Добре, доста бих казал.
Гръб и крака ако покажеш, цена няма да имаш.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 29.10.09 17:40.
29.10.09
17:48
Добре, доста бих казал.
Гръб и крака ако покажеш, цена няма да имаш.
Попринцип ме е много срам да се снимам и да вървя съблечен,не знам,знам,че проблема ми е психически :lol: ..
За снимките—> Тези дни ;) !
Не ми са някви супер големи краката..
Гърба горе долу придоби релеф..
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 29.10.09 17:49.
Помня ти гърба и трапеца от преди дневника още - на нищо не приличаха. Много съм любопитен да видя как са се развили нещата.
п.п. Да не ти дреме, по-добре изглеждаш от мен, пък цяло лято съм играл футбол с познати и непознати без тениска : )
Да не ти пука, много е важно това. Отдавна съм приел, че ти си единствения човек, чието мнение накрая ще е от значение.
29.10.09
18:41
Само да не се наквася с водичка преди тренировката,че тогава ептен няма да има снимки... :lol:
Трябва да имам снимка на 102кг някъде ама съм си скрил долната част на корема и не се вижда разликата.. :cheese:
Все пак зависи в ква компания съм в фитнеса,ако ходя с едни пичове снимки ше има та пушек ше се вдига :P .
———————————————
Май,че това е снимката на 102кг..!
Днес четох едно от многото интервюта с Д.Димитров и там споделя,че е имал ден,в който е изпил 27 литра вода,понеже я е задържал.. :cheese:
Май,че пишеше,че я е изпил преди или след състезание,нещо такова!..
—————————————————
Да знаеш нещо за креатина на BioFit?
Препоръчай нещо относително евтино! ;)
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 29.10.09 18:50.
Не разбирам нищо от добавки, ама нищо. И както се изразява един съфорумник, две лайна не давам за добавките.
Но, НО.. Разлика имаш, при това не малка. Колко още искаш да чистиш? Като приключиш ще подържаш ли? Наново маса ще качваш ли? Какво..
30.10.09
05:14
Ми аз си мисля до февруари да го карам за сила и ММ и след това да се помъча да искарам рамо и корем ;)..
Сигурен съм,че ше успея!(Нали т’ва тряя се чува?) :lol:
Ся съм 80-81кг,предполагам,че на 75-72кг ше имам плочки,разбира се тва става ако диетата е правилна а не глад както до сега.. :lol:
Иначе така има да си бутам надолу теглото а корема все ше седи кат’ не ям правилно.. ;)
30.10.09
09:14
Ох,в ЧЕСТ на мазното:
08:00 1 Яйце
09:30 1 Баничка(391ккал;Б:8.1;М:20.4;В:41.1)+Боза(72ккал)
10:00 2 Кит-Кат-а+Дъъълго Кафенце с 7,5гр. Захар
12:00 1 Баничка(391ккал;Б:8.1;М:20.4;В:41.1)
13:30 2 Ябълки+Кафенце
15:00 ТРЕНИРОВКА(Повечко приказки)
ВОДА : 3л.
Болката по ръцете взе да отшумява,ако днес ми донесат колана няма да се сдържа и отивам да направя тренировка за гръб и гърди.. :lol:
Канен съм на запой и много се двуомя,но май ще откажа :lol: .
————————————————
Донесоха ми колана и фитилите,урааа!..
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 30.10.09 16:01.
30.10.09
15:43
Тренировка:
——————————————————-
Гърди+Гръб
Лег 5x5 @ 60,70,80,55,60кг. (Не трябваше така)
Гребане с щанга 5x5 @ 40,50,60,60,40кг. (Не трябваше така)
Мъртва тяга 5х5 @ 60,70,80,90,100кг.(Тук влезна доста добре)
Кофички за гърди 3х5 (Щях по 10 ама ми дойде много,не съм се въстановил от срядата)
——————————————————-
От днес :
Клек - 70кг(2пъти,можех и повече ама страхът си е страх! :lol: )
Мъртва тяга - 100кг(5пъти,не съм пробвал скоро макс)
Лег - 90кг(1път,успях чак след втория път,много ми е паднала силата на гърдите,дано с тази програма се възтановят)
Повече няма да пробвам толкова на лег-а,поне не докато 85 не ми стане леко.. :lol:
——————————————————-
Значи,до колкото разбрах е хубаво в понеделник да се увеличават по възможност тежестите,аз проверих из залата ама няма как да увеличавам с 1.25кг,нито с 2.5кг :lol: Най-малкото,което може да се слага е 5кг(2х2.5кг),та въпроса ми е как да вдигам нагоре килограмите?През седмица или когато ги почувствам по-леки? На лежанката ше е през седмица шот имам само в сряда(днес беше изключение).
Изобщо посъветвайте как да ги повтарям,дали на горе,кой ден да не променям тежеста и т.н.?
30.10.09
15:46
Аа.. тези фитили да не ги виждам повече!
:lol:
Фитили сложих само за последното 100кг мъртва,че почнаха да се прехлъзват,старая се без фитили..!
Не забравяй да посъветваш,виж какво съм писал! ;)
———————————————
Утре трябва да ходя да си търся прясно мляко!.. :cheese:
—————————————
Иедене:
18:00 300гр.Пилешко+50гр.Кашкавал+5Люти чушлета(Малий)
20:00 2 Яйца+3 Ябълки(Нещо такова ще е)
—————————————
Отказах се да ода на запоя..!
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 30.10.09 16:03.
31.10.09
20:04
Яденето днес :
09:30 1 Баничка(391ккал;Б:8.1;М:20.4;В:41.1)+1л.Прясно Мляко(0.1%)
15:00 17Малки Пържени чушлета+3 Татарски Кюфтета+200гр.Домати(салата)
16:00 3 Ябълки
20:30 2 Татарски Кюфтета
———————
Днес щях да пукна от МЪРЗЕЛ! :lol:
То деня е такъв де,цял ден у ВибОкс-а и гледам Малкълм.. Ту заспивам,ту се събуждам.. :lol:
Имам леки болки в гърба и във врата!..(Дано прогресират)
Май,че стана време за лягане,може би ше се възползвам!.. :cheese:
02.11.09
04:28
Яденето днес :
200гр.Луканков Салам+0.5л.Прясно Мляко(1.5%)
200гр.Мусака
Ливеци Опори - 3х20(Широки)
Коремни Преси - 3х20(На земя-90градуса-краката)
Лицеви Опори - 3x10(Тесни)
———————————————
След това отидохме в един приятел,за да му опитаме винцето ама попрекалихме.. :lol:
Хапнах и към 300гр.Салатка(БЕЗ МАЗНИНИ),но я върнах в поза молитвеник(както казва Ванката).. :lol:
Мале какво изживяване,какви откровения,колко истина си казахме само.. :cheese: Дори съм благодарен,че си ги казахме..
Не успях да спя,още ми е замаяно,днес школото ше е интересно :lol: .
———————————————
Малко дехидратиран,но надъхан за здрава ТРЕНИРОВКА!.. :P
02.11.09
05:21
Хапнах и към 300гр.Салатка(БЕЗ МАЗНИНИ),но я върнах в поза молитвеник(както казва Ванката).. :lol:
Недей да учиш лошите работи на Ванката, гледай да научиш добрите (в случай, че ги откриеш :lol: ).
Имай в предвид, че алкохола бил той и от вино не прощава !!!
Връщането в кенефа точно на салата е идиотско.
02.11.09
19:25
Така е,но това беше последното,което бях ял..Другото вече беше готово да излиза от другаде.. :lol:
——————————-
Тренировка:
Крака+Бицепс+Рамо
Клек 5x5 @ 55kg
Раменна преса(прав) 5х5 @ 35kg (Прав)
Бицеспово с Щанга 5x5 @ 32kg
——————————-
Хранене:
2 Банички+Бозичка
200гр. Пил.Месо и 200гр. Извара
Салатище
200гр.Мусака
10гр. CE
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 02.11.09 20:39.
02.11.09
21:25
Тц, тц, тц.Ти с това момиче се побърка :)
02.11.09
21:38
Тц, тц, тц.Ти с това момиче се побърка :)
Тъкмо от няколко дена се правех на безмозъчен металист..
т.е. Бях го забравил... :lol:
————-
Е,то това идва и като хубав стимул за здрава тренировка..! ;)
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 02.11.09 21:38.
03.11.09
17:07
Яденето днес :
Баничка+Кокос(десертчето)
300гр.Мусака+3 Големи яйца+Чайчее от ягоди
Пакет Пуканки+Чайче от ягоди
Чайче от ягоди+3 парчета смукиня(малки) от буркан (беше много по-сладко отколкото очаквах-3 ми е любимото число)
——————
Лицеви опори - 5х20
Коремни преси - 4х50
——————
2 Ябълки
Литър Айрян+5гр.Сол
Чайовете бяха по половин литър..
Утре няма да има и помен от запека.. :lol:
Нещо не ми се яде иначе има много вкусна скумрия.. :-P
04.11.09
15:51
Тренировка:
——————————————————-
Сряда:
Гърди+Гръб
Лег 5x5 @ 65кг (Хм,стори ми се тежко)
Гребане с щанга 5x5 @ 60кг (Трябваше по-малко да сложа..)
Мъртва тяга 5х5 @ 80кг
Кофички 5x5
——————————————————-
Ядене:
——————————————————-
Баничка
6 Ябълки
300гр.Скумрия(+краставички,чушки,моркови,грах-манджа)
250гр.Бюрек
——————————————————-
Нещо започнах да се отпускам,много си похапвам..
ТЕГЛО: 81.9кг (Ауу,тези чайчета.. :lol: )
————————
5 Капсули CE - Нещо не го усетих..
3 Чайчета без блажно
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 04.11.09 16:04.
Лег 5x5 @ 65кг (Хм,стори ми се тежко)
Аз ще ти кажа къде е моята златна среда, а ти можеш да пробваш, пък ако ти се отрази добре - отрази, ако ли не продължавай да търсиш най-добрия начин за теб.
Правя много тройки.. Първата серия е с около 70% от силата, 3 повторения изпълнени с максимална бързина. Почивка не повече от 2 минути, следващата серия е с 5% по-тежка, и така докато можеш. Последните 1-2 серии са единици.
Първите няколко серии са трудни, макар и само с 70% от макса, но в последствие идва един прилив на сила, Ако не дойде тоя прилив на сила, просто биеш спирачките и минаваш на следващото упражнение. Ако дойде, продължаваш докато можеш.
п.п. Максимална бързина означава не много бавно, но правилно и контролирано спускане на щангата, а докосне ли гърдите я изстрелваш нагоре със всичка сила. Това важи за всяка серия. След 2-3 серии щангата може и да не се движи особенно бързо, но не бързината се брои, ами опита. Пъни се яко, бутай със всичка сила, независимо колко ти е леко/тежко.
edit:
Пак казвам - това е моята златна среда. Може да не ти се получи, но живота е пред теб, нищо няма да ти стане ако експериментираш понякога.
04.11.09
18:15
Ще пробвам,преди така пробвах за единици бройки,но спрях да ги правя,не знам защо,но спрях.. :lol:
05.11.09
17:26
Яденето днес :
2 Банички
Дъълго Кафенце
Чай от мента (Без блажно) 420мл.
———————————-
Лицеви Опори - 5х20
Коремни преси - 4х50 (90градуса-краката)
———————————-
200гр.Скумрия(Манджата от вчера)+Люта чушка(Малий)+Чай от мента (Без блажно) 420мл.
Чай от Ягода (Без блажно) 420мл.+Ефералган(Витамин C)
Чай от Ягода (Без блажно) 420мл.
2бр.Варени картофи+2бр.Рибено филе на скара
Нещо хремата и кашлицата ме хваща.. :-/
——————————————
Е,Траш,заповядай-краката ;)
Втората снимка е последното ядене,хубаво е.. :P
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 05.11.09 17:28.
06.11.09
17:16
Яденето днес :
Баничка
Рибено филе на скара+Картофена салата+4Люти чушки(Ауу)+Чай от мента
Пуканки(Пакет)+Чайче+Ефералган(Витамин C)
1л.Прясно мляко+10 Капсули CE
—————————————————————
ТРЕНИРОВКА
—————————————————————
Тренировка:
—————————————————————
Петък
Крака+Бицепс+Рамо
Клек 5x5 @ 55кг +3кг
Раменна преса(прав) 5х5 @ 40кг Мислих,че ще са ми тежки,но добре влизаха.
Бицеспово с Щанга 5x5(Скот) @ 32кг Тук трябваше да сложа повече.
Кардио : 30 минути (Средно-Висока интензивност) ; По време на КАРДИОТО :
Сгъване на краката от вис : 3х15
Наклон напред с щанга зад врат : 2х15 @ 40кг
—————————————————————
In the school.. :
Набирания зад врат : 4х1 ; 1х2 (Тука трябва да се осъвършенствам)
Набирания пред врат(Ако така се казват) : 3х3 ; 1х4 (Не дадох всичко от себе си..)
Коремни преси : 1х80
<-- Госпожата им казва "Тилен лег",хм,не бях го чувал така.. :cheese:
------------------------------------------
За сега е това,надявам се поне да съм изгорил нещо от това,което съм трупал тези дни..
Креатина го усетих,
в залата имаше викане,пъшкане,смъркане,кихане,ръмжене,кашляне,оригване.. :lol:
Афе,изобщо май,че успях да си направя добра тренировка!.. ;-P
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 06.11.09 17:17.
06.11.09
17:20
Знаех си,че съм забравил нещо,ето го и него: :lol:
1-вата е филето на обяд,втората е салатата след него ;) ..
07.11.09
19:50
Яденето днес :
2 Сандвича(4 Филий бял хляб)+1чушка+1л.Прясно мляко
Път Към Садово..
1 Бонбон своге
В Катуница..
Чай от мента(420мл;Без блажно)+Няколко носни кърпички :lol:
Лицеви опори 5x20 (Широкичко)
Айде към Рогош..
150гр.Луканка/Салам(Няква смеска)+7 чаши степче+Малко минерална вода..
Днес май ми е икономичен ден,макар че ме е яд за бонбона.. Но как да откажа на дядо?!?
Сигурно ше взема ся едно чайче да пийна.. ;)
08.11.09
17:40
Яденето днес :
296гр.Добруджанска Закуска “Орехите”+150гр.Топено сирене
Лицеви Опори - 5х20
Коремни Преси - 4х50(краката на 90градуса)
Чайчета от мента (2х420мл.)
150гр.Чичовци+1Кисело Мляко 2%+Ябълка
150гр.Чичовци+1Кисело Мляко 2%+3мaлки ябълки
Чай - 2х320мл.
Избирах м/у тези салами,няколко торби сладки и мазни манджи...
Айде утре на школото,повечето училища не учат вече,да не са всички,на нас в петък не ни излезна заповедта,че няма да учим,така,че ще трябва и утре да ида,за да “чуя” заповедта...Изобщо не ми се ходи ама нещо са ни подкарали инспекторите и по-добре да присъствам.. :lol:
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 08.11.09 17:40.
09.11.09
17:31
Яденето днес :
150гр.Чичовци+1Кисело Мляко 2%
300мл.Супа топчета+кашкавалка(150гр.)+50гр.Майонеза+10капс.‘CE’
ТРЕНИРОВКА
———————————
Клек 5x5 @ 60кг
Раменна преса(прав) 5х5 @ 43кг
Френско сгъване(дъмбел) 2х10;1х15 @ 31кг
———————————
Мързеше ме да ида да тренирам ама си викам:”Ако не ида днес ще ида утре и ще се получи два дена,един след друг..” :cheese:
Отидох и си казах:”Каквото ще да става,по програма ше вдигна нагоре работните килограми..”.
С клековете направо се разцепих,макар,че последната серия,3-то повторение нещо тръгнах на една страна.. :lol:
Рамената ги направих възможно най-чисто!...
Френското го реших в последния момент. :cheese:
———————————
Изобщо не знам,така кат’ гледам какво ям.. :lol:
П.П. Днес бях с баща ми(ВиВаКоМ),бяхме по повреди.. Забравих да хапна преди тва,нямаше да ходя ако не бях забравил да си спра алармата на GSM-то ама и без това бях буден вече и.. :lol:
Както и да е,прибрах се,това беше най-най-... , което намерих в хладилника и за това го награбах и го изядох колкото мога по-бързо,че да ида в залата. :P
———————————
Абе,явно тоя кретин влиза.. :lol:
Аз се запътвам към банята,тия дни нещо яденето не ми е на спортна тематика,но тренировките са добри..(поне според мен)
Сега не смятам да хапвам по причината,че ми е тежко от “топчетата” :cheese: , може някакво чайче да си направя..
——————————————————————
За да не правя нови постове правя едит,слагам една снимка на някой продукти в 100гр. :
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 09.11.09 19:06.
09.11.09
18:19
Айде,айде,на тази светлина и с тези ефекти изглеждам що годе НЕ по-мазен от ония ден.. :lol: :P
Е,то аз не съм ама просто повечко вода ми се събра преди и след тренировка и...
ТЕГЛО(Преди тренировка) : 82.6кг.
———————-
Ше вкарам 1л. чайче ама се чудя дали да слагам мед.. ;)
———————-
П.П. “Из проповедта на Исус Христос на Планината”.
Още ЕДИТ : Сутринта имах един шоколадов бонбон ама го бях забравил,все пак държа да се отбележи! :cheese:
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 09.11.09 19:10.
10.11.09
16:22
Яденето днес :
Пуканки
Пуканки+1л. Чай
300мл Супа топчета
Дълго кафе+5гр.Захар
2 кренвирша(пил.-варени)+200мл.Супа
1л.Чай от мента
След малко сигурно ше вкарам лицеви-100 и коремни-200…
Може и още нещо да хапна,нещо нямам апетит...
Май,че си хапвам пуканки,за да не барам сладкото,което е на 10 крачки от мен.. :lol:
Trash,заповядай,колкото мога качествена.. :cheese:
П.П. Даже ми казаха,че гърба ми бил по-голям... :lol:
10.11.09
18:51
Аааа,стига,търпях,търпях ама не мога да избирам м/у супички,манджи с много олио и сладки неща,стига! >:(
Уморих се от тия избори вече..! :-/ :shut:
От утре поне два дена един след друг ще го карам на месо.. :lol: :coolgrin:
11.11.09
13:40
Тренировка:
——————————————————-
Сряда:
Гърди+Гръб
Лег - 3х65кг;3х70кг;3х80кг;1х85;1х90
Обратен лег - 3х65кг ; 3х70кг ; 3х80кг ; 1х85кг ; 1х90кг
Гребане с щанга 5x5 @ 63кг
Наклон напред с щанга зад врат - 3х5 @ 50кг ; 10х60кг
Пулоувър - 2х5 @ 32кг
<-- Това не знам защо го правих..
-------------------------------------
Тенкю,Траш. %-P
Нещо не ми се правеше мъртва тяга и вкарах другите упражнения,виждате ги.. :red:
ТЕГЛО(преди тренировка) : 81.0кг
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 11.11.09 13:42.
Тренировка:
——————————————————-
Сряда:
Гърди+ГръбЛег - 3х65кг;3х70кг;3х80кг;1х85;1х90
Обратен лег - 3х65кг ; 3х70кг ; 3х80кг ; 1х85кг ; 1х90кг
Гребане с щанга 5x5 @ 63кг
Наклон напред с щанга зад врат - 3х5 @ 50кг ; 10х60кг
Пулоувър - 2х5 @ 32кг<-- Това не знам защо го правих..
-------------------------------------
Тенкю,Траш. %-P
Нещо не ми се правеше мъртва тяга и вкарах другите упражнения,виждате ги.. :red:
ТЕГЛО(преди тренировка) : 81.0кг
Какво ти казах за лежанката, а? : )
Чета аз, не пиша често, но чета и те следя.
11.11.09
15:59
Пич, храненето ти е много кофти.Не става нито за чистене, нито за качване на ММ,нито за здравословен начин на живот.Всеки ден пуканки,банички,колички,вафлички и тем подобни.В някои дни пък почти не ядеш.Защо не се опиташ да ги замениш тия джънкове с яйца и извара примерно,вместо 2 банички 5-6 яйца не е ли 100 пъти по- добре?
11.11.09
17:24
Гледам да пестя парички,яйца имам ама така са ми се отщяли,че кат’ видя яйце и кодкодякам.. :lol:
А за тия банички,срам ме е в школото да си нося ядене.
“Колички” е нямало в режима,пуканки не бях ял сигурно от месец,последния път като ядох пуканки хапнах 3 пукала и ги оставих заради диетата,е пък тоя път реших да хапна та да ми се отще. :cheese: Така и стана,отщя ми се.
Чета аз, не пиша често, но чета и те следя.
Знам,че четеш,то и аз не пиша попринцип из другите дневници ама повечето ги следя.. ;)
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 11.11.09 17:25.
И аз не си нося храна, но шишенца с протеин си нося, литри прясно мляко си купувам - сктавам се някъде и гълтам бързо, бързо преди да ме е видял някой.
Миналата година, когато още имахме химия като предмет, майка ми беше купила един соев протеин (много й разбира главата...) и айде, “като няма да си нося храна, ще го пия това”, а видяха ли дебилите от моя клас започнаха едни бъзици.. Влиза другарката по химия и се започва “айде ставай да й разказваш за химията” - мислят си, че анаболи съм взимал! Хаха!
Не, че ме беше срам, но ми беше дошло до гуша от простотия, затова започнах да се скатавам. Съветвам те и ти да си измислиш нещо подобно.
11.11.09
18:15
Яденето днес :
200гр.Биринки+100гр,Чушки с яйце и сирене
250гр.кайма+10капс.CE (В тефлона,без мазнина,само тази дет’ пусна мръвката)+1Ябълка
30мин.след яденето фащам път към един приятел и от там на фитнеса(двамата),той трябвало да забере и брат му с нас..(това му е кошмара) :lol:
Вече след тренировката..
250гр.кайма(В тефлона,без мазнина,само тази дет’ пусна мръвката)+100гр.Варени картофи+3Ябълки
В нас..
4 кебапа+100гр.Варени картофи
Аз сега г/д събрах пари и се чудя дали да си взема още креатин(да си имам резерва) или малко протеинови вафлички,сигурно ще взема креатин,ако стане така,че ми ‘овиснат’ повече пари ще взема и двете.. :)
—————-
Айде към банята..
Абе хора, какво срамно има да си носите ядене в даскало ??? 5-6 дена ще ви зяпат странно, после никой няма да ви обръща внимание. Даже някои от моя клас почнаха и те да си носят (не месо и яйца, ами боклуци, ама важното е, че си го носят от у тях)
11.11.09
19:27
И аз нямам проблеми в даскало. Съучениците ми са печени, даже като видяха кви готини сандвичи си нося, почнаха и те(повечето). :-) Хем са по-вкусни от тези на лафката, където има половин кило бял хляб и 20 гр от най-евтината шунка, която има повече вкус на хартия от колкото на месо, хем в пъти по-полезни и хранителни. Носи си от вкъщи и да не ти пука, ще видиш как и другите постепенно ще почнат да си носят.
11.11.09
22:00
И аз не си нося храна, но шишенца с протеин си нося, литри прясно мляко си купувам - сктавам се някъде и гълтам бързо, бързо преди да ме е видял някой.
Миналата година, когато още имахме химия като предмет, майка ми беше купила един соев протеин (много й разбира главата...) и айде, “като няма да си нося храна, ще го пия това”, а видяха ли дебилите от моя клас започнаха едни бъзици.. Влиза другарката по химия и се започва “айде ставай да й разказваш за химията” - мислят си, че анаболи съм взимал! Хаха!
Не, че ме беше срам, но ми беше дошло до гуша от простотия, затова започнах да се скатавам. Съветвам те и ти да си измислиш нещо подобно.
На мен пък въобще не ми пука.Нося си,хапвам си ,пък да се пукат душманите.Както казаха вече ,наистина ще те гледат странно първите 1-2 седмици после няма да им прави впечатление.Обикновено си нося кутия/кутии с храна в раницата,но иначе най компактно ми е тостери с пълнозърнест хляб и месо,шейкър с доза протеин и овесени трици примерно или ако имаш повечко пари протеинов бар
@Thrashmetal, Хахахахах как ще те е срам от прясно мляко, та аз цялото даскало обикалям с едно кило кутия “Верея” През часа си го оставям на чина и го пия пред даскалите, въобще не ми дреме :P
Мнението беше редактирано от alabalaa на 11.11.09 23:52.
12.11.09
06:26
Един от моя клас и добавки си носи в училище.Те тия от моя клас наркотици си носят , теб от храна те е срам :)