Личният дневник на mbarton

Темата е заключена.
Прескочи до:

28.05.09
09:47

казано от Limka на 28.05.09, 09:25:

Миши, да не би ламята да се събужда заради много/ тежки/ дълги тренировки?
Аз сега като тренирам по 30-40 мин, макар и всеки ден, апетитът ми е доста по-малко...трябва да призная...

Ами предполагам...Пък и плюс ПМС - постоянно съм гладна :)  А да - и алкохола по-рано :)

28.05.09
18:48

28.05 /четвъртък/

Днес без закуска заради снощното късно ядене...

12.30 - 2 варени яйца, 25г гауда, 1 домат
16.00 - 1варено яйце, 50г гауда
20.00 - тренировка
22.30 - 180г сьомга с 1 домат и малко тиквичка, салата от 1 краставица, 1 домат, зелен лук, 100г сирене + 2 с.л. зехтин
Общо:  1,398кал  М94.4г(61%)  В36.9г(10%)  Б98.9г(29%)

Тренировка -
5 мин вело загряване
15-12-9 обръщане + преден клек с 27.5кг
30 мин вело

П.П. Охо, забравих да се похваля - днес целия ден го изкарах на платформи и не усетих почти никакъв дискомфорт в глезена - освен странното усещане, че е по-различен от другия, нямаше отоци или болка

Мнението беше редактирано от mbarton на 28.05.09 19:02.

29.05.09
04:57

казано от mbarton на 28.05.09, 18:48:

Тренировка -
.....

Здрасти!

На тези кг можеш ли да направиш пуш преса? Получава се нещо като Squat Clean+Thruster combo и лично на мен страшно ми допада. Даже му добавих и бърпет отпред и стана убийствено!  :lol:

Тия дни е лудница при мен, но като организираме пак зелен кросфит ще ти свирнем  :coolsmile:!

Хубав ден!

29.05.09
07:06

казано от Vic на 29.05.09, 04:57:

Тренировка -
.....

.....
На тези кг можеш ли да направиш пуш преса? Получава се нещо като Squat Clean+Thruster combo и лично на мен страшно ми допада. Даже му добавих и бърпет отпред и стана убийствено!  :lol:
.....

Здрасти, Вик!
Ами да - пуш преса на 27-30кг мога... Мерси за идеята! Следващия път ще пробвам комбо :) Но без бърпети де - нещо все още не се чуствам комфортно да подскачам толкова много ;)

.....
Тия дни е лудница при мен, но като организираме пак зелен кросфит ще ти свирнем  :coolsmile:!
......

Дадено!

29.05.09
14:46

За днес мисля да направя един комплекс с лицеви опори с повдигнати крака - та в тази връзка - по какво се различават от обикновените? Предполагам изместват натоварването към различен сектор на гърдите?

Мнението беше редактирано от mbarton на 29.05.09 14:46.

29.05.09
14:49

Мисля, че натоварването отива към горната част на гърдите + рамо

29.05.09
15:30

казано от mbarton на 29.05.09, 07:06:

Тренировка -
.....

.....
.....

Здрасти, Вик!
Ами да - пуш преса на 27-30кг мога... Мерси за идеята! Следващия път ще пробвам комбо :) Но без бърпети де - нещо все още не се чуствам комфортно да подскачам толкова много ;)

Всъщност, в моя вариант няма подскок нагоре, т.е. не би трябвало да има ударно натоварване на глезена (ако това те притеснява) - Видео!
Последователността на движенията е следната - клек, хаващаш лоста и се подпираш на него, подскок за заемане на лицева опора (ръцете са на лоста!), лицева опора на лоста, връщаш краката обратно до положение клек, обръщане с клек, преливащо в тръстър, смъкваш щангата на земята и без да пускаш започваш с бърпета отначало.

30.05.09
12:39

казано от Vic на 29.05.09, 15:30:

Всъщност, в моя вариант няма подскок нагоре, т.е. не би трябвало да има ударно натоварване на глезена (ако това те притеснява) - Видео!
Последователността на движенията е следната - клек, хаващаш лоста и се подпираш на него, подскок за заемане на лицева опора (ръцете са на лоста!), лицева опора на лоста, връщаш краката обратно до положение клек, обръщане с клек, преливащо в тръстър, смъкваш щангата на земята и без да пускаш започваш с бърпета отначало.

Мерси за видеото, Вик! Твоя вариант ми харесва - ще го изпробвам задължително, следващата седмица по някое време сигурно...Иначе да, точно това ме притеснява - експлозивни движения в глезена - даже обръщанията и пуш пресите ми идват малко в повече, но ако ги махна ще съм съвсем ограничена в комплексите, които мога да изпълнявам :)

И сега да си разкажа какви ги върших...

За четвъртък имам да дописвам 400г заквасена сметана - дам, ометох цялата кофичка преди лягане...

29.05 /петък/
Храната -
(пак без закуска)
12.30 - 180г сьомга с тиквички, 1 домат
16.00 - 1 варено яйце, 50г гауда
21.30 - 200г свинско на тигана с 5г масло, салата - 1 домат, 1 краставица, зелен лук + 1 с.л. зехтин
24.00 - (не беше запланувано, ламята)  - 1 домат с 100г сирене
Общо: незнам - не ми се смяташе наново, но е ВМ със сигурност

Вечерта аха да тренирам - и не тренирах...Всъщност нямах желание и реших да не се насилвам...Днес ще наваксвам ;)
Въобще последната седмица стана голяма омазвация - в момента се чуствам гадно и дебела :(
Освен това реших, да се напъна и до края на лятото да изкарам плочки - и без това бюста ми замина почти вече...Поне веднъж да се видя и аз с пИрфектно коремче ;)
А това мрачно време ми разказва играта...Както и един мъж...Мисля да си го изкарам на железата...

П.П. Стига съм показвала мускули - ето една нормална снимка...

Мнението беше редактирано от mbarton на 09.07.09 08:17.

30.05.09
12:50

Страхотна снимка, бюста ти е супер, какво :) аз какво да кажа за моя  :-S

30.05.09
13:00

казано от Vessi на 30.05.09, 12:50:

Ееее, Веси, вече е на 1/3 от това, което съм свикнала да виждам :((( Пък и да живеят подплънките ;)

П.П. Още една снимка от същата фотосесия ;)

Мнението беше редактирано от mbarton на 09.07.09 08:17.

Мила

30.05.09
13:03

Страхотна цялостна визия,Бартонче ;-)

Мнението беше редактирано от Мила на 30.05.09 13:12.

30.05.09
13:22

казано от mbarton на 30.05.09, 13:00:

казано от Vessi на 30.05.09, 12:50:

Ееее, Веси, вече е на 1/3 от това, което съм свикнала да виждам :((( Пък и да живеят подплънките ;)

П.П. Още една снимка от същата фотосесия ;)

Aбе ей, страхотна си, аз и твойта 1/3 не бях виждала преди, камо ли сега :) хи хи хи, супер си :)

30.05.09
19:44

казано от Mon coeur est a vous на 30.05.09, 13:03:

Страхотна цялостна визия,Бартонче ;-)

x2
Яка мацка!!!

31.05.09
07:19

Супер си, а защо цялостната снимка е без глава? Но пък така се развихря въображението. Аз си те представям като смесица между Миша Бартън и Венце-туна  ;-) .

Мнението беше редактирано от maria на 31.05.09 07:23.

31.05.09
08:08

Защо повечето жени във форума си крият лицата,все едно някви престъпници? Сигурен съм, че всички тук дами сте красиви.Показвайте го.
Не всичко е плочки на корема. :)
Иначе формата ти много добра mbarton.

31.05.09
08:21

Срамежливи са мадамите :)  Вярно е, че много се вманиачават в коремите, всяка снима първо него. Но пък мъжкото съсловие надали възразява :)
Поздравления за формата и от мен!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 31.05.09 08:22.

31.05.09
08:27

нещо с много широки дрехи тия снимки ... :)

31.05.09
08:30

казано от Ива Павлина на 31.05.09, 08:27:

нещо с много широки дрехи тия снимки ... :)

Оо, Ивето заподозря наличието на мазнини под широките дрехи  %-P

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 31.05.09 08:30.

31.05.09
08:32

Напротив - заподозрях криене на красоти от форумното семейство! Възмутително!!!!:)

31.05.09
08:51

казано от Стоянчо на 31.05.09, 08:21:

Срамежливи са мадамите :)

Ами да - срамежливи сме :-P

казано от Ива Павлина на 31.05.09, 08:32:

Напротив - заподозрях криене на красоти от форумното семейство! Възмутително!!!!:)

Хехе, Иве - специално за теб, че беше на път - на 16-та страница на дневника са последните снимки дето ми се виждат мазнинките ;) Ама ми писна да показвам само мускули - и затова малко everyday pics - обикновено ходя с по-свободни дрехи - не ми е комфортно по цял ден нещо да ме стяга и притиска ;)

Иначе мерси за комплиментите на всички!

31.05.09
13:40

Я сега да ви кажа какви ги свърших...

30.05 /събота/
- без закуска
- пилешка пържола от бут с кожата, 1 домат
- 1 варено яйце, 50г гауда
- 70г кашкавал, 1 яйце
- домати с 100г сирене и 1 с.л. зехтин
Общо: 1,567кал  М108.1г(62%)  В32.6г(8%)  Б112.5г(30%) (успях да я докарам без да смятам :))

Тренировка - пак, аха да има ама нямаше...Поне днес се “наказах” подобаващо... ;)

31.05 /неделя/
Храната (както е запланувана) -
11.30 - омлет от 2 яйца с 35г кашкавал, 10г масло
14.00 - тренировка
16.30 - 1 бира (на прибиране от Студенски град срещнах прекалено много младежи с бира, капакът беше една мацка дето си я пийваше сладко в 280, е не можах да устоя...)
17.30 - 1 тиквичка пълнена с 1 яйце, 50г сирене и 35г кашкавал
22.00 - 100г свинско филе на тигана, салата 1 домат, 1 краставица, зелен лук с 1 с.л. зехтин, 50г сирене
Общо:    1,676кал(8% от алкохол)  М101.0г(54%)  В62.2г(14%)  Б96.5г(23%)

Тренировка -
5 мин вело за загряване
щанга от лег - х5@30кг, 2х5@35кг
лицеви опори с повдигнати крака - 3х10 (това от следващия път става кофички, ако мога да ги правя де)
вертикален скрипец с тесен подхват - х5@40кг, 2х5@45кг (егати зора, мисля че предмишницата ми се умори още тук)
чукове - х5@35кг, 2х5@40кг
тяга - х4@60кг (още тук изтървах), с фитили - х5@60кг, х5@65кг, х4@70кг
клек - х5@45кг, 2х5@50кг
пуш преси - х5@25кг, х5@30кг
крънчове от обратен наклон - х5 с 10кг диск, 2х5 с 15кг
ренегадско гребане - х5 на страна с 2х9кг, 2х5 на страна с 2х12кг
25 мин кростренажор
2-3 мин висене на кулата
Общо: 95 мин, точно 25 серии

Така, тоя път успях да сложа фитилите като хората и съм много доволна от тягата...Явно не само, че хватът ми е слаб, но и се изморявам преди да стигна въобще до тягата, така че за сега ще я правя с фитили...А за следващата силова трен. мисля да намаля малко кг на тяга и клек и да тренирам вече без шината :)

П.П. Еле, на 5-6мин на кростренажора ме заболя корема долу вляво...Изчерпан гликоген в черния дроб? WTF, не вярвах, че на толкова години бягане и тренировки може да ми се случи...Може би още не съм привикнала на ВМ?

Мнението беше редактирано от mbarton на 31.05.09 13:51.

31.05.09
13:52

Tъй....прави ми впечатление:
1. Искаш да си качиш набиранията;
2. Искаш да прави всякаквите там барбели и мечки поне с 30 кг.;
3. Искаш да си подобриш хвата, за да качиш на тягата без фитили;
4. Искаш да правиш ренегатско поне с 25 кг.

Е, и аз ако не съм екстрасенс...:)

И аз едно П.П. Хубавица си, спор няма.

Мнението беше редактирано от Инис на 31.05.09 13:54.

31.05.09
14:13

казано от inis9 на 31.05.09, 13:52:

И аз едно П.П. Хубавица си, спор няма.

Хаха, мерси :)

Tъй....прави ми впечатление:
1. Искаш да си качиш набиранията;

Да - в момента и едно чисто повторение не мога да направя :(

2. Искаш да прави всякаквите там барбели и мечки поне с 30 кг.;

Ами не - все тая ми е, просто гледам общите повдигнати кг на тренировка да са колкото може повече (демек свършената работа - все си мисля, че така се горят повече кал)...Сега като се замисля, на чуковете мога да вдигна кг поне с 5 следващия път - и 40кг ми тежат, но мисля че мога и с поне 5кг повече за 5 повторения...Останалото си ми е бая тежичко...Е - евентуално и на лега мога още 5кг отгоре ама ме е страх, защото тренирам сама и няма кой да ме пази да не се затисна...

3. Искаш да си подобриш хвата, за да качиш на тягата без фитили;

Дам - абсолютно :) Аз и 70 кила желязо - priceless ;) Цел за след една-две години - тяга на 100 кила

4. Искаш да правиш ренегатско поне с 25 кг.

Ами не - все тая - даже искам да сменя ренегадското с дървар - ама не знам дали ще се оправя с техниката :)

Иначе освен това искам да вдигна силата на лежанката и клека евентуално - сега на 50кг клек се хващам, че позалитам малко, а и ми е доста тежко, така че това ще остане за по-нататък...Ааа, да - и искам по-силен корем :)

Защо пък ще заменяш ренегатското с дървар? Дърваря товари повече страничните коремни мускули заради ротацията - според мен честно казано не можеш да замениш едното с другото - съвсем различни упражнения са и товарят по различен начин.

За тягата - аз не вярвам в използването на фитили. По-добре си прави на по-малко кг без фитили, с фитили никога няма да ти заякне хватът.

31.05.09
14:27

Миши, няколко неща, ако може да предложа :)
- пробвай тяга и клек някъде в н ачалото на тренировка - за да имаш повече сила и да се”вложиш цялата” в тях :) (поздрвления за 70те кила, макар и с фитили!)
- лицеви опори - можеш да пробваш да ги правиш с пляскане. Мен това ме зори адски! Правиш лицева опора, оттласкваш се от земята, пляскаш и следваща лицева. Хем е забавно, хем доста по-зор ;)
- дърварът - ще схванеш техниката бързо, не е голяма философия. Подобно на молитвата, гледаш да издърваш не с ръце (бицепс, а да сгънеш с корем :)ю
Ай, изказах се ;)

31.05.09
14:59

казано от Венцеслава Атилова на 31.05.09, 14:27:

Защо пък ще заменяш ренегатското с дървар? Дърваря товари повече страничните коремни мускули заради ротацията - според мен честно казано не можеш да замениш едното с другото - съвсем различни упражнения са и товарят по различен начин.

За тягата - аз не вярвам в използването на фитили. По-добре си прави на по-малко кг без фитили, с фитили никога няма да ти заякне хватът.

Ами имах впредвид в мойта трен. - смисъл да сложа дървар вместо ренегадското като 2-ро упр. за корем, и без това правя крънчове за сикс-пак-а, щом товари повече страничните коремни мускули ще стане още по-добре...
За фитилите - да - по-принцип без тях по-добре, обаче на тая трен. се получава така, че предмишницата ми е доста изморена докато стигна до тягата - иначе 70кг за 3-ка съм ги дърпала и без фитили, и предпочитам да сложа фитили, че да си натоваря кръста и задното бедро като хората :)

казано от Limka на 31.05.09, 14:27:

Миши, няколко неща, ако може да предложа :)
- пробвай тяга и клек някъде в н ачалото на тренировка - за да имаш повече сила и да се”вложиш цялата” в тях :) (поздрвления за 70те кила, макар и с фитили!)
- лицеви опори - можеш да пробваш да ги правиш с пляскане. Мен това ме зори адски! Правиш лицева опора, оттласкваш се от земята, пляскаш и следваща лицева. Хем е забавно, хем доста по-зор ;)
- дърварът - ще схванеш техниката бързо, не е голяма философия. Подобно на молитвата, гледаш да издърваш не с ръце (бицепс, а да сгънеш с корем :)ю
Ай, изказах се ;)

Хехе, Лим - 70 кила тяга са за втори път - само че тоя път нямаше чупки в кръста (т.е. с много по-добра техника) и 1 повт. повече :) Това за лицевите с пляскане е идейно - ще го пробвам...Че обикновените наистина ми станаха много лесни :) Иначе тяга и клек първи в трен. съм пробвала, но не ме кефи - хем не съм достатъчно загряла за тягата, хем като оставя гърдите за накрая ми пада силата на лега - а май гърдите са ми най-слабата МГ

31.05.09
16:44

Здрасти и от мен!

Първо - чудесно изглеждаш! И много добре вървиш със силовите изпълнения.

Малко коментар:
- “гледам общите повдигнати кг на тренировка да са колкото може повече (демек свършената работа - все си мисля, че така се горят повече кал)...” - това звучи по “кросфитски”, но не е 100% вярно. Ако правиш бавно и свръхчисто повторение, ще си преместила същата тежест на същото разстояние, но умората за теб ще е повече. Лично за мен е оправдано от време на време да сменяш стила на трениране - бавно, бързо, тежко, леко...
- За тягата и фитилите. Този път няма да съм на едно мнение с Венци. Оправдавам използването на фитилите от време на време - качват се постиженията, чувстваш се по-спокоен. За поредността на упражненията - при мен винаги клековете са преди тягата. Клековете първи, защото са най-тежкото и трябва да съм свеж, тягата последна защото след нея много трудно да се прави каквото и да било. Отделно умореният кръст не може добре да стабилизира за клекове, преси и т.н.

Съвет за набиранията - заставаш под лоста, скок и с хващането се издърпваш догоре, използвайки инерцията. После бавно и концентрирано пускаш надолу.

Успех!

Мнението беше редактирано от Vic на 31.05.09 17:14.

31.05.09
16:48

казано от Vic на 31.05.09, 16:44:

За тягата и фитилите. Този път няма да съм на едно мнение с Венци. Оправдаван използването на фитилите от време на време - качват се постиженията, чувстваш се по-спокоен.

Тук съм съгласна с Вик... Миналият уикенд забелязах, че развалям формата си на тяга, точно защото хватът ми изпуска и бързам да сваля щангата... В тази си бързина явно ‘заоблям’ гърба... В този смисъл, фитилите помагат...

Мнението беше редактирано от Limka на 31.05.09 16:49.

31.05.09
17:05

Oще едно мнение “против” фитилите. Надали са ти толкова наложителни. По-скоро премести тягата ‘по-рано’. Ако е ти е проблемен хвата, опитай със смесен.
Впечатляващо е, че правиш клек и тяга в една тренировка. При мен лично, това не доведе до много добри резултати, но си е яко.
А, и още нещо - доста ти е разнообразна тренировката, но сигурна ли си, че е нужно?
Скрипци, чукове, тяга, лег, лицеви и т.н.
Можеш да ги разхвърляш в различни тренировъчни дни.
Просто идея. :)

31.05.09
17:12

А аз смятам, че фитилите имат своето място, особено когато хватът изостава малко. Бях стигнал до 210 кг. тяга, от които се справях без фитили макс. до 140. Како остава, да се съобразявам с това и да не вдигам повече или да си гледам гърба и да си правя с фитили над определена тежест? Определено второто е по-адекватно.

31.05.09
17:14

казано от Limka на 31.05.09, 16:48:

За тягата и фитилите. Този път няма да съм на едно мнение с Венци. Оправдаван използването на фитилите от време на време - качват се постиженията, чувстваш се по-спокоен.

Тук съм съгласна с Вик... Миналият уикенд забелязах, че развалям формата си на тяга, точно защото хватът ми изпуска и бързам да сваля щангата... В тази си бързина явно ‘заоблям’ гърба... В този смисъл, фитилите помагат...

Дам, и мен след днешната тренировка ме озари точно това прозрение и затова няма да се отказвам от фитилите...Най-много от време на време да почвам трен. с тяга без фитили все пак, че да се опитам да балансирам силата с/без фитили :)

Здрасти и от мен!

Първо - чудесно изглеждаш! И много добре вървиш със силовите изпълнения.
...
Успех!

Мерси, Вик!

...
- “гледам общите повдигнати кг на тренировка да са колкото може повече (демек свършената работа - все си мисля, че така се горят повече кал)...” - това звучи по “кросфитски”, но не е 100% вярно. Ако правиш бавно и свръхчисто повторение, ще си преместила същата тежест на същото разстояние, но умората за теб ще е повече. Лично за мен е оправдано от време на време да сменяш стила на трениране - бавно, бързо, тежко, леко...
....

За това, че стила на трениране трябва да се сменя от време на време, съм напълно съгласна...Обаче от тежки петици хич няма да ми се връща на 15-25 по-леки повторения честно казано....Иначе в момента, колкото “по-тежка” е серията, толкова по-бавно изпълнявам повторенията - хем щото се старая да са максимално чисти, пък и щото тежи де :) Иначе хич не съм привърженик на идеята да се ползва инерция, за да се повдигат повече кг - щото в залата ми има няколко такива примери :)

...
За поредността на упражненията - при мен винаги клековете са преди тягата. Клековете първи, защото са най-тежкото и трябва да съм свеж, тягата последна защото след нея много трудно да се прави каквото и да било. Отделно умореният кръст не може добре да стабилизира за клекове, преси и т.н.
...

Ще пробвам да обърна тягата и клека - да видим :) Иначе мойта логика е точно обратната - на тягата да съм свежа за да не си прецакам кръста, а след това клековете, щото те засега са ми “по-леки” ...Но по-нататък може би ще сменя схемата и ще редувам тяга/клек вместо да ги правя в една трен.

Здрасти и от мен!
...
Съвет за набиранията - заставаш под лоста, скок и с хващането се издърпваш догоре, използвайки инерцията. После бавно и концентрирано пускаш надолу.
...

Това ще се пробва следващия път задължително - хаха, и без това съм дребосък и трябва да подскоча за да се хвана на единия лост за набирания

31.05.09
17:21

казано от С7АЛК3Р на 31.05.09, 17:05:

Oще едно мнение “против” фитилите. Надали са ти толкова наложителни. По-скоро премести тягата ‘по-рано’. Ако е ти е проблемен хвата, опитай със смесен.
Впечатляващо е, че правиш клек и тяга в една тренировка. При мен лично, това не доведе до много добри резултати, но си е яко.
А, и още нещо - доста ти е разнообразна тренировката, но сигурна ли си, че е нужно?
Скрипци, чукове, тяга, лег, лицеви и т.н.
Можеш да ги разхвърляш в различни тренировъчни дни.
Просто идея. :)

Тяга по-рано в тренировката - например 1во за гръб веднага след гърдите? Иначе това е със смесен хват - лява в подхват, дясна в надхват...Пробвала съм да тренирам на сплит, но нещо не ме кефи...Така по ми харесва...А и в зала ходя 2 пъти седмично - за повече от 3 трудно ще намеря време, щото трябва да стане спане-работа-трен-спане, а аз искам и личен живот да имам все пак :)

fire.is.my.nature

31.05.09
17:55

Извинявам се за офф-а ,но гледам ,че тука за някво ренегадско 25 кила се говори и очите ми саааа О_О ей така . Как броите тежестта - единият дъмбел да е само 25 кг или двата ЗАЕДНО да са 25 ? Защото на мен макса ми е 12,5 кг ЕДИНИЯТ , демек 2 дъмбела по 12,5 ги редувам 1-...10 5 серий МАКС . И 25 ми се вижда нечовешко :)

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 31.05.09 18:00.

31.05.09
18:18

казано от fire.is.my.nature на 31.05.09, 17:55:

Извинявам се за офф-а ,но гледам ,че тука за някво ренегадско 25 кила се говори и очите ми саааа О_О ей така . Как броите тежестта - единият дъмбел да е само 25 кг или двата ЗАЕДНО да са 25 ? Защото на мен макса ми е 12,5 кг ЕДИНИЯТ , демек 2 дъмбела по 12,5 ги редувам 1-...10 5 серий МАКС . И 25 ми се вижда нечовешко :)

Еми аз ги пиша като 2х12кг, май и останалите пишат кг на единия дъмбел...За 25-те кг - еми Венци май е там някъде :)

fire.is.my.nature

31.05.09
18:22

Малеее мн съм назад с материала хаха :)
Мотивирахте ме :lol:

Още веднъж сори за отклонението ;)

31.05.09
20:15

Предложението ми не беше за минаване на ‘сплит’, а просто да правиш едни упражнения в една тренировка, а други в друга. Например - едната ще е лег, другата ще е кофи, едната клек, а в другата тяга и т.н. :)

31.05.09
20:29

Подкрепям. Различни упражнения всеки път - т.е., поне 2-3 различни тренировки, които се въртят :)

31.05.09
20:46

казано от Петко К на 31.05.09, 20:29:

Подкрепям. Различни упражнения всеки път - т.е., поне 2-3 различни тренировки, които се въртят :)

Хм, шах с пешката ;) Това предполагам означава и да намаля обема малко - макс 5-6 упражнения? Но ще помисля какво мога да сглобя де...

31.05.09
21:18

Ами 5-6 са повече от достатъчно за една тренировка :)

01.06.09
03:50

казано от Петко К на 31.05.09, 21:18:

Ами 5-6 са повече от достатъчно за една тренировка :)

Подкрепям с две ръце и два крака...всъщност едната ръка е заета с кафе  :lol:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1