Дневникът на FuFi

Темата е заключена.
Прескочи до:

24.03.09
09:37

Не знам, аз като си навия нещо....и съм голям инат, и в началото беше трудно, но.....стискам зъби, ставам и така, обаче после деня ми е страхотен, с настроение и повече усмивки :)

24.03.09
09:47

Ми и  аз  уж  съм  инат,  но  ставането ми  е  слабото  място явно :) Т.е  самоцелното ставане :)  Като  знам, че  имам  да  върша  нещо  чак в  14:00 примерно,  що да ставам в 7 :)

24.03.09
10:08

казано от FuFi на 24.03.09, 09:47:

Ми и  аз  уж  съм  инат,  но  ставането ми  е  слабото  място явно :) Т.е  самоцелното ставане :)  Като  знам, че  имам  да  върша  нещо  чак в  14:00 примерно,  що да ставам в 7 :)

E, да така е. Аз ставам, щото първо тичането, после душ, грим, мазане, туй онуй и после на работа и затова :) но ако имаш желание ще стане :)

24.03.09
18:34

Добър  вечер от  мен,  реших да  се  отчета раничко,  че  май май  ще полягвам  след  малко ... доста  се  поуморих  днеска,  а  как  ще  разберете сега :)
10:30   Прясно  мляко с нес  кафе  300 мл

12:00   Хляб - фитнес (пълнозърнест с овес  и  пшенични  кълнове) 1 филия + Шунка 50 гр + Сирене- ементал 40гр (Това  ми  е  закуската )

14:00   яйчен  белтък  на тефлонов  тиган  4 бр≈200гр(тея  яйца много  големи) + извара-суроватъчна  120гр +домат 2 бр≈ 200гр
Тука  толкова  тежко  ми  стана ...

15:00   Още  ми  беше  тежко  от  обяда,  но  вече  бях в  залата и  тренировката  тряваше  да  започне, защотото  времето  ме притискаше.
Тренировка - Гръб ( трябваше и  гърди ама се  увлякох с  гърба  и  не  остана  време); ще опиша  само  упражненията защото,  се  дебнехме  с  едни  младежи  и  беше  такъв  майтап, кой  първи  ще  сграбчи скрипеца, че  забравих  от  кое  кви  серии  и  с кви  килограми  правих :)
Хоризонтален скрипец; Вертикален  скрипец;  Гребане  с щанга (17 кг); Гребане  с  дъмбел (10 кг); Добро утро (17 кг) иии  2 опита  за отрицателно  набиране  с  задържане  по  10 секунди горе. Накрая 10 минути кростренажор (нямаше  време  за  повече)

16:00   Протеинов бар (половинка) + 1 кисело  мляко  култура ( тоя  път  протеиновия  бар, как  го  сгънах  след  тренировката  и аз  не се  разбрах, уж щях  на  три  пъти  да  го  ям докато  се  усетя  на  2 хапки  и  половината изчезна :) ама с  млякото  бива направо си беше  най-вкусното  нещо  за  деня, но  все пак  за  втори  път  си  вземам  на Нутрим със  суроватъчен  протеин, защото  само  такъв  видях  в пикадили .... ако  някой  може  да ме  светне  на  кой други  фирми има протеинови барове  и къде  да ги търся,  ще  е  супер

19:00   лешници  25 гр ( чак  корема  ме  болеше  вече  от  глад,  но  университета  взема  свойте жертви :) )

20:00   Пилешко бон филе със  сусам    200гр

И  това  е  днешният  ден, които за  мен  ще  приключи  съвсем  скоро
Лека ви вечер

Мнението беше редактирано от FuFi на 25.03.09 09:13.

25.03.09
09:48

Добър  ден  от  мен ... снощи нещо  не се  получи с  ранното  лягане :)  Легнах  в  10 ама  до  1-2 се  мятах  само  наляво  на  дясно, а  като  заспах  какво  сънувах ...  умрях да  се  хиля  сутринта :) Съня  беше, че съм  се  научила  да се  набирам и  правя някакъв безумен кросфит  от  50 набирания 50 лицеви  упори  и  100 коремни  преси  и  това  няколко  пъти .... ех  мечти :) Ама  вие  сте  виновни  от  няколко  дена  ви  чета темата за  кросфита и кой какво  правел  и само  ме е  яд,  че  съм  слаба  още  и  нищо  не  мога  да  направя. Но  сутринта  беше  взето  решението, че  от  другата седмица  се  сменя  програмата и ще  наблягам  на  базовите  упражнения, защото  до  сега бях  предимно  на  машини,  вече  почвам яко  щангите :) колкото  мога де :) Попринцип  до  сега  ги  избягвах, защото нямам  техниката и ми се  щеше  да  ги  почна с  треньор  тези  упражнения, за да не се  осъкатя  още  в  началото, но  явно  няма  да стане това  с треньора, затова  почвам  сама с  яко четене и гледане  на  обяснения  в you tube :)
Днеска  станах  по-рано  обаче, в  9 което  значи  към 7-8 часа  сън  и  нещо  не  ми  стигнаха,  едно парцалено ми е ... а  гърба  ми, еми  яко  дъпра ... не  мога  да се  изгърбя  чак :)
Хайде чао от  мен  за сега, довечера  ще пиша  каква съм  я  свършила  днес с  храната,  защото  тренировка  няма  да има  :) Сряда не  се  сяда, ама  за  мен  е  почивка, може  довечера  да  повръткам  малко  “колильото”  :)

25.03.09
10:10

казано от FuFi на 24.03.09, 18:34:

ако  някой  може  да ме  светне  на  кой други  фирми има протеинови барове  и къде  да ги търся,  ще  е  супер

На моята фирма най-много ми харесват...иначе казано самоделките ми :)

Що не пробваш и ти да си направиш?

25.03.09
17:37

казано от Limka на 25.03.09, 10:10:

казано от FuFi на 24.03.09, 18:34:

ако  някой  може  да ме  светне  на  кой други  фирми има протеинови барове  и къде  да ги търся,  ще  е  супер

На моята фирма най-много ми харесват...иначе казано самоделките ми :)

Що не пробваш и ти да си направиш?

Хаха  това  ми  хареса  Limka :) Ами  ще  взема да  пробвам,  абе да  трябва  да си  размърдам  задника  до  някой магазин и  да  си  взема  протейн.  Иначе  специално  тия  блокове  дето  ги  купувам,  за  мен  са  крайния  случей т.е  на  улицата съм  и  няма  какво да  ям,  а  часовника  цъка  :)  и  вместо  да  не  “намахам” с  банички,  пици,  солетки  и  т.н  всичко  за  което  се  сещате,  си  вземам такова  нещо, защото  го  има  в  магазина,  покрай  който  минавам,  с  една дума  достъпни са. :) Иначе  ако  съм в  къщи, чесно  казано не  бих  яла  такова  нещо.
Както  казах  сутринта  днес  е  нетренировъчен  ден и  затова ще  отчитаме  само храна ... която  не е  много за  отчитане

09:30   Прясно  мляко с нес  кафе  300 мл

10:00   мюсли  50 гр + Кисело  мляко  250гр

12:00   Пилешко бон филе със  сусам    100гр

14:20   Прясно  мляко с нес  кафе  300 мл

16:20   лешници  30гр

18:00   Протеинов бар  40гр

19:00   яйчен  белтък  на тефлонов  тиган    4 бр≈200гр + жълтък  1бр≈20гр + Свинска шунка  100 гр + Сирене- ементал  20гр + Салата  краставици  и  домати към 300 гр
Това  последното .... вечерята ... много  тежка  стана  нещо,  ама  бях пък  толкова  гладна то се  вижда  защо, но  преди  това  нямаше  как да  ям  сериозно, защото бях  в  лекция. И си  обещах  повече  да  не  стъпвам  на  лекция поне  за  тази  година, защото  само  ми губят  времето  и ми  развалят режима ... така  ме  боли  корема  сега  дето се  натъпках.

26.03.09
08:24

Лошоооо  имам да  дописвам  храна  за  снощи .... в  9 пак  ми  беше гладно и  омахах 4 сушени  кайсии и  2-3 лъжици фъстъчено  масло ,  за  което много  съжалявах  после ... но  стореното  сторено :)
Днеска  нов  ден, освен  това  има  тренировка по-късно за  ръчички,  така  че всичко е  ок.

fufi внимавай с купените барове - голяма част от тях са просто вафли обогатени с протеин - и с дооооста мазнини и захари

26.03.09
09:28

Ами  на  този  на  който все попадам  пише  П-35гр В-30гр от  който  2гр захари  и  6 гр мазнини, чесно  казано  неразбирам  :) но ми се  вижда  добре  комбинацията особенно за  след  тренировка, пък  и  ям  по  1 на  седмица не повече :)
Абе мацките  от  Варна  кажете  къде  да си  измеря  % мазнини с  калипер, всичките зали  обиколих  не  мерили.

Мнението беше редактирано от FuFi на 26.03.09 09:29.

26.03.09
10:21

казано от FuFi на 26.03.09, 09:28:

Ами  на  този  на  който все попадам  пише  П-35гр В-30гр от  който  2гр захари  и  6 гр мазнини, чесно  казано  неразбирам  :) но ми се  вижда  добре  комбинацията особенно за  след  тренировка, пък  и  ям  по  1 на  седмица не повече :)
Абе мацките  от  Варна  кажете  къде  да си  измеря  % мазнини с  калипер, всичките зали  обиколих  не  мерили.

Ами аз знам за залата Ян Палах. Там пита ли?

26.03.09
10:46

И аз не зная къде замерват с калипер.
В Ян Палах правят друго замерване на мазнини (можеш да видиш началото на моя дневник за повече инфо)
Разбрах,ч е подобен тест правят и в SeaSide

За другаде - не зная.

26.03.09
10:46

Питах,  беше  ми  отговорено, че е само за посетителите на  фитнеса им, закупили  незнам си  какви  карти и ми  предложиха  това дето Лимка се е  мерила  с него, но  на мен  чак  толкова  профешънъл  не ми  трябва :) Аз  искам  един  прост калипер да го  земат  дяволите. Всъщност  този  разговор  се  състоя  по  телефона и  дамата  от  въпросния  център  не беше никак  любезна, но  това е  тема  на  друг  разговор.

Чел съм, че Калипера е най точния метод иначе има различни методи за измерване включително и чрез електроимпулси, чрез потапяне във вана с вода .

26.03.09
18:53

Ето  ме  отново
Храна

10:30   мюсли  50 гр
  Кисело  мляко  250 гр

13:30   Пилешко бон филе със  сусам    150 гр

15:00   ТРЕНИРОВКА 

18:00   извара-суроватъчна  150гр

19:00   лешници  30гр

19:30   Прошуто  50 гр

20:00   Пилешко бон филе със  сусам    200гр

Предстой:

21:00   Фъстъчено масло  2ч.л

Тренировка:
загряване с  кардио (велоергометър)  7 минути
Бицепсово сгъване с дъмбели  от наклонен седеж 3,5 кг  3х10 на  ръка (мноооого  бавно,  и мнооого  се усети  в мускула  :) )
Концентрично сгъване 3,5 кг  3х8
Бицепсово сгъване с лост  3х10
Кик-бек 5 кг    3х10 на ръка
Разгъване на дъмбел зад глава 3 кг;2 кг  2х10;1х10
Повдигане на ръцете напред 3,5 кг  3х20
Хибридни Арнолд преси 3,5 кг  3х8
повдигане  на  краката на успоредка  15;12;10
коремни преси от  обратен наклон с  частична амлитуда    30;25;25
хиперекстензии с тежест ( 10кг)  10;10;5
скачане  на  въже (кабел) 5 мин
пътека 20 мин

Толкова  от  мен, всичко  ми е  ок  ама  не ми  се  пише  много  много, затова лека ви вечер :)

26.03.09
21:15

Ах, че  хубаво  се  омазах  2-те  лъжици  фъстъчено  масло  се  превърнаха в половин  бурканче .... мани мани  плюх  си  на  тренировките  и  храната  не  само  от  днеска  ми  за  2 седмици  назад и  напред ... много  взех  да си  позволявам  нещо.

26.03.09
21:41

казано от FuFi на 26.03.09, 21:15:

Ах, че  хубаво  се  омазах  2-те  лъжици  фъстъчено  масло  се  превърнаха в половин  бурканче .... мани мани  плюх  си  на  тренировките  и  храната  не  само  от  днеска  ми  за  2 седмици  назад и  напред ... много  взех  да си  позволявам  нещо.

Тъкмо щях да ти пиша че е голям трън в гащите това фъстъчено масло вечер. Зарибява яко

27.03.09
04:20

Уф, много зарибява фъстъченото масло...Аз затова вече не купувам...че...повече от 2 дни не стои пълен буркана...

Споко, с един-два дни не си плюеш на нищо. Само да не прелее в седмица....така вече плюеш (аз го доказах този месец )

Ах, че  хубаво  се  омазах  2-те  лъжици  фъстъчено  масло  се  превърнаха в половин  бурканче ...

Е то зависи от големината на лъжиците може да са някой черпак :). Така, че споко две лъжици са си и толкова :)

Бе, не знам, аз пък имам чувството, че и за 1-2 дни се омазвам....

Виждал съм състезател който качва 10-12 кг за едно денонощие, вярно, че при тях е малко по различно ама все пак, тялото си е тяло

27.03.09
06:57

Много се увлякохте вече по това фъстъчено масло... Защо си мислите, че е по добро от няколко вафли наведнъж, не знам ....

27.03.09
07:11

Зарибява да :) особенно  пред  телевизора или  някой  като  ми  приказва  така  хубаво  ме  разсейва,  че се  забравям ,  на  всичкото  отгоре  после  ме  боли  корем  от  това  чудо,  затова  няма  повече да  си  правя никакво фъстъчено  масло,  по-добре  с  малко  мазнини  отколкото  да се  омазвам  така :)
Лек  ден  на  всички, аз  отивам  на  физическо :)  Днеска  съм  решила  да правя swing,  че само  в  тая  зала  има  подувка  в  мойта  няма. Хайде  после  ще  разправям  как  е  било :)

27.03.09
07:24

Пудовка, бе хора...какви са тия пОдУвки... какво ви подуват ;)

27.03.09
07:28

Хахахаха :) еми  така  е  които  се  тъпче  вечер на  сутринта  му  е  подуто ииии  става  подувка :) Даже  няма  да  го  редактирам,  като  ми е  малко  акъла  сега  всички  да  ми се  смеят :)

27.03.09
10:29

А аз никога не съм опитвала фъстъчено масло!! Някак си ме е “страх” от него.. като чуя фъстъчено масло - си представям дебел американец, ама от тия - най-дебелите!! Ееех, защо и с другите храни не беше така...

27.03.09
11:00

казано от Мария Никифорова на 27.03.09, 10:29:

А аз никога не съм опитвала фъстъчено масло!! Някак си ме е “страх” от него.. като чуя фъстъчено масло - си представям дебел американец, ама от тия - най-дебелите!! Ееех, защо и с другите храни не беше така...

И аз така.... :lol:
По-добре направо фъстъчки!

27.03.09
11:02

И аз така .... че и фъстъци не ям...

аз имам и аз някви 2 буркана фъстъчено малко ама ги подминавам... не е за мен, много мазнини, че и много транс. Но тенк ю. А фъстъците пък още по-малко ме блазнят

27.03.09
12:43

Ехе  добра  дискусия  се е заформила  тука :)  Аз  също  да  призная  купешкото  не мога  да  го  понасям, затова  мойто  е  100% само  фъстъци,  но  повече  няма  да  правя.
Сега ....  следват  неволите  на  днешните  студенти :) Днеска  по  това  физическо умрях  да  се  хиля. Преподавателят  ми  е  65 годишен може  и  малко отгоре,  това  няма  значение,  но със  сигурност  не съм  му  от  любимките, защото  не  ходя  редовно  в часът  му. Днеска  отивам  и  почвам  да  обяснявам,  че  не  ходя  редовно  защото са  много  хора  и не  мога  да си  правя  пълноценна  тренировка  и ми  е  скучно  там.  Обаче  мистъра  като  почна, чак  свят  ми се зави “Първо  колежке,  тука  има  правила и  аз  ги  спазвам  тия  правила... не  ме  интересува,  къде  ходите и какво правите ( пробвах  с  номера,  че  ходя  на  фитнес) Аз  искам  да  ви  виждам, че  сте  тук, а пък  вие  ако  щете  спортувайте,  ако щете  стойте  на  пейката  като  другите  колежки и  си  говорете”  Тук вече бях  със  зяпнала уста. Извади ми “документа”  с  правилата  за  оценяване и  се  оказа, че  ако  зависело от  него (преподавателя) аз  съм  щяла  да  бъда  скъсана (  на  избран  от  мен  предмет , на  който  НЕ СЪМ  ДЛЪЖНА да  ходя ). Тука  вече  много  се  смях вътрешно,  едвам  се  сдържах да не  му  се  изхиля  в  лицето,  но успях. В  крайна  сметка  освен, че  се ядосахме  взаймно друго не  направихме. А  разбрахме се  аз  да  си  направя  нормативите  все пак,  пък  той  да  ме  къса  ако  иска.  И  започнахме  с  коремна  преса  и  ей  сега  ще  ви  обясня  как се  прави  тя,  ако  не  знаете  все пак. Коремната  преса  по метода  на  старата  школа  е  следната:
Лягате  на 10-15 см  дунапренен дюшек, колкото  по-дебело  и  меко  толкова  по  добре,  в  леглото  най-добре :)
Краката  свити  в  колената и  разкрачени,  разстоянието  м/у  ходилата  да  е  30 см , а  м/у  петите  и седалището  50 см, ама  това се мери с  линиика да  не си  помислите, че сега си измислям  мерките. Ръцете  зад  тила .... зад тила  казах,  не  до  ушите, не  на  бузите ...  зад  тила със сключени  пръсти. Лактите в  страни.  Пресата  е  следната: Изправяне напред,  лактите  се  прибират  напред докато  ударят  в  колената... ама  силно да ударят  няма да се  галите (все пак  трябва са си  личи  поне 3 дена  след  това  какво  сте  правили) Като  ударят се  отблъсквате  с  лакти  от  колената и падате по  гръб,  това  за  по-бързо  темпо  и така  20 бр  за  30 сек (тука  е  вкаран  табата  метода  усещам :) ) И  ляга  фуфито на  дюшека,  провеяват и  позицията дали е  правилна(с  линииката, да не  шмекерувам  с някой сантиметър случайно)  и  се  почва “... 5…4…3…2…1… И 1 удрииии.....и 2 удриииии.... и  3 удрииии силно” и  така  до  края :)  умрях  да се  хиля,  а  докато  правиш  преса не е  мн  готино да се  хилиш ...  ставам  :)  Мистъра  вир  вода  от надъхването :) Не  мога  да си  представя  на  бърпетите  какви  ще  са  му  изискванията :), там ще  правим  16 за  30 сек  май :)  абе  голям  смях  това  физическо... аз  обаче нали съм  мн  хитра  си  реших  проблема и  ще  ходя  с  групата на  друг  преподавател :)
Хайде  лек ден  от  мен за сега  отивам  да  хапвам,  че  от  толкова  смях  бая  калории съм изгорила  сигурно :)

Мнението беше редактирано от FuFi на 27.03.09 13:54.

FuFi за кой университет говориш, аз навремето в Технически Варна нямах никакви проблеми подарих няколко списания с мои интервюта и репортажи и станахме вечни приятели с преподавателя по Фитнес :) после колко колеги намазаха покрай това :) не е истина :)

27.03.09
20:10

Иване  не е  меи-то  за  жалост.
За  денска ” тренировката” я  описах в предния пост, а  освен  коремните  после  правих  и  5х5 с  25 кг  от  лег и 10 минути  интензивно  колело  и  5 минути  скачане  на  въже,  това  беше само  и само да  не си  тръгна  щото  малко ми  оставаше.
Такам...  храна ... незнам  защо  днеска страшен  глад  за  МЕСО и  сладко. Аз  попринцип  не  съм  чак  много  по  месото,  въпреки, че  днес направо  глиган  мога  да  изям ... що така?
Ето и  какво  хапнах:

10:00   мюсли  50 гр
  Кисело  мляко  200 гр

13:00   Хляб - фитнес (пълнозърнест с овес  и  пшенични  кълнове)  1 филия≈70гр
  Прошуто  50 гр
  извара-суроватъчна  50гр

15:00   Свинска пържола  200гр (лапнах  я  за  2 минути)

15:30   Прясно  мляко с нес  кафе  300 мл

16:30   бадеми  50гр

19:00   Свинска пържола  200гр
Тука  имаше леко  отклонение  с  едни 4 бр  сушени кайсии, но се  вкарах  в правия път като  си напълних  корема с  още 0,5 литра вода.     
21:30   извара-суроватъчна  150гр

Общо по  моите  сметки: П-171,26 В-104,97 (туи е  бая, явно или  хляб или  мюсли  не може  и  двете  при  мен, пък и  прясното  мляко  не  беше  предвидено) и М-49,12 (слаба  работа, ама  без  фъстъчено масло  толкова :) ) и 1562,6 килокалории
Вода ... много ... 3-4 литра :)  Научих се  да  я  пия  тая  вода ей ако  знаете  как обаче ... взела съм си  едно  шише половин  литър и  с  една  сламка  и цял  ден  тая сламка ми е в  устата и малко  като  бебе с  беберон съм  ама действа :)  пия ли  вода  пия :)
Хайде  чао  от  мен за сега :)

27.03.09
20:26

Това с водата е оригинално и явно допринася за търсеният ефект.Браво,определено имаш напредък.Малко по малко всичко ще си дойде на мястото.Трябва просто търпение и дисциплина.И аз се тренирам в това  :-)

28.03.09
07:26

Това мюсли, което ядеш - купешко ли е!?

28.03.09
08:01

Cedar естествено, че е  купешко :) ама  е  на  фамилия  Никола или  нещо  подобно  и  е  предимно  овесени  ядки  и  оризови топченца, без  плодове  и  други  ядки,  тук  таме  попадам на  някоя  стафида само, но  не  смятам,  че е фатално.

28.03.09
19:03

Добър вечер :) 
Днеска  беше нетренировъчен  ден, затова само  храната  ще  описвам:

10:00   Хляб - фитнес (пълнозърнест с овес  и  пшенични  кълнове)  1 филия≈70гр
  Шунка    50 гр
  извара-суроватъчна  50гр

13:30   Пилешко бон филе със  сусам    150 гр

16:00   Свинска пържола  100гр
  Прясно  мляко с нес  кафе  300 мл

19:30   От моята  пица + бадеми 25 гр

Тази  вечер пицата даже  я докарах  на вид  като истинска и  я снимах :)

29.03.09
07:56

Добро утро  банда :)
Днес  е  ден  на  мързела + зареждащ ден :) Освен  това е краят  на  4-тата  седмица на  моят  НВД-режим, което  означава, че утре  ще се  вземат  мерки .... чесно казано  не  съм  особенно  въодушевена  по  случея, защото  ми се  струва, че  в  последната седмица  дръпнах  доста  назан,  но метъра  ще  си  покаже :) Освен  това започвам  нова  програма  в  тренировките, като  почвам  да  се  уча  на  мъртва тяга, плиета swing и  т.н Вчера  направих  поредният  преглед  на  дамските  дневници и  ако знаете  каква съм  крадла :)  нямаше  да ми  дадете достъп  до тях.  Относно  тренировките  мисля  сплита  да  остане  подобен, но да  вкарам  по-натоварващи  упражнения, защото  тези  които правих  до  сега почти  не  ги  усещах накрая.

Обаче  преди  да  ги  почна  тия  щанги  да ви  питам:
Имали  негативни  последствия  от  тренировка  с  наколенки (ластични)? Защото  при  всичките  упражнения  не  мога да си  позволя  да  мина  90 градусовия ъгъл между бедро  и подбедрица (причината  съм  я описвала  вече  в  дневника  си ). Та  си  мислех  поне да започна  за  мое успокоение с  наколенки, които  малко или  много  ще  ми подсилят колената. Питам  защото, четох, че  коланите  за  кръста  не  трябва да се  ползват  постоянно  ами  само  при  тежките  серии, затова  на  същия принцип  предполагам и наколенките  не е  хубаво  да са  постоянно с мен,  но  поне  докато  се  уча  на  техниката ?

Ами това  е  за сега  от  мен, по-късно  ще  опиша  храната  на  омазващият ден :) Сега ще  се  опитам да си  съставя  някаква програма  за  следващата седмица. Успехи  на  всички.

29.03.09
08:50

Здравей, ФуФи,
Мисля, че идеята за наколенките е добра. Аз също имам слаби колене, от известно време бягам + тренирам с такива ластични наколенки. Мисля, че се чувствам по-добре. Не че стягат кой знае колко, но затоплят добре и...се чувствам по-спокойна.
Със сигурност не пречат, така че давай смело!

Мнението беше редактирано от Limka на 29.03.09 08:50.

29.03.09
18:06

Здравейте,
Лимка  мерси  много за подкрепата :)  от  утре се мятам в дълбоката  вода :)
Храната от  днес  беше “муцка” :)  като  за  зареждащ ден :)
10:30   Прясно  мляко с нес  кафе  300 мл

11:00   Хляб - фитнес (пълнозърнест с овес  и  пшенични  кълнове)  1 филия≈70гр
  Шунка    50 гр
  извара-суроватъчна  50гр
  домати  150гр

13:00   бадеми  25 гр
  Портокал  100 гр

14:00   Кисело  мляко  200 гр
  краставица  150 гр
  Хляб - фитнес (пълнозърнест с овес  и  пшенични  кълнове)  1 филия≈70гр
  Шунка    50 гр
  Прясно  мляко с нес  кафе  300 мл

17:00   Оризовки  4 бр

19:00   Сирене  50гр
  Кисело  мляко  200 гр
  хляб  2ф≈140г

21:00   Пилешко бон филе със  сусам    150 гр

30.03.09
06:57

Каква я мислехме пък  тя  каква  стана ... вчера  свършиха  първите  4 седмици  от  режима т.е  уж  1 месец  и  днеска  реших  да се  измеря  за проверка  дали  съм  в  правилната  посока ... еми  мога  да  ви  кажа  НЕ  съм изобщо не  съм... хората  отслабват, аз  дебелея. Не, че  съм  учудена, то  се  очакваше особенно  след  онази  смотана  настинка,  която  ми  развали  настроението  и цяла  седмица  след  нея  не съм правила  кардио. Ето  ги  и  смотаните  мерки

Бицепс  отпуснат  27 (+1)  стегнат 27,5 (+0,5)
Гърди      91(-2) 
Талия      68(-2) 
Ханш      95(-2) 
Бедро      59(-1) 
Над коляно    41(-1) 
Под коляно  35(-1) 

КИЛОГРАМИ  64(+0,5) 

Това  което  е  в  скобите  е  спрямо  първото  измерване  на  02.03.2009.  Сега  виждам,  че  повечето  са  минус, явно  не е  чак  толкова  зле  колкото  ми се  видя  първоначално. Ама тия  килограмиии  няма  нужда  така  да се  качват,  все  се  надявам за понижение  там, за да  си  намаля  храната  а  то  все  се  качва. И  все пак  днес  ще  направя  корекция  в  храната  надолу, т.е ще си  сменя  коефициента  до  сега  бях с  1,55 защото тренирам  4-пъти в  седмицата, но  от  днес смятам  да  го  сметна  като  за  3-пъти  седмично  трениращ ( иначе  ще  тренирам 4-ри  пъти).
Ами  това  е  от  мен  отивам  да връткам  колелото, а  после  да се  боря и  със  щангите, да видим кой  ще  оцелее  гърбът  ми  или щангата :)
Успехи  на  всички.  Много  усмивки, че  навън  нещо  не е  усмихнато :)  И  ако имате  време  драснете  2 реда  ако  забелязвате  някакви  грешки  или  имате  препоръки.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1