Дневникът на V :]

Прескочи до:

buhtata - привет и ти благодаря:)
Набито око имаш, знам че си тренирала (а може би и все още) в тази зала.
Да, точно така - Росен Миладинов! Мисля, че няма как да нямаш добри резултати при него, ако го слушаш и се раздаваш напълно:)

25.04.12
15:08

Ох, попрочетох първите страници от дневника, но за всички 52, нерви нямам :) За да съм искрена - и аз така бях на Дюкан по едно време, но е ужас това нещо. Пълен терор над тялото, въпреки факта, че без месо и мляко не си представям живота.
Споменаваше нередовен цикъл - аз съвсем нямах по едно време(сега, за мой ужас, мисля пак се връщам на това положение). Но обясни ми нещо, с това хранене, цикълът не ти ли се възвърна? Защо ти е естроген? Казвам го от личен опит - на мен тези хормони, които ми бяха изписали, не ми помогнаха, оправиха положението за месец и после пак същото. Но виж, когато включих повечко въглехидрати и мазнини в менюто си, нещата си дойдоха сами на мястото. Просто ми е чудно, как след като нормализираш храненето, че и качиш килца отгоре, нещата не са се оправили.

25.04.12
15:31

казано от Sunny Shines на 25.04.12, 15:08:

Ох, попрочетох първите страници от дневника, но за всички 52, нерви нямам :) За да съм искрена - и аз така бях на Дюкан по едно време, но е ужас това нещо. Пълен терор над тялото, въпреки факта, че без месо и мляко не си представям живота.
Споменаваше нередовен цикъл - аз съвсем нямах по едно време(сега, за мой ужас, мисля пак се връщам на това положение). Но обясни ми нещо, с това хранене, цикълът не ти ли се възвърна? Защо ти е естроген? Казвам го от личен опит - на мен тези хормони, които ми бяха изписали, не ми помогнаха, оправиха положението за месец и после пак същото. Но виж, когато включих повечко въглехидрати и мазнини в менюто си, нещата си дойдоха сами на мястото. Просто ми е чудно, как след като нормализираш храненето, че и качиш килца отгоре, нещата не са се оправили.

не е лошо да препрочетеш дневник все пак :)

Съни, всичко е ОК :) Информацията, която си чела е мноооооого стара и естроген не пия от години.
Приемам Диоскорея и съм го писала няколко пъти.
А Дюкан е в историята - от периода ми, когато съм правила безумни грешки. Е, още един пирон в дъската, наречена “опит” :)

25.04.12
16:29

Дюкян не е безумна грешка в определени периоди и с леки корекции.
Стига си писала все едно си открила Светия Граал...

25.04.12
16:38

Дюкяна е безумен за хора, които нямат никъв опит в хранителните режими и физическата култура. Тъпото е че като беше на мода голям % от хората са били такива...

Не съм открила никакъв Граал и ще пиша, както си искам - това си е моето място:)
Беше безумна грешка за МЕН, защото имаше кофти последствия за тялото ми. С корекции, макар и леки, не би било типичния и стриктен модел на Дюкан, какъвто правих.
Но е факт, че тогава нямах абсолютно никакъв опит - нито в спортно, нито в здравословно и рационално според целите хранително отношение.

25.04.12
18:25

Мда, съгласна съм, че е безумна грешка. Аз даже не го следвах стриктно и пак последиците са ужасни. Ще се поровя из дневника ти, за да прочета информация за това, което пиеш сега. В борба съм с проблемите, които си докарах.
P.S. Браво за усилията, които полагаш!
Като прочетох Див ямс, даже се сетих, че съм хапвала от това чудо в изсушен вид, от един китайски магазин :) Исках да попитам, тези таблетки(въпреки, че са на билкова основа) предизвикаха ли покачване на килограми, подобно на хормоналните?

Мнението беше редактирано от Sunny Shines на 25.04.12 18:36.

Има статия за Дивия ямс в изданието.
Не предизвикаха никакво покачване на килограмите, както хормоналните. При утрогестана се подух буквално за дни.

Иначе: пия диоскорея корени, по една таблетка сутрин на гладно. Вече повече от година.

25.04.12
19:00

Много ти благодаря за информацията :)

25.04.12
20:02

интересно ми е с какви кила правиш супер сериите за крака-предполагам че са по-малки от нормалните ти тежести
тия сплитове ми станаха интересни-може да пробвам :)

като последни упражнения:
бедрено разгъване - 16кг на крак, 30 на двата - по 30 повторения (по принцип правя със 60+, с двата)
бедрено сгъване от седеж пак по 30 повторения с 40кг на крак (по принцип със 100+ , с двата)
на някои упражнения дори не слагам добавена тежест, а ползвам самата машина..
на лег пресата различно - под и около 100кг

а бе да ти кажа изобщо вече не обръщам внимание на това какви са килограмите, нямам време да се замисля, а и работейки до отказ последното, което мисля е колко повторения съм направила и на какви кила...:)
гледам натоварването и това е.

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 25.04.12 21:36.

Много як и засищащ десерт!

Ябълков пектин + какао + стевия + канела + сусам + малко кокосови стърготини + маково семе + студена вода (200-250мл) = ммммммммммммммммммммммм

27.04.12
11:13

казано от veronique на 27.04.12, 11:10:

Много як и засищащ десерт!

Ябълков пектин + какао + стевия + канела + сусам + малко кокосови стърготини + маково семе + студена вода (200-250мл) = ммммммммммммммммммммммм

На мен ми звучи като разтройство 1 час след яденето му :)

Има добър ефект, но чак разтройство - не :)
Зависи от количеството!
Пристрастих се направо..........

27.04.12
11:23

казано от veronique на 27.04.12, 11:20:

Има добър ефект, но чак разтройство - не :)
Зависи от количеството!

Понеже си познавам организма и думата “количество” е с малко разтегливо значение... ;)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 27.04.12 11:23.

А бе то и аз съм една лакомия... :)

Днес след тренировката за крака и рамене + кардио (изкачване и слизане върху дървен куб) пробвах няколко упражнения върху виброплатформа :)
Доста съм тренирана и не биха ме изморили, дори и на по-висока степен на вибрация, но има адски отпускащ ефект върху мускулатурата.
Моята тренировъчна партньорка и инструкторка в залата ме подруса малко и се погрижи за седалище, задна бедрена мускулатура и гърбина :))

След това влезнах във водата и се раздадох на макс.
По-рядко ми се случва, но пък се зареждам тройно.

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 27.04.12 23:18.

Толкова съм щастлива, че ще го споделя и тук!

Росен е шампион от провелото се Балканско първенство в Сърбия!!!
Не съм и очаквала друго:)))))))))

Ето и целия български отбор:)
Росен е предпоследния от ляво надясно.

Честито на всички! И състезатели, и треньори

Чакам с нетърпение състезанието по вдигане от лег;))))

По заявки в моята категория има още едно момиче.
Ура, поне няма да съм сама :)
Дано да стане интересно.
Много се изкефих като разбрах. Искам да дойдат повече... Да се почувствам и аз като победител:)

Новата ми страст:
нарязан на дебели шайби червен лук, запечен на тиган.... до яко омекване и дори загар...
После зехтинец и сол...
ЛЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
:)))))))))

04.05.12
22:46

Пробвай го и на скара (inlove) + копър и сметана

05.05.12
13:31

стискам палци-колко ще буташ?

Ще се види на състезанието. Не искам да говоря сега:)
Със сигурност искам да си направя личен рекорд. При мен това е целта - на всяко следващо състезание да съм по-добра.

Да си отбележа в дневника, за поколенията, че днес
7 май 2012 г.
направих личен рекорд на лега:):):)
И то много близък до личното тегло!

След това продължих с тренировка за гърди и гръб в суперсерии + корем накрая.
И щях да се взривя!
Като цяло една от най-добрите ми тренировки.

Страшно съм доволна.
Имам червен конец на ръката! пу да не са ми уроки:)

08.05.12
21:58

по-интересното от днес...

Дроп серия за прасец на лег пресата :)
250 кг - само от дискове по 25 кг.
5 повторения на 250кг
След което ми махаха по един диск и правех 3-4 повторения на по тежките и до отказ на леките.
последната серия беше 50кг...
Прасците са размазани, а аз съм доволна:)

09.05.12
16:18

казано от slavko на 08.05.12, 21:58:

Как е:))))

ТИ ДА ВИДИШ........ббббббббррррррррррр..........

Не че има значение какво показва кантарът, но съм 76-77 кг.
Януари бях 84-86.

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 12.05.12 00:36.

Мила

12.05.12
06:51

V, за пореден път ще ти го кажа, супер яко изглеждаш, тези 76-77 кг въобще не ти личат, изчистила си значително, и си се оформила много добре. Прогрес, браво !

12.05.12
11:10

Да, да, да ....супер си (party) (party) (party)(clap)

Колко е важен сънят не е истина!
И колко е важно в каква фаза ще се събудиш:)
Добро СЛЪНЧЕВО утро!
Не знам как е в София, но се надявам всички, които ще ходят на ББ-тийм срещата да си изкарат супер!:)
В Ботевград е слънчево, леко прохладно, птички пеят, реката шумоли (добре де, градският канал... :) а Рони започва сутрешното си кардио.
Е, жестоко е да си вкъщи!
Жалко че всичко свършва след няколко часа...

Много ме е яд, че не си замерих мазнините още януари, когато бях 86 кг и доста мазна:)
Но, както и да е.
Март месец - 81кг, 23.2% мазнини, 18.8 кг мазно, 62.2 кг активно тегло
Май месец - 75кг, 16.5% мазнини, 12.4 кг мазно, 62.6 кг активно тегло

Какво по-хубаво, при хранителен режим и тренировки ориентирани към редуциране на мазнините, с голям ОКБ и много кардио...
Да свалям САМО мазнини, че и да кача 400гр активно тегло.
По-добре можеше да е, ако съм качила 2-3кг мускул, ама това вече би граничело с невъзможното.
Прекрасно, дано продължава все така:)
Благодаря на моя тренер, благодаря и на себе си.
Следващата цел са 13те процента...

Иначе тези 2-3 дни - насилствено НЕтренировъчни. Но нещо настинах и по-добре да послушам тялото си и да му дам почивка.

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 18.05.12 00:40.

17.05.12
11:39

Сега остава да откриеш и функционалните тренировки и всичко ще си дойде на мястото ;)
:D

От известно време съм оставила нещата да се случват, без да ги планирам.
Това, което правя сега ми харесва и го правя с желание... Мислиш ли, че някога съм вярвала че ще зарежа трибойските протоколи и ще блъскам с много повторения и яко кардио? Беше абсурдна идея преди месеци.
Та - не се знае какво ще става в бъдеще:)
При мен експериментите са си задължителни, току виж стана машина и на друго поле:)
За сега нямам такива намерения.

17.05.12
11:56

казано от veronique на 17.05.12, 11:46:

Та - не се знае какво ще става в бъдеще:)

Напротив - знае се :D
Вървиш по пътя на надграждането - трибойски протоколи, после кардио + много повторения, остава да достигнеш върха - функционалното трениране ;)

17.05.12
14:53

моите поздравления за визията:)
дано и на тежестите си все така добра
по кое време ще минават жените ако мога да дойда да гледам само вас?:)

Да, заяквам, но не се знае какво ще се случи на състезанието заради настинката, която ме хвана.
Има достатъчно време, за да се възстановя напълно.
В неделя от 9 :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1