Ехо банда, ей ме пак тук:)
Вече имам снимчици от концерта (където се вижда широкия ханш и големите ръце >:( ). Мисля да ги кача, поне да видите за какво иде реч и да оправяме положението, че останаха по-малко от 2 месеца до Бг...
Ето отчета за 17-ти юни:
9:00 кафе и мляко
11-тренировка
2:00 протеин, кис. мляко, 1 с.л. овес, 1 с.л. ръж, ябълка, 2 с.л. тиквени семки, какао, зелен чай
7:00 парче сирене, няколко малини
ЗЕЛЕН ЧАЙ (голяма грешка..не спах цяла нощ :coolgrin: )
9:30 омлет от 1 яйце, 1-4 чушка, шунка
12:30 парче сирене..явно храната ми беше малко :(
тренировката:
вис 4х20
римско 4х25
в-преса 4х25
пул овър 4х12 (20 лбс.)
горна част 10 8 6 4
гърди 60lbs 60 65 70
флайс 35 35 40 45
верт. скрипец 100 100 90 rear -
долен скрипец 75 75 80 85
трицепс 35 40 40 45
бицепс 35 35 40 45
преси на топка с дъмбели 4х25
кардио: 20 мин. пътека
колело 10 мин. HIIT
преси на топка с дъмбели 2х50
колело 10 мин. HIIT
И понеже снимките са ми мнооого големи, и тоя смотан лаптоп ми прави номера, ето линк към целия албум: http://www.facebook.com/album.php?aid=87495&id=501339606&l=35ae0ef050
Прасците са ми станали мнооого здрави, вместо да изглеждат по-елегантни те са като на каратист лол:)
Мисля да спра пресата за крака, или пък да правя по 60+ повторения, ама не със 130 паунда както сега..
Оф, някой да помага :smirk:
П.С. Спрях карнитина, че не съм го спирала от 2 години...
18.06.09
14:17
Алегра, снимките да супер :)
Карнитина почва да действа ако 20 мин поддържаш пулс над 150 :) Демек ако не си маратонец не знам има ли смисъл
18.06.09
14:23
Аз пък съм чувала,че карнитинът трябва периодично да се прекъсва ,защото иначе спира да действа.Ти нон стоп ли го пиеш 2 години?
Разгледах ти снимките, супер са. Аз си мислих, че свириш на виолончело, не знам защо, но така си те представях. :)
Днес работя 12 часа, незнам къде се намирам честно казано...
Не съм спала заради тоя тъп зелен чай снощи..естествено съм подута и се чувствам като едно голямо китче! Тренировка разбира се нямаше днес! Гледах, смятах поне въглените да са ми ниско...ама като не си спал и те краката сами си ходят до хладилника през 5 мин. Ужасът е пълен!
18-ти юни:
6 сутринта: протеин, кис. мляко, малини, 1 с.л. овс, 1 с.л. ръж, какао, 2 с.л. тиквени семки, 1 с.л. извара, кафе
12:00 остатъка от снощния омлет от 1 яйце, малко шунка
1:00 2 филии с месо и сирене (ето това се опитвах да го авойдна..)
8:00 6 протеинови палачинки направени от 2 дози протеин и 2 яйца, намазани с извара.
мноого чай, мноого вода, мноого седене на едно място :(
First thing in the morning- GO TO THE GYM!!!!!
Kато гледам разни момиченца какви са едни мънички, едни нежнички..аз днес се чувствам като танк :sick:
Винаги съм била “по-едра”..ей аман от тия мойте комплекси!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Алегра, поздравления за концерта! Ах, как обичам пиана... едно време и аз свирих, ама много бързо ме свалиха на земята (над задачите) и не успях да стана пианист :P
Стига се комплексира верно, много добре си изглеждаш ;-) А и гледай колко си висока все пак...
Какво ги правиш тези крака последно време? Не си писала тренировка за крака. А на всичкото отгоре, всяка програма трябва да се посменя чат-пат, организма свиква и няма полза. Аз лично свиквам за 2-3 седмици, смятай, ти откога си на едно и също?!
казано от Winnie на 19.06.09, 04:53:
Алегра, поздравления за концерта! Ах, как обичам пиана... едно време и аз свирих, ама много бързо ме свалиха на земята (над задачите) и не успях да стана пианист :P
Стига се комплексира верно, много добре си изглеждаш ;-) А и гледай колко си висока все пак...
Какво ги правиш тези крака последно време? Не си писала тренировка за крака. А на всичкото отгоре, всяка програма трябва да се посменя чат-пат, организма свиква и няма полза. Аз лично свиквам за 2-3 седмици, смятай, ти откога си на едно и също?!
Winnie, крака не съм тренирала от миналата седмица...правя познатата тренировка единия път 2х60, а на другия 3х40…верно трябва да я пораздвижа малко, че мноо съклетно ми става само като си помисля.
Някакви идеи?
Оф още един час имам на работа и отивам да спя...случвало ли ви се е да сте толкова изморени, че да не можете да заспите..аз в момента съм на автопилот..
Още преди време ти писах да ги понамалиш малко като бройка - прави ги по 20 и увеличи тежестта. Пак в суперсерии отпред-отзад ;-)
3 серии :лег-преса(пръсти навън) - задна екстензия на 45 град.
3 серии: лег-преса(пръсти напред) - сгъване
кардио
Ей това да ти е тренировката за краката и в двата дни крака :)
Ако няма такова за екстензия на 45 град. ще правиш римска тяга.
казано от Winnie на 19.06.09, 05:14:
Още преди време ти писах да ги понамалиш малко като бройка - прави ги по 20 и увеличи тежестта. Пак в суперсерии отпред-отзад ;-)
3 серии :лег-преса(пръсти навън) - задна екстензия на 45 град.
3 серии: лег-преса(пръсти напред) - сгъване
кардио
Ей това да ти е тренировката за краката и в двата дни крака :)
Ако няма такова за екстензия на 45 град. ще правиш римска тяга.
Задна екстензия на 45 град. даже незнам какво е... може ли линкче, че поне да прочета за к’во иде реч
а това сгъване..seated leg ли имаш предвид?
оф нямам търпение да го пробвам това утре!
Не, лег-кърл е сгъването - лягаш и сгъваш с двата крака.
Уреда за ектензии е този:
http://www.sportdepot.bg/products/fitness/run/experts/23668-ured-za-grubni-muskuli
Трябва да си нагласиш подложката да ти е под бедрата, по средата на бедрата и да работиш основно със задник и задно бедро, ще го усетиш ;-) Кръстът и гърбът - стегнати и изправени. Движението е в тазобедрените стави.
Мнението беше редактирано от Winnie на 19.06.09 05:34.
казано от Winnie на 19.06.09, 05:32:
Не, лег-кърл е сгъването - лягаш и сгъваш с двата крака.
Уреда за ектензии е този:
http://www.sportdepot.bg/products/fitness/run/experts/23668-ured-za-grubni-muskuli
Трябва да си нагласиш подложката да ти е под бедрата, по средата на бедрата и да работиш основно със задник и задно бедро, ще го усетиш ;-) Кръстът и гърбът - стегнати и изправени. Движението е в тазобедрените стави.
Ааааа за това ли говорим..на този уред правя хиперекстензиите :) Яснооо!
казано от Allegra на 19.06.09, 02:59:
Винаги съм била “по-едра”..ей аман от тия мойте комплекси!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И на мене това винаги ми е било комплекс. С килограми 80 и височина 174 винаги съм била едра. Ужас. И сега, като станах 66 кг, тотално се промених външно, вече не бях едра. Така, че напълно те разбирам. Само, че сега нали виждаш какво става... трябва да се науча да ги задържа!! Иначе, Гери, готина си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19.06.09
08:43
казано от Мария Никифорова на 19.06.09, 06:21:
И на мене това винаги ми е било комплекс. С килограми 80 и височина 174 винаги съм била едра. Ужас. И сега, като станах 66 кг, тотално се промених външно, вече не бях едра. Така, че напълно те разбирам. Само, че сега нали виждаш какво става... трябва да се науча да ги задържа!! Иначе, Гери, готина си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ми аз и на 63, 175 см кг пак си се чувствам по-едра - това е заради мускулите сигурно. Ама аз си ги обичам :)
Добро утро деца:) Колко е хубаво като се наспиш!
Пия кафето и отивам да пробвам новата тренировка!!!! И после ще докладвам.
Венци, то и аз да изглеждах поне 1/2 като теб..нямаше да ми пука грам!
казано от Мария Никифорова на 19.06.09, 06:21:
Мименце, първо да ти кажа, че си страхотна! До 66 кг. си стигнала все пак! Аз на 175см НИКОГА не съм падала под 70 :( Каквото и да правя, както и да се храня и тренирам! Аз и затова спрях да се тегля вече- няма смисъл да си развалям настроението с някаква безумна цифра на кантара...
По-важно е огледалото и това как се чувствам! Огледалото си е огледало...ама тия дни се чувствам като танк!
ТОВА ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ!
Айде на отчетаааа :)
19-ти юни:
тренировката само да кажа ми беше много лека..не я усетих въобще! Верно кардиото ме озори малко, но явно тялото ми е свикнало доста с машините. Спрях ел-карнитина..но пък толкова вода изтече от мен днес че не е истина.
10:00 кафе и мляко
11:45- тренировка
1:30 протеинов шейк с малко мляко, вода
2:30 филия с месо, извара и варено яйце
8:00 бях на вечеря у едни приятели и общо взето нищо не яход...малко салата, 2-3 хапки спагети..просто не мога да си позволя да ям карбс по това времеь. То си е равносилно на самоубийство.
11:00 6 протеинови палачинки, направени от 2 дози протеин, 2 яйца, чай
храната ми е много малко. нищо не мога да направя по въпроса, защото не ми се яде.
тренировката:
пътека 10 мин.
хиперекстензии на страни 3х20 (с 25 lbs плейт)
преси на топка 4х25
3х20
лег преса (пръсти навън)-задна екстензия
лег преса (пръсти напред)- сгъване
тук реших да правя и горна част, така и така изпуснах тренировка тая седмица...
3х10
гърди 65 lbs
флайс 35lbs
верт. скрипец 110 lbs.
долен скрипец 80 lbs.
трицепс 40 lbs.
бицепс 40 lbs.
кардио: 15 мин. пътека + 15 мин. степер..направо ми взе здравето тоя степер
казано от Allegra на 20.06.09, 05:35:
тренировката само да кажа ми беше много лека..не я усетих въобще! Верно кардиото ме озори малко, но явно тялото ми е свикнало доста с машините.
Сменяй ги упражненията вече. Тоооо, това го правиш от самото начало май...
казано от Winnie на 20.06.09, 05:47:
казано от Allegra на 20.06.09, 05:35:
тренировката само да кажа ми беше много лека..не я усетих въобще! Верно кардиото ме озори малко, но явно тялото ми е свикнало доста с машините.
Сменяй ги упражненията вече. Тоооо, това го правиш от самото начало май...
Уини, имаш ли някакви препоръки отностно упражнения? В смисъл незнам кои мога да включа в дните за долна част
Можеш да правиш:
-клекове
-напади
-отпади
-тяга - класическа и римска
-качване на пейка
-суингове :)
-плиета
...
изобщо, разучи упражненията със свободни тежести, махай ги машините вече :)
От доста време съм си взела “The Body Sculpting Bible for Women” и чак сега имам време да я чета! Видях, че има доста готови програми в края...Дали да не пробвам някоя от тях?
Какво ще кажете..поне има всички упражнения описани как се правят..взимам си я с мен и право во фитнесо..лол:)
Някой да я е чел?
Явно и днес няма да се спи! Колежката не може никой да я събуди и затова аз яе карам 2-на смяна. Ех тези американски принцеси...
Такамм, ето програмката която си избрах от книгата:
day 1:
3 sets of 12-15 reps:
wide grip pull-down
incline dumbebell press
military press
multi-directional calf raise—-това упражнение сигурно ще го махна, нещо не ме кефи
high cable curl
triceps pushdown
leg press
stiff-legged deadlift
day 3:
3 sets of 12-15 reps:
barbell squart
dumbbell lunge
ballet squat
standing hamstring curl
seated machine calf raise
bent-over lateral raises on incline bench
standing calf raise (two legs)
bench dip
day 5:
3 sets of 12-15 reps
close-grip pull down
incline cable crossover
seated rear delta machine
donkey calf raised———и това го махам
hammer curl
fixed bar triceps ext.
leg extension
leg press
days 2,4,6:
3 sets of 12-15 reps:
adductor
abductor
crunches
lying leg raised
тези последните 2 може и да ги сменя...
Та какво мислите драги ми сладурковци ;)
А почивка, възстановяване... или не си ги чувала тия термини. Повярвай ми файда няма от ежедневно трениране.
20.06.09
21:18
Хм , и аз съм съгласна с Дива ,но пък 3Х12 повторения на аддукторите и малко коремни преси са си около 15 минути ,айде 20… което не е толкова тежко ,даже бих го брояла за раздвижване и мен лично би ме домързяло само за толкова кратка тренировка да ходя до фитнеса(при положение ,че не е особено тежка ) .... :lol: но както и да е де , мое мнение ;)
Иначе за програмата , аз бих включила някакво кардио накрая ;) ( за дългите тренировки имам предвид - 1,3,5 )
Поздрави и успех :)
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 20.06.09 21:21.
Ето го и отчета за 20-ти юни:
1:00 кафе и мляко
2:15-3:30 тренировка, мноо яка ;)
4:00 протеинов шейк с малко мляко
5:00 бъркоч от: 1 с.л. ръж, 1 с.л. овес, шепа малини, 2 с.л. тиквени семки, 25 бадема, 1 с.л. извара, какао, кис. мляко, стевия
9:00 масло, варено яйце, месо, сирене
11:30 салата от 1/2 маруля, аншуа, сирене
малко ми е объркан режима, защото почнах работа и ми се събират 2 нощни смени под ред. Тази ще я работя до 9 сутринта..разбира се ще гледам да не ям нищо през това време, но за всеки случай си взех един muscle milk…
тренировката: кратка, точна и мноого приятна
кардио 10 мин. пътека
хиперекстензии 4х12 (25 lbs.) тук на последните 2 ми се виждаха блестунки посред бял ден лол;)
———//——на страни 4х12 (25 lbs.)
пуловър 4х12 (20 lbs.)
преси на топка с доп. тежест 4х25 (с 2х12.5 lbs.)
планкове централен- 1.5 мин.; странични -1 мин.
сега тук правих едно много интересно нещо, ще се опитам да го обясня.
http://www.power-systems.com/p-3797-bosu-r-sport.aspx ето на това нещо (не му знам името) стъпих и с ръце напред кляках и после скачах настрани..абе на инглиш ще ми е по-лесно да го обясня ужас :lol: това много добро за равновесие..аз щях да се пребия на няколко пъти. От него направих 4х12
кардио: 20 мин. strider 520 kkal доволно изгорени :)
сега ще си пиша програмата и ще я пусна за преглед..
аааа ето ми го гигантския прасец..ужасно нещо
21.06.09
07:03
Ooo,не е притеснявай,не е гигантски.Много добре си е оформен.Аз доскоро също се притеснявах,че мойте са големи,но сега не мисля така.Просто са добре оформени,а това,нали знаеш,подчертава глезените ;-P
казано от abigale099 на 21.06.09, 07:03:
Ooo,не е притеснявай,не е гигантски.Много добре си е оформен.Аз доскоро също се притеснявах,че мойте са големи,но сега не мисля така.Просто са добре оформени,а това,нали знаеш,подчертава глезените ;-P
Незнам колко е оформен, ама на мен в последно време много ми се набива на очи и незнам какво да го правя :(
Ето какво измислих.....
Понеделник/Сряда:
римско 4х25 (с доп. тежест)
вис 4х25
пул овър 4х12
3х10: free weight
dumbbell press
fly
dumbbell shoulder press
pull down
concentrated curl
triceps pushdown (cable)
кардио
Събота/Неделя:
кардио 10-20 мин.
хиперекстензии 4х12 (тежест)
———//———- на страни 4х12 (тежест)
повдигане на крака от наклон 4х12
молитва 4х12
пул овър 4х12
талия врътки 2х50
бак екст. 2х50
лост 4х12
планкове
кардио
Какво ще кажете? Сложих 2 пъти пул овър че дано трицепса усети намека... ;)
Вторник/Четвъртък:
преси на топка с тежести 4х25
сайд планкс 4х25
молитва 4х12
4х30:
напади- leg curl
руски суинг-glute
плие- stiff-legged deadlift
kardio
Къде е Уинито :(
Ей ме на %-P , пак овреме се появявам...
Алегре, прасеца няма да се мръдне и няма да се смали. Това ще ти остане спомен от килограмите. Нищо де, не е грозен, не е толкова чак огромен.
Тренировките ти сякаш множко ми се виждат.Сега ще ти кажа аз как бих ги разбила:
понвделник и четвъртък:
преси на топка с тежести 4х25
сайд планкс 4х25
молитва 4х12
екстензии 4х12
4х30:
напади- leg curl
руски суинг-glute
плие- stiff-legged deadlift
тежестта е константна за краката! веднъж като почнеш, няма да я вдигаш!
kardio
вторник и петък:
римско 4х25 (с доп. тежест)
вис 4х25
3х10: free weight
dumbbell press
fly
dumbbell shoulder press
pull down
пул овър 4х12
в суперсерии: 3х20
concentrated curl
triceps pushdown (cable)
кардио
събота:
само кардио или разходка
сряда и неделя - почивка или разходка
Стига ти толкова, добре ще стане :)
Мнението беше редактирано от Winnie на 22.06.09 04:02.
Нямам търпение да се замъкна на фитнес днес :)
Колкото до прасеца...абе аз другото да вкарам в ред, пък к’во като ми е по-голям от на гаджето :lol:
Отчет за вчера, 21-ви юни:
4пм кафе и мляко (работих до 9 сутринта, спах до 3:30..ех живот, живот...)
бъркоч: 1 с.л. овес, 1с.л. ръж, 2 с.л. ленено семе, малко малини, какао, 1 с.л. тиквени семки, кис. мляко, стевия
7-8:30 тренировка. Като за неделя, фитнеса беше пълен- 4 момченца и наша Гери, колкото да отсрамя женската половина %-P
9:00 тук нямах никакво време, че щях да излизам и врътнах едно muscle milk в асансьора :coolsmile:
9:30 на кафе с ментово чайче и едно заслужено куки :)
храната ми е малко..ама като се има предвид, че работя по цял ден (демек стоя на един стол)...ми е достатъчна!
тренировката:
10 мин. пътека
хиперекстензии 4х12 (25 lbs)
—-//—- на страни 4х12 (25 lbs)
повдигане на крака от наклон 4х12 все още е голям зор >:(
молитва 4х12 (80/90 lbs)
pull over 4x12 (20 lbs)
талия врътки 2х50
back ext. 2x50
4 супер серии:
преси на топка с дъмбели 2х12.5lbs/ 25 reps
скачане на онова дето се опитах да го обясня/ 12 reps
накрая вече залитах :lol:
кардио: 20 мин. пътека
Днес не мога да се мръдна. Не мога да седна, нито да стана...
Вчерашната тренировка ми разказа играта в пряк и преносен смисъл!!!!!!!
22-ри юни:
5:30 ам протеин, 1 с.л. ръж, 1 с.л. овес, 2 с.л. тиквени семки, 2 с.л. ленено семе, какао, кис. мляко, кафе
11:00 варено яйце, 1/2 грейпфрут
12:30- тренировка
3:30 протеинов шейк с малко кокосово мляко
4:30 2 филии с извара, варено яйце, месо, сирене
8:00 muscle milk,сирене, кашкавал
Тази сутрин се събудих с болки в корема...не точно болки, но беше неприятно усещане :( Може би последното ми хранене е било твърде рано, като се има предвид че бях на работа до полунощ...
тренировката: още във фитнеса усетих че днес няма да мога да се движа..и се оказах права!
преси на топка 4х25 (с 2х12.5)
сайд планкс 4х25
молитва 4х12
екстензии 4х12
——//—на страни 4х12
3х30 (и това ми беше много..направо ми идеше да си изповръщам вътрешностите)
напади (с 2х10)- лег кърл
плие (30 lbs)- stiff-legged deadlift (45 lbs)
суинг - glute
swing-a го правих с 4lbs. kettle bell..страм и позор знам! Ама следващото по размер беше 8 и повече от 10 бр. не успях да направя с него . Божееееее колко съм слаба.. :sick:
За сега мисля да държа сериите на 3..
Иначе днес съм много зле, такава мускулна треска никога не съм имала :( Знам, че не е хубаво да имаш мускулна треска...ама те мускулите ми така са се стресирали горките... :lol:
Оляяяя :) Аз да се отчета за последните 2 дни, че така не може %-P
Мускулната треска поминава, ама днес е пак днес за дупе и крака и познайте кой ще охка утре пак :lol:
23-ти юни:
10:00 кафе и кокосово мляко, бъркоч от 1 с.л. овесени трици, 3 с.л. ръж, 2 с.л. ленено семе, ябълка, 2 с.л. тиквени семки, какао, протеин, кис. мляко
3:30 30 бадема, 1/2 грейпфрут
6:00 тренировка
8:30 салата от 1/2 маруля, зехтин, пържола, балсамико
9:00 6 палачинки от 2 дози протеин с 2 яйца, намазани с извара. Ех, бях много доволно след това!
тренировката:
вис 4х25
римско 4х25 (с 10lbs. plate)
3х10 на топка, щото всички лежанки бяха заети >:( То аз равновесие ли да пазя, техниката ли да гледам, дишането ли да следя...
dumbbell press (2х12 lbs)
fly (2x10 lbs)
dumbbell shoulder press (2x12lbs.)
pull over 4x12 (20 lbs)
super series 3x20:
concentrated curl 15 lbs, 12.5, 12.5 - triceps pushdown (cable) 80lbs
тук на бицепса голям зор беше особено последните 5 бройки..
кардио: 25 мин. пътека
15 мин. степер
Мнението беше редактирано от Allegra на 25.06.09 12:52.
24-ти юни:
12:30 кафе и кокосово мляко, филия с варено яйце, извара, месо 2 с.л. ленено семе
3:30 няколко лъжици натрошена фета, кашкавал, витамин Б-12…аз нали обичам да експериментирам с разни витамини и минерали
9:00 6 палачинки от протеин, фета, месо и кашкавал... май бях прекалила с фетата, щото тази сутрин бях подута като бухта около очите :lol:
Днес е ден за дупе и крака! Yay for swings and lunges %-P
25-ти юни:
6:00 кафе и мляко, бъркоч от протеин, кис. мляко, 1 с.л. овесени трици, 2 с.л. ленено семе, 1 с.л. овесени ядки, 2 с.л.тиквени семки, ябълка, канела, какао
10:00 варено яйце, 1/2 грейпфрут
3:30 протеинов шейк с малко кокосово мляко
4:30 салата от маруля, варено яйце, сирене, кашкавал, голяяяяма пържола, балсамико, зехтин
9:00 muscle milk
преди да си легна (което беше около полунощ) малко масло и сирене
не съм се усетила вчера, но така като гледам мнооого ядене и то доста често! Днес ще се ограничавам! Май заради ПМС, или пък заради това че не съм имала зареждащи хранения (не че съм на НВД) и се усещам как си мисля само за лоши храни :( Май утре ще направя един “лош ден”.
Най-интересното е, че спрях глада за сладко и сега не ми пука дори и да има около мен нещо...ама тези въглехидрати са проблем все още!
тренировката вчера пак беше мноо яка, но нямам чаааак такава мускулна треска като първия път! Техниката на нападите нещо не ми е в ред и съм решила да правя “сухи тренировки” в къщи :lol:
тренировката от вчера изглеждаше така:
преси на топка 4х25 (с 2х12.5)
сайд планкс 4х25 зооор
молитва 4х15
екстеншънс 4х12 (25)
—-//—- на страни 4х12 (25)
3х30:
напади (с 2х10) - кърл
плие (с 30) - deadlift bla bla (45)
swing (4,8,4) -glute
ИИИИхаа направих един реп с 8 ;) кеф
кардио: колело 10 мин. HIIT незнам доколко беше хийт, защото бях мнооого изморена!
степер 10 мин.
колело 10 мин. HIIT тука си беше истинско хийт ;)
26-ти юни:
10:00 кафе и мляко, 1/2 грейпфрут
11:15-12:45 тренировка
1:30 протеин, кис. мляко, 2 с.л. тиквени семки, 2 с.л. ленено семе, 1 с.л. овес, ябълка, какао
7:30 маруля, аншуа (200 гр.), туна (50 гр.), зехтин, кашкавал
11:30 кафе, щото съм нощна, но няма да ям нищо...
тренировката:
римско 4х25 (10)
вис 4х20
3х10:
dumbbell press (12,15,12)
fly (10)
dumbbell shoulder press (12)
pull over 4h12 (20,20,22.5)
super series 3x20:
concentrated curl (12.5)-triceps pushdown (80)
cardio: 30 min. пътека (5.5/6.5/интервали)
ПМС-а си каза думата.
Цикъл-чек, джънк- чек, депресия- чек, лошо настроение- чек :coolmad:
27-ми юни:
1:00 кафе и мляко, 1/2 грейпфрут
2:15 тренировка
3:30 протеинов шейк с малко кокосово мляко + 2 с.л. ленено семе
5:30 масло и варено яйце
8:00 на bbq в парка. 2-3 кебапчета, 2 сладки, няколко глътки от няк’ва измислена Smirnoff сода или нещо такова..абсолютен боклук..минах на вода както подобава ;)
почнах Ясмин и еее Боже как ми влияят на настроението не е истина! Като някой буреносен облак съм бла :(
тренировката:
30 мин. страйдер (700 ккал.)
15 мин. степер (200 ккал.)