няколко яйца, една бисквита “Мираж” и литър и малко бира.
Тренировката беше адски доволно:
Сгъване с прав лост
21’s
Чуково сгъване
Лег тесен хват
Френско
Скрипец
Сгъване за предмишница
Разгъване за предмишница
Ииии..бицепсово сгъване на горен скрипец само с едната ръка, че да я напомпам още малко и да я измеря - 37 санта, точно.
Сгъване с прав лост
21’s
Чуково сгъване
Лег тесен хват
Френско
Скрипец
Сгъване за предмишница
Разгъване за предмишница
нещо си се поизхвърлил...
Защо? Всеки път така тренирам, а мускулна треска само сега ме хвана т.е. след кратка пауза.
Поотвикнал си. Тя тренировката малко шантава, а и след ден, в който си тренирал гръб, не ми се струва уместна, но ти си знаеш. :)
Нямах търпение за “сладка болка” в ръцете, иначе те са в края на тренировъчната програма.
Гърди, корем
Гръб
Крака, прасци
Рамо, трапец, корем
бицепс, трицепс, предмишница
Нещо такова, пък упражненията са според настроението.
Ууу, че хубав ден днеска!
meal 1 - 3 белтъка, 250млл. пр. мляко
meal 2 - “Бейк Ролс”
meal 3 - пил. гърди ~150гр., 250млл. пр. мляко, 400гр. салата: червен боб, сладка царевица, кис. краставички, зехтин, оцет
meal 4 - пил. гърди ~150гр., 250млл. пр. мляко
meal 5 - 2 варени картофа със зехтин и подправки
meal 6 - 3 пържени яйца със 100-тина грама кис. мляко
meal 7 - пил. гърди ~150гр.
meal 3 е преди тренировка, а meal 4 е следтренировъчно. В училище освен Бейк Ролс имаше и един бонбон - рожденничка. Следобед - едно кафе с мляко и кафява захар. meal 6 & meal 7 са в бъдеще време, но 100% няма да има промяна в плана. Тренировката изглеждаше тъй:
Раменни преси от стоеж - 40 кила, нов личен рекорд ^^
Повдигане на щанга до брадичката
Военни преси
Задно рамо на машина (обратен флайс)
Повдигане на трапец на машина
Повдигане на краката от лег
Коремни преси
Това упражнение...повдигане на краката от лег...изобщо не го усещам. Повече ме боли опашката от колкото коремните мускули. Сигурно техниката куца, ама защо изобщо го правя, след като и повдигане на крака от вис не е проблем? Да ми се чуди човек. Та днеска сладко си похапнах, сладко тренирах...ако и спя сладко тая вечер това ще изпълни картинката с още повече цветове.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.04.09 16:16.
13.04.09
16:43
Ръцете под гъза ли държиш докато вдигаш краката? Ако да ги сложи накъде настрани би трябвало да го осетиш повече(аз личнно го правя на пода и ръцете са ми до тялото).
Ръцете ми са разперени - държа ги на железата на лежанката. Отгоре погледнато тялото ми е като кръст.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.04.09 16:49.
13.04.09
16:54
Ми значи просто ти е леко, заебаваш го това и правиш по-тежките упражнения :) .
...Или краката са ми тежки нещо... Но и в двата случая от вис и от лег натоварвам повече краката от колкото корема, затва само коремни.
Впрочем, талията ми е 80-82см. и коланите във фитнеса са ми широки. Дори има пробити наново дупки на някои колани и пак са ми широки.
Сега се сетих да го отбележа.
14.04.09
08:45
...Или краката са ми тежки нещо... Но и в двата случая от вис и от лег натоварвам повече краката от колкото корема, затва само коремни.
Не ги правиш правилно затова - зависи мого каква е стойката на тялото - хип флексорите ри трябва да сочат напред, не нагоре. Също така - контролирай си тялото - би трябвало сам да прецениш кога вдигаш с корема а не с краката
Днеска деня беше жесток!
meal 1 - кафе, вчера вечерта забравих да си сваря няколко яйца...
meal 2 - сандвич с бял хляб, зелева салата и шунка
meal 3 - предтренировъчно: пил. гърди ~130-150гр., 5 с.л. овес, 1 с.л. овесени трици, 100млл. пр. мляко, 1 с.л. мед
meal 4 - следтренировъчно: ~450млл. пр. мляко, пил. гърди ~150гр.
meal 5 - 2 картофа със зехтин и подправки
meal 6 - пил. гърди ~150гр., 3 белтъка
meal 7 - 3 пържени яйца с 100млл., кис. мляко
Тренировката: КРАКАААААААААААА :coolgrin: :coolgrin: :coolgrin: :coolgrin:
Клек 40; 70; 80; 90; 80; 70
Лег преса 80; 90; 110; 130
Задно бедро на машина 3х12
Прасци от калф машина 3х16
Лег пресата колко кила се води? Самата машина без тежести, или не се брои изобщо?
п.п. 2 лични рекорда днеска - клек и лег преса.
п.п.2 Въпрос: Става ли да изцедя сока от един грейпфрут в и да го изпия веднага след трен. като бързи въглехидрати? Държа на отговор.
ГИ на грейпрфрута е 25 http://www.bb-team.org/values/glycemic_index/.По-добре някакъв друг плод.
Питам конкретно за грейпфрута, а не, че държа да има плод след трен.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.04.09 14:03.
за бързи въглехидрати след трен, има толкова много варианти, какво се чудиш?
- стафиди
- банан
- мед
- локум
- мандарини
... итн
Ще си играеш да го цедиш тоя сок и да го носиш...
Аз дори не ям бързи въглехидрати след тренировка. Попитах КОНКРЕТНО дали е ок, еми не е. Край на темата.
И днеска day off. Боли ме гърлото, запушен ми е носа и т.н. с една дума “болен съм”