Дени, Дени, Дениии, голям си сладур :) , какви са тия 18 сайта, тоя ти е напълно достатъчен ;-) .
Мнението беше редактирано от maria на 07.12.09 08:09.
около 40 минути и 18 сайта по-късно.. ми не мога д си съставя програма за фитнеса и това е.. оплитам се.. заплитам се.. преплитам се.. и едно голямо нищо накрая..
Избираш х 1 упражнение за мускулна група от основните многоставни, правиш меду 3 и 5 серии с нормално количество повторения и тежести, загряваш и завършваш с малко кардио. Следващия път избираш друго упражнение и това е. Само мерак да има.
07.12.09
08:23
Дени, Дени, Дениии, голям си сладур :) , какви са тия 18 сайта, тоя ти е напълно достатъчен ;-) .
Ами........ от университета още съм свикнала........ колко повече източници, толкова по-добре... имах около 25 таба в мозилата по тоя повод хаха Ужас. Само дето в университета ми беше ясно за какво става дума и с бърз преглед по диагонал се оправях и защо очкавам със същия да ми се изяснят неща, които не са ми ясни е мистерия и за самата мен! Вместо 40 мин да чета нещо като хората, 40 минути диагонили и накрая НЪЦ.
Дива, мерси, спасителка както винаги!
Мнението беше редактирано от Denichkata на 07.12.09 08:37.
07.12.09
08:33
Сега идиотът пак да попита.... това са основните многоставни упражнения..... нали....... (не че половината дори не си ги представям, ама това е поправимо)
Гърди - изтласквания от полулег, хоризонтал, флайс
Гръб - гребане с лост, гребане с дъмбел, мъртва тяга с лоста или с дъмбелите, “добро утро”, упражненията за трапец
Бицепс - сгъване с лост прав, редувано сгъвне с дъмбели от полулег на лежанката или прав, концентрично сгъване с дъмбел
Трицепс - зад врат с 1 ръка или с 2 ръце, френско с лоста или с дъмбелите, кик-бек
Крака - клек с лост отпред и зад врат
Рамо - раменни преси с дъмбели или лост отпред, разтваряне в страни, разтваряне за задно рамо, хеликоптер
Мнението беше редактирано от Denichkata на 07.12.09 08:34.
Сега идиотът пак да попита.... това са основните многоставни упражнения..... нали....... (не че половината дори не си ги представям, ама това е поправимо)
Гръб - гребане с лост, гребане с дъмбел, мъртва тяга с лоста или с дъмбелите, “добро утро”, упражненията за трапец
Бицепс - сгъване с лост прав, редувано сгъвне с дъмбели от полулег на лежанката или прав, концентрично сгъване с дъмбел
Трицепс - зад врат с 1 ръка или с 2 ръце, френско с лоста или с дъмбелите, кик-бек
Рамо - раменни преси с дъмбели или лост отпред, разтваряне в страни, разтваряне за задно рамо, хеликоптер
За крака можеш да добавиш плие, напади, отпади. Краката ги сложи след или преди гърба. Големите мускулни групи в началото, после другите, накрая корем във всякакви вариации. Включвай планкове, тук-там въженце между сериите. Абе развихри си въображението. Не се моткай между сериите и упражненията. Стегната, интензивна тренировка - 3 пъти седмично е предостатъчно. Ако ще добълваш нещо в другите дни нека да е йога, пилатес и др бавни истории
07.12.09
08:42
Ако във форума имаше годишни форумски награди гласувам от раз за Дива за форумско злато :)
Ако във форума имаше годишни форумски награди гласувам от раз за Дива за форумско злато :)
Ах, колко мило..Благодаря ти. Аз предавам това, което научих точно от този форум и хората които бяха така добри да ме опътват. За което аз им благодаря
За гърди/трицепс бих добавила лицеви упори - може и на колене, ако са ти много трудни нормалните.
За крака, или по-скоро за дупе - swing-овете са много добро упражнение.
За гръб - скрипец можеш да добавиш.
07.12.09
19:25
Днес трнировка нямаше, возих се автобус за 15-20 минути ми стана ужасно зле, топли вълни, главоболие и почти напълних шията на комшийчето пред мен, няколко часа не можах да се осъзная.. а яйца мразя.. това закусвах и като ми стана лошо направо вкусът им ми се върна.. примесен със стомашни сокове.. мда.. и сега какво ще закусвам утре?
А и вече не мога да нося диадеми повече от 20 минути, незнайно защо и от най-хлабавите ме заболява глава.
Храна
- кафе с малко мляко
- 2 яйца, 4 маслини, 1/2 авокадо, домат
- 100 гр козе кисело мляко
- старбъкс фрапучино лайт (след като ми стана лошо имах нужа от сладолед или щях да припадна, та по-добре фрапучини о отколкото сладолед , да има захар и глупости, но беше само 100 калории, малък размер, и наистина много ме освежи.. а и честно казано ми беше толкова зле, че не ми пукаше особено)
- 200 гр пилешко филе, 5 гр масло, 100 гр индийски сос тика масала, лук, моркови
- 100 гр козе кисело мляко
- 150 гр органична свинска кайма, 5 гр масло, 1/3 консерва домати, лук, моркови
Много грубо.. 1300-1400 калории.. ГРУХ!
7.26 е, а вече ми се спи. Планирам до 8.. 8 и нещо.. да съм на среща с възглавницата.. Тоест утре може би ще стана към 5.. 5 и нещо.. и фитнес към 9 може би.. ще видим.
Мнението беше редактирано от Denichkata на 07.12.09 19:27.
08.12.09
09:25
Чудна нощ изкарах с адски висока температура, невероятно треперене, зъбите ми тракаха толкова силно, че се уплаших, че ще счупя зъб, така се тресях, че отивайки до шкафа с лекарства щях да падна.. Сега съм сравнително доста добре.. но на фитнес няма да отида.. Просто беше кошмарна нощ.
Мнението беше редактирано от Denichkata на 08.12.09 09:29.
08.12.09
15:16
Болна. Отново. Ей така минаха последните 2 месеца.. явно тендецията се запазва.