Дневник на Allegra

Темата е заключена.
Прескочи до:

29.06.09
00:02

Днес не стига, че съм подута, гледам лошо, изнервена..ами и на всичкото отгоре ми се повръща и корема мноо ме боли.
F my life!

28-ми юни:
неделя- нетренировъчен и смотан!

12:00 кафе и мляко
      филия намазана с извара, 2 с.л. ленено семе, варено яйце, месо

тук още едно голяямо кафе (идея си нямам що..) + малко шопинг + мноо нерви!!!!

5:30 емоционално хранене. здравей стар навик, здравей! Много бях изнервена и се почна с 10 гр. масло + варено яйце, 4 с.л. сладолед, 2 чаши cereal (cinnamon с мноо захар! красота!!!!)

Едно, че това е на нервна основа, друго че са ми малко калориите...ама пък в тая жега как да ядеш...

Пак се връщам мноого крачки назад. Имам чувството,че никога няма да се оттърва от комплексите си. Уж работя по въпроса, и ахаа постигна нещо и се задържа малко по-стабилно и айдее някой ми смачка самочувствието без дори да подозира. Хората са много сложни създания.

Изпуснах йога днес..и то заради нещо мнооого тъпо. Искам да съм в мир със себе си и искам да се харесвам. Искам, ама няма..

за вечеря мисля да хапна една културна пържола с малко салата. УТРЕ ЯКО ТРЕНИРОВКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

КОРЕКЦИЯ: за вечеря нямаше културна пържола със салата...по-точно нямаше нищо....и имаше ставане в 1 сутринта за малко фета с месо + няква инсомния! Красота!

Мнението беше редактирано от Allegra на 29.06.09 13:09.

29.06.09
13:13

Първото нещо което направих тази сутринт е да пратя Ясмин където им е мястото- директно в коша за боклук!
Аз ги пих един път и не ми понесоха, защо ги пия пак не ми е известно. Дано няма големи последствия от прекъсването след 3 дни прием.
Ще поживеем, ще видим!

П.С. Още нещо..реших да прекратя безумното ми хранене с по 1000 ккал. на ден. Back to normal life please!

29.06.09
13:17

Хей, Алегра... чета ти дневника и се чудя.... тренираш много, ядеш - айде добре и все на едно място стоиш.... значи нещо не е както трябва. Намали ги тия тренировки, промени си малко това хранене и няма начин да не паднеш под 70 кила. Щом аз мога, значи и ти можеш!!!!! И стига вече с тия комплекси!!

29.06.09
13:28

казано от Allegra на 29.06.09, 13:13:

Първото нещо което направих тази сутринт е да пратя Ясмин където им е мястото- директно в коша за боклук!
Аз ги пих един път и не ми понесоха, защо ги пия пак не ми е известно. Дано няма големи последствия от прекъсването след 3 дни прием.
Ще поживеем, ще видим!

П.С. Още нещо..реших да прекратя безумното ми хранене с по 1000 ккал. на ден. Back to normal life please!

Правилно си решила за Ясмина. Няма да ти стане нищо, само внимавай много, ама много... защото има голяма, ама голяма опасност от обебване ;-P
Алегра, не гладувай, мила. Така не става работата, още повече се закучват нещата. Ако искаш мини на ротация или направи един калориен шок (напиши го в търсачката тук и ще се покаже), но не тъпчи на 1000 калории, защото може и 80 кила да станеш. не се шегувам.

29.06.09
15:36

Уини, много си права! Ама как да ям повече като не ми се яде! Мисля да направя един калориен шок, че отностно храната не съм се “шокирала” от доста време. Днес е добър ден да направя това..след тренировката за крака и дупе + HIIT ще е идеално.
Много ми е интересно как ям по 1000 ккал. на ден, а се чувствам толкова подута направо като диванче пак:)

Мименце, благодаря ти за подкрепата! Как е FYRE-а? Имам още месец и нещо до БГ и тряя да се вкарам в пътя грррр  >:-(

29.06.09
16:18

Ок чета статията за калорийния шок и си мисля: трябва да съм със завишени калории в продължение на 2 седмици? Аз си мислех, че става въпрос за едно отделно хранене, нещо като чийт дей.
Честно казано ме е страх, че 2 седмици със завишени калории и Алегра ще заприлича на нещо средно м/у диван и канапе  :lol:

Може ли да направя само 1-2 чийт дейс??????????????

29.06.09
17:05

Да може. Може всяка седмица да си правиш един ден със завишени калории и така го “лъжеш”, че не си на режим “гладуване”.

29.06.09
17:26

казано от Winnie на 29.06.09, 17:05:

Да може. Може всяка седмица да си правиш един ден със завишени калории и така го “лъжеш”, че не си на режим “гладуване”.

Аз преди си правех такива дни един път в седмицата, но започнах да ги скипвам, защото виждах резултати. Резултатът е на лице. Днес и утре ще се яде лол  :lol:

29.06.09
17:35

Аз пък съм против тия чийт дейз. При мене не работят. Един чийт дей минава във втори, трети и така... а и ти нали не си на НВД. Питай Орание, той е много в час. Всеки ден можеш да хапваш всичко по малко в правилното време. Не си играй с тялото си. Един ден ще ядеш много (ех, колко си щастлива), а после няколко дни ще се лишаваш от любимите си неща. Знаеш ли колко ми е добре сега, като знам, че всичко ми е позволено.... счупи стъклената клетка, в която се намираш, Алегра!!!!!!!!

Мнението беше редактирано от maria на 29.06.09 17:37.

29.06.09
18:05

Аllegra с това ядене честно казано се чудя как още си жива...

Мнението беше редактирано от Lenks на 29.06.09 18:18.

29.06.09
18:14

Нормално е, горещо е. Пък и гледам и Ясмин, още по-нормално е. Той така действа. И на мен не ми се яде много-много в горещината, но си налагам.
Мимка, и аз съм против “забраните”, но ти сама знаеш, че всеки намира своя начин. На мен ми е по-лесно да си чийтвам, именно защото ми е трудно да спра в същия ден. На другия не ми е проблем да не започна, но знам че почна ли, в рамките на този ден, всичко е отписано  :smirk:  Те, за това давам такъв съвет. Зависи кой как реагира все пак. А ти какво забранено ядеш? Череши, дини... не мисля, че това са джънк храни, които да се считат за забрани. Под джък разбирам много различни неща от плодове и кашкавалена извара  :)
Алегра, почвай да ядеш нормална храна. Ся, не е нужно да се назобиш с кифли и шоколади тези 1-2 дена, нито с хамбургери. Просто хапвай нормална храна, но повечко.

29.06.09
23:59

казано от Lenks на 29.06.09, 18:05:

Аllegra с това ядене честно казано се чудя как още си жива...

Lenks и аз да ти кажа се чудя много неща  :lol:

30.06.09
00:22

Ееее днес къв хубав ден ;) Мааалко повечко карбс к’во ли не правят  :coolsmirk:

Храната- ок беше, тренировката и тя, успях да говоря с милото цели 2 часа! Ура! Ех, много съм щастлива...че даже се снимосвах в банята, че аз като една видна спортистка трябва да имам “преди” и “сега”.

Имам 2 месеца докато си видя мъжа! Аджендата до тогава е да се пооформи корема, краката ( ох милите хич ги няма) и там излишните неща около талията  >:( Няма не искам, няма недей...с обща помощ може и да заприличам на нЯщо  :lol:

Ето го и отчета за 29-ти юни:

6:30 кафе и мляко, бъркоч от протеин, кис. мляко, 2 с.л. ленено семе, 2 с.л. тиквени семки, няколко бадема, ябълка, канела, какао, 1 с.л. овес

10:30 бейгъл с крема сирене

12:30- 2:30 тренировка

3:30 1/2 бейгъл (!) тук трябваше да ям повече, ама скайпа ми завъртя главата и наша Алегра въобще не и беше до храна  ;-P

5:15 щастливо и ухилено хапнах пържола и сирене, варено яйце и последните 2 бейгъла

9:30 muscle milk, че не ми се става през нощта да хапвам..

Като ще е гарга, да е рошава..айде днес бейгъли и утре пак няма..щото ако ги оставя за утре и няма да мога да спра ламята ЕВЪР!

тренировката: ок беше, само дето като правя нападите и вътрешността на левия крак нещо мноого ме боли ;( чак имам чувството че ще се скърши ( е образно казано разбира се  :lol: ). Иначе техниката я докарах..сега остава да си опраа и плието, че днес май не му беше ден!!!!

преси на топка 4х25 (2х12.5)
сайд планкс 4х25
молитва 4х15
екстензии 4х12 (25)
—//—на страни 4х12 (25)

3х30:
напади (2х10) другия път ще пробвам с 12.5 ...само да ми се оправи крака - кърл
плие (35/30/30) - деад лифт бла бла (45)
суинг ( с 8 йееее)- glute, тука машината беше заета на посдната серия и затова минах на абдуктор с ръцете назад...

кардио: 10 мин. колело HIIT
          10 мин. пътека
исках още 10 мин. HIIT да правя, ама от лявата страна нещо ме заболя и си викам айде стига за днес...

Мнението беше редактирано от Allegra на 30.06.09 03:14.

30.06.09
00:36

Така като си гледам храната и като си мисля, аз не приемам много млечни..е само това мляко с кафето сутрин и сиренето (! слабост ми е голяма  :sick: )
И карбс много, много не приемам..пък що няма прогрес незнам и аз вече..

Ето снимките от днес..

30.06.09
13:31

Алегра, здравей!
Първо ще ти кажа, че не си в лоша форма. Личи си, че се треепеш (то всъщност това най-много си личи и по лицето ти от снимките от концерта)
Мисля, че ти трябва радикална промяна в плана. Претрепваш се, тренираш премного, ядеш нищо, освен това и бачкаш много (стана ясно), далеч си - емоциите също влияят много  :)
Дай ми тренировъчния си план с всичко - тренировки(за коя част, какво-що, каква продължителност..) и почивки. Това което се вижда, е едно тяло под огромен стрес. Докато си в този стрес, няма да свалиш(особено важи за корема). Ще ти променим графика и ще тръгне работата ;-)
Апропо, ти колко свали изобщо от началото до сега?

30.06.09
13:48

Наистина си личи,че тренираш и изглеждаш добре!

Според мен забрави тия стотици хиляди повторения, ами почвай тежко да тренираш. С малко повторения. 3 пъти в седмица по 30-40-50 мин макс. + 1-2 дни Хиит. И вземи да ядеш, не да мизерстваш с по 1000 ккал.

30.06.09
16:04

Да найстина почни по-тежко да тренираш, че така както би казал Ванкта само правиш вятър във залата :)

30.06.09
17:42

Здравейте хора. Честно казано ме беше малко страх да вляза днес  :-/
Уини, аз от доста време се претрепвам и тялото + психиката са свикнали ( или поне аз така си мисля)
Първо искам да попитам какво значи да тренираш тежко? Малко повторения с големи тежести нали? Аз използвам тежести с които мога да работя (демек да двигна и направя повторенията). Ето днес ми е ден за горна част... раменната преса я правя с 2х12.5 LBS дъмбела. Едва го докарвам до 10 като гледам да не чийтвам и дишането да е наред.
Почивки м/у сериите правя, но незнам колко са дълги..гледам да не са по много..колкото да си поема дъх и да отида от един уред на друг.
Уини, ето как минава тренировъчната седмица:

Понеделник и Четвъртък:
6ам- noon work
  6пм-midnight work              
  12:30-3 work-out             
  преси на топка с 2х12.5 lbs.
  side planks 4h25
  молитва 4х15 (cable machine with 80/90 lbs.)
  екстензии 4х12 (25 lbs. plate in my hands)
  ———//—- sides 4x12 (25 lbs. plate)

3x30:
  напади (2х10 lbs.) - leg curl (on a machine with 50/55 lbs.)
  плие (30 lbs.)  - stiff-legged deadlift (45 lbs.)
    swing (8lbs.)  - glute (65/56 lbs. for each leg)

cardio: тук е различно всеки път, но се старая в дните за долна част да правя HIIT. Вчера кардиото беше 10 мин. колело HIIT и 10 мин. пътека.

Вторник и Петък:6пм-midnight work
12-2 тренировка

Римско 4х25 (10 lbs. Plate)
Вис 4х20
3х10:
Dumbbell press (2x12 (last time it was with 15)
Fly (2x10)
Dumbbell shoulder press (2x12)
Pull over 4x12 (20 lbs.)

Super series 3x20: това тук честно казано незнам защо е супер серии, че и 3х20..
Concentrated curl (12.5 lbs.) – triceps pushdown (cable 80 lbs.)
Cardio: 30 min. пътека/  степер + пътека/ кростренажор + степер

Събота:  40/45 мин. Кардио (петък вечер работя нощна до 6 сутринта в събота и кардиото го правя когато се събудя)
Сряда + Неделя почивка, мисля да тръгна пак на йога в неделя.
Тази ми е 2рата седмица на тази програма....
Въпрос: все още съм объркана на тема хранене преди тренировка. За сега пия кафе и „замезвам” с ½ грейпфрут преди тренировка ( ако е след ставане), но понякога съм просто гладна. Честно.

30.06.09
17:48

И понеже Уини ме пита дали съм свалила нещо от началото, пък аз не съм се мерила от 100 години и реших да направя замервания днес.

Не съм много изненадана честно казано..

последния път е било на 12-ти април:

кг- 76 (-2 от април)
талия - 78 (-2)
ханш - 99 (без промяна)
бедро- 60 (без промяна, ако съм го измерила на същото място)
фатс %- 27 (-1% хехе)
прасец -40 (+2 см..къде не трябва да качвам там..то там отива!!!!!)

Туй то. Не мога да кажа, че съм си губила времето от април до сега, но просто ВСЕ ОЩЕ не виждам резултатите за които се бъхтя...

Отивам да си изкарам агресията на дъмбелите. До после ;)

30.06.09
19:47

Алегре, привет!
Ето пробвай така.

Понеделник и Четвъртък:
Крака от вис/лакътна/свещи - 3х30
Навеждане настрани - 2х50-60 на страна
Хиперекстензии - 3х15
Плие - 2х30
Римска тяга - 2х30
Лег-преса/полуклек - 2х30
Лег-кърл - 2х30
Средно кардио - 30 мин. на кростренажор

Вторник и Петък:
Коремни преси/половини/янда - 3х30-40
Усукване(седнала) с лост - 2х50-60
Горен скрипец - 3х8
Долен скрипец - 3х8
Раменна преса - 3х8(вторник)
Вертолет - 3х8(петък)
Разтваряне(средно рамо) - 3х8
Лег от наклон(за гърди)- 3х10
Флайс - 3х10
Кардио - 10-15 мин степер или пътека

Това ще ти е тренировката. Мисля, че ще се получи добре. Не съм я мерила като време, пробвай я колко време ще отнеме :)

01.07.09
01:13

Супер! Ще я стартирам в Четвъртък!

Уини, какви тежести да ползвам? Същите както до сега предполагам...
Събота, Неделя и Сряда не ги виждам...значи ли че ще почивам 3 дни в седмицата? То 2 са ми много..пък 3 незнам как ще се удържа  :lol:
Йогата в неделя няма да я махам...тя  е по-скоро за душата ;)

Търся упражненията, но нямах успех с:
-лег от наклон за гърди
-усукване на лост (седнала)
- разтваряне на средно рамо

П.С. Спираме ли HIIT-a за сега?

Мнението беше редактирано от Allegra на 01.07.09 02:31.

01.07.09
05:16

Мен ако питаш,, преди да почнеш програмата на Уини си направи поне едноседмична почивка. Без абсолютно никакви тренировки, само разходки и стречинг примерно. Не намаляй храната , по скоро намали протеина и хапвай повече зеленчуци.
С тези постоянни тренировки и многото белтък си си затлачила обмяната, пък като добавим и стреса и работата дето вика Уини става едно голямо зло. Няма да съжаляваш, ако починеш, няма и да качиш....даже вероятно ще свалиш.

01.07.09
05:36

Алегра, Дива е права - почивка около седмица е задължителна. После ще тренираш. Дам, йогата е подходяща, даже и аз мисля да я практикувам... някой път  :-)
Усукване е  това И много внимателно, контролирано го прави да не се контузиш. Може да седнеш на лежанката и да я обкрачиш здраво, за да държиш таза неподвижен.
Лег от налкон е: бенч преса на лежанка с дъмбели или щанга, но лежанката е вдигната на 30-45 градуса в горната част.
Раменно разтваряне е това, само че и с дъмбели може.
А да, сложи на тренировката за гърди и гръб един ПУловър 3х12 накрая.
Тежестите за краката остават непроменени. Дори и да пончеш с малко тежест, караш докрай с една и съща тежест. За горната част ще прецениш с колко да ги вдигнеш, сега нали са намалени повторенията, ще вдигнеш по-голяма тежест. не е грешка да увеличаваш на всяка серия, т.н. “Пирамида” или да сваляш.. все едно. Там импровизирай, но с краката тежестта да е константа.
Това е мисля, ако има нещо ще коригираме. Поздрави и успех ;-)

01.07.09
07:00

Дива привет:) Мислех, че си ме забравила ;)
Мисля от утре да я почна почивката..и понеделник с нова програма и нов късмет!
Уини, много тенкс за линковете!

Да се изкажа за днес 30-ти юни:

11:00 кафе и 1/2 грейпфрут

12-1:30 тренировка

3:00 протеин, кис. мляко, 2 с.л. овес, 2 с.л. ленено семе, 2 с.л. тиквени семки, какао, ябълка, зелен чай
5:30 1/2 маруля, аншуа (100 гр.), яйце, фета, зехтин, балсамико, чушка
9:00 23 бадема (бях на работа)..голяма грешка беше това!
12:15 след работа бях сууупер гладна..и ометох 2 яйца, парче шунка, фета, кис. мляко с какао, чушка...като нямам джънк в къщи е така!
Нямах вечеря и затова така се е получило..друг път да знам!

тренировка: беше ок, даже доста лека..

вис 4х20
dumbbell press 3x10
fly 3x10
dumbbell shoulder press 3x10
pull over 4x12
super series: concentrated curl- triceps 3x20

тук се заиграх с нещо като кросфит дето сама си измислих
ренегатско с дъмбели- отпади- планинско изкачване (това последното от Лим го гепих  ;-P ) 4х10 еаch

cardio 30 min strider (700)

болят ме страничните мускули на корема, д-то и бедрата...имам подозрения, че е от малкия кросфит.

Мнението беше редактирано от Allegra на 01.07.09 07:01.

01.07.09
07:23

казано от Allegra на 01.07.09, 07:00:

ренегатско с дъмбели- отпади- планинско изкачване (това последното от Лим го гепих  ;-P ) 4х10 еаch

Алегре, направи мойто кардио в отделна тренировка....да видиш за кво иде реч :)

02.07.09
03:52

1-ви юли, фат дей...депресивен...нетренировъчен.

11:00 кафе, 1 филия с извара, месо, яйце, 2 с.л. ленено семе

2:30 14 гр. масло, фета, кашкавал, 1 с.л. бадемово масло, пак кафе

5:30 абе пак гладна..така е като съм в къщи цял ден! 1 с.л. бадемово масло, котидж, кашкавал, масло

7:30 риба, котидж, яйце, чушка, фета...нещо като бъркоч се получи, доста вкусен. Изядох 1/2 от него, че от толкова мазно днес и ми беше тежко.

9:00 на кафе..най-накрая да видя и аз хора. В много лошо настроение бях (щото не съм тренирала днес)..пих чай и си взех 2 соеви бисквитки (около 200 ккал.) които се оказаха доста питателни и пак ми стана тежко...

Много съм изнервена и мисля утре да отида да направя една голяяма разходка...час, час и нещо...

По някаква незнайна причина днес умирах за карбс..и от няма накъде му’ах фатс с протеин...ама накрая предадох фронта с тия 2 бисквити! Нямам си и на идея колко ккал днес съм поела, но ми се струват овър дъ топ за нетренировъчен ден ;( Шъ съ наказваме ми се струва...

03.07.09
03:51

2-ри юли:

12 часа работа..побърках се на тоя стол! Направо ми се ревеше накрая честно!!!!

6:00 кафе и филия намаза  с бъркоч от: варено яйце, крема сирене, 1 с.л. ленено семе, 1 с.л. извара, месо, 1 с.л. бадемово масло, добавки

10:40 20 бадема

12:30-1:30 разходка на пътеката в gym-a..бая си беше интензивна, ама чувството след тва беше уникат! Как само поглеждах към лежанките с тъжен поглед и свито сърчице и ахааа да се протегна за едно дъмбелченце и се спрях! Воля шЪ показвам пък ;-P

2:00 риба, зеленчуци, яйце, крема сирене, фета, 10 гр. масло, 1 с.л. бадемово масло (това май повече няма да го взимам, че върви като топъл хляб  :lol: )

9:00 2 яйца (омазах се значи днес с тях..сега няколко дни почивка!!!!!), фета, парче кашкавал, месо, чай

Еееее много ядене, много нещо! Да идва понеделник,че да ходя да горя калории...

I feel bloated. Туй на бг нз как му се вика..подута май..абе как за 2 дни ми порасна толкова корема незнам.. някой да има предположение..нещо..да ме светне по въпроса  :smirk:

На работа съм до полунощ, после трябва да спя 2 часа и да влизам в скайп....здравей живот, здравей  >:( (нямаше емотиконка дето повръща)..

Айде да идва понеделниккккккккккккк, че затлъстях!!!!!!!!!!!!

добавям: 2ам: малко фета, масло

P.S. Хора кажете че фатс са ми много, че да се стегна и да спра да ги ям!!!!!

Мнението беше редактирано от Allegra на 03.07.09 08:24.

03.07.09
11:05

Много са ти, поналами ги малко....  :)  Петък е вече, и аз си гледам постоянно часовника, че искам да се изстрелям от офиса. Аз не искам да коментирам хапването ти, не го разбирам... хем ми се струва малко, хем разхвърляно, хем объркано, хем много..... ти не си ли смяташ калорите / per day?? Абе голям хаус ми се струва тук, една такава обтегната атмосфера лъха от дневничето ти. Айде идвай си в БГ вече!!  :)

NE

03.07.09
11:35

много ми е странно храненето ти с всичките тези сирена.понамали ги малко,все пак са млечки продукти и може би те те спъват да отслабнеш.за сметка на тях увеличи яйцата щом ти се ядат и ще имаш по-големи резултати.

03.07.09
14:57

Алегре, не ти е много яденето, но ядеш твърде много неща...

Опитай се да го поизчистиш малко.... 1 източник на белтъчини и 1 на въгл и 1 на мазнини в едно хранене...а не както правиш ти сега, яйца,  вида сирена, месо...много разнообразно...

03.07.09
19:38

казано от Limka на 03.07.09, 14:57:

Алегре, не ти е много яденето, но ядеш твърде много неща...

Опитай се да го поизчистиш малко.... 1 източник на белтъчини и 1 на въгл и 1 на мазнини в едно хранене...а не както правиш ти сега, яйца,  вида сирена, месо...много разнообразно...

И си промени нагласата най-вече.
Пример - “Днес не съм в настроение, защото не тренирах.”
Ами нали затова е тоя почивен ден, да се отпуснеш, да се разходиш, да излезеш на кафе, да си подремнеш.
Кажи си “Днес ми е готино защото си отпочинах и свърших много неща”
Като ти гледах снимките си мисля,  че по-скоро задържаш вода и лимфа, отколкото да е мазнини. Намали белтъка малко и си качи или мазнините или въглехидратите, което ти е по-вкусно и засищащо. И стига яде по час и по бройка. Ами ако изядеш 24 бадема какво ще стане???

03.07.09
22:00

Благодаря ви момичета за включването! Всяка една от вас е мнооооог права!!!!!! :kiss:

Мисля, че целия проблем идва от Ясмин които ги пих 5 дни и ги спрях. От както съм ги спряла съм много странна. Това не бяха кошмари всяка нощ ИЛИ безсъние, то не беше ядене, отицателни помисли и криво настроение. Аз се усещам, че задържам вода като бидон  :lol: хаха това от къде ми дойде

Днес включително е без промяна. Отидох уж на шопинг..ми и той не ме радва вече  :-/

Аъ не съм в състояние да се отпусна!!!! Дайте ми само да летя от задача на задача и да нямам минута спокойствие. Спирам да се оплаквам и отивам на работа. Ще премине и този период...само трябва да стискам зъби сега!

04.07.09
11:31

3-ти юли:

11:00 кафе, бъркоч от 2 с.л. овес, 1 с.л. ленено семе, 1 с.л. овесени ядки, тиквени семки, 1 с.л. бадемово масло, водичка, какао..мноого гадно!

4:30 1/4 купичка котидж + 1 с.л.бадемово масло

11:30 маруля, пилешко, зехтин, балсамико

много чай, 3 кафета

04.07.09
11:54

Е-е-е-еее Алегра, излагаш се....... на това храна ли му викаш???????????  :coolgrin:

04.07.09
17:54

Е нали махнах сирената и маслото..и не по 1000 неща на едно хранене. Какво не му е наред сега? :(

04.07.09
17:59

Аз не претендирам за естрасенски заложби, ама ми се виждат тука малко калории и голям интервал между храненията

05.07.09
05:05

4th of July… броя го калориен шок + ударно настроение :)

Сега отчет да давам...не върви много, ама айде от мен да мине:))))

12:30 кафе и филия с крема сирене, варено яйце, месо, 1 с.л. ленено семе, бадемово масло

5:00 сладолед

8:00 разни морски обитатели завити в палачинка в учудващо готин Френски ресторант. Не ми се тръгваше.

10:00 2 мъфина, няколко сладоледа...определено инсулина ми е скай хай

Определено имах нужда от нещо такова. Ето малко снимчоци :)))

05.07.09
10:47

казано от Allegra на 05.07.09, 05:05:

4th of July… броя го калориен шок + ударно настроение :)

Сега отчет да давам...не върви много, ама айде от мен да мине:))))

12:30 кафе и филия с крема сирене, варено яйце, месо, 1 с.л. ленено семе, бадемово масло

5:00 сладолед

8:00 разни морски обитатели завити в палачинка в учудващо готин Френски ресторант. Не ми се тръгваше.

10:00 2 мъфина, няколко сладоледа...определено инсулина ми е скай хай

Определено имах нужда от нещо такова. Ето малко снимчоци :)))

Много си готина маце, поздравления са прекрасния ден. Подарявай си повече такива дни...

06.07.09
13:30

5-ти юли:

1:00 кафе и филия с яйце, месо,крема сирене

4:00 1 с.л. бадемово масло, ябълка

6:00 месо, яйце

8:00 чай и 2 соеви бисквити..аз като ги изядох тогава видях че са с 30 гр. карбс..минало бешело!

ДНЕС Е ДЕНЯТ!!!!!! НОВАТА ПРОГРАМА:))))))))))

Мнението беше редактирано от Allegra на 06.07.09 13:30.

07.07.09
02:53

Ехооо банда:)

Днес пробвах програмата ;) Ами не умрях, доста приятна си беше ( с изключение на румънската тяга на която ми идеше да стрелям наред)...
Не усетих нищо специално като болка или напрежение (незнам дали всъщност трябваше да усетя де).

Ето го 6-ти юли в отчет:

5:30 кафе и мляко, филия с яйце, месо, крема сирене

10:30 muscle milk, l-carnitine 2gr. (в Понеделник и Четвъртък работя по 12 часа и просто немога да се вдигна и да отида да тренирам ако го няма карнитина..така, че ще огранича приема до тези 2 дни)

1-2:30 тренировка (можеше и да съм по-експедитивна, ама сега за първи път ми беше ;))

3:00 протеинов шейк, 20 гр. череши

4:30 пилешко и зеленчуци микс + 2 с.л. котидж

6:00 капучино, че заспивах на работа

10:00 miscle milk, варено яйце

12:00 котидж, фета и шунка...трябва сериозно да се замисля в/у храната с която отивам на работа! Поне сега ще спя като хората..и няма да съм гладно.

Незнам как ми е храната..малко ли е, или е ок..

тренировката: някак си различна ми се видя, ама незнам как различна..
крака от вис 3х30   тук ако някой може да даде линк точно да видя за к’во иде реч, че не съм сигурна под какъв градус да са краката....
навеждане на страни 2х60 (дъмбел от 30 lbs.) това си мислех, че повече ще го усетя..с по-малка тежест ли да го правя? Тази малко ме “придърпваше” надолу
хиперекстензии 3х15 (25 lbs. plate)
——-//—- 3х15 (25 lbs. plate) това вече го УСЕТИХ! Пуфтях като потеглящ локомотив  :lol:
плие 2х30 (35 lbs.)
румънска тяга 2х30 (60 lbs. barbell) тук последните 5 от 30 репс едва ги направих
лег преса 2х30 (130 lbs.)
лег кърл 2х30 (50 lbs.) ЗОРРРРРРРРРРР. Някъде посредата на реповете и почнах да давам на заето...отказ на 25..ама ги докарах до 30 де..с леки спирки
30 мин. кростренажор 460 ккал.

Туй то...

Мнението беше редактирано от Allegra на 07.07.09 06:26.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1