15.05.09
18:49
на 16г съм 72-3кг с около две години стаж.Сега ще съм на диета за сваляне на мазнините и искам да ми препоръчате няква програма незнам точно каква но да е без клекове ,мъртви тяги и подобни на тях.Досега тренирах с суперсерий ама сега вече искам да потренирам нормално.
Раздели всеки мускул 4 дена на седмица бицепс и трицепс ги прави заедно незнам за теб но от суперсериите най - добре се напомпват ръцете лично мнение прави по 4 упражнения с максимални килограми и прави кардио след тренировката
казано от ilian27 на 15.05.09, 18:49:
..Сега ще съм на диета за сваляне на мазнините и искам да ми препоръчате няква програма незнам точно каква но да е без клекове ,мъртви тяги и подобни на тях.
Ами след като не правиш най-хубавите упражнения за горене на мазнини не знам каква програма искаш ;)
абе човек като незнаеш не пиши.Задал съм конкретен въпрос не ме интересува дали са най-добрите упражнения ако пишете пишете по заданения въпрос не ми пишете простотии
добре направих си програма поне кажете става ли
1-ви Ден
Бицепс и Трицепс
1.Сгъване на щанга /3х12 /
2.Концентрично сгъване /3х12/
3.Скотово сгъване /3х12/
4.Дърпане на вертикален скрипец /3х12/
5.Френско разгъване с 1 ръка / 3х12/
6.Изтегляне на дъмбел с 1 ръка /3х18/
2-ри Ден
Гърди и Рамо
1.Повдигане на щанга от лег/3х14/
2.Повдигане на щанга от полулег /3х12/
3.Флайсове /3х20/
4.Вдигане на щанга пред лице /3х15/
5.Разгъване с дъмбели в страни /4х10/
3-ти Ден
Гръб
1.Вертикален Скрипец /3х20/
2.Гребане с дъмбел /3х20/
3.Мечка с голям хват /3х20/
4.Придърпване на долен скрипец /3х20/
И така се повтаря още един път и на седмия ден почивам.
Ти от кръста надолу с шалвари ли ходиш ? Краката къде са ?!?!?! Липсват ти базови упражнения като : тяга , клек , раменни преси .
аз по-нагоре съм написал че не искам да правя тези упражнения , а и крака не мисля да тренирам .Иначе добре ли е програмата.
Мнението беше редактирано от ilian27 на 17.05.09 15:07.
казано от ilian27 на 17.05.09, 15:06:
аз по-нагоре съм написал че не искам да правя тези упражнения , а и крака не мисля да тренирам .Иначе добре ли е програмата.
Без тяга и клек няма как да станеш “мноо як”...Да не говорим колко смешно изглеждат някои момченца в залата, които мислят като теб и имат огромни гърбове и рамене и пилешки краченца :-P
Абе, момчето е на 16..не му трябва сила. То иска да има големи ръце, гръб и гърди и да му се кефят момиченцата! К’во го интересува, че някой мисли, че щял да изглежда абсурдно?! ;)
Защо не искаш да правиш клекове и тяга и подобни? И кои са подобните?
Мнението беше редактирано от Limka на 17.05.09 16:35.
казано от Limka на 17.05.09, 16:35:
Абе, момчето е на 16..не му трябва сила. То иска да има големи ръце, гръб и гърди и да му се кефят момиченцата! К’во го интересува, че някой мисли, че щял да изглежда абсурдно?! ;)
Защо не искаш да правиш клекове и тяга и подобни? И кои са подобните?
Така е просто не ме интересуват краката а и аз горе-долу си ги имам защото съм тренирал бокс и плуване.А иначе другите упражнения не искам да ги правя защото после след тях ме боли гърба (не мускулите на гърба).
Мнението беше редактирано от ilian27 на 17.05.09 20:52.