Личният дневник на mbarton

Темата е заключена.
Прескочи до:

01.06.09
06:42

ОффТ: Еййй, ти се оля с тая подкрепа. :-P

казано от mbarton на 31.05.09, 18:18:

казано от fire.is.my.nature на 31.05.09, 17:55:

Извинявам се за офф-а ,но гледам ,че тука за някво ренегадско 25 кила се говори и очите ми саааа О_О ей така . Как броите тежестта - единият дъмбел да е само 25 кг или двата ЗАЕДНО да са 25 ? Защото на мен макса ми е 12,5 кг ЕДИНИЯТ , демек 2 дъмбела по 12,5 ги редувам 1-...10 5 серий МАКС . И 25 ми се вижда нечовешко :)

Еми аз ги пиша като 2х12кг, май и останалите пишат кг на единия дъмбел...За 25-те кг - еми Венци май е там някъде :)

с 25 още не съм - с 2 дъмбела по 22.5 кг. :) Силно упражнение ми е просто

01.06.09
15:54

казано от Венцеслава Атилова на 01.06.09, 15:43:

казано от mbarton на 31.05.09, 18:18:

казано от fire.is.my.nature на 31.05.09, 17:55:

Извинявам се за офф-а ,но гледам ,че тука за някво ренегадско 25 кила се говори и очите ми саааа О_О ей така . Как броите тежестта - единият дъмбел да е само 25 кг или двата ЗАЕДНО да са 25 ? Защото на мен макса ми е 12,5 кг ЕДИНИЯТ , демек 2 дъмбела по 12,5 ги редувам 1-...10 5 серий МАКС . И 25 ми се вижда нечовешко :)

Еми аз ги пиша като 2х12кг, май и останалите пишат кг на единия дъмбел...За 25-те кг - еми Венци май е там някъде :)

с 25 още не съм - с 2 дъмбела по 22.5 кг. :) Силно упражнение ми е просто

Еее, ти пък - някакви 5 кила там - за седмица-две ще си тъмън на 50кг :-P

Така - след някакви размишления днес (не особено много) стигнах до следните два варианта за трен. (3ти засега мяй няма да се напъвам да мисля) -

Вариант А -
гръди от лег
тяга
български клек
чукове
пуш преси
ренегадско

Вариант Б -
кофи
клек
обръщане (харесва ми движението, пък и да станат 6 упр.-та)
верт. скрипец (+ опити за набирания)
странична раменна преса с дъмбел (това се чудя дали да не е вертолет с широк хват все пак)
дървар

Та така, коментари, идеи и предложения за избраните упражнения и подредбата им са повече от добре дошли :)

П.П. С тези варианти обаче мисля да почна с 3 силови седмично и 2 дни за кросфит + вело

Мнението беше редактирано от mbarton на 01.06.09 15:55.

01.06.09
20:11

01.06 /понеделник/ (Честит празник на всички (не)пораснали деца! ;))

8.30 - 200г заквасена сметана Данон
12.30 - 100г свинско филе, 1 домат
16.30 - 1 варено яйце, 70г кашкавал
20.30 - тренировка
22.30 - 200г пилешко бутче с кожата, салата домат, краставица, зелен лук + 1 с.л. зехтин
Общо: 1,655кал  М117.2г(63%)  В47.6г(11%)  Б106.7г(26%)

Тренировка -
5 мин вело загряване
Комплекс “BRUTUS” - с малко модификации:

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 повт от следното:
- силово изхвърляне
- клек със щангата над глава
- кофички на гинастически халки  - еми нямам халки и правих трицепсовите кофички на две пейки
- 800 m бягане - за мен 5 мин каране на велоергометър - средна скорост 32-33км/ч, изминати 2.6 км
следва 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
- Power snatch
- Overhead squat
- Ring dips

Щанга  - 40 % от лично тегло за мъже; за жените е 30 % от ЛТ - 18кг за мен; аз го изпълних с 15кг
Време: 40-41мин
(Замисълът беше да има още 25мин на велото, обаче след комплекса не счетох за нужно)

След вчерашната тренировка имам лека мускулна треска на гърба (перките, незнам как се казва мускула), кръста (еректори?) и корема...С този комплекс се доразмазах...Гръб, ръце и рамене бяха сковани след комплекса, лявата ръка ми изтръпна...Хаха, а се бях засилила да правя комплекса с 20кг...Докато не установих, че с 20кг над главата не мога да клекна и веднъж, а с 17.5кг клякам с триста зора....Това определено е за след почивен ден, а не след силова...Утре май ще си кротувам и да се надяваме до сряда да се възстановя достатъчно, че да тренирам :)

П.П. Нищо не казвате за вариантите на нова трен. дето скалъпих...

02.06.09
04:28

Добре са ти вариантите за тренировки. Доста даже ;)

Единственото, което аз мога да предложа е да разделиш обръщането и скрпец/ набирания в отделни тренировки или поне през няколко упражнения, като скрипецът е първи (ако ги осавиш в една тренировка). Все пак целиш да правиш набирания => ще целиш доста кила на скрипец, а след обръщането трапецът и хватът ще са ти малко или много изморени и няма да си на макс за набирания :)

02.06.09
10:08

казано от mbarton на 31.05.09, 14:13:

Дам - абсолютно :) Аз и 70 кила желязо - priceless ;) Цел за след една-две години - тяга на 100 кила

А каква точно ти е целта на големите килограми за тягата?
Едва ли ще постигнеш нещо повече от хемороиди или изсипване.

02.06.09
10:20

казано от Margaritka на 02.06.09, 10:08:

казано от mbarton на 31.05.09, 14:13:

Дам - абсолютно :) Аз и 70 кила желязо - priceless ;) Цел за след една-две години - тяга на 100 кила

А каква точно ти е целта на големите килограми за тягата?
Едва ли ще постигнеш нещо повече от хемороиди или изсипване.

А какво ще кажеш за силни задни бедра, кръст и гръб? По твойта логика да не правим кардио, че съсипва ставите...И при условие, че за 6-7 месеца силови тренировки при това без помощта на специалист стигнах до тяга 70кг, кое те кара да мислиш, че когато стигна макс от 100кг след една-две години резултатът ще е хомороиди или изсипване?

П.П. Целите са ми функционална и силна мускулатура на първо място - това го пише и в профила ми, и в никакъв случай не искам да падам под 15-16% подкожни мазнини...Не че искам да се заяждам с теб, но откровено предпочитам визията на Ралица Джамбазова, а не твоята, надявам се да не го приемеш лично

Мнението беше редактирано от mbarton на 02.06.09 10:23.

02.06.09
10:27

Не споменавам нищо за кардиото.
Не само с големи килограми можеш да засилиш мускулатурата. Мисля че излишно си износваш ставите, и след някоя година ще го усетиш.

02.06.09
10:36

казано от Margaritka на 02.06.09, 10:27:

Не само с големи килограми можеш да засилиш мускулатурата. Мисля че излишно си износваш ставите, и след някоя година ще го усетиш.

Хм, от хемороиди и изсипване отидохме на износване на ставите...И все пак, аз съм останала с впечатление, че ставите се износват повече от много повторения, а не толкова от тежките повторения...

02.06.09
10:42

Аз за 15 години тежко трениране не съм го усетил :) При правилно трениране ставите не се износват, напротив.

02.06.09
10:43

казано от mbarton на 02.06.09, 10:36:

Хм, от хемороиди и изсипване отидохме на износване на ставите...И все пак, аз съм останала с впечатление, че ставите се износват повече от много повторения, а не толкова от тежките повторения...

Едното не изключва другото.

02.06.09
11:29

казано от Margaritka на 02.06.09, 10:43:

казано от mbarton на 02.06.09, 10:36:

Едното не изключва другото.

Еми чудесно - и да ми предречеш всички последствия от евентуално неправилно трениране, няма да се откажа да правя клекове, тяга, интервално бягане и прочее тежко натоварване

казано от Петко К на 02.06.09, 10:42:

...
При правилно трениране ставите не се износват, напротив.

Абсолютно съм съгласна, и аз също съм пример за това...Понеже Маргаритка явно е чела тоя дневник по диагонал, да припомня, че преди 3 месеца счупих глезен + скъсани връзки, започнах да тренирам крака 10ина дни след махането на гипса - и физиотерапевтите ахкаха колко бързо и добре се възстановявам, естествено за тренировките пред тях си премълчах...Факт е, че в момента ставата е с въстановена на 95% (ако не и напълно) мобилност и почти забрвавих, че е била напълно обездвижена :)

02.06.09
11:52

Здрасти!

Поздравления за BRUTUS! Минала си през сериозно изпитание :-)! Само така! И си права - хубаво е да го правиш напълно отпочинала, защото освен тежък е и продължителен.

@ Margarita - Завист ли усещам? Момичето се справя чудесно! Според мен се движи с разумна скорост по отношение на големите тежести.

За хернията - смятам, че е опасно най-вече за нетренирани хора, и то в по-голяма степен за мъжете. Хемороиди от големи тежести - за първи път чувам, пусни някоя статия, ако има.

@ Петко К - абсолютно съгласен с теб за износването на ставите!

02.06.09
12:25

казано от Vic на 02.06.09, 11:52:

@ Margarita - Завист ли усещам? Момичето се справя чудесно! Според мен се движи с разумна скорост по отношение на големите тежести.

За хернията - смятам, че е опасно най-вече за нетренирани хора, и то в по-голяма степен за мъжете. Хемороиди от големи тежести - за първи път чувам, пусни някоя статия, ако има.

http://www.puls.bg/illnes/issue_75/part_2.html

Статията не е конкретно за връзката между тежестите и хемороидите, но се споменават като причина.

02.06.09
12:34

И не, няма завист, просто е мое наблюдение че някои упражнения (клек, тяга), практикувани с голяма тежест дават негативен ефект при жени.

02.06.09
13:49

казано от Margaritka на 02.06.09, 12:34:

И не, няма завист, просто е мое наблюдение че някои упражнения (клек, тяга), практикувани с голяма тежест дават негативен ефект при жени.

Не знам доколко puls.bg е източник на точна медицинска информация, но така или иначе “статията” не прави разлика между мъже и жени и не виждам как за мен тежката тяга ще доведе до такъв ефект, а при съфорумниците които правят тяга на 150-200кг няма да е проблем...И сега да кажеш, че и те не трябва да правят тяга защото ще имат проблеми с хемороиди, нямам думи...А колкото до твоите “наблюдения” - клек, тяга - те дават негативен ефект и върху мъжете - не се притеснявай - мисля, че си имаме достатъчно съфорумци с прецакани кръстове, колена, лакти и тн ;) Аз лично върху себе си обаче засега не съм забелязала такива - даже напротив

02.06.09
14:43

казано от mbarton на 02.06.09, 13:49:

Не знам доколко puls.bg е източник на точна медицинска информация, но така или иначе “статията” не прави разлика между мъже и жени

Дори puls.bg да не е от най-достоверните източници, поразрови се малко и ще установиш че всички източници са единодушни по въпроса за причините за хемороидите.

казано от mbarton на 02.06.09, 13:49:

и не виждам как за мен тежката тяга ще доведе до такъв ефект, а при съфорумниците които правят тяга на 150-200кг няма да е проблем...И сега да кажеш, че и те не трябва да правят тяга защото ще имат проблеми с хемороиди, нямам думи...А колкото до твоите “наблюдения” - клек, тяга - те дават негативен ефект и върху мъжете - не се притеснявай - мисля, че си имаме достатъчно съфорумци с прецакани кръстове, колена, лакти и тн ;) Аз лично върху себе си обаче засега не съм забелязала такива - даже напротив

А ти гледаш какво правят другите и правиш същото ли?? ;)
Казваш че си стигнала до тук сама без треньор, а може би ти е необходим, защото си права - клека и тягата имат негативен ефект не само при жените, а върху всеки неграмотен в залата.

02.06.09
14:56

Абсолютно всяка упражнение има негативен ефект, ако се прави неграмотно. Клека и тягата между другото не са от най-опасните ;)

02.06.09
15:01

За тях стана дума по-рано...затова тях споменавам

02.06.09
15:08

казано от Margaritka на 02.06.09, 14:43:

...

Досега не съм виждала някой въобще да прави тяга в залите, в които съм тренирала последните 6-7 месеца...

Казваш че си стигнала до тук сама без треньор, а може би ти е необходим, защото си права - клека и тягата имат негативен ефект не само при жените, а върху всеки неграмотен в залата.

Хехе, освен че след няколко години ще съм с хемороиди, изтекла и с износени стави, сега излязох и неграмотна :)
Аз също съм на мнение, че начинаещите трябва задължително да тренират с личен инструктор или поне опитен партньор...
Но пък ти бързаш да ми даваш съвети без да знаеш коя съм, каква ми е спортната история и какви са ми целите -  и това според мен не е особено професионален подход - а такъв е подхода на 95% от инструкторите в момента...Затова засега нямам намерение да подновявам тренировките с такъв ;)

02.06.09
15:12

Струва ми се, че се опитваш да даваш квалификации на хора, които не познаваш, като намекваш, че авторката на темата е неграмотна в залата....

На всички ни стана ясно, че не си привърженик на това жените да тренират тежко. И все пак това е в-с на личен избор. Все пак има жени,които са достатъчно агресивни, за да се чувстват по-привлечени от железата отколкото от цветно-гумираните дъмбели в залите. И все пак негативните ефекти от базовите клек и тяга, за които споменаваше в друг дневник (големи бедра и задник), не се оценяват като съвсем негативни от някои жени...

Всичко е в-с на личен избор, не мислиш ли? И защо отново влизаме в същия спор?

02.06.09
15:34

Също така, наличието на треньор, въобще не е гаранция за научаване на правилна техника или каквото и да било.
Треньори всякакви, всезнайковци които им плащат за да не ги слушат  или по-лошо - за да ги слушат и следват безпрекословно - още повече.
За хемероидите, има много версии. Тази с ‘вдигането на тежко’ за мен е най-малко вероятната.

02.06.09
18:56

казано от Limka на 02.06.09, 15:12:

Струва ми се, че се опитваш да даваш квалификации на хора, които не познаваш, като намекваш, че авторката на темата е неграмотна в залата....

На всички ни стана ясно, че не си привърженик на това жените да тренират тежко. И все пак това е в-с на личен избор. Все пак има жени,които са достатъчно агресивни, за да се чувстват по-привлечени от железата отколкото от цветно-гумираните дъмбели в залите. И все пак негативните ефекти от базовите клек и тяга, за които споменаваше в друг дневник (големи бедра и задник), не се оценяват като съвсем негативни от някои жени...

Не съм привърженик на розовите гири, но не съм и привърженик на безразсъдните килограми. Има безброй начини за интензивна тренировка някъде между тези крайности.
Да, въпрос на личен избор е, и на лично чувство за естетика - за мен 60см бедро и 75 талия (примерно) по никакъв начин не е женствено .

Мнението беше редактирано от Margi на 02.06.09 18:57.

02.06.09
19:13

казано от Margaritka на 02.06.09, 18:56:

казано от Limka на 02.06.09, 15:12:

Не съм привърженик на розовите гири, но не съм и привърженик на безразсъдните килограми. Има безброй начини за интензивна тренировка някъде между тези крайности. А чуството за естетика е стого индивидуално...
Да, въпрос на личен избор е, и на лично чувство за естетика - за мен 60см бедро и 75 талия (примерно) по никакъв начин не е женствено .

Ако си беше направила труда да ми погледнеш профила щеше да видиш, че бедрото ми е 50см, ханша - 89, а талията (която ми е слабо място) - 69см ...
И въобще, защо аз трябва да ти обясня, че силата е качество на нервната система, а не зависи толкова много от големината на мускулите...

Мнението беше редактирано от mbarton на 02.06.09 19:20.

02.06.09
19:31

казано от Margaritka на 02.06.09, 18:56:

Хм... Моите извинения към mbarton, но тъй като тази полемика е в нейния дневник, ще си позволя да коментирам тук.

Маргарита, естетиката е въпрос не на мерки, а на съотношения. Няма да цитирам учени и да пускам линкове, но всеки средно интелигентен човек е чувал за Златното сечение, числата на Фибоначи и т.н. Изводите, които се налагат, а именно, че човек приема инстинктивно за привлекателно и естетическо това, което е възможно най-близко до тези съотношения, изключват мерките сами за себе си. Какво значение е размер от 60-70 см бедро, ако вървящите с тези бедра, ханш, талия и гръдна обиколка представляват завършена картина на перфектната симетрия?

И още нещо - как свърза размера на бедрото с тренировъчните тежести? Може и да греша, но мислех че си професионално занимаваща се с този спорт и би трябвало да си наясно, че пряка връзка между размер и сила няма.

Всъщност, най-новите тенденции са жените да тренират “мъжки”, като с това те постигат целите си много по-успешно в сравнение с  методики проповядващи 10000 повт с леки тежести.

02.06.09
23:22

казано от Vic на 02.06.09, 19:31:

И още нещо - как свърза размера на бедрото с тренировъчните тежести? Може и да греша, но мислех че си професионално занимаваща се с този спорт и би трябвало да си наясно, че пряка връзка между размер и сила няма.

Моето бедро е 60 см :lol:
Познавам жени, дърпащи 90-100 кг тяга и мога да кажа, че изглеждат отлично ;)

Мнението беше редактирано от Петко К на 02.06.09 23:22.

03.06.09
04:34

Хм, моето бедро е 60 см..талия 70 см... Никой досега не ме е определял като неженствена - Точно обратното, обикновено ми казват, че излъчвам твърде много женственост и сексапил... В повече дори...

Без да се опитвам да давам квалификации, ми звучиш не особено професионално (както каза Вик) и особено тесногръдо, Маргаритке...

И аз бих желала да правя тяга с около 100 кг след  някоя друга година... И клек с горе-долу толкова бих желала да мога да правя... Всяко нещо с времето си....сега друго е на дневен ред...

казано от Limka на 03.06.09, 04:34:

Без да се опитвам да давам квалификации, ми звучиш не особено професионално (както каза Вик) и особено тесногръдо, Маргаритке...

Ти какво очакваш от “фитнес инструктур”, да коментираме ли квалификацията на 90% от съсловието. Всеки си е привърженик на определени методи техники диети, къде правилни къде не лошото е че ги прилага върху клиентите си.

03.06.09
05:38

казано от Иван Шишманов на 03.06.09, 04:42:

Ти какво очакваш от “фитнес инструктур”, да коментираме ли квалификацията на 90% от съсловието. Всеки си е привърженик на определени методи техники диети, къде правилни къде не лошото е че ги прилага върху клиентите си.

И да коментирате, квалификациите и да не ги коментирате, не променя факта че вие даже не разполагате с подобни, също и че на дали някой от вас ме познава лично и е наясно с моите. При вас очевидно към всяко мнение различно от Вашето, реакцията е сляпо отрицание. За тесногръдие, просто няма да коментирам...

Типичното поведение за комплексиран фитнес инстурктур. Детска радост бенгалски огън „ти ми нямаш дипломите нито дипломите от стероидните състезания, нито тялото следователно си тесногърд  и пълен бездарник”. Съжалявам Маргаритка нито си на образованието на половината хора  от форума (и мен в това число) нали се сещаш, че и ние си имаме дипломи и квалификации, но не парадираме с това,  нито си на физическото ниво на много хора от форума. Опитаха се няколко човека да ти обяснят, ти не приемаш щото така ти пишело по дипломите. Ти започна с коментарите по адрес на непознати. И да не е хубаво да коментираш тесногърдие в което явно си специалистка (дано за това да нямаш дипломи).

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 03.06.09 06:01.

03.06.09
06:03

казано от Иван Шишманов на 03.06.09, 05:51:

Типичното поведение за комплексиран фитнес инстурктур. Детска радост бенгалски огън „ти ми нямаш дипломите нито дипломите от стероидните състезания, нито тялото следователно си тесногърд  и пълен бездарник”. Съжалявам Маргаритка нито си на образованието на половината хора  от форума (и мен в това число) нали се сещаш, че и ние си имаме дипломи и квалификации нито си на физическото им ниво. Опитаха се няколко човека да ти обяснят, ти не приемаш щото така ти пишело по дипломите. Ти започна с коментарите по адрес на непознати. И да не е хубаво да коментираш тесногърдие в което явно си специалистка (дано за това да нямаш дипломи).

А ти откъде знаеш какво точно ми е образованието, за да твърдиш че съм под нивото ти?

03.06.09
06:17

Маргаритка, не зная как така се получава, но където и да се включиш, заядливия ти тон отключва ...безмислени спорове...

Предлагам да спрем дотук - не мисля, че настоящата дискусия е от полза на собственичката на този дневник

казано от Limka на 03.06.09, 06:17:

Маргаритка, не зная как така се получава, но където и да се включиш, заядливия ти тон отключва ...безмислени спорове...

Аз зная как така се получава, но не ми се обяснява защото така или иначе, ще остана неразбран. Пък и е видно че дипломите не са ни достатъчно за да даваме акъл на Маргаритка (горките и клиенти). Дано Емзо по скоро се включи с вълшебната гумичка.

03.06.09
08:48

казано от Margaritka на 03.06.09, 05:38:

И да коментирате, квалификациите и да не ги коментирате, не променя факта че вие даже не разполагате с подобни, също и че на дали някой от вас ме познава лично и е наясно с моите. При вас очевидно към всяко мнение различно от Вашето, реакцията е сляпо отрицание. За тесногръдие, просто няма да коментирам...

Здравей, Маргарита!

Отново ще помоля mbarton за извинение, задето продължавам темата, несвързана с целите на дневника.

Маргарита, признавам, че не разполагам с писмен документ удостоверяващ уменията и постиженията ми конкретно във фитнеса. Все пак, купи, медали и грамоти си имам в изобилие, заемат цяла една секция в къщи. Състезавал съм се активно 14 г (бордсейлинг)., бил съм шампион, в националния отбор, инструктор и треньор. С фитнес и тежести се занимавам от 1990, т.е. 19 г - повече от възрастта на някои от съфорумците. Най-важното - не твърдя, че знам всичко за този начин на живот, който наричаме фитнес. Дори за тези 4 месеца, в които водя дневник, научих доста неща, а се надявам да не спра до тук. За всичките години спорт съм изчел страшно много, опитал съм на собствен гръб повечето от прочетеното и съм бил свидетел как представите за трениране, включително моите, се преобръщат на 180 градуса.

Целта на горното изявление - моля, не ни третирай с пренебрежение, като заблудени и неориентирани, само защото не сме изкарали курс за фитнес инструктори и не споделяме твоите идеи за трениране или естетически норми. Някой от нас наистина с “в час”, всички се учим и всички напредваме.

Ако ти смяташ, че няма какво да научиш от нас, моля не пиши. Ако мислиш, че ние имаме какво да научим от теб и желаеш да го споделиш - напиши го! Но не забравяй, че всеки върви по собствен път и не е задължен сляпо да се съгласява с твоето мнение.

03.06.09
10:15

казано от Vic на 03.06.09, 08:48:

...
Отново ще помоля mbarton за извинение, задето продължавам темата, несвързана с целите на дневника.
....

Хехе, Вик, няма проблем :) Нямам нищо против в дневника ми да се водят дискусии, стига да са смислени де :)

казано от Margaritka на 03.06.09, 05:38:

Никой от нас не е тръгнал да убеждава хората, които тренират по различни от собствените ни принципи, че подходът им е грешен

П.П. “на дали” се пише слято

Хм, моето бедро е 60 см..талия 70 см... Никой досега не ме е определял като неженствена - Точно обратното, обикновено ми казват, че излъчвам твърде много женственост и сексапил... В повече дори...

:)) Абсолютно :-P

Но мисля, че доста се отплеснахме и няма смисъл да продължаваме да спорим :)

Мнението беше редактирано от mbarton на 03.06.09 10:19.

03.06.09
10:28

Тъй, да се отчета за вчера -

02.06 /вторник/ - нетренировъчен ден

8.00 - омлет от 2 яйца, 35г кашкавал, 10г масло
12.30 - 200г пилешко бутче с кожата, 1 домат
16.00 - 1 варено яйце, 50г Бурландер (полутвърдо сирене, 26г Б - 27г М - 0г В за 100г)
22.00 - 100г свинско филе на тигана, домат, краставица, зелен лук с 1 1/2 с.л. зехтин
Общо: 1,577кал  М104.5г(59%)  В42.6г(10%)  Б119.4г(31%)

Днес също ще почивам :) Ще ходя на рожден ден довечера, а и още не съм се възстановила от “BRUTUS” - имам мускулна треска на бицепсите и трицепсите, левия квадрицепс, и по-лека по целия гръб...

04.06.09
10:08

03.06 /сряда/ - втори нетренировъчен ден

8.30 - омлет от 2 яйца, 35г кашкавал, 10г масло
12.30 - 2 свински пържоли (~200г), 1 домат
16.30 - 1 варено яйце, 50г Бурландер
20.00 - (на РД) 1 шопска сала, бяло вино - към литър
00.30 - 2 домата с 100г сирене
Общо: 1,941кал(16% от алкохол)  М113.4г(54%)  В49.4г(10%)  Б100.8г(20%)

Последните две седмици нещо съвсем го о’лабих, и откъм храна, и откъм тренировки...Трябва да се стегна ;) Иначе днес още имам мускулна треска на ръцете и гърба...

04.06.09
10:35

Не ми се струваш никак ‘олабена’ ама ади...

04.06.09
10:36

литър бяло вино??!:)

04.06.09
10:50

казано от Limka на 04.06.09, 10:35:

Не ми се струваш никак ‘олабена’ ама ади...

Еми така се чуствам - “ламята” миналата седмица, винце в петък и снощи, нещо много взех да почивам - 3-4 тренировки седмично да ми се връзват...И днеска трябваше да тренирам тежко, ама като съм още с мускулна треска от “БРУТУС”-а май няма смисъл и пак ще почивам...Утре пристига сестра ми от немско заедно с приятеля си, който има рожден ден в събота, и целия уикенд май ще е тренировка на маса...Та тая седмица ще съм яко назад с тренировките, за храната - снощи пропуснах тортата ама за уикенда ще видим...;)

казано от Ива Павлина на 04.06.09, 10:36:

литър бяло вино??!:)

:red: :red: :red: Ъъъъъъ, ами да - това са 4-5 чаши - от 7 докъм 12 и половина толкова се събраха :red:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1