Дневникът на V :]

Прескочи до:

14.03.15
13:58

казано от Queen Cobra на 14.03.15, 09:49:

А не е ли много мазно? Има доста ферми , ако имаш познати, може да ти носят прясно.
На мен колеги (ветеринарите, които работят в кланицата) ми предлагаха за около 6-7 лв килото прясно заклано, но отказах, щото си мисля, че са твърде охранени. Виж, пуешко бих купувала, но пък тях напоследък не ги развъждат много.
Сподели, моля те , как е патешкото, защото не съм пробвала.

Кобре, патешкото наистина е по-мазничко, но не самото месо, а има допълнително мазнина около месото. Един от начините да не я ядеш тази мазнина, е да печеш цялата патица директно на скарата във фурната като подложиш тавичка под нея. Така всичката мазнина се оттича и накрая получаваш едно много вкусно чисто месце. Бон апети! :)

За всички, които искат да готвят сами храната си, но не могат, защото е... (”трудно”, “не мога да готвя”, “нямам време” и т.н.)—> споделете с нас какви са ви затрудненията, за да започнете. :)

—> ТУК!

Освен традиционното наспиване, работа от вкъщи и ядене на шоколад, днес се видях и с много хубави хора. :)
Не съм много социална, когато не съм на басейните, защото давам цялата си енергия на хората там (следователно после съм изцедена и искам да съм сама на тишина), но срещи като днешната ме зареждат много.
(nlove9)
Вчера също се видях с моите най-близки приятели, така че отбелязвам уикенда като много успешен. :)

Храната днес: пак ядох патешко (500 г), 130 г оризовки, 40-50 мл мазнина, 1 маруля, 3-4 моркова, 80 г шоколад, 1 салата с мариновано пиле, гъби, домати и маруля.

А от утре?
ТЕЖКО-СРЕДНО-ЛЕКО Месец 4, бейби!:)

Месец 4. Седмица 1/16

Тренировка 1 - гръб, задно бедро

Корем – 3 серии прави крака от вис

Гръб
4 кръга от:
горен скрипец, широк надхват: 4 х 60 60 55 55
чукчета: 8 х 60 60 56 56
хоризонтален скрипец с успореден хват: 15 х 30 35 30 30

4 кръга от:
горен скрипец, раменен подхват: 4 х 55 55 50 45
гребане с подхват, голям наклон: 8 х 40 40 34 34
хиперекстензии с тежест/супермен: 2х15 х25 кг/ 2х15х собствено

Задно бедро
5 кръга от:
glute-ham raises: 4 х
румънска тяга: 8 х 60 60 50 50 50
бедрено сгъване от лицев лег: 15 х 30 30 30 25 25

Уххаааа :)))

20 мин пътека, пулс 138-145

500 г свинско с черен пипер; задушени картофи със зелен боб (450-500г), 2 кг китайско зеле, 40 мл зехтин, кисели краставички, супа от коприва

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 17.03.15 09:07.

Месец 4. Седмица 1/16

Тренировка 2 - гърди, прасец

Корем – 3 серии на машина с тежест

Гърди 4 кръга от:
лег с щанга: 4 х 50 46 44 44 кг
полулег с дъмбели: 8 х 14 кг
флайс с дъмбели: 15 х 7 6 6 6 кг

4 кръга от:
преси на машина: 4 х 50 54 50 50 кг добавени
лицеви опори: 8 х собствено тегло (имаше и от колене)
полулег на смит / полулег на машина:2х 15 х без добавена тежест / 2 х 15х 10-5 кг

Прасци
4 кръга от:
лег преса: 4 х 120 кг
повдигане от стоеж на смит машина: 8 х 50 кг добавени
повдигане със собствено тегло: 15 х

20 мин пътека, 135 пулс

2 пъстърви (600г), 2 глави айсберг, 2 парчета гречков кекс, 40 мл оризово олио, кафе

Сряда: вместо плуване, играх 1 час водна аеробика и после 10 мин плувах.
Беше ми готино. :)

Храта: 500 г пилешко, 130 г оризовки, голяма паница ориз с коприва, до тук имам 24 мл ленено масло и ще гледам да остане толкова, а останалите мазнини ще набавя от 40 г лешников тахан (и дано не се отплесна с лъжицата); карфиол на пара.

Снощи бях смазана и съм спала 9 часа като пън! :)
Мозъкът ми работи непрекъснато и постоянно премислям задачи и мислено прехвърлям всяка стъпка в ежедневието.
Как да изключа този процес поне за 1 час?! :D
Само като спя се получава и затова НЕ жертвам от съня си по никакъв повод. Дори и да не съм успяла да свърша задачите за деня, не оставам през нощта да довършвам. Сънят е преди всичко. :)

18.03.15
16:09

казано от Вероника Налбатска на 18.03.15, 16:07:

...
Само като спя се получава и затова НЕ жертвам от съня си по никакъв повод. Дори и да не съм успяла да свърша задачите за деня, не оставам през нощта да довършвам. Сънят е преди всичко. :)

Да не те плаша, но това драстично ще се промени от един момент нататък :).

Да, да. Запозната съм с това и го очаквам. :D
Имах предвид, че не бих жертвала съня в този период от живота си, в който все още нямаме дете (предполагам, че това визираш).

Сега взимам всичко на максимум! :D

18.03.15
20:06

казано от Vic на 18.03.15, 16:09:

казано от Вероника Налбатска на 18.03.15, 16:07:

...

Да не те плаша, но това драстично ще се промени от един момент нататък :).

После пък ще дойде пенсията и пак ще има възможнност да спи, колкото й се иска. Ама няма да може... :D

А МИСЛЕХ, ЧЕ СТЕ МИ ПРИЯТЕЛИ!!!!!!!!!!!!!

:D :D :D

19.03.15
06:59

Чакай, че реших, че и ти чакаш бебе :D

Все още не. :)

Месец 4. Седмица 1/16
Тренировка 3 - квадрицепс, глутеус

Корем -3 серии на земя със свити крака

Квадрицепс 4 кръга от:
клек на смит машина: 4 х 40 40 40 34 кг добавени
лег преса: 8 х 170 кг добавени
лег екстензия: 15 х 15 кг

4 кръга от:
преден клек на смит машина: 4 х 30 24 24 24 кг доб.
хакен клек: 8 х 70 кг доб.
аддуктор: 15 х всички плочки

Глутеус
4 кръга от:
лег преса широк разкрач: 4 х 180 кг доб.
клек с широк разкрач на смит машина и стъпала, изнесени напред: 8 х 24 кг доб.
глутеус мост със стъпала на пейка: 15 х 10 кг със задържане

4 кръга от:
лег преса широк разкрач: 4 х 180 180 170 170 кг доб.
Cable pull-through (като суинг, но на долен скрипец с въжена ръкохватка): 8 х 25 кг със задържане
Магарешки ритници на уред за хиперекстензии (с главата надолу): 15 х собствено тегло

20 мин пътека, 135-140 пулс

450 г риба талисман, 2 кг броколи, 1 кг тиквички, 10 мл мазнина, 3 парчета царевичен кекс (към 300 г всички), кафе

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 19.03.15 23:45.

19.03.15
17:15

казано от Вероника Налбатска на 19.03.15, 15:47:

Месец 4. Седмица 1/16

2 кг броколи, 1 кг тиквички,

когато бях най-слаба изяждах над 2 кг зеленчуци и всички ме гледаха странно. ....Браво Рони :)

Аз не съм от слабите и въпреки това пак ме гледат странно. :D
Не се насилвам, просто зеленчуците си вървят... :)

Дори за днес ще добавя и една връзка репички. :D

Месец 4. Седмица 1/16
Тренировка 4 - рамо, бицепс, трицепс

Корем – по 4 серии за косите, с тежест

Рамо 4 кръга от:
раменна преса с дъмбели (2х стоеж, 2 х седеж): 4 х 14 кг
вертолет: 8 х 26 24 24 24 кг
задно рамо с кабели на портален скрипец (отгоре): 15 х 10 15 10 10 кг на ръка

4 кръга от:
изнасяне напред и повдигане с диск: 4 х 20 15 15 15 кг
разтваряния в страни с дъмбели: 8 х 8 7 7 7 кг
вертолет с дискове, зад гърба, от седеж: 15 х  5 кг

Бицепс
4 кръга от:
сгъване с дъмбели от полулег: 4 х 10 10 10 9 кг
скотово с крив лост: 8 х 14 14 12 12 кг добавени към лоста (той е около 8)
чуково с дъмбели: 15 х 4 4 4 3 кг

Трицепс
4 кръга от:
лег с щанга и тесен хват: 4 х 44 40 40 40 кг
горен скрипец с прав лост: 8 х 35 35 30 30 кг
горен скрипец, v-образен лост, разгъване: 15 х 10 кг

20 мин пътека, бягане/ходене 135/150

Храна: 500 г свинско, 400 г картофи, около 70 г мазнина, 2+ кг кит. зеле, какао с джинджифил

Едно лирично лично отклонение (моля, не ми отговаряйте, само го отбелязвам, че е част от житейския ми път).

Едни от най-наглите и безочливи хора все се правят на най-честните и съвестните.
Жалка работа, но вярвам в доброто и в съдбата. :)
Какъвто си и каквато енергия излъчваш, това ще привличаш и получаваш.

Хубавото е, че все още има добри хора. :)

Станах рано днес, но после си доспах на припек. :)

Храната: 600 г пуешко, малко пилешко и сос от манджа с лук (в Ботевград съм си и чопнах от мамините гозби), 2 глави айсберг, 2 парчета “Рам и Рон”, 10 мл мазнина, инка с мед, 2 ябълки.

Имам по-силна мускулна треска на трицепсите от обикновено и слаба в квадрицепсите.
Имам някакъв обрив на корема, който по всяка вероятност е от хлора в басейните и сега прекратявам всякакъв допир с такава вода, за да открия причината. Малко вероятно (клони към нула) е да е от храна.
Друго интересно е, че съм изхвърлила част от излишната вода по краката и изглеждат добре, но пък при корема е лошо положението. Възможно е да е от обрива.
Друга хипотеза на пъпките - резултат от вътрешни процеси в тялото, резултат от водата, която пия. Идната седмица ще се разбере. :)

”Работи не само с ръце, но с ум и сърце!”

Потресена съм как хората лъжат, за да привличат клиенти.
Жалко, защото тези лъжи вредят.

Днес по план: хек, карфиол, ориз, коприва, сигурно ще ям и шоколад (от нашия със стевия). :)
Като цяло, този уикенд хапнах повече въглехидрати от обичайното за мен, но съвсем в рамките на разумното.

Месец 4. Седмица 2/17

Корем – 3 серии повдигане на крака от лег

Гръб 4 кръга от:
чукчета: 8 х 60 60 56 56
хоризонтален скрипец с успореден хват: 15 х 35 30 30 25

4 кръга от:
горен скрипец, раменен подхват: 4 х 55 55 50 40
пулдаун: 8 х 40 40 35 35
2х супермен/ 2х хиперекстензии с тежест: 15 х собствено тегло/ 15х 25 кг

Задно бедро
4 кръга от:
румънска тяга: 8 х 60 60 60 50
бедрено сгъване от лицев лег: 15 х 30 30 25 25

30 мин пътека, наклон,135/140 пулс

храна: 3 пъстърви (600 г с глави и кости), краставици (2 кг), моркови (4-5 бр), картофи с тиквички (в йенско стъкло, 500 г всичко), 20 мл олио гроздови семки

Месец 4. Седмица 2/17
Тренировка 2 - гърди, прасец

Корем – 3 смесени серии от 2 упражнения

Гърди
4 кръга от:
лег с дъмбели:  4 х 24 22 20 20 кг на ръка
обратен наклон на смит машина: 8 х 16 16 14 14 кг добавени
флайс с дъмбели: 15 х 7 7 7 6 кг на ръка

4 кръга от:
преси на машина: 4 х 56 56 50 50 кг добавени
лицеви от колене: 8 х
полулег с дъмбели: 15 х 10 7 7 7 кг

Прасци
4 кръга от:
лег преса: 4 х 120 кг добавени
повдигане от стоеж на смит машина: 8 х 50 кг добавени
повдигане със собствено тегло: 15 х

Наложи се да променя реда на някои упражнения и да проавя доста дъмбели, защото лостът беше зает през цялото време.
Разказа ми се играта днес. Много боля:D :D

20 мин пътека, ходене по наклон, пулс 140

Храна: 500 г свинско с кимион и черен пипер, 200 г царевичен кекс с кокосово мляко, 30 мл олио от гроздови семки, 1 ч.л. лешников тахан, 2.5 кг китайско зеле, кафе

Bret Contreras:

“Fun fact: In the top position of the push-up, you support 69% of your bodyweight, but in the bottom of a push-up, you support 75% of your bodyweight. With the knee push-up, these persentages are reduced to 54% and 62%, respectively.”

Отбелязвам да го проуча някой ден. Интересно е, защото очаквах лицевите опори от колене да имат доста по-нисък процент от посоченото (и в двете фази). :) Макар че предположенията ми бяха близо (считах за 50% в горна позиция).

24.03.15
22:23

казано от Вероника Налбатска на 24.03.15, 21:58:

Bret Contreras:

“Fun fact: In the top position of the push-up, you support 69% of your bodyweight, but in the bottom of a push-up, you support 75% of your bodyweight. With the knee push-up, these persentages are reduced to 54% and 62%, respectively.”

Отбелязвам да го проуча някой ден. Интересно е, защото очаквах лицевите опори от колене да имат доста по-нисък процент от посоченото (и в двете фази). :) Макар че предположенията ми бяха близо (считах за 50% в горна позиция).

Преди време бях пробвал с кантар да измервам, защото ми беше интересно каква част избутвам от тежестта си и резултата беше около +-70% по спомен. Естествено това е приближение, ама явно и учените да там са стигнали :D

Сряда: ден за плуване...

...без плуване :( хлип!

Храна: 500 г пилешко от бут, 2 бр айсберг, доядох и китайско зеле, 40 мл оризово олио, 2 парчета (260 г) гречков кекс с какао, 1 ч.л. тахан

Поскачах един час около басейна и това е за днес. Повече работа вкъщи.

На отиване към басейна попаднах на кофти ватман и ми призля, но това е положението. :D Като не ти изнася - купи си колааа. Хахахах

И понеже сама си започнах новата страница, нека си пожелая да бъда киборг!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 25.03.15 20:20.

Месец 4. Седмица 2/17

Корем - по 3 серии от 2 упражнения (давам ги на водната аеробища)

Квадрицепс 4 кръга от:
клек на смит машина: 4 х 40 кг добавени
лег преса: 8 х 170 кг добавени
лег екстензия: 15 х 15 кг

4 кръга от:
преден клек: 4 х 30 24 24 24 кг
лег преса: 8 х 160 кг
аддуктор: 15 х всички плочки

Глутеус
4 кръга от:
лег преса широк разкрач: 4 х 180 кг добавени
клек с широк разкрач на смит машина и стъпала, изнесени напред: 8 х 20 кг добавени
плие с дъмбел: 15 х 24 кг

4 кръга от:
лег преса широк разкрач: 4 х 170 кг
клек с широк разкрач на смит: 8 х 20 кг доб
абдуктор: 15 х всички плочки

20 мин пътека, ходене, наклон, пулс 138

храна: 3 малки риби (бели), 1 глава червено зеле, 10 мл зехтин, 1 ч.л. тахан, кафе, оризови спагети ала Роско с феноменален сос от песто и кокосово мляко (пълна купа)

Задържала съм много вода и се чувствам оооотвратително - всичко ми тежи, изморявам се, всичко ми се тресе и приличам на сумистче. Дано да е заради цикъл. Типичните неща.
Ама си е гадно! :D

Скоро четох едно мнение на Митко, в което беше споменал думата “поничка”. Е те така съм и аз като усещане!

Месец 4. Седмица 2/17
Тренировка 4 - рамо, бицепс, трицепс

Корем – 6 серии коси коремни

Рамо 4 кръга от:
раменна преса с дъмбели: 4 х 14 кг
вертолет: 8 х 26 24 24 24 кг
задно рамо с дъмбели от наклон напред: 15 х 4 кг

4 кръга от:
изнасяне напред и повдигане с диск: 4 х 20 15 15 15 кг
разтваряния в страни с дъмбели: 8 х 8 7 7 7
вертолет зад гърба с дискове, седеж: 15 х 5кг

Бицепс
4 кръга от:
сгъване с щанга от стоеж: 4 х 20 кг
полулег с дъмбели: 8 х 6 кг
чуково с дъмбели: 15 х4 4 4 3 кг

Трицепс
4 кръга от:
горен скрипец с прав лост: 4 х 45 кг
горен скрипец с V ръкохватка: 8 х 15 кг
кик бек с дъмбели: 15 х 2 кг

Без кардио, че и без това съм като сдъвкана и изплюта.
Все пак се получи добра тренировка, имайки предвид как се чувствам.
Или цикъл, или се разболявам (събудих се с болки в гърло), или е свързано със смяната на времето. Каквото и да е, не ме кефи!

Храна: 500 г пуешко, броколи, 40 мл оризово олио, печени картофи с подправки (сигурно към 450 г), джинджифил, какао, яко витамин C, пчелно млечице

27.03.15
22:13

казано от Вероника Налбатска на 27.03.15, 15:46:

или се разболявам (събудих се с болки в гърло)

Взимай мерки, ‘щотооооооооо....ще станат 20+ дните (headbang)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 27.03.15 22:35.

Дам, по-добре съм, но цял ден си лежах. :)

Храна: 500 г свинско (жестоко, сварено и много добре овкусено), 5 краставици и още толкова моркова, олио от гроздови семки, мега-гига-тера курабийката на Рони (от царевично брашно и кокосово мляко), 1 банан, 1/2 авокадо, 1,5 чаши бяло вино

Утре по изключение ще ходя на басейна, рано сутринта..което съвпада със смяната на часа и ще бъда много... темерут. :D

Вярно, че ми беше криво събуждането, но имах възнаграждение!

1. Яка група трениращи
2. Шоколади от Роско! - черен с агаве + черен с оризово мляко (общо 150 г)

Меню: пуешко, айсберг, мазнина, 2 парчета гречков кекс, 1 ябълка

Роско е взел и брашно от амарат, както и една смес за пудинг, която е доста подходяща за менюто ни.
Явно днес отново имам рожден ден (както всяка неделя напоследък :) )

29.03.15
16:27

ЧРНД Рони ;)

Месец 4. Седмица 3/18

Корем – 3 смесени серии от преси на земя и обратен наклон

Гръб
4 кръга от:
чукчета: 8 х 60 60 60 56
хоризонтален скрипец с успореден хват: 15 х 35 30 30 25

4 кръга от:
горен скрипец, раменен подхват: 4 х 60 55 50 50
дърпане (отгоре) с тесен успореден хват на машина: 8 х 30 кг добавени
хиперекстензии с тежест: 15 х 25 кг

Задно бедро
4 кръга от:
бедрено сгъване от лицев лег: 8 х 40 35 30 25
хиперекстензии с акцент на задно бедро: 15 х

20 мин пътека, ходене, 135/140 пулс

Храна: 2 пъстърви (600 г с глави и кости), ориз с коприва (оризът е към 120 г в сурово съст), 4 бр оризовки, ленено масло 30 мл, 2 малки глави червено зеле

Днес имах много сила, енергия, мощ...абе от онези усещания, които те карат да се чувстваш сякаш можеш да огънеш тежестите.
Коренна противоположност на последните тренировки от мин. седмица.

Обяснявам си го с повечето въглехидрати вчера и днес. На този етап това е най-логичното и различното, което съм направила.

Друго нещо, което отбелязвам като личен напредък: в последните 2 серии на glute-ham raises извършвах и двете фази на движението - пускам бавно надолу и без да се опирам в пейката пред мен с ръце, се връщам отново горе (без извивки в кръста и изцяло от задните бедра). Подчертавам, че не беше пълна амплитуда (тялото да се доближи до хоризонтала), а по-скоро 2/3 от нея, но смятам, че за това упражнение и при моето лично тегло, е доста добро развитие в силово отношение. :)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 30.03.15 16:11.

Днес денят започна добре, но по обяд нещата взеха обрат.

По средата на втория ми час по водна аеробика коремът ми започна да се подува, да тежи адски ниско долу. Яйчниците ме прободоха - направо ми се искаше да се свия на две на земята. Но нямаше как.
Стегнах се, за да не ми личи какво ми е и изкарах тренировката.

За късмет, на излизане от водата, на една от бременните ми клиентки й стана лошо. Разбира се, реагирах бързо и адекватно, помогнах й да се съвземе. Хипогликемия - не била и яла... Бях с нея, докато видях, че всичко се нормализира и след това, когато адреналинът ме напусна, се оказах с адското главоболие.

Имала съм такива ситуации не веднъж, но просто си е стрес винаги. Особено при бременни.

Добре, че се намери кой да ми вземе вечерната тренировка, защото нямаше да мога да я изкарам.

На път към нас, копнеейки да легна, се оказа, че няма къде да седна в трамвая и 10 спирки си отвисях права.

Тъпотия до шия!

Тренировка нямаше. Това не е типично за мен, но се случва.
Живи и здрави, ще тренирам гърдите утре (когато ми се пада почивка).

Храна: 500 г телешко, 1.5 кг броколи, малко червено зеле, 60 г суров десерт, 40-50 мл мазнина, експериментален кекс (около 200-250 г): брашно от амарант, фъстъчено масло, есенция ром, стевия, какао (на вкус стана страаахотен, но на визия не се получи; консистенцията също беше странна, но дефектът стана ефект - с течен център; брашно от амарант не е подходящо за нашите кексове) :)

Те това е. Дано да последва нещо позитивно. :)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 31.03.15 16:45.

31.03.15
17:18

ТИ си Колман, не може да се предадеш на някакви 10 спирки и една болка :)

Видя ли, че не си единствен с по-крив ден? :D

31.03.15
17:30

Мдааа виждам, но това не значи че ме радва че има хора дето им е криво ... още повече съм останал с впечатлението че си много позитивен човек ... а на малкото останали позитивни хора не трябва да им се случват такива неща. Виж аз примерно съм си черноглед и си привличам лошите неща, макар че наистина ми се оправи деня 2 часа след като писа :D

31.03.15
17:44

Брой експерименталния кекс за лава кейк :)

казано от MartiG на 31.03.15, 17:30:

Мдааа виждам, но това не значи че ме радва че има хора дето им е криво ... още повече съм останал с впечатлението че си много позитивен човек ... а на малкото останали позитивни хора не трябва да им се случват такива неща. Виж аз примерно съм си черноглед и си привличам лошите неща, макар че наистина ми се оправи деня 2 часа след като писа :D

Да, позитивна съм като цяло, макар понякога да се сдухвам, че ще умрем. :D Знаеш ли кое е най-странното? От целия ни екип инструкторки, на мен се случват най-шашавите неща и то доста често. Не искам да задълбавам по темата защо се случва това. Важното е изходът да е щастлив! :)

Явно съм ти пратила позитивни вибрации, радвам се, че вече е ОК всичко!

казано от Дона Флор на 31.03.15, 17:44:

Брой експерименталния кекс за лава кейк :)

Много добро предложение, но не постигнахме цветът на лавата. В интерес на истината - вкусен беше, странен и вкусен. Съмнявам се Росен да иска да продължим да експериментираме в тази насока - не излиза изгодно, защото, за да подсладиш амаранта със стевия, отива... МНОГО стевия, a и самото брашно е доста скъпо, но пък хубаво е да опитваме нови неща.

31.03.15
17:53

Както каза Кобрата - “Продължаваме напред!”

Мнението беше редактирано от MartiG на 31.03.15 17:54.

31.03.15
18:03

казано от Вероника Налбатска на 31.03.15, 17:20:

Видя ли, че не си единствен с по-крив ден? :D

Кривите дни ги имаме всички, ама много ти се кефя, че ги приемаш с усмивка (F) Стискам палци бързо да се оправиш :)

Много ви благодаря за всичко!
:)

Въпреки усмивката ми, вчера вечерта се случи още една гадория - поредно разочарование в хората, а днес сутринта Росен беше заварил едното ни странично огледало на колата без стъкло.
Не знам дали не е някаква нелепа шега за 1-ви април? Защото за какво им е това стъкло и то от не особено нова кола...

Менюто днес: 500 г свинско, целина, остатъка от червеното зеле (ще видя и още зеленчуци да купя), оризово олио, 2 парчета царевичен кекс (около 250-300 г), кафе

По-късно ще опиша и тренировката. Чувствам се по-добре и смятам да има.
Спах точно 11 часа - плътни 8, събудих се гладна, ядох, и се върнах за още 3 часа.
Имах работа за вършене, но ще наваксам после. :D

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 01.04.15 11:02.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1