LC периода на Thrashmetal

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.03.09
10:46

казано от tonu на 08.03.09, 08:43:

Правиш кардио пък пиеш бири - не мога да ви разбера вече...

Какъв щеше да бъде света ако бяхме перфектни ?

казано от DeadManWalking на 08.03.09, 08:21:

казано от Thrashmetal на 06.03.09, 18:43:

п.п.2 Пр. мляко хич не ме спъва, изобщо няма разлика в метаболизма със/без млякото.

Прибързваш със заключенията.

Може.

казано от DeadManWalking на 08.03.09, 08:21:

казано от Thrashmetal на 06.03.09, 18:43:

п.п.2 Пр. мляко хич не ме спъва, изобщо няма разлика в метаболизма със/без млякото.

Значи пиеш малко.

Половин литър не ми мърда (дневно).

Мнението беше редактирано от ~ DN на 08.03.09 13:53.

08.03.09
14:01

казано от Thrashmetal на 08.03.09, 10:46:

Половин литър е нищо. Аз само с двете си чаши кафе сутрин изпивам повече.

08.03.09
15:14

казано от Boby_ на 08.03.09, 14:01:

Верно е малко.15-20 грама протеин...

08.03.09
15:21

казано от Никола на 08.03.09, 15:14:

казано от Boby_ на 08.03.09, 14:01:

Верно е малко.15-20 грама протеин...

Никола, твоето ОКБ е доста повече от моето, сигурен съм => за теб 20гр/ (приблизително) от млякото може да е малко, но на мен ми е тамън.
+ това покрай НВД-то стомаха ми доста се е стеснил, не мога да ям/пия повече от колкото ми се иска. Не е както края на лятото на миналата година - едно основно се състоеше в плодов айрян + два бургера. Тогава чувствах постоянен глад, а сега постоянна ситост. Дори да се насилвам да консумирам повече храна ще ми дойде в много мазн./въгл./прот., а дори да не ми идваха в много пак не трябва да се преяжда.

08.03.09
19:02

Закуска - успах се :>
Втора закуска - сандвич с три яйца и пр. мляко
Обяд - постно зеле, филия хляб

Тренировка:
Клек
Преден клек
Бедрено сгъване
Повдигане на пръсто от стоеж (на машина)
Повдигане на пръсти от седеж (с дъмбели)

Следтренировъчно - две яйца, пр. мляко
В ранния следобед - постно зеле
Междинно - шепа белено семи :lol:
В късния следобед - кофичка кис. мляко, 250млл. пр. мляко, 250-300гр. извара, готварско какао - “шейк”, както му викате вие ^^
Вечеря - 150гр. свинско, два варени картофа със шарена сол и зехтин

Тренировката не беше много удоволетворяваща, макар клековете да бяха доста добре. Не правих кардио, ‘щото не смятах, че ще има кой знае какъв резултат при положение, че едвам ходех (силно казано, но все пак...).
Яденето.. Не знам. 3 филии хляб, 2 картофа, по малко въглехидрати и от другото ядене... Май надвиших 100гр.

п.п. До сега не съм отбелязвал сериите и тежестите, с които тренирам, но като цяло сериите са ми 3х8-10, 4х8, 5х5 в зависимост от самото упражнение. 5х5 спрях да правя още откакто започнах дневника, но все пак да се отбележи. Колкото до тежестите, предполагам, че не надвишавам 80% от максималната сила.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 08.03.09 19:04.

09.03.09
15:23

Сега пиша, че довечера няма да съм в нас.
Закуска - две яйца
Голямото м/учасие - 100гр. печен бадем (мислех, че съм взел суров...)
Обяд - пил. гърди, салата (извара, домати, китайско зеле, оцет, зехтин), две яйца, маслини, пр. мляко

Тренировка:
Спринт от нас.. кажи-речи до фитнеса, не повече от 250 метра.
Военни преси
Обратен флайс на машина (за задно рамо)
Разтваряне с дъмбели встрани
Повдигане на лост до брадичката
Разтваряне на кабели от долен скрипец
Повдигане на щанга за трапец
Повдигане на краката от вис
Коремни
Руски извивания
Вело

Следтренировъчно - 4 яйца с 2 филии черен хляб, пр. мляко
Първа вечеря - “шейк”: пр. мляко, извара, готварско какао, отделно слънчогледово белено семе
Втора вечеря - пил. гърди/свинска пържола, х1 доматче, половин краставица, 200гр. извара насила

Като цяло беше хубав ден. Нямам по-специфични коментари и забележки, освен, че съм малко недоволен от кардиото - дали въртях 10 минути (доста интензивно, де). Също започвам пресата да тренирам, както и всичко останало. Няма да пренебрегвам другите МГ вече :)

п.п. Адски рядко тренирах рамена преди и не съм в час, но тренировката от днес, по която впрочем тренира Frank McGrath, ми изглежда.. абе доста дълга си беше, сигурно ми е отнело един час само да приключа силовата. Не се чувствам преуморен, но мускулна треска ще има 100%, защото както казах нямам хубавия навик да тренирам рамена. Но ще си създам такъв.
п.п.2 Забравих да правя трапеца с дъмбели, след с щангата, иначе го имам в програмата.
п.п.3 Е и днес се оказа, че съм си в нас. С майка се скарахме за храненето ми. Вижда й се много, не от към финанси, ами просто смята че съм прекалявал. Много ме дразни. По каквито и начини да й обяснявам всичко просто не иска да ме разбере.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 09.03.09 20:56.

10.03.09
18:21

Закуска - две яйца с две филии ръжен хляб намазани с извара, пр. мляко
Втора закуска - бадеми, не повече от 100-тина грама
Обяд - пил. гърди, едно кастронче леща, пр. мляко, две яйца, извара, филия ръжен ‘леб
Следобед - една, ЕДНА бира, 3в1, чаша “натурален” сок
Първа вечеря - пил. гърди, извара, пр. мляко, домашна лютеничка (чушки, домати, сирене... май)
М/у първата и втората вечери - шепа белено семе
Втора вечеря - “шейк”: пр. мляко, две сурови яйца, извара, 1 grapefruit

По план тренировката трябваше да е както винаги час след обяда, но имах работа в Люлин и...
Хляба, който ям напоследък - ужким смятам въглехидратите от 3 филии хляб (като съм спрял да ям овес сутрин на първа закуска) са 39, по 13гр. на филия ръжен хляб. Не мисля, че е фатално? В смисъл, не съм ги смятал, но като събера тези със въглехидратите от останалите хранения през деня не мисля, че надхвърлят 100-110гр.

Освен от хляба, влизат въглехидрати от: ядките, изварата (3.7гр на 100гр обезмаслена и обезсолена), пр. мляко, беленото слънчогледово семе... друго?

п.п. Тъй и тъй ми трябват повече почивки.. Аа, ето един въпрос се сетих - защо трябва дадена МГ да почива цяла седмица, след като още след 2 дни мускулната треска и умората са изчезнали, а силата ми си се е върнала?

Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.03.09 20:25.

SE

10.03.09
20:45

Освен от хляба, влизат въглехидрати от: ядките, изварата (3.7гр на 100гр обезмаслена и обезсолена), пр. мляко, беленото слънчогледово семе... друго?

Бирата ;-)

10.03.09
21:52

Не бих я пил, освен ако знаех. Грешна ли е информацията, която имам за бирата, че е много ниско въглехидратна?

Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.03.09 21:54.

10.03.09
21:59

казано от Thrashmetal на 10.03.09, 21:52:

Грешна ли е информацията, която имам за бирата, че е много ниско въглехидратна?

Около 12 грама въглехидрати в една бира (но кой минава само с една ;)), без да броим алкохола и ефекта от него (отрицателен) върху горенето на мазнините. Ти си прецени.

11.03.09
20:54

Закуска - сандвич от ръжен хляб с две яйца, пр. мляко
Втора закуска - фъстъци 80гр. ги кажи
Обяд - свинско, две яйца, половин филия ръжен хляб, домашарка лютеница, масили, пр. мляко... друго и да е имало не помня

Тренировка:
Бицепсово сгъване с прав лост
Скотово сгъване с прав лост
Чуково сгъване с дъмбели
Сгъване с дъмбели от стоеж
Лежанка тесен хват
Френско
Трицепсово разгъване с дъмбели зад врат
Сгъване с дъмбел за предмишница
Бицепсово сгъване на долен скрипец надхват (за другата страна на предмишницата)
Кардио - 15мин. вело. Приблизително 150 удара в минута

Следтренировъчно (тоест... първа вечеря) - две яйца, две свински пържоли, филия пълнозърн. хляб, пр. мляко, салата
Салатата: моркови, зеле, цвекло, кис. мляко, оцет, зехтин май. Това си спомням, че имаше. Ама чудна стана!

Малко ми е яденето от днеска. Лошо. Малко ядене и много кардио ми се насъбра - преди силовата играх час, час и половина футбол. Уж да си правя шейк за втора вечеря, ама много пък сит се чувствам. Направих си дневник в The F O R V M (forum.animalpak.com), ама нещо с англииския не съм добре. Такова де, разбирам го и го говоря, но упражненията и доста храни не мога да ги преведа. Кофти. Друго к’во да спомена... кантара не мърда, но пък огледалото.. май си въобразявам, понеже ми се иска да се вталявам, но от друга страна внушението идва от някакви резултати, макар и минимални. Не знам, ще я видиме.

Шеа напрайм!
- Иван Ангелов

edit:

казано от Петко К на 10.03.09, 21:59:

казано от Thrashmetal на 10.03.09, 21:52:

Грешна ли е информацията, която имам за бирата, че е много ниско въглехидратна?

Около 12 грама въглехидрати в една бира (но кой минава само с една ;)), без да броим алкохола и ефекта от него (отрицателен) върху горенето на мазнините. Ти си прецени.

Мерси за инфото. Повече от една бира само по повод :) А самия ефект не идва от толкова малко количество, така че не бих се притеснявал за това.

п.п. Въпроса остава: защо трябва дадена МГ да почива цяла седмица, след като още след 2 дни мускулната треска и умората са изчезнали, а силата ми си се е върнала?

Мнението беше редактирано от ~ DN на 11.03.09 21:04.

11.03.09
21:10

казано от Thrashmetal на 11.03.09, 20:54:

п.п. Въпроса остава: защо трябва дадена МГ да почива цяла седмица, след като още след 2 дни мускулната треска и умората са изчезнали, а силата ми си се е върнала?

Ами не е казано да почива една седмица, може 3-4-5-6 дена - колкото си прецениш. Аз примерно правих рамене в събота и днес пак.

Мнението беше редактирано от Петко К на 11.03.09 21:11.

11.03.09
21:42

казано от Петко К на 11.03.09, 21:10:

казано от Thrashmetal на 11.03.09, 20:54:

Ами не е казано да почива една седмица, може 3-4-5-6 дена - колкото си прецениш. Аз примерно правих рамене в събота и днес пак.

Мерси, ‘щото аз попринцип не повече от 4-5 дни почивка им давам, просто защото не чувствам, че имам нужда.

п.п. мигнах :(
http://img06.picoodle.com/img/img06/3/3/11/delornification/f_Image009m_0757589.jpg

От цялото тяло гърдите и корема не си харесвам.. И факта, че процента подкожни мазнини ми е около 30.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 11.03.09 21:45.

12.03.09
12:23

Дали да не мина на кето? Резултати от НВД-то има, но не идват достатъчно бързо. Да не правя нова тема ще питам читателите на тази: Ако искам по-добър резултат след месец (и малко) НВД да мина ли на кето? Ако да, какви храни да ям освен месо, ядки (малки количества), извара, яйчни белтъци и малко жълтъци, мляко, маслини, масло, топено сирене, много вода? Как и по колко да тренирам?

Имаш много работа по тялото си. Не вярвам за месец да напраиш нещо интересно. Дори до есента се съмнявам :)

12.03.09
12:41

Това не ли означава?
Исках да кажа, че след като съм на НВД близо месец и една седмица няма ли да е добре да мина на кето за по-бързи резултати.

ER

12.03.09
13:09

Kви бързи резултати бе, тозиии, нали знаеш: Бързата кучка - слепи ги ражда ...
И к’во значи “ефект има, ама не достатъчно бърз”, колко кг месечно сваляш? Ако смяташ, че организма ти се е изтощил от месец и половина НВД - една седмица рбр с калории за поддържане, не за отслабване и после пак секирата :)))

Колко кардио ти се събира седмично?

12.03.09
13:35

казано от eraziel на 12.03.09, 13:09:

Kви бързи резултати бе, тозиии, нали знаеш: Бързата кучка - слепи ги ражда ...
И к’во значи “ефект има, ама не достатъчно бърз”, колко кг месечно сваляш? Ако смяташ, че организма ти се е изтощил от месец и половина НВД - една седмица рбр с калории за поддържане, не за отслабване и после пак секирата :)))

Колко кардио ти се събира седмично?

Тозиии, как ти беше името :lol:

От 5 силови тренировки, след 3-4 от тях има кардио. Интензивно и кратко.

Друго ‘ко ме питА... от 13 фев. до сега, 12 март. 4 кила свалени (от 70 на 66), ма според мен повечето е вода.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 12.03.09 13:38.

ER

12.03.09
13:44

Е при четири килограма надолу месечно, не разбирам от какво не си доволен...
Кардиото ... можеш да пробваш сутрин как ти се отразява, аз първо правех сутрин, след това намалих, след това го прехвърлих след тренировката, сега пак е сутрин + 10-15 мин след тренировка ... И така, според мене дръж си диетата както си е и си увеличи кардиото :) Дори ако искаш си овеличи малко калориите и си овеличи още-повече кардиото  :))

От глад файда няма :D

Аз бих пробвал след трен, смао че повече минути на по малка скорост.

12.03.09
15:21

Абе ти нито си бил достатъчно дълго, нито достатъчно стриктен на НВД, че да се оплакваш.
Трябва ти строг режим и резултат ще има.
Направи си режима като хората, какво кога и по колко ще ядеш, на всеки 4-6 дни зареждай с въглехидрати.
Кардио 3-4 пъти седмично след трен, по 20-30мин  на средно темпо.

12.03.09
17:47

Не ти трябва да си на режим за сваляне. После ще пиша по-подробно, че бързам :)

12.03.09
21:05

Закуска - последните яйца от хладилника :(, пр. мляко, филия пълнозърнест хляб (или две, не съм сигурен)
Втора закуска - кафе
Обяд - две свински пържоли (общо 250гр.), салата, 70-80гр. кашкавал
салатата: 10-15 маслини, половин краставица, 200гр. извара
Първа вечеря - шопска салата, панирани зеленчуци
Втора вечеря - същото като обяда

Днеска без тренировка. Още след обяда хукнах към младост, първата вечеря беше в китайски ресторант. Отврат бяха тия зеленчуци. 40% от цялото ядене беше паниран лук... Дори не успях да го доям цялото... 500гр. пише в менюто, а ми дадоха 250-300, от които половината изядох, след което овчарската салата ме спаси.

*eraziel - Вода, мой човек. Поне така знам, че в началото много вода се такоз, а и при моя “стриктен” “режим” шансовете да съм изгорил мазнини са ...

*amnesia - Е, след силова тренировка де. До скоро правех по тоя начин кардиото - 25-30 минути на средна интензивност. Но тука из бб-тийм четох, че тия кардио тренировки били по-добри, дето краткотрайни били, но много по-интензивни.

*heartcore - Адски си прав, че не съм стриктен. Друго нямам к’во да кажа по твоя reply.

*Петко - очаквам с нетърпение...

Мнението беше редактирано от ~ DN на 12.03.09 21:07.

12.03.09
22:08

Ето какво е положението при теб - нямаш много активна тъкан (мускули), а в същото време имаш доста висок процент мазнини (не е 30%, както си мислиш, но е висок). Опитвайки се да “чистиш”, само влошаваш нещата.
Ако разбираш английски, тази статия ще ти е полезна:
http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance_nutrition/the_antiskinny_fat_manifesto

12.03.09
23:28

Или накратко - трябва да имам какво да покажа, ако ще свалям, затова първо да напрая мускулна маса и чак тогава да тръгна да чистя?

казано от Thrashmetal на 12.03.09, 23:28:

Или накратко - трябва да имам какво да покажа, ако ще свалям, затова първо да напрая мускулна маса и чак тогава да тръгна да чистя?

Да.

13.03.09
10:50

Галерията е ъпдейтната.

13.03.09
20:31

Закуска - филия пълнозърн. хляб намазана с два пръста извара
Втора закуска - кафе
Обяд - като първа закуска, час след което мусака
Следобед - 3в1
Вечеря - мусака

Минавам на РБД от утре.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.03.09 21:40.

BU

14.03.09
00:43

казано от Thrashmetal на 13.03.09, 20:31:

Втора закуска - кафе
Следобед - 3в1
Вечеря - мусака

Минавам на РБД от утре.

....WTF?!?!

Май не съм ти писал на тебе. :)Някой да ти е казвал,че кафето не е храна? Тази филия с извара за закуска да я умножиш по 5 и ще го пишем закуска...Тази мусака на вечеря ,ако е само една чинийка и нея умножи 2-3 пъти.

Не разбирам от диети,ама наистина нищо не разбирам,не съм се и интересувал,но с такова хранене аз няма да оживея,камо ли да постигам,каквито и да било резултати. :) Разбирам,че си пълничък,че искаш да отслабнеш,но така само се наковаваш още повече.Увеличи упражненията,не намаляй храната.

Какви са тия РБД,НВД,ама не спазвани точно,ама не спазвани стриктно...какво правиш?Съсредоточи се!Изхвърли този боклук от главата си и започни да тренираш.

ПС:Нищо лично.  :kiss:

EDIT:Поразгледах назад,другите хранения не са ЧАК толкова зле,но все пак. :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 14.03.09 00:51.

14.03.09
06:45

Да не казвам че според мен кафето трябва да се избягва особено ако си на диета....

14.03.09
06:48

казано от tonu на 14.03.09, 06:45:

Да не казвам че според мен кафето трябва да се избягва особено ако си на диета....

Напротив, кофеинът е стимулант, който ускорява метаболизма, макар и малко. Просто не бива да се прекалява.

14.03.09
07:20

Просто и ясно - ДЕХИДРАТИРА клетката !
Казано по друг начин кафето е минус вода.
Пак казвам това си е мое мнение.

14.03.09
07:31

казано от tonu на 14.03.09, 07:20:

Просто и ясно - ДЕХИДРАТИРА клетката !
Казано по друг начин кафето е минус вода.
Пак казвам това си е мое мнение.

Да, прав си за това, разбира се. Затова казвам, че количеството е важно.

14.03.09
08:48

казано от DeadManWalking на 14.03.09, 00:43:

казано от Thrashmetal на 13.03.09, 20:31:

Втора закуска - кафе
Следобед - 3в1
Вечеря - мусака

Минавам на РБД от утре.

....WTF?!?!

Май не съм ти писал на тебе. :)Някой да ти е казвал,че кафето не е храна? Тази филия с извара за закуска да я умножиш по 5 и ще го пишем закуска...Тази мусака на вечеря ,ако е само една чинийка и нея умножи 2-3 пъти.

Не разбирам от диети,ама наистина нищо не разбирам,не съм се и интересувал,но с такова хранене аз няма да оживея,камо ли да постигам,каквито и да било резултати. :) Разбирам,че си пълничък,че искаш да отслабнеш,но така само се наковаваш още повече.Увеличи упражненията,не намаляй храната.

Какви са тия РБД,НВД,ама не спазвани точно,ама не спазвани стриктно...какво правиш?Съсредоточи се!Изхвърли този боклук от главата си и започни да тренираш.

ПС:Нищо лично.  :kiss:

EDIT:Поразгледах назад,другите хранения не са ЧАК толкова зле,но все пак. :)

Адски си прав, и аз искам да има хардкор хранене и хардкор тренировки, ама когато си като мене мислиш малко по-различно, в главата ти има други помисли. Яденето - чак да го утроявам няма да стане веднага. Бавно трябва прехода от малкото ядене към многото ядене. Тъпото е, че имам бавен метаболизъм и тесен стомах. Да, стимулирам метаболизма, ама пак..

п.п. Кафето го пия когато нямам нищо друго за ядене покрай мен, или поне нищо годно, да не говорим, че умирам за кафе.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.03.09 09:28.

14.03.09
12:40

Добре, де... като ендоморф няма ли да надебелея с тая ВВД?

14.03.09
19:45

Днеска не съм си показал носа от нас (дори на терасата/през прозореца) освен до фитнеса и обратно. Ще напиша храненията, но няма да ги отбелязвам като “обяд”, “вечеря” etc., понеже откакто погледнах часовникът след като станах до сега втори път не съм го гледал...

meal 1 - две филии с извара
meal 2 - мусака, извара, маслини
meal 3 - литър прясно мляко
meal 4 - като “2”
meal 5 - шейк - банан, извара, пр. мляко, кис. мляко
meal 6 - пил. гърди (2бр.), две пържени яйца с много кашкавал, филия ‘леб

Тренировка:
Лежанка
Полу-лег
Флайс
Кросоувър
Пулоувър

Е не, просто няма такава тренировка. Едвам бутах 60 от лежанката, ама едвам! След това флайса... направих две серии и трябваше на машина да довърша упражнението, а дори на машина не го направих както трябва. Кросоувър.. май само тука и с пулоувър-а стана номера. Въпроса остава - с това ВВД колкото и да тренирам, няма ли да надебелея, след като съм склонен към пълнеене заради гена си?

Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.03.09 21:40.

ЦЕ

15.03.09
00:02

На 16 години няма закакво толкова да се тревожиш за дебелеене, нито пък според мен и кои знае колко за диети. Повече тренировки, тичане и така :) В тези години лесно се прави хубаво тяло ( и аз съм на 16 :P ).

15.03.09
19:41

Такаа...

Първа закуска - 6 яйца на очи (в зехтинец, разбира се), 50гр. кашкавал, филия хляб
Втора закуска - спагети, 100гр. кашкавал

Тренировка:
Вертикален скрипец широк надхват
Вертикален скрипец с раменен неутрален хват
Меца
Тяга
Гребане с щанга

Следтренировъчно, обяд, следобедно нямаше... играх футбол и след това по бира в едно кафене.
Вечеря - две швински пържоли м/у 2 филии ръжен ‘леб, 2 варени картофа намачкани заедно с 3 варени яйца и това цялото с подправки и зехтин
Втора вечеря - бананчи

Адски съм доволен от тренировката, особено от тягата и от мечката. При тягата последната серия беше 4 повторения с 90 кила. Мощнооо. Яденето не ми харесва нещо, мързи ме да смятам калориите как са, но не изглежда добре.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 15.03.09 19:44.

16.03.09
21:08

Оооо.. търпение нямах да постна!

Закуска - лешник + орех = 100гр.
Втора закуска - кафенце : )
Обяд - две свински пържоли, шейк: банан, 3 сурови яйца, кофичка кис. мляко, пр. мляко
Преди трен. - 4 суп. лъжици овес + 2 суп. лъжици овесени трици накиснати във вода

Тренировка:
Повдигане на пръсти от калф машина
Клек
Преден клек 2 серии, останалите 3 ги довърших на лег пресата
Бедрено сгъване на машина
Някакво такова... за вътрешната част на бедрата, само жени до сега бях виждал на него... машина и то

Следтренировъчно - 3 пържени яйца с подправки
В късния следобед - шепа белено слънчогледово семе
Първа “вечеря” - две филии ръжен хляб със шпеков салам
Втора вечеря - 150гр. заешко (варено)

Днеска предпоследната серия на клек беше с 80 кила, бях в екстаз! Вчера 90 тяга, сега 80 клек. Говорим за сериозни кила, а? Аз поне толкова до сега не бях отлепвал. Отделно 60кг. на преден клек - пак килограми, които на това упражнение не бях достигал. Харесва ми, че вдигам тежко, чувствам се добре. В най-добрия случай ще съм сам в залата.

p.s. В хладилника липсват 2 банана, а не един. Сигурно между храненията съм го омел и втория.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 16.03.09 21:13.

16.03.09
21:15

салам, цели яйца, кашкавал, банани, сирене, много мляко...далече си от истината приятелче

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1