Разбира се, че няма да се върнеш назад... погледни ме мене... като си помисля колко зареждащи дни имах тоя месец, и то с много ядене, но се чувствам слаба в момента. Не искам да се качвам сега на кантара, но дънките ми са широки. Решила съм на 30-то Април да се меря и тегля и тогава в зависимост от цифрите ще направя едно обобщение за себе си... как са ми са се отразили зареждащите дни, колко съм дръпнала назад, но и колко напре-еее-еед съм заминала. Така че няма страшно!!!
Та това е домашен козунак... сигурно е много вкусен :) Мама едно време правеше, ама вече не и се играе..... жалко!! :down:
Охооо, направо го реших това за неделя....изчистихте ми съвестта...ама ако ям по 300 гр. на зареждащ ден, ще ги ям цял месец... хаха
24.04.09
15:11
казано от inis9 на 24.04.09, 13:00:
Охооо, направо го реших това за неделя....изчистихте ми съвестта...ама ако ям по 300 гр. на зареждащ ден, ще ги ям цял месец... хаха
ахаха начи ги изяж всичките и само да не ти стане лошо :) както каза Мария Никифорова козунаците няма да те върнат назад :)
А добър вечер,
днес - почивка от тренировки и танци.
Храна
бърнър, карнитин
1. 10,00 - 1 домат, 1 яйце, 1 оризовка;
бърнър
2. 13,00 - 2 пилешки шишчета от бут (240 гр.), 100 гр. зеле, 1 домат, 50 гр. салата боб;
3. 15,00 - 1 яйце, 40 гр. телешка луканка;
4. 22,30 - 130 гр. риба тон, 1/3 краставица, 100 гр. извара, 20 гр. сирене, 5 маслини.
Б: 133,9 М: 61,8 В: 35,6 Общо ккал: 1247
Днес - малко порцийки. Но лошо ми се струпа денят, нямах никаква възможност да ям по често. А ми свършиха и бадемите, в понеделник ще си взема.
Интересно, че храната не ми е вкусна. Ям, защото трябва да се яде. Огладнявам, но просто нищо не ми е вкусно...ама то с тая разнообразна! храна, май е така.
Ние в офиса обядваме заедно. Само аз съм на диета, и порциите са ми най-големи...голям майтап. Другите, като стане време за обяд, и почват: “Аз ще обядвам с една ябълка днес”, “Аз ще хапна един грейпфрут”. А аз казвам: ” Ами аз, понеже съм на диета и ще хапна една пържолка...” Сигурна съм, че и те искат да ми имат диетата :))) За закуска да не говорим - само аз закусвам.
Мнението беше редактирано от Инис на 25.04.09 14:04.
Здравейте,
днес - хубав ден за българската демокрация.
Храна (зле):
бърнър
1. 13,30 - скумрия с боб (консерва) - 240 ккал, 1 филийка Вита;
бърнър
2. Протеин
Тренировка
3. Протеин
бърнър
4. Следва, но съм запланувала риба тон с извара и маслинки.
ЕДИТ:23,40 - 130 гр.риба тон, 130 гр. извара, малко киселец, 15 гр. кашкавал.
ЕДИТ 2: 1 яйце в 00,30 ч.
Б: 136 М: 33 В: 39 Общо ккал.: 1000
Кафета - 3 общо, и сега пия.
Вода - ок. 5 л.
Тренировка (рамо, крака):
1. Раменни преси - 3 х 8 с 20 кг. лост;
2. Арнолд преси - 3 х 8 със 7 кг.;
3. Разтваряне встрани - 1 х 8 със 6 кг.; 2 х 10 с 5 кг. - жалко, исках всички серии със 6 кг., ама бях си уморила раменете;
4. Бедрено разгъване - 1 х 10 с 10 кг.; 2 х 10 с 15 кг.;
3 кръгчета от следното (почти без почивка между сериите):
5. Плие - х 10 с 10 кг.;
6. Клек с дъмбели - х 10 с 20 кг.;
7. Напади - х 10 с 20 кг. за всеки крак;
За почивка между кръгчетата упражнявах кросфитския мечи комлекс с около 10 кг. лост. (за пръв път го виждам, беше с тежести по 4,5 кг., а самият лост е много лек, едва ли е повече от 1-2 кг.) - 3 х 10.
Излишно е да ви казвам, че се размазах от тия кръгчета и упражненийца. Интересно, че докато упражнявах въпросния комплекс, нямах проблеми с краката...накрая раменете ми сдадоха багажа...
Много интензивни бяха тия кръгчета.
8. Аддуктор - 3 х 20 с 25 кг.;
9. Абдуктор - 1 х 30 с 25 кг.; 1 х 25 с 30 кг.; 1 х 30 с 25 кг. - качих едната серия;
10. Крънчове - 3 х 20; “(ей, пропуснала съм преден планк 1 х 1 мин.)
11. Глутеус мост - 1 х 15 и 2 х 20 с 10 кг. диск;
12. Хиперскстензии - 3 х 15;
13. Кардио - сигурно не ми вярвате, ама едва си мърдах краката след кръгчетата...затова ходих 2 мин., потичах 12 мин. с 9,5 км/ч, после ходих на мах. наклон (15) още 13 мин. със скорост 5,5 - 6, и после потичах с 9,5 - 10 до 38 мин. и пак ходих 2 мин.
Краката се държаха добре горе-долу, но ми беше трудно да ги вдигам, хаха.
За моя радост нито коленете, нито прасците, нито кръста ме предадоха. Супер доволна съм. За мен си беше тежка и интензивна тренировка.
Направих си снимчици днес, качвам ги да ме поощрите...
Мнението беше редактирано от Инис на 14.05.09 10:34.
Ан така, трябва да се качват повече снимки... нямам думи... много си стегната... и като ви гледам всички тук (с изключение на Дива, която се крие - но съм сигурна, че и тя е на светлинни години преди мене..) стигам до извода, че аз съм най-зле. Много ти се радвам на тебе и на останалите момичета и си пожелавам единственно някой ден и аз да покажа такива снимки!! А това ще стане със сигурност... Инис, супер ръка, супер крака.... И НА ТЕБЕ БРАВО!!!!!!!!!
П.П. Какво чакаш?! Слагай АВАТАР!!!!!!!!
Мнението беше редактирано от maria на 26.04.09 09:47.
казано от Мария Никифорова на 26.04.09, 09:46:
Ан така, трябва да се качват повече снимки... нямам думи... много си стегната... и като ви гледам всички тук (с изключение на Дива, която се крие - но съм сигурна, че и тя е на светлинни години преди мене..) стигам до извода, че аз съм най-зле. Много ти се радвам на тебе и на останалите момичета и си пожелавам единственно някой ден и аз да покажа такива снимки!! А това ще стане със сигурност... Инис, супер ръка, супер крака.... И НА ТЕБЕ БРАВО!!!!!!!!!
П.П. Какво чакаш?! Слагай АВАТАР!!!!!!!!
Миме, много мерси, не случайно си истинско вдъхновение за много хора тук (аз нали се ровя из форума и знам). Според мен ти пък си много фина и елегантна като фигура и излъчване, и твоите снимки са чудесни. Самата истина е това.
П.П. И аз мисля като половинката ти, че нямаш нужда от повече сваляне.
Мнението беше редактирано от Инис на 26.04.09 10:09.
Леле, момичета (и момчета, ама тук такива не се завъртат), днес е днес за козунак. От сутринта съм изяла около 200 гр. с половин кофичка кисело мляко и около 300 мл. прясно мляко 0,1 %. Днес ще направя поне 3000 ккал. Мисля да ям лютеница също така, някоя препечена филийка бял хляб с масло и сирене, въобще ще се освиня днес както си ми се полага за 2 месеца стриктно поведение. Утре ще трябва да компенсирам здраво на тренировка...хаха. Ако имате възражения, давайте ги, че както съм се юрнала...
Препечени филии с масло и сирене :) Като ти е такъв ден ходи и си купи някой хубав мазен бургер :) Аз така мисля да направя другата събота :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 26.04.09 11:56.
26.04.09
11:59
Inis, защо не си направиш галерия?
казано от Lenks на 26.04.09, 11:55:
Препечени филии с масло и сирене :) Като ти е такъв ден ходи и си купи някой хубав мазен бургер :) Аз така мисля да направя другата събота :)
Ха-ха, Ленкс, бургери не обичам, (дюнери обаче много), повече си падам по банички и изобщо тесто...а на белия хляб му забравих вкуса....ако не се върна назад с днешния въглехидратен ден, може другата седмица един дюнер да хапна, или един Макдоналдс...
казано от Ива Павлина на 26.04.09, 11:59:
Не мисля, че снимките са ми достатъчно добри като за галерия, Иве, затова...пък след днешния ден може и по-лоши да станат..ха-ха
26.04.09
12:18
То ако за галерия е нужно само хубави и задоволителни снимки да има човек, тогава нито една нямаше да има тук!:)
казано от Ива Павлина на 26.04.09, 12:18:
То ако за галерия е нужно само хубави и задоволителни снимки да има човек, тогава нито една нямаше да има тук!:)
Е, тука сте много здрави мацки, да не изброявам поименно, че ще пропусна някоя, като ви стигна...
26.04.09
12:41
Абе такива крака като тези от снимката ти .... Ще ме прощаваш, ама са бая напред в класацията:)
Еми, изпросих си похвалата, сега да кажа 10х ! :)
Макар че им трябва по-очертан мускул, искам да личи...
26.04.09
13:15
Е, не може да личи като на футболист квадрицепсът, защото тогава няма да му отимаг на тоя мускул минижуп и секси сандал с каишка:)
казано от inis9 на 26.04.09, 12:08:
казано от Lenks на 26.04.09, 11:55:
Ха-ха, Ленкс, бургери не обичам, (дюнери обаче много), повече си падам по банички и изобщо тесто...а на белия хляб му забравих вкуса....ако не се върна назад с днешния въглехидратен ден, може другата седмица един дюнер да хапна, или един Макдоналдс...
казано от Ива Павлина на 26.04.09, 11:59:
Не мисля, че снимките са ми достатъчно добри като за галерия, Иве, затова...пък след днешния ден може и по-лоши да станат..ха-ха
Ами, да де, мисълта ми беше щом 2 месеца си стискала да си хапнеш каквото най ти се яде, а не си могла :)
Здравейте пак,
който е на диета - да не чете.
Храна:
Козунак - около 250 гр.;
Кисело мляко - 600 мл.;
Прясно мляко - 300 мл.;
Бял хляб - 150 гр.;
Краве масло - ок. 40 гр.;
Лютеница - ок. 30 гр.;
Сирене - 20 гр.;
Сол - 3-4 гр.
Груби сметки дотук:
Б: 70 М: 60 В: 275 Общо ккал: около 2000 - 2100.
ЕДИТ: Добавям и две яйца с магданоз, 20 гр. сирене и 1 домат в 00,00 ч.
Е, ще вечерям нещичко, но без въглехидрати. Филийките с масло (3 бр.) ги изядох ей сега, в 19,00 часа.
Много ми е любопитно как ще ми се отрази този ВВ-ден. Ще разберем след ден-два. Засега само коремът ми се бунтува.
Мнението беше редактирано от Инис на 26.04.09 22:05.
Няма да качиш спокойно :) Повечето/всичките въглехидрати ще отидат за възстановяване от режима и попълване на някои доста важни резерви (в черния дроб мисля, че беше, но не съм 100% сигурен!). Някои казват, че с този ВВ ден организма се “залъгва” така да се каже и подпомага за свалянето на кг след него :) Абе от кадето и да го погледнеш ВВ ден изобщо не е за подценяване ами си е задъжлителен :)
26.04.09
18:27
казано от Lenks на 26.04.09, 18:17:
Няма да качиш спокойно :) Повечето/всичките въглехидрати ще отидат за възстановяване от режима и попълване на някои доста важни резерви (в черния дроб мисля, че беше, но не съм 100% сигурен!). Някои казват, че с този ВВ ден организма се “залъгва” така да се каже и подпомага за свалянето на кг след него :) Абе от кадето и да го погледнеш ВВ ден изобщо не е за подценяване ами си е задъжлителен :)
и аз така съм чувала че организма се залъгвал че диетата е свършила и след зареждането взимаш да отслабваш г/д както е било в началото на хранителния режим
Поради факта, че така мило ме успокоихте за ВВ-ден, днес резултатът е добър - не съм мръднала на кг. и мерки. Даже преспокойно влязох в едни мои дънки, които преди два месеца ми опъваха яко...екстра !
Добър вечер,
днес е зле почти откъм всичко. С храната я оклепах по необходимост:
бърнър, карнитин
1. 10,00 - 1 ябълка, 1 оризовка; 3 супени лъжици мюсли с 30% микс
2. 14,00 - 2 яйца;
3. 18,30 - протеин;
бърнър, карнитин
Тренировка
4. 20,30 - протеин;
бърнър
5. 22,15 - 3 яйца, 3 парчета телешки салам, 1 домат, 20 гр. сирене, магданоз.
Днес сгъчках дозите от Файъра, понеже забравих да си взема с мен 2 капсули за през деня.
Б: 95 М:40 В:60 Общо ккал: ок. 1000, май и по-малко.
И понеже днес не бях яла нищо, не можах да си направя тренировката. Трябваше да се вместя в рамките на час и половина. Беше ми криво, отпаднало, имам страхотна мускулна треска на бедрата от съботната тренировка, коленете ме болят, а на всичко отгоре, и съвсем без причина, ме заболя кръста. В тази ужасна форма се добрах до залата, загрях и естествено, тя (залата) вече се пукаше по шевовете. Нито един свободен уред или лежанка. Затова направих следното:
Тренировка (трябваше да е гръб-трицепс):
1. Набирания с подхват - 3 х 3, като третото повторение от всяка серия не е чисто, т.е. не се спускам до долу след 2-рото;
2. Кардио - 45 мин., от които 15 мин. интервално със спринтове от 100 и 200 м. (осн. скорост 9,5; спринтова 13), ходене по наклон (10) и бързо ходене със 7-7,3 в рамките на 10 мин., и остатъка - тичане с 9,5 и последните 10 мин. - с 10 км/ч. Разстояние - 6,5 км.
Коленете и бедрата ме боляха доста, едва си дигах краката, схванаха ми се прасците...трагедия. Аз иначе избягвам ходенето, но просто нямаше начин.
2 кръгчета без почивка от следното:
3. Придърпване на вертикален скрипец пред и зад врат х 8 с 35 кг.;
4. Придърпване на хоризонтален скрипец х 8 с 30 кг.;
5. Кофички: 6 х 5 - не мога да повярвам, че направих толкова много, май схванах техниката по-добре - почти всички чисти повторения. Единствено ми разваля кефа това, че ги правя под по-голям наклон, като за гърди, а аз исках за трицепс...
И това е. Нищо и никаква тренировка - без лежанка и дъмбели за трицепса, без корем....Но въпреки това съм и доволна от кофичките и набиранията. Даже опитах да се набера с надхват, но някак ме заболяха ръцете, кокалите някак...почти успях да направя една бройка с надхват. Но няма да се опитвам на този етап, като усъвършенствам тия с подхват и кофичките, ще се метна и на тях...
Де що е крак и прасец, и стави от кръста надолу ме боли....поне кръста не го усещам вече.
Чакам да ми свърши проклетия Файър и да си взема Вайпъра...
Мнението беше редактирано от Инис на 27.04.09 20:10.
Здравейте, днес много за четене из дневниците, социалният живот е на ниво...
Нетренировъчен ден - е то оставаше и да е тренировъчен, мускулна треска имам освен на краката и на гърба - не знаех, че там, където ме боли, изобщо има мускули..:)
Храна - зле:
бърнър, карнитин
1. 10,00 - ябълка;
бърнър
2. 14,00 - 1 пилешка пържола, 1 домат, 50 гр. салата боб, половин краставица;
бърнър
3. 20,00 - зелена салата с краставици и репички с оцет и няколко капки олио, 3 яйца с 30 гр. сирене на тефлона, 1 домат.
Ще има и карнитин за лека нощ.
Е мисля това да е като ядене. Излагам се напоследък, но утре е ден за пазар. Файъра го свършвам вдругиден. Ще ми доставят Вайпъра утре, така че от началото на другата седмица го почвам. Мисля, че 2-3 дни почивка между двата бърнъра са достатъчно, ако някой е против, да казва овреме. А дано да има енергия на талази.
Мнението беше редактирано от Инис на 28.04.09 17:44.
Здравейте,
днес - лоша храна и хубави танци...
Храна:
бърнър, карнитин
10,00 - 100 гр. извара, 200 мл. кисело мляко 2%;
13,30 - 100 гр. извара, 100 мл. кисело мляко 2%;
16,30 - 30 гр. мюсли с 30% микс, 100 мл. кисело мляко;
бърнър
Танци
22,30 - 2 кюфтета в було на скара, зелена салата с краставици и репички със зехтин, 1 домат, 6 маслини, 20 гр. сирене, 20 гр. кашкавал .
За лека нощ - малко карнитин ще има.
Днес се измерих на абсолютно точен кантар - 60,8 кг., с дрехи, без обувки.
Вдругиден ще постна резултата от Файъра.
В три поредни поста пишеш храна - зле. Вземи я оправи малко тази храна, че нали знаеш после като те обхване синдрома на триглавта ламя от недохранване .
казано от diva 97 на 30.04.09, 05:38:
В три поредни поста пишеш храна - зле. Вземи я оправи малко тази храна, че нали знаеш после като те обхване синдрома на триглавта ламя от недохранване .
Здрасти, Дива !
Забелязах и аз тази тенденция...утре ще правя чийт дей отвсякъде (и понеже ми приключва първата фаза). После се заемам сериозно с храната. Докато съм с Файъра сега няма страшно, нямам изобщо апетит, и това, която по принцип ми е вкусно, сега не ме влече...иначе спор няма, че беше зле тия дни яденето, най-вече откъм количество.
Здравейте, хора !
Храна днес:
бърнър
10,00 - малка филийка типов хляб, 15 гр. сирене, 15 гр. кашкавал, 200 мл. кисело мляко 0,1%;
бърнър
13,30 - 120 гр. пилешка пържола от бут, 1 домат, 100 гр. зеле, 15 гр. сирене, 150 гр. ягоди
бърнър
Ще добавя вечерята по-късно, но ще е без въглехидрати.
ЕДИТ:
21,30 - 1 кюфте в було, 15 гр. шпеков салам, зелена салата с краставици, репички и зехтин, 1 домат, 20 гр. сирене, 20 гр. кашкавал, 8-9 маслини, 100 гр. заквасена сметана (която ми вдигна ккал с 200).
Б: 89,8 М: 89,5 В: 78,8 Общо ккал.: 1489
С това моята одисея с Файъра приключва. Спирам и тренировките за почивните дни, тъй като се преуморих - особено краката. Днес като кардио отчитам ок. 3 км. ходене пеш.
Резултати от фаза А:
В нач. на дневника: 08.04: 18.04. Днес:
Гръдна обиколка: 92 см. 89 см. 88 см. 86 см.
Талия: 77 см. 75 см. 73 см. 73 см.
Ханш: 98 см. 94 см. 93 см. 91 см.
Бедро: 56 см 54 см. 53 см. 52.5 см.
Врат: 38 см. 35 см. 35 см. 34 см.
Прасец: 38 см. 38 см. 37,5 см. 37,5 см.
Бицепс отпуснат: 27 см. без промяна без промяна 26 см.
Бицепс стегнат: 29,5-30 см. без промяна 30 см. 30 см.
Начално тегло 64-66 кг. Крайно тегло 60.8 кг.(с дрехи, без обувки). Моят кантар показва разлика от 6 кг.
От другата седмица започвам фаза Б - с бърнър Вайпър. Цели: талия 66-67 см., което не успях да направя сега. Всъщност единственото място, където все още имам малко мастни натрупвания, е талията. Иначе фигурата ми изглежда много издължена, дупе и бюст за жалост нямам. Паралелно с намаляване на обиколката на талията ще наблегна на глутеусите. Всичко останало ще си е както съм го описала в началото на дневника.
ЕДИТ: За да не съм голословна, качвам 2 снимки (30.04):
Мнението беше редактирано от Инис на 01.05.09 09:51.
30.04.09
16:51
малееее 8 см от ханша леле браво!
Супер си !
казано от fire.is.my.nature на 30.04.09, 16:51:
малееее 8 см от ханша леле браво!
Супер си !
Ами аз иначе лесно свалям, само талията е проблем...а за дупето малко съжалявам, беше доста добро..:(
30.04.09
17:22
ехехе при мене е точно обратното - талията ми е тънка ,задника последен пада . А като го тренирам тежко сега ...става мускулест,но пак не пада на см значително :( Затова завиждам ( благородно ;) )
30.04.09
17:32
казано от fire.is.my.nature на 30.04.09, 17:22:
ехехе при мене е точно обратното - талията ми е тънка ,задника последен пада . А като го тренирам тежко сега ...става мускулест,но пак не пада на см значително :( Затова завиждам ( благородно ;) )
при мен талията е широка,и да спазвам стриктни диети,да пия ел карнитин,фет бърнър и да си скъсвам задника от тренировка няма да има ефект-не мога да свалям сантиметри,свалям килограми които са вода според мен
Браво, Инис! Наистина не разбирам защо не си доволна от помощта на бърнъра....Страхотни резултати!
казано от Limka на 30.04.09, 17:39:
Браво, Инис! Наистина не разбирам защо не си доволна от помощта на бърнъра....Страхотни резултати!
Да, от тази гледна точка съм доволна - помогна ми Файъра (вероятно), макар че тренирах здраво, правих добро кардио и храната ми беше на ниво. Но нямах грам енергия от него, а тренирането си беше мъчение с малко въглехидрати. Сега вече мога да го кажа откровено - повечето тренировки ги правих на инат - хем се старая да качвам раб. кг., хем да имам сили за тичане, и сега съм просто уморена от тоя маратон. Много се надявам Вайпъра да ми подейства в тази насока....
Сега друго се замислих....Файъра ми държеше и апетита на ниво нула, без него ще видим...дано съм в състояние да запазя храненето на ниво и с Вайпъра (пък и след него).Ще разкарам тая 73-см. талия.
Та така с Файъра...и като имаш предвид, че съм го пила 2 х 2 и 3 х 2, т.е. макс. дози през втората половина.
Уникални резултати. Браво на теб.
П.П това за ината е заразна болест на женския форум
Мерси за отзивите !
Хей, качих да видите 2 снимка в последния пост от фаза А...Май си заслужавам почивката тия няколко дни, а :)
Мнението беше редактирано от Инис на 01.05.09 10:01.
01.05.09
10:03
че какво ти има на талията :) според мен тялото ти е мн хубаво
казано от fire.is.my.nature на 30.04.09, 17:22:
То това е секси женска фигура - с тънка талия и добро дупе....
Нюгърл, 10х, ма ме прави широката талия някак несъразмерна, и си и има един слой мазнинки...
Здравейте,
аз почивам активно от тренировки и хр. режими...напр. днес изядох 2 препечени филийки сутринта, вчера си пийнах вино (доста), и преди малко ядох вафли - 3 бр...Файъра не ми действа на апетита (понеже го свърших), така че съм си гладна. Ще изкарам още 2-3 дни така (без вафли обаче) и се хвърлям на Вайпъра. Та в тая връзка няма да смятам и да пиша храна тия дни.
Мнението беше редактирано от Инис на 02.05.09 16:00.
Първо да те поздравя за страхотните резултати :) Второ - не е ли по-добре да си починеш малко повечко? Попринцип гледал съм, че препоръчителната пауза е някъде 3-4 седмици... Аз лично след като свърша с мойта опаковка Fyre мисля да си почина 2 седмици и тогава да се хвърлям на Drenbuterol-a…
казано от Lenks на 02.05.09, 14:50:
Първо да те поздравя за страхотните резултати :) Второ - не е ли по-добре да си починеш малко повечко? Попринцип гледал съм, че препоръчителната пауза е някъде 3-4 седмици... Аз лично след като свърша с мойта опаковка Fyre мисля да си почина 2 седмици и тогава да се хвърлям на Drenbuterol-a…
Мерси, Ленкс ! Сигурно е по-добре по-дълга почивка, но нямам търпение да свърши това чистене...защото само корема ми остана по-зле, не повече от 2-3 кг.
Аз на теб направо ти се чудя откъде толкова енергия и за силови тренировки, и за тичане. Аз писах по-горе, че се чувствам физически уморена от тренировки+кардио, а ти тичаш повече от мен...а аз Файъра го пих накрая 3 х 2, и все си бях уморена...ти го пиеш по 3 капсули на ден, и имаш толкова енергия за тренировки, че и двуразови ги правиш !
Аз и кафето не съм спирала преди Файъра, и сега не мисля да го спирам...Вайпъра енергия да ми даде, тия 2 кг. са лесни, с тренировките и кардиото ще ги оправя за 1 месец, надявам се...
Иначе го оплювам Файъра, но си има ефект, не съм очаквала такива резултати и аз..