Целогодишен дневник на Деничка, явно един сезон не стига..

Темата е заключена.
Прескочи до:
DE

01.05.09
19:34

Целта в този нов дневник ще е да се чувствам добре в собствената си кожа.
“Всички идваме в различни форми и размери”, е аз ще се стремя да се грижа за моите, да ги подобрявам и усъвършенствам, но и да харесвам резултата от моите усилия, какъвто и да е той.

Разбира се няма да излъжа никога, ако кажа, че не, не искам да отслабна, а само да чувствам добре.. Не е така.
А и те са свързани.. Така че отслабване, цялостно стягане, тонус.. Това целя.

Проблемни зозни - бедра, бричове.. Зони, които имат нужда от мускули, но не и от остлабване - корем, ръце..

Темата беше редактирана от Denichkata на 07.12.09 08:54.

DE

01.05.09
19:34

Днес беше 1ви ден от въглехидратната ротация.

Схемата на ротацията, която засега ще спазвам е следната (разбира се понякога ще се случва да ям повече, понякога по-малко, като цяло мисля да спазя пропорцията, грамовете не винаги ще са точно такива):

казано от Denichkata на 30.04.09, 13:26:

1 - НВД - въглехидрати 50 гр (15%), мазнини 70 гр (45%), протеини 140 гр (40%) (въгл са 0.8 гр на кг , протеините са 2.2 гр на кг)
2 - РБД - въглехидрати 130 гр (37%), мазнини 60 гр (37%), протеини 95 гр (26%) (протеините са 1.5 гр на кг, останалото разпределено по равно между въглехидрати и мазнини)
3 - ВВД - въглехидрати 195 гр (56%), мазнини 35 гр (22%), протеини 80 гр (22%) (въгл са 150% от въглехидратите в РБД деня, останалото разпределено по равно между протеини и мазнини)

ОКБ ми е 1400 калории.
Но с (-600 кал).

Относно тренировките - ще се стремя поне 4 пъти седмично да има такива, като ще залагам на тичане, тае бо и упражнения без тежести за корем, крака и дупе, и с упражнения с тежести за ръце.

[1ви Май]: Ден 1 от ВР (въглехидратна ротация): тип “1/НВД”

08:00—> 1 яйце, 15 гр филаделфия екстра лайт, домат
10:00—> 2 яйца, 15 гр филаделфия екстра лайт, домат, краставица
12:30—> 70 гр пилешко филе, 15 гр филаделфия екстра лайт, краставица
14:30—> 1 пилешко бутче, брюкселско зеле, зелена салата, краставица, репикчи, нищожно количество зехтин

90 минути ходене пеша

17:30—> 1 и 1/2 яйце, 15 гр филаделфия екстра лайт, зелена салата, краставица, репикчи, нищожно количество зехтин

10 минути упражнения за крака (напади, плиета и т.н.) + 10 минути за корем (планкове, коремни преси и т.н.) + 25 минути тичане + 10 минути бързо ходене

21:30—> 130 гр пилешко филе, тиквички

Може и да има едно последно хапване преди лягане ако стоя до много късно.
За момента: Protein 43% / Fat 43% / Carbs 14%

Водата е 2 литра.
Добавките са 1 гр л карнитин, 1 гр ленено семе, бифидус, ацидофилус, витамин ц с биофлавоноиди, алое вера, комбинирани витамини.

Мнението беше редактирано от Denichkata на 02.05.09 07:32.

NE

01.05.09
22:15

честит ти нов дневник! :) и успех с диетата ест ! :)

02.05.09
11:01

Честит ти дневник, Дени. Гледам те какво си писала за вчера... в НВД деня - макс тренировка. Защо така? Как си днес?

DE

02.05.09
11:05

казано от Winnie на 02.05.09, 11:01:

Честит ти дневник, Дени. Гледам те какво си писала за вчера... в НВД деня - макс тренировка. Защо така? Как си днес?

Ами макс, хич не беше макс дори, на мен ми се стори лека тренировчица (не ползвах тежести за упражненията все пак).
Днес се чувствам чудесно.
Планирам по-силна (в смисъл по-дълга) тренировка дори ;-)
А между другото преди вчера ми се бяха събрали 2 поредни нетренировъчни дни и гледах да позамажа гузната съвест.

Мнението беше редактирано от Denichkata на 02.05.09 11:06.

02.05.09
11:07

А, добре тогава :-)
Днес какво ще следва?

DE

02.05.09
11:11

Ами пак тичане + упражнения, но тоя път повече от 2 х 10 мин, а сега излизам и на разходка.
Леле как съм могла 10 дни да не изляза от вкъщи... буквално...
Ужас.
Ясно що дебелеех....

DE

02.05.09
20:51

Писах, писах, писах... интернетът спря и отиде на кино.

Най-важното беше, че се заканих да направя силна тренировка, но се оказах леко настинала и предпочетох да се пазя, тоест да не тичам навън, а и нямах грам желание.

[2ри Май]: Ден 2 от ВР : тип “2/РБД”

08.30—> 250 мл 0.1% козе прясно мляко, 55 гр овесени ядки, 40 гр череши, 40 гр боровинки
11.00—> 40 гр кисело мляо 0%, 40 гр череши, 40 гр боровинки

90 минути ходене пеша

15.00—> 110 гр телешка кайма 4%, 150 гр пасата, мъничко лук, 50 гр ръжени спагети
18.00—> 1 яйце, 1 домат, 1 чушка, 25 гр авокадо

5 минути загрявка + 20 минути упражнения за крака без тежести (lunges, squats, plies etc.)

21.00—> 100 гр сьомга филе, спанак, мъничко лук, 80 гр сметана 15%

Protein 28% / Fat 34% / Carbs 38%

Вода - между 1.5 и 2 литра, добавки - 1 гр ленено масло, 1 гр рибено масло, 1 гр л карнитин, ацидофилус, бифидус, витамин ц.

Мнението беше редактирано от Denichkata на 02.05.09 20:56.

DE

03.05.09
10:22

Днес бях решила да закусвам овесените ядки с много сушени плодове и ядки и за по-лесно реших да си купя мюсли.. естествено органично/био, без добавена захар.
Купих най-хубавото, така де и без това само за ВВД дните ще го пазя, икономично ще излезе.
По принцип обожавам мюсли. Ама наистина обожавам.
Накиснах си от снощи 50 гр в мляко и сутринта добавих още 20 гр за crunchy вкус.
Еми........................ С такова нетърпение си чаках закуската, но определено не оправда очакванията.
Стори ми се адски сладко. Чак прекалено. А друг път дори съм му добавяла мед или потсладител (същата марка и разновидност мюсли).
Не се и наду хубаво както чистите овесени ядки правят.
С други думи - явно са ми се променили усещанията за сладко, незнайно защо.. ако някой ми беше казал, че има такова животно като “прекалено сладко” и то за мюсли точно щях иронично да му се изсмея.
Да живеят овесените ядки, мюслито да си гледа работата!

Мисля, че отървах настинката, да чукна на дърво, но гърлото още се опитва леко да дращи, така че и днес ще пропусна тичането.
Може да ви се струва смешно, като гледам как хората тук тренират в дъжд, с контузии и т.н.
Но гледам мн да се пазя, бях разказвала в миналия дневник за дългата си история боледувания.
Но това не значи, че ще лежа на дивана.
Планирам 1 дълга разходка, а вкъщи упражнения и тоя път по-дълги.
Но плановете са едно нещо, а изпълнението им съвсем друго, така че довечера ще разберем каква съм я свършила ;-)!

Иначе се чувствам много добре .
Ротацията върви (дано и действа, освен да върви), времето е слънчево, разхождам се, чета интересна книга вкъщи, слушан музика, чакам с нетърпение посещението на 2 приятелки от БГ след месец, от сега обмислям всичко от маршрути до менюто за закуска (обичам да глезя гостите си, дори малко прекалено), атакувам онлайн сайтовете за дрехи и обувки
Набелязах си разни неща и тези дни ще сляза към центъра на оглед, дано огледът премине в пазар хехе...
Влюбих се в няколко чифта Гладиаторски сандали на АЛДО.
Просто.. част от сърцето ми направо остана на сайта им  :red:
Имам подозрения, че ще ги сънувам.
Първоначално ми се сториха прекалено скъпи, но се оказа, че същия клас обувки в БГ са на значително по-висока цена (както винаги).
И мисля 1ия магазин, който ще атакувам да е този на АЛДО.
Трябва да имам някои от тези сандали!

http://www.aldoshoes.com/uk/women/sandals/fashion-flats/73579228-koppinger/22
http://www.aldoshoes.com/uk/women/sandals/fashion-flats/73553685-lauranzina/22
http://www.aldoshoes.com/uk/women/sandals/fashion-flats/73577943-hempe/80

NE

03.05.09
10:35

не разбирам и не се интересувам от мода но тия сандали излеждат по-различни от тия които виждам по българските магазини :lol: абе аз само от гуменки и кецове разбирам :lol:
а това за мюслито си е нормално.аз бях отвикнала да ям сладко и само от 1 вафла след това ми ставаше лошо но пак се тъпчих със сладко дори да се чувствах гадно :lol: порки :lol:

DE

03.05.09
10:37

Е и аз не съм някоя fashion-иста, но.. се интересувам :-)
Казах и на майка ми, в краен случей ако не си сваля килата ставам една shoe obssessed дунда (като мацката от In Her Shoes) и ще си накупя всичките сандали, във всички разцветки хаха!

Това в кръга на шегата де, не са ме обзели ни най-малко пораженчески мисли!

Мнението беше редактирано от Denichkata на 03.05.09 10:38.

03.05.09
11:00

Сандалите са жестоки!!!

DE

03.05.09
11:06

казано от Winnie на 03.05.09, 11:00:

Сандалите са жестоки!!!

Да ти купя и да ти пратя едни :lol:
(Ох ако знаех кой номер съм точно на тази марка досега да съм изпразнила акаунта със спестяванията си...)
Което ми напомня, какви ли не покупки съм събрала за майка ми и кръсницата ми, които тук са мн по-евтини, върхът беше един епилатор, който тук беше намален на 30 паунда, а в бг беше към 300 лева.

Мнението беше редактирано от Denichkata на 03.05.09 11:12.

NE

03.05.09
11:14

:bug:  ето защо в нашия клас има толкова космати момичета  :coolgrin:
аз пък наскоро научих че 1 кг пилешко месо в Щатите струвало около $1 ....

DE

03.05.09
11:16

Аз за храна гледам да избягвам най-евтиното, особено за месо - минимум среден клас, ако съм в период на “богатеене” дори гледам да е органично  :coolsmile:

Мнението беше редактирано от Denichkata на 03.05.09 11:45.

NE

03.05.09
11:24

казано от Denichkata на 03.05.09, 11:16:

Кой знае какво е това месо....
Аз за храна гледам да избягвам най-евтиното, особено за месо - минимум среден клас, ако съм в период на “богатеене” дори гледам да е органична, тоест още по-скъпа.

Казано накратко-цената определя качеството наистина ;)

Мнението беше редактирано от newgirl90 на 03.05.09 12:18.

DE

03.05.09
11:29

Събирам сили след 20 минути да започна чекненето вкъщи, да видим дали поне 1 ден ще направя тренировка преди 7 вечерта!

Мнението беше редактирано от Denichkata на 03.05.09 11:41.

DE

03.05.09
18:01

[3tи Май]: Ден 3 от ВР : тип “3/ВВД”

08.30—> 15 гр филаделфия екстра лайт, 12 гр парма хем, 35 гр немски хляб
10.30—> 150 мл 0.1% козе прясно мляко, 75 гр мюсли, 20 гр череши, 20 гр боровинки
13.00—> 15 гр филаделфия екстра лайт, 12 гр парма хем, 35 гр немски хляб

30 минути Tae bо basics live

15.30—> 70 гр бяла риба, 25 гр авокадо, домат
16.30—> 70 гр пилешко филе, 250 гр бейби картофи, 250 гр бейби моркови

40 минути ходене пеша

предстои—> 35 гр пилешко филе, 15 гр зехтин, салата, краставица, чери домати

Protein 27% / Fat 22% / Carbs 52%

Вода - между 1.5 и 2 литра, добавки - 1 гр ленено масло, 1 гр рибено масло, 1 гр л карнитин, ацидофилус, бифидус, витамин ц.

Може да е смешничко това ходене пеша, и то оцветено в лилаво, като тренировка, но на мен ми е важно.
Особено след 10 дни заточение вкъщи, без да си показвам носа за нещо различно от тичане..
Твърдо съм решена да няма ден, или поне да няма два поредни такива, в който да не съм изляза да се поразходя.
Част от резолюцията на дневника е така да се каже.

Уини, беше казала, че 45 минути не са достатъчни във ВВД ден, а аз имам само 30, но в своя защита ще кажа, че тогава ставаше дума за 190 гр карбс, а аз днес имам 160 (и 20 от тях фибри) :coolsmile:

NE

03.05.09
19:15

ти ще сменяш ли менютата или шще караш със едни и същи? :) че като гледам бая сметки правиш :)

Мнението беше редактирано от newgirl90 на 03.05.09 19:15.

DE

03.05.09
19:17

Ще ги сменям разбира се, но вече като съм минала 3 дни имам представа от кое по колко да ям, за да съм в добри съотношения.
А и аз си се “кефя” да смятам.
Забавно ми е.. математически забавно.
Странно, но факт.

03.05.09
19:17

казано от Denichkata на 03.05.09, 18:01:

[3tи Май]: Ден 3 от ВР : тип “3/ВВД”

Уини, беше казала, че 45 минути не са достатъчни във ВВД ден, а аз имам само 30, но в своя защита ще кажа, че тогава ставаше дума за 190 гр карбс, а аз днес имам 160 (и 20 от тях фибри) :coolsmile:

Дени, храната ти наистина е доста по балансирана в тези 3 дни, обаче движението е много важно. Уини е казала 45 мин ориентировъчно. колкото повече, толкова по-добре. Няма тука днес ядох толкова - ще тренирам по-малко. Това важи за всеки един ден. Максимално движение, под всякаква форма. Никой не казва да поставяш олимпийски рекорди, просто се движи. Ходенето не е смешно, напротив браво за него, но не е достатъчно. Тегли си тренировки, сменяй, скачай, абе гърч трябва

DE

03.05.09
19:19

Дива, аз съм почти болна и затова и вчера и днес не излязох да тичам, пазех се, иначе беше в програмата предвидено  :-/
Цял живот съм била кекава, майка ми е мега паника и медицинско лице.. тоест психозата за моето здраве е тотална.
Може би трябваше наистина да се чекна повече вкъщи тогава.
Утре ще се поправя!

Мнението беше редактирано от Denichkata на 03.05.09 19:20.

DE

03.05.09
19:22

А и приятелят ми се притеснява за мен.
Вчера от 37.2 температура и леееко дращене в гърлото бях заточена на дивана с колдрекс, ампула витамин ц и препоръка да си почивам и нищо да не правя.
Успях едвам да издействам малко упражнения за крака.
Но днес вече си беше моя вината, нямаше натиск отвън ;-)
Благодаря още веднъж за забележката, утре се поправям!

Мнението беше редактирано от Denichkata на 03.05.09 19:23.

03.05.09
19:23

казано от Denichkata на 03.05.09, 19:19:

Дива, аз съм почти болна и затова и вчера и днес не излязох да тичам, пазех се, иначе беше в програмата предвидено :-(
Цял живот съм била кекава, майка ми е мега паника и медицинско лице.. тоест психозата за моето здраве е тотална.
Може би трябваше наистина да се чекна повече вкъщи тогава.
Утре ще се поправя!

Ако не се чувстваш добре не се насилвай, аз принципно ти говоря. Ако преди 7 години някой ми беше казал колко е важно да се движиш и спортуваш щях да му кажа че е луд. Е сега вярвам в това. И между другото не съм се рабзолявала откакто спортувам - поне от 6 години, да чукна де. Тъй че и твоят кекав имунитет ще се подобри със сигурност. Отслабването е бонус

DE

03.05.09
19:26

Аз до преди 7 седмици не бях тренирала повече от 2 пъти годишно (сраааам) и все още свиквам и се уча да съм постоянна, да имам нужда от спорт.
Но този път съм решена да го направя!

DE

04.05.09
18:23

[4ти Май]: Ден 4 от ВР : тип “1/НВД”

10.00—> 2 яйца, 15 гр филаделфия екстра лайт, 2 червени чушки, 1 домат
12.30—> 1 яйце, 15 гр филаделфия, 1 домат

10 минути за бедра + 10 минути за дупе + 10 минути за корем

15.30—> 1 пилешко бутче, 50 гр сметана 15%, спанак, брюкселско зеле

20 мин ходене пеша

19.00—> 100 гр пилешко филе, 1 домат, малко краставица
предстои—> 100 гр сьомга филе, зелена салата, краставица, чери домати

Protein 40% / Fat 42% / Carbs 18%

Относно храната - докарах си съотношенията без предварителни сметки, хапвах си през деня, реших какво ще вечерям, вкарах храната във фитдей и се оказа ок. Това е хубаво.

Относно движението - какво винаги след големите закани и обещания идват големите разочарования.
Щях да правя тае бо, но нямах сили, още не съм преборила настинката явно. Реших да правя упражнения.
Прекъснаха ме поне 10 пъти, скайпове, телефонни разговори и т.н. Но бяха важни, нямаше как да ги игнорирам. Все пак приятелките и проблемите им са по-важни от днешния ми workout план.
След всичкото това разконцентриране (плюс факта, че единственото свободно място за тренировка е до фурната, която пък работеше и се чувствах като в сауна) реших да си остана с 30те изстрадани минути.
Ходенето пеша - само 20 минути, но аз съм си доволна, защото целта ми да не оставам вкъщи нито ден, и макар за 20 мин само, да се разхождам, има по-скоро социални, отколкото тренировъчни цели.

Относно течностите - много съм горда от себе си, пия по 2 л вода на ден, че и малко отгоре. Все пак обичайната ми доза беше под 500 мл. Хем знам колко е важна водата... Просто никога не изпитвам нужда от вода, никога не ожаднявам.

Редакция: Поръчала съм си ей тези масажорни чудеса, за да боря целулита (който е малко, но все пак по-добре да го няма): http://ecx.images-amazon.com/images/I/31-TG8gDEQL._SS500_.jpg и http://www.thesanctuary.co.uk/bristled-cellulite-brush-details.htm
Да видим дали ще дойдат, има тенденция ако поръчам нещо и разпространя новината преди да е дошло, поръчката да се прецака... Защо ли продъжавам да го правя?!

Мнението беше редактирано от Denichkata на 04.05.09 18:33.

DE

05.05.09
07:03

Добро утро :-)!
Днес ще си съставям “мой диск” с упражнения.
Имам 3-4-5 или повече такива, на всеки има неща, които харесвам, но и такива които не харесвам, я някое упражнения не го разбирам (много се подскача в странни траектории), я няма достатъчно почивки, я са твърде много и т.н.
Затова ще си запиша методично на един лист какво има на всеки диск, движение по движение и ще си съставя една нова схема.
Какво ли не прави човек без работа...

NE

05.05.09
07:12

казано от Denichkata на 05.05.09, 07:03:

Добро утро :-)!
Днес ще си съставям “мой диск” с упражнения.
Имам 3-4-5 или повече такива, на всеки има неща, които харесвам, но и такива които не харесвам, я някое упражнения не го разбирам (много се подскача в странни траектории), я няма достатъчно почивки, я са твърде много и т.н.
Затова ще си запиша методично на един лист какво има на всеки диск, движение по движение и ще си съставя една нова схема.
Какво ли не прави човек без работа...

мале аз от кога се каня да правя упражнения но все ме домързява,а съм си изтеглила около 10 торента с упражнения.преди около 2 години се бях заснела на камерката правейки любимите ми упражнения и си пусках това клипче и тренирах с него :lol:

DE

05.05.09
18:17

Днешната ми тренировка беше взаимствана от диска на Синди Крауфорд, една от версиите тае бо на Били Бланкс и един диск с упражнения по 10 минути на неизвестна за мен дама.

Не ми се смейте на имената на упражненията, убедена съм, че имат други такива, но тъй като не ги знам им цапнах по едно обяснително име.. или пък името, с което инструктора/инструкторката ги наричаше.

Упражненията съм ги разделила на 3 части - за дупе, бедра и корем (не претендирам разделението, особено между дупе и бедра, да е особено акуратно), като между частите съм сложила двойка “кардио упражнения”, които са по-динамични, по-подскачащи.

Броя повторения - ммм.... никаква логика в избора, признавам си, добре ми прозвуча 3х10 :red:

Между сериите, както и между различните упражнения правех възможно най-кратки почивки 5 до 10 секунди.
С други думи тренировката я изкарах на един дъх.
Отне ми около 40 минути.

- jumping jack 3x10
- подскок със завъртане 3х10 (от тае бо-то)

- squat с крак изнесен напред - 3х10 на крак
- сумо squat - 3х10
- повдигане на крак, който е изнесен назад - 3х10 на крак
- планкове - 3х10 на крак
- повдигане на дупе от легнало положение 3х10

- подскок със завъртане на краката на място 3х10 (от Синди)
- подскок със завъртане 3х10

- squat 3x10
- squat настрани 3 х10
- махане с единия крак напред/назад докато другият е неподвижен/опора - 3х10 на крак
- махане с единия крак настрани докато другитя е неподвижен/опора - 3х10 на крак
- lunges - 3х10 на крак
- плие - 3х10
- crescent kick (ляв крак в дясна ръка) - 2х10 на крак
- kicks (ляв крак в лява ръка) - 2х10 на крак

- скокове/плъзгане настрани 3х10
- подскок със завъртане 3х10

- въртене наляво/надясно от кръста на горе при неподвижна долна част на тялото 1х30
- сгъване на ръцете и единия крак един към друг - 3х10 на крак (от тае бо)
- crunches - 1x30
- crunches със завъртане - 1х30 на всяка страна

Мнението беше редактирано от Denichkata на 07.05.09 21:46.

05.05.09
18:35

Ох Боже ще се разкатаеш бе. Избери си няколко упражнения и си прави тях в едни ден, другите в друг. Мале как го запомни това нещо. Верно повторенията са малко, но много видове неща...
Не съм специалист, но си мисля че 2 кардиотренировки и 2 тренировки с тежести плюс малко кардио ще ти свършат работа.
Например
2 дни/таебо, аеробика, тичане и т.н/ в рамките на 30-50 мин
2 дни тренировки с тежести/ напади, клек, бицепс, трицепс, рамо, корем/ плюс 15-20 мин тичане или скачане или от сорта.

DE

05.05.09
18:41

Аааа не съм го запомнила, записано е на лист хехе.
Сутринта изгледах на забързан кадър 3те диска, записах прилежно на лист всички упражнения, от 3те листа избрах тези, които ми харесват и така...
Направих го точно защото на всеки диск има моменти, които или не мога да направя (не съм особено добре с координацията и честичко не мога да схаван накъде баш да се завъртя, особено при тае бо-то), или не ми харесват.
Исках да съставя нещо, което си ми харесва.
А тази програмка ми харесва и дори не ми се стори тежка, с голямо желание си я изкарах :red: .

Мнението беше редактирано от Denichkata на 05.05.09 18:41.

DE

05.05.09
20:10

[5ти Май]: Ден 5 от ВР : тип “2/РБД”

08.30—> кафе с мляко, круша
10.30—> 55 гр овесени ядки, 100 мл прясно мляко 2%, 50 гр череши, 50 гр боровинки
12.30—> 2 яйца, 24 гр парма хем, домат краставица
13.30—> 1 филия (70 гр) немски хляб, риба тон

тренировката описана в по-предишния пост

16.00—> 36 гр парма хем, 50 гр авокадо
20.00—> 100 гр сьомга филе, 30 гр сметана 15%, броколи

Protein 26% / Fat 37% / Carbs 38%

Вода - между 1.5 и 2 литра.

06.05.09
06:09

казано от Denichkata на 05.05.09, 20:10:

[5ти Май]: Ден 5 от ВР : тип “2/РБД”

08.30—> кафе с мляко, круша
10.30—> 55 гр овесени ядки, 100 мл прясно мляко 2%, 50 гр череши, 50 гр боровинки
12.30—> 2 яйца, 24 гр парма хем, домат краставица
13.30—> 1 филия (70 гр) немски хляб, риба тон

тренировката описана в по-предишния пост

16.00—> 36 гр парма хем, 50 гр авокадо
20.00—> 100 гр сьомга филе, 30 гр сметана 15%, броколи

Protein 26% / Fat 37% / Carbs 38%

Вода - между 1.5 и 2 литра.

Какво е  парма хем? :)

DE

06.05.09
06:11

Шунка http://www.drakeandcavendish.com/Travel_Guides/wp-content/uploads/2009/02/parma-ham.jpg

06.05.09
06:12

казано от Denichkata на 06.05.09, 06:11:

Шунка http://www.drakeandcavendish.com/Travel_Guides/wp-content/uploads/2009/02/parma-ham.jpg

Ахам :) Добре изглежда ;)

DE

06.05.09
06:15

Много е вкусна!

DE

06.05.09
07:03

Само дивата изказа мнение за моята измислена тренировчица, някой друг? Мнение?

06.05.09
07:07

Ами аз съм се “изродила”.. на мене само 5х5 ми е в главата.. така че тук нищо не мога да кажа, някой друг трябва да даде мнение..

DE

06.05.09
07:07

казано от Мария Никифорова на 06.05.09, 07:07:

Ами аз съм се “изродила”.. на мене само 5х5 ми е в главата.. така че тук нищо не мога да кажа, някой друг трябва да даде мнение..

Каква е идеята на 5х5?

06.05.09
07:10

Увеличаване на силата, намаляване не обиколки и определено оформяне!! Ама трябва да те гледа инструктор, че е тежко, и техниката е важна.. без инструктор ни ста’а кат трябва!!

Мнението беше редактирано от maria на 06.05.09 07:11.

DE

06.05.09
07:19

Mерси!
Не аз не съм се засилила да го правя, още ми държи влага как се бях издула като бухта и то от трениране с 2х1.5 кг и сега не смея.
Знам, че е било временно, в реда на нещата, че съм щяла да се източа eventually.
Обаче, се източих точно като ги спрях.
Абе имам чувството, че тежестите, дори минимални не са за мен.
Затова сега наблягам на повече повторение и бързо изпълнение на упражненията, някак по... динамично.. кардиовидно.. и аз не знам как да го нарека.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1