Веси, мн благодаря! Тази похвала от ветеранка като теб ми направи деня :)
Слагам стевия да...и ядки/пловоде..абе каквото се сетиш, ама през деня ;) че ако ги бутна и тях точно преди да легна, познай кой ще си седи с ококорен цяла нощ :P
Венци, привет и ан теб! Ихааа днес голямо внимание :red:
Имам я, чела съм я..явно нищо не ми е влязло в главата..както казах вчера, ще се върна на 25 репс. Абе първия път и се изкефих, ама вчера вече беше гадно..
Аз да ходя да ям, че едно стана и право в кухнята :vampire:
Глад...хорааа голям глад! Все едно са ме държали гладна цяла година..
8-ми април, сряда, голям глад
9:00 овесени ядки, трици, ленено семе, кис. мляко, како, стевия, канела, кафе, мляко
12:00 2 филии с крема сирене, месо
2:00 1/2 ябълка, 12 бадема, варено яйце
3:00 2 оризовки с топено сирене
3:30 2 филии с месо, кис. мляко с какао, 3 БЛОКЧЕТА ШОКОЛАД 100% КАКАО...ОСТАНАЛИЯ ГО ИЗХВЪРЛИХ ЧЕ ЩЯХ ДА МУ ВИДЯ СМЕТКАТА
6-8 тренировка...1 час кардио наказание за шоколада!
8:30 салата от: маруля, месо (обрах остатъка от пилешкото, 2-те последни наденички, риба)..абе манджа с грозде
11:30 извара с како и стевия (нещо се пристрастих към това..ужасТТТТ)
тренировката беше корем, горна част 3х10 репс и 1 час кардио
Незнам какво става напоследък, постоянно съм гладна и чувствам как и психиката ми се пропуква...мисля да вдигна калориите за 1-2 дни..какво ще кажете?!?!?!??!
Мнението беше редактирано от Allegra на 09.04.09 06:25.
Направи хубав зареждащ ден и след това вдигни малко калориите. Явно не хапваш достатъчно...
09.04.09
06:50
На мен, лично, ми се струва, че крема сиренето, оризовките с топено сирене са излишни ...
Също тези “филии” се надявам, че са от пълнозърнест хляб ?
3те блокчета шоколад можеше да ги изядеш след, а не преди тренировка ...
Направи хубав зареждащ ден и след това вдигни малко калориите. Явно не хапваш достатъчно...
Да, придържам се към мнението на Лимка :) Зареди едно хубаво и това е, аз и аз съм така, май несъзнателно от РБР съм минала към НВД и не съм зареждала вообще. Да взема и аз да заредя, гууд идея Алегра :)
Глад...хорааа голям глад! Все едно са ме държали гладна цяла година..
3[color=red] БЛОКЧЕТА ШОКОЛАД 100% КАКАО...ОСТАНАЛИЯ ГО ИЗХВЪРЛИХ ЧЕ ЩЯХ ДА МУ ВИДЯ СМЕТКАТА[/color]
6Незнам какво става напоследък, постоянно съм гладна и чувствам как и психиката ми се пропуква...мисля да вдигна калориите за 1-2 дни..какво ще кажете?!?!?!??![/size]
Нали осъзнаваш, че в това няма захар. Тоест все едно си изпила чаша горещо натурално какао. Да не говорим в чистото какао колко антиоксиданти и магнезии има.Аз си бях взела Линд 99 % и го ползвах само за топинги и сладкиши, той горчи та се не трае.
Пробвай да вдигнеш калориите може и да ти светне наистина
eraziel, можеше ама понякога нещата не стават така както ги искаме :(
Иначе хляба как ще е бял..аз бял хляб спрях да ям преди има няма 8 години.
Лимка, Веси, Дивичка мн ви благодаря за подкрепата!!!! Ще вдигна ккал за 2 дни да видим...дано помогне!
Дивичка, верно мн горчи шоколада, ама аз се изхитрям и му слагам стевия! Иначе 3 блокчета нищо не са, ама съвест..какво да я правиш!!
Аз преди си правех зареждания редовно, но в последно време ги скипвам...
Шушита, на лекции ще се ходи! Блах...
Ехоо банда :coolsmirk: Готвите ли се за лятото, ааааа ;-P
След голямото омазване днес поне настроението е наред, а пък коремчето подуто (еми то толкова храна къде я побрах..даже и аз се изумявам от себе си).
Април 9-ти, Четвъртък:
8:30 2 филии с варено яйце, топено сирене (айде да го свършвам че е голяма краста), кафе и мляко
11:00 протинов бар
2:00 протеинов бар номер 2
4-5:30 тренировка (след едночасовото кардио вчера, днес бях като умрял кон и го карах по-нормално)
след тренировка- сега тук беше омазване..количества няма да пиша, щото и ме е срам, и не ги помня, и ще се уплашите...
сандвичи, няколко броя с разни неща, печени червени чушки, спагети, риба от консерва, фета, и може и друго да е имало ама не се помни... :red:
8:30 влизане в релси! Маруля на салата, фета и варено яйце, една печена червена чушка
10:00 малко кис. мляко с какао и стевия
Абе бях ги посвалила паласките...след цялата тая храна направо чувствам че се търкалям :lol: и имам чувството че пак появам да раста на широко :lol: :lol:
Утре ми е единствения нетренировъчен ден, но обмислям идеята да прасна едно кардио, заради днешното пиршество!
Какво ще кажете сладури?
ТРЕНИРОВКА:
10 мин. колело
4 кръга по 25 репс:
leg press
leg curl
seated leg
почивка, разтягане 3 мин.
4 кръга по 25 репс:
glute
kick back
adductor
abductor
тренажор 30 мин.
тотал тайм: 90 мин.
Да ви споделя нещо..въпреки че се намахах с толкова въглени днес, не усетих инсулинова реакция (както един път хапнах малко леща и ела да видиш..). То инсулинова реакция няма, ама дано утре не се търкалям пак. Ей днес си купих една лятна рокля и един мн як колан..и се напъхах в размери в които преди ми беше трудно да си се представя в тях. Абе обичаме се с огледалото в последно време...дано да не се изцепя точно преди лятото.. >:-(
Аз отивам да спя,че в последно време и това не правя! Утре като се събудя искам поне 2 коментара..мислете му! :P
Пропусни кардиото, според мен. ‘Омазването’ ти е било баш след тренировката и вече отдавна е заминало.
Споко, почини си! Имаш нужда да възстановяваш!
Айде сладки сънища ;)
П.П. Остана 1 коментар за писане...Момичета и момчета?
1 час кардио? Не ти ли е много. Аз предочитам 10 мин. да се размажа на кростренажора от спринтове....
Привет на всички! Благодаря за коментарите :)
Да се отчета за последните няколко дни, че голям мързел съм станала!!!!!
Април 10-ти, петък: (нетренировъчен, само набиване :lol: )
8:00 1/2 грейпфрут, кафе и мляко
10:00 2 филии с варено яйце, топено сирене, капучино
1:00 кафяв ориз, печена чишка, фета, шунка, маруля няколко листа, зелен чай
4:30 киноа, мляко и како
7:30 маруля, аншуа, печени броколи и тиквички (една културна вечеря!)
11:00 кис. мляко с какао и стевия
Днес тук е Великден. Аз разбира се не празнувам, щото какъв празник за един човек...
Отчет за 11-ти април, събота: ( мн яка тренировка направих, още ме боли д-то :-P )
10:30 2 филии с варено яйце и топено сирене (свърши се най-накрая), месо, кафе и мляко
12-1:30 тренировка
3:00 киноа, какао, кис. мляко, тиквени семки, 1 с.л. ленено семе, ч с.л. овес, канела, стевия, пак кафе и мляко
6:00 23 бадема, чийз стик
8:30 пил. дробчета с извара и сирене на прах, салата от маруля
ТРЕНИРОВКАТА:
глутеус мост 4х25
——-//—- на всеки крак 4х25
сайд планкс 4х25
централна опора 3х1.5 мин.
повдигане от вис 4х15
римско столче 4х25
талия врътки 2х50
бак екстеншън 50 бр.
БЪРПЕТИ (за първи път видях един пич да ги прави...иначе никой друг не ги прави в тоя фитнес и аз реших да пробвам..) мн са яки, направо супер! та направих няколко колкото да схвана за какво иде реч и после направих 5х5 (толкоз мога к’во да прайш, като за първи път така)..
КАРДИО: HIIT
10 мин. пътека
10 мин. колело
10 мин. пътека
Това също е мн яко, д-то след първите 10 мин. така ме болеше че си нямате на представа! Прочетох че не се прави всеки ден, така че само 2-3 пъти в седмицата ще го включвам! Пък като се науча като професионалистите тук, то и само бърпети да правиш..пак си е супер тренировка!
Забравих да добавя, значи като пробвах бърпетите за първи път малеее колко тромава бях..тогава разбрах че има още мноооого да уча докато вляза в една нормална форма! Е, после станаха по-лесни де..ам авсе пак!
Айде аз отивам да тренирам пак..ама днес по-полечка хахах:)
Мнението беше редактирано от Allegra на 12.04.09 18:20.
Така, преди малко ме хванаха лудите и реших да се замеря...
тегло: 78 (- 800 гр. ужас..очаквах повече! Чувствам се по-малко..wtf..никога не съм била под 72 :( кога ще я мина тази граница на 70 кила не ми е ясно...оооо чакайте..никога няма да я мина!)
талия: 80 (- 3 см) тук ок
ханш: 99 (-3 см) и тук ок
бедро: 60 (-3 см) и тук ок
прасец: 39 (без промяна...)
гр. обиколка няма да кажа колко ама е -8 см :down:..ужас буца без гърди..мани бегай мани :sick:
фатс: преди бяха 28.8 %, сега са 28%..същата работа!
Резила е пълен..храна ли да намалявам, тренировки ли да увеличавам..незнам и аз вече >:(
Така да се отчета и за днес 12-ти април, неделя
12:00 (мн късно станах) филия с месо, кафе и мляко
1:30-3 тренировка
4:00 киноа, 1 с.л. ленено семе, 1 с.л. овес, какао, канела, стевия, бял чай
7:00 сьомга с печени тиквички и малко листа маруля
10-11 извара
малко ми е храната днес, ама така като се става късно
тренировката: (мноо яка пак)
в-преса 4х25
римско столче 4х25
хиперекстензии 4х25
——//——- на страни 4х25 с различни техники, направо ми се... да същото!
повдигане от вис 4х20
бак екстеншън 2х50
талия врътки 2х50
бърпети 5х5 и после пак 5х5
кардио: пътека 30 мин.
Лека..
Така, преди малко ме хванаха лудите и реших да се замеря...
тегло: 78 (- 800 гр. ужас..очаквах повече! Чувствам се по-малко..wtf..никога не съм била под 72 :( кога ще я мина тази граница на 70 кила не ми е ясно...оооо чакайте..никога няма да я мина!)
талия: 80 (- 3 см) тук ок
ханш: 99 (-3 см) и тук ок
бедро: 60 (-3 см) и тук ок
прасец: 39 (без промяна...)
гр. обиколка няма да кажа колко ама е -8 см :down:..ужас буца без гърди..мани бегай мани :sick:
фатс: преди бяха 28.8 %, сега са 28%..същата работа!Резила е пълен..храна ли да намалявам, тренировки ли да увеличавам..незнам и аз вече >:(
Алегра, това са прекрасни резултати. Остави ги тия килограми, виж си сантиметрите. Гр.обиколка ще я попълваш с друго, важното е че мазнините си отиват. Браво
Ей Алегра, браво, как, страхотни резултати, навсякъде са със знак ( - ) :) продължавай, не се отказвай :)
Така и така не мога да заспя, поне да попиша в дневника :)
Дивичка, Лим, Веси благодаря ви много! Гръдната обиколка ..ох гръдната обиколка :(
Уини, на кантара ми има функция % мазнини и % вода. Мнооооо ме съмнява колко е точна, ама пък като казва 28%, толкова да са! Само мир да има..
Ей хора мъчих се 4 часа да заспа и накрая реших да стана и поне малко работа да посвърша..рано ми е за претрениране :(
13.04.09
15:54
Те’я кантари са пълен та*ак, и аз в началото на такъв се мерих, но изобщо не може да се разчита на показанията...
Дори и с мерения по едно и също време на денонощието и т.н. пак дава страШотни разлики :))
Гледай огледалото и мерките и т’ва е :)
13.04.09
18:26
Кантара е точен колкото формулите. В предната ми зала си вкарвах височината той ме теглеше и ми вадеше показател на база сметките получени от височина и килограми ....не си спомням дали и години не се вкарваше.
13.04.09
18:27
И години и ръст обикновено, но повярвай ми, вариация от 1% манзини за ден не може никой да ме убеди че е измерена правилно ...
Все пак при мене т’ва е над килограм МАС ... :)
13.04.09
18:32
има някакви дето ги стискаш с ръцете и пускат някакви електро импулси и ...абе изобщо кой го интересува процента дали е 23 или 28 ...важно е огледалото, няма състезание или нормален човек който да те пита къв ти е процента подкожни
Цяла дискусия съм пропуснала!
Иване, еразиел благодаря за мненията! И на мен показанията не ми се струват мн точни, ама нали сега да не си търся извинения... :red:
Напследък губя мотивация за всичко, което естествено се отразява и на писането ми тук (виж тренировките са ок..със зор се замъквам във фитнеса, ама там съм като карате кид :lol: ) И този момент ще отмине ей..ама дано да е по-бързо докато не съм рухнала напълно!
Ето го отчета за вчера, 13-ти април:
аз не спах грам..така че в 6:30 бях бодра репичка
6:30 кафе и мляко, филия с месо
7:30-8:3- тренировкка, уж не бях спала, пък като ми дойде една сила..за 1 час ома’ах тренировката :coolsmirk:
10:00 2 филии с варео яйце, месо
1:00 още един сандвич (2 филии) с извара, месо, зелен и черен чай на едно да изкарам деня.. абе мн ми е еднообразна храната с тия филии ама кво да прайш нЕма време за фенси стаф >:-(
4:00 2 сухара, кис. мляко, извара, какао, канела, стевия
7:00 салата от маруля, шунка, червена чушка, фета, варено яйце
тренировката:
сайд планкс: 4х25
римско столче 4х25
dragon flag down 4х8 (ей голяма мъка)
повдигане от вис 4х20
избутване на гърди 3х10
—-//——от наклон 3х10
флайс 3х10
верт. скирпец 3х10
долен скрипец 3х10
бицепс преса 3х10
трицепс 3х10
кардио: кростренажор 30 мин. с припяване на български за ужас на всички около мен (ама нали съм професионалист никой нищо не мой’ да ми каже ;-P )
Та всичко тва за един час го опатках..че даже не ми се тръгваше от залата..
Айде аз да ходя да се образовам пак..аман вечИ!
Гушки за всички
Хе хе хе, много ме кефиш, супер си браво, абе и при мен храната нещо се въртя суча и все едно и също ям....иииии значи :)
Поздрави :)
Мнението беше редактирано от Vess на 15.04.09 08:01.
Yo yo yo групата како сме :coolsmile: Днес сме на македонска вълна ;)
Веси, аз вчера от няма накъде минах на спагети с...миди :lol: Не че нямам въображение, ама пусто време (и голям мързел)...
Такам, айде за вчера отчет, април 14:
9:00 2филии с крема сирене, варено яйце, месо, кафе и мляко (мислех си че ще се ходи на даскало..ама лекинко го пропуснах,за да говоря с г-жа Мамаааа :P )
12-1:30 тренировка..абе една депресарската ми беше вчера..върва и рева, и тука добре че нямаше мноо хора..дигам си и си рева ей начи
2:30 пълнозърнести спагети, 1 с.л. извара, миди (не ме питайте това от къде ми дойде )
5:30 1/2 грейпфрут, извара, кис. мляко какао, бадеми, тиквени семки= всичко на бъркоч (абе ядките оправят настроението да ви кажа аз пък..)
8:30 маруля, шунка, варено яйце, фета, чушка
10:30 извара и последното от какаото
Днеска за храна ще се ходи ми се струва %-P и ще се припява на македонски тоя път.. Еее малко разнообразие в репертоара ;)
тренировката:
10 мин. колело
4 х 25:
leg press
leg curl
seated leg
burpees 5x5
4x25:
glute
kick back
adductor
abductor
cardio: 30 min. running + singing ;)
Ей с ква мъка я почнах тренировката, пък накрая не ми се тръгваше:) И да ви кажа всичко ме боли..май от бърпетите ще да е:)
Както и да е..тоя път верно отивам да са образУвам :lol:
Гушки на младежките и младежите :-P
Ей докато си намера дневника начи...
Вчера, април 16ти, сряда:
9:00 2 филии с крема сирене, варено яйце, кафе и мляко
12:)0 2 филии с извара, месо
3:00 23 бадема
5:00 л-карнитин, 1/2 грейпфрут
6-7:30 тренировка
8:30 най-страхотната вечеря на всички времена: маруля, шунка, фета, варено яйце, зехтин, балсамико
ментов чай
легнах си в 3 сутринта, щото нали от сън спомени няма :lol: ама днес съм на забавен каданс..
тренировка:
римско столче 4х25
хиперекстензии 4х25
—-//—-//—на страни 4х25
вис 4х25
всичко беше 3х10 от следното:
избутване на гърди
—-//——// от наклон
флайс
верт. скрипец
долен скрипец
бицепс преса
трицепс
кардио: ХИЙТ 10 мин. колело
10 мин. пътека
10 мин. кростренажор
тотал: 1.5
накрая на кардиото вече изтекох на тия уреди..тука никой не прави хийт (да ги питаш кво пра’ат) и като го правих ей мно’о интересно ме гледаха!
Гушки ;)
Оле к’ъв сняг имаме..не е истина!
Отчет за 17ти април:
6:30 2 филии с варено яйце, месо, кис. мляко
9:00 варено яйце, 1/2 ябълка, кис. мляко, канела, 1 с.л. ленено семе, 1 с.л. овес, стевия, 1/2 кафе
11:00 23 бадема
2:30 спагети, фета, пил. месо, чушка ...мноо скромна и културна порция ;)
5:00 23 бадема
8:00 тука бях на ресторант, месо със зеленчуци и имаше малко сладкишче към офертата...така че да :) мноо хубаво беше
11:00 малко кис. мляко със стевия и канела
тренировка:
10 мин. колело
4 х25:
leg press
leg curl
seated leg
4x25:
glute
kick back
abductor
adductor
cardio: 30 mins running
Хораааа Христос Воскресе :) Аз се отдадох на гуляй 3 дни...ей голямо зареждане, голямо нещо :)
Отчет няма да пиша, че то не беше едно и 2 неща..тренирах си де:)
Та така..от утре пак ще се вкарвам в пътя:)
Целувки
Понеделник, 20ти април..лелеее кога стана 20-ти не ми е ясно
Както си и очаквах след голямото ядене през последните 3 дни, днес задържам водичка и въобще съм доста тромава, ни очертания на преса, ни нищо >:( Но няма значение, в един от дневниците прочетох че големите спортисти така правели :lol:
Ето и аз като една видна видиш ли спортистка да не остана по-назад хаха:)
8:00 филия намазана с 1/2 от бъркоча: варено яйце и крема сирене, малко месо, кафе и мляко
10:00 още една филия с другата 1/2 от бъркоча
11:30-1 тренировка
2:00 остатъка от домашния козунак (да не изброявам какво има вътре, че лошо ще ви стане)...еми така де, да го свърша поне та да знам че няма вече, от колкото да знам че е там някъде и само за него да си мисля! Специално го нагласих след тренировка...ей ама хитруша съм и аз а :). И едно зелено чайче имаше с козуначето
3-5 сън, ей най-хубавото нещо в целия ден
5:00 23 бадема и 1 с.л. извара
9:00 салата от задушени аспержи, броколи, варено яйце, фета, пил. месо, чушка, зехтин и балсамико...хич не бях гладна, но трябва да вляза в ритъм..
Та така..то при мен сега минава пак полунощ и аз тъкмо ще почвам да уча, та може и да добавя малко извара..но ще видим. Въобще не ми се яде...
тренировката:
сайд планкс 4х25
римско столче 4х25
повдигане от вис 4х20
хиперекстензии 4х25
—-//——на страни 4х25
бърпети 5х5
тежести горна част 3х10: (чудя се да ги оставя ли сериите или да им променя нещо. имам чувството че трябва да направя нещо)
избутване на гърди
—-//—- от наклон
флайс
верт. скрипец
долен скрипец
бипецс крънч
трицепс
кардио: 30 мин. пътека със смяна на наклона, скоростта и абе направо си извадих въздуха
тотал: 1.5
Ще вляза във форма, ей тука си го обещавам! Ще види той, моя fat ass.. :lol:
Вторник, 21-ви април:
9:00 2 филии с крема сирене и варено яйце,месо, кафе и мляко
11:00 23 бадема
3:00 2 филии с месо и сирене, зелен чай, гранола с прясно мляко, 1 с.л. ленено семе и овес
6:00 бъркоч от кис. мляко, извара, тиквени семки, стафиди, канела, какао, стевия
10:00 салата от маруля, пил. месо, фета, чушка,зехтин и балсамико
1:00 кис. мляко с извара, какао, стевия
тренировката:
10 мин. колело
3 кръга х50:
leg press
leg curl
seated leg
3x50:
glute
abductor
adductor
30 min кростренажор
Здравейте хора! Отдавна не съм писала, поради мноого причини, една от които е загуба на какъвто и да било стимул за тренировки и правилно хранене..ей така като почна да се офлянквам и мноо се нервя начи >:-(
Не че съм имала прегрешения, но се усещам как си позволявам от тук да си чупна, това да опитам, ама айде още малко..и тн. което както сами разбирате е малкото камъче което ще ми катурне каручката :(
Даже и не тренирах вчера, ама днес се замъкнах на сила и доста добра тренировка направих.
Сега лек отчет за четвъртък, 23-ти април:
12:30 (спах като пън 12 часа, ама поне се наспах като хората) 3 филии с месо и извара, кафе и мляко
3-4:30 тренировка
5:30 протеин (ей наи-накрая ми дойде протеинчето) с извара, кис. мляко, какао, канела и стевия, 1 с.л. овес, 1 с.л. ленено семе, малко тиквени семки
8:00 ядох навън: салатка с фета, пил. месо, чушка и разни други зелении
10:00 протеин с кис. мляко, извара, канела, какао и стевия
ментов чай
тренировка:
10 мин. колело
3х50:
abductor
adductor
glute
3х50:
leg press
leg curl
seated leg
kardio: HIIT 10 мин. колело, 10 мин. пътека, 10 мин. кростренажор
Това е засега. Слънчево настроение желая на всички ;)
;-) На мене пък ми е интересен дневникът ти... така, че продължавай в същия дух... ама защо по толкова много повторения.. 3х50?!
Мнението беше редактирано от maria на 24.04.09 06:40.
Може ли аз да отговоря? За да ги кръвоснабди пустите големи кълки :)
Алегра, почвай да ги правиш в суперсерии по две групи - преси/сгъване, адуктори/абдуктори (по 2 големи суперсерии), накрая глутеуси. Пак по много бройки ги прави. Примерно 50-60 преси, веднага след тях 50-60 сгъвания, после -пак преси и пак сгъвания. Минаваш по същия начин към адукторите и абдукторите. Глутеусите можеш да ги правиш така: 50 маха назад, 50 маха навън (с един крак), после пак така сдругия крак. Нали на глутеус-машина ги правиш? И следва кардио :)
Евала Уини..точно за това ги правя!
Мария, благодаря ти за интереса към моето скромно дневниче! Аз твоя го следя още от началото...колко пъти съм го препрочитала за стимул, само аз си знам ;)
Уини, ще послушам съвета ти! Малко поне ще разнообразя, че то голяма скука настана.
Така, днес 24ти април:
8:00 2 филии с варено яйце и крема сирене, месо, кафе
10:20-11:30 тренировка (чета аз че 30-60 мин. тренировка е най-добре, но незнам дали моите 90 мин. имат нужда да станат 60? С малко зор може и да се постигне..ако кажете де :roll: ) Уини, тук ми интересно да чуя личното ти мнение!
12:00 бъркоч: протеин, 1 с.л. овес, 1 с.л. ленено семе, овесени ядки 2 с.л. тиквени семки, мляко, какао, канела, стевия
4:00 салатка: задушени тивички и целина, шунка, козе сирене май е това дето си го взех днес (ей начи мноу съм лакома, едва се удържах да не го изпукам цялото хаха), варено яйце, зехтин, балсамико
7:00 салатка- същата като предишната, само дето този път имаше фета (абе тръгнах си от магазина с 3 вида сирена както си подобава за мен..)
тук имаше опера..ходих да гледам “Кармен” малко да сА култивираме дет’ са вика :lol: Не се впечатлих много много да ви кажа..друго си е на Юропиън стейдж %-P
11:00 малко мляко прясно (тя операта е виновна......това го броя за прегрешение, ама добре че се спрях навреме!) Утре ще го горим, к’о да прайш...
Няма да си лягам скоро, така че по-късно може и да има протеин с извара или нещо от позволените...
Айде пишете, критикувайте, аз съм тук :)
Цунки
Може ли аз да отговоря? За да ги кръвоснабди пустите големи кълки :)
Алегра, почвай да ги правиш в суперсерии по две групи - преси/сгъване, адуктори/абдуктори (по 2 големи суперсерии), накрая глутеуси. Пак по много бройки ги прави. Примерно 50-60 преси, веднага след тях 50-60 сгъвания, после -пак преси и пак сгъвания. Минаваш по същия начин към адукторите и абдукторите. Глутеусите можеш да ги правиш така: 50 маха назад, 50 маха навън (с един крак), после пак така сдругия крак. Нали на глутеус-машина ги правиш? И следва кардио :)
Глутеуса да на машина..абе назад го знам, ама като казваш навън..демек нагоре ли имаш предвид? Или пък ми е друга на мен машината :roll:
Хайде сега с дружни усилия да изтупаме прахта от моя дневник и с нови сили пак напред! Прочетох всички дневници, сега и тук да подраскам малко ;)
Минах през един много немотивиращ и изпълнен с нерви и храна период, който да се надяваме е към своя край (абе то и ПМС идва...аман вече!)
Я да си стягам аз д-то, че лято ме чака ей ;-P Лято, лятоооо и то какво ;)
Днес се нагълтах с добавки преди тренировка и едва на пукясах във фитнеса..незнам какво стана, ама повече така няма да правя! Обещавам :red:
Ето го и отчета за понеделник, 27ми април:
6:30 филия с извара и месо, кафе, мляко, една шепа добавки
7:30-9 тренировка
10:00 доза протеин, 2 с.л. овес, кис. мляко, какао, канела, стевия, котидж
1:00 киноа, 2 яйца, извара, сирене, маруля
тук някъде имаше 1 с.л. фъстъчено масло :red:
7:00 салата от маруля, шунка, фета, чушка, кашкавал малко, балсамико и мъъъничко зехтин
10:00 ей сега набивам бъркоч от: доза протеин, кис. мляко, какао, канела, стевия и 4 бадема..да има да хруска нещо :lol:
Напоследък не спя достатъчно..и днес заспах в един час ужас...вървя и спя, спя и свиря :smirk: Затова днес няма скайп майп..моя милост ще прегръща възглавницата!
М/у другото незнам дали си внушавам, ама почнах един фат бърнър и такива пъпки гадни ме избиха че ето една седмица не мога да се освестя..ааа..спрях го! Мисля да сменя малко добавките (карнитин, рибено масло и витамин А ще стоят, но мисля да почна коприва на капсули, цинк и келп (или там някви други водорасли).. Ако някой е компетентен моля да не се стеснява и да се изкаже ;)
тренировка:
в-преса 2х50
римско столче 4х25
вис 4х20
планкс 4х25
dragon flag 4х10
избутване на гърди 3х10
флайс 10, 8, 9 резил >:(
верт. скрипец 3х10
долен скрипец 3х10
бицепс 3х10
трицепс 3х10
кростренажорище 30 мин. :lol:
Едни много умни мисли ме спохождат напоследък..и ще ги споделя с вас. Незнам защо е толкова трудно да се храниш чисто, да тренираш и да спиш като хората...така като си помислиш не е толкова трудно, но тръгнеш ли да го изпълняваш е зор..
Също неразбирам поради липса на мотивация ли или нешо друго, но излязох от релси..и ето пак ще хапна лъжичка фъстъчено масло м/у храненията или ще си чупна от нещо друго..незнам на какво се дължи! Понякога се чувствам изморена от собствените си ограничения..и то за кво..така като гледам не съм свалила кой знае колко..то и като сваля, то не че не се връща след 2 дни отново >:(
Аз ли много мисля, това нормално ли е...незнам! Вие кажете!!!!!!!
28.04.09
04:24
Едни много умни мисли ме спохождат напоследък..и ще ги споделя с вас. Незнам защо е толкова трудно да се храниш чисто, да тренираш и да спиш като хората...така като си помислиш не е толкова трудно, но тръгнеш ли да го изпълняваш е зор..
Също неразбирам поради липса на мотивация ли или нешо друго, но излязох от релси..и ето пак ще хапна лъжичка фъстъчено масло м/у храненията или ще си чупна от нещо друго..незнам на какво се дължи! Понякога се чувствам изморена от собствените си ограничения..и то за кво..така като гледам не съм свалила кой знае колко..то и като сваля, то не че не се връща след 2 дни отново >:(
Аз ли много мисля, това нормално ли е...незнам! Вие кажете!!!!!!!
ооооооо нормално е,нормално е :)
на всички ни става нещо-аз снощи се натъпках със сладки неща,в дневника на Denichkata имаше някви въглехидратни храни и депресии тия дни,в дневника на Мария Никифорова също..в другите дневници някои пък бяха депресирани,без никакъв стимул..чудя се от какво е.....
може би защото времето се стопля,слабите момичета вече ходят с потничета и показват тънки талии а ние не сме постигнали това което искаме и си мислим че няма да го постигнем скоро а няма време и взимаме да се тъпчем...казвам МОЖЕ БИ защото и аз не съм сигурна защо всички прегрешаваме тия дни...
но няколко лъжички фъстъчено масло не са кой знае колко...ако беше цяла кутия щеше да е проблем :lol:
Според мен на всеки се случва да прегреши понякога!Проблемът е, че веднъж като прегреши и почва да си мисли “Край отиде ми фигурата” и такива подобни неща.Така започва сам да се депресира...а всички знаем че в 95% от случаите депресията води до ядене ;) Така че номера е като сгрешиш веднъж да кажеш “Майната му” и да продължиш в правия път, а не да оплакваш бисквитата която си изял/а преди малко :)