От млякото не, айде за това ми свикнаха. Нищо, че ми лепнаха прякор “млекаря”.
Иначе обмислям малките сополанковци в моето училище да ги причаквам на изхода на столовата и да им взимам киселите млека - дават им банани и млека за жълти (буквално) стотинки, а малките гадини ги изхвърлят и разливат по двора на училището - как да не ги нашамариш?!
п.п. За по-големите (в случая аз, 11 клас) е забранено да се влиза в столовата :(
12.11.09
08:15
Аз тая година съм 8 клас,на децата до четвърти клас им дават всяка сутрин или закуски с чашка мляко(БЕЗПЛАТНО) ,или закуска с някакъв плод,банан,ябълка..
Те същата работа,изхвърлят ги по кошовете,ние като ги искаме после казват на директора,че ги изнудваме(представи си),директора идва и започва с конското,извикваме някое лапе дето го е казало и то вика : “Ами аз се помайтапих.”.. :cheese:
Някой си дават закуските ама половината и повечето казват,че ще ги ядат и след 10 крачки,буум,ин дъ коша..
Какво да ти разправям,ти знаеш.. :) Те вместо на нас да дават(поне ще ги изяждаме),те ги разливат на малките,а малките ги хвърлят и отиват от бутката да си вземат нещо,което е почти същото на състав.. Нямам нито думи,нито обяснение за това. >:-(
——————————————-
Един от моя клас и добавки си носи в училище.Те тия от моя клас наркотици си носят , теб от храна те е срам :)
@Thrashmetal, Хахахахах как ще те е срам от прясно мляко, та аз цялото даскало обикалям с едно кило кутия “Верея” През часа си го оставям на чина и го пия пред даскалите, въобще не ми дреме :P
Не всички съученици са толкова толерантни,а пък и аз носех винаги варени яйца.. :lol:
Когато е някъв сандвич е естествено даже да ти ПЛАТЯТ,за да хапнат и те.. :-)
За добавките да не говорим,че един приятел като си допиваше протеина и накрая беше началото на учебната година,че даже някои хора искаха да му дават пари,за да го опитат(ягода или банан беше)..
За протеинови барове без проблем ще си нося,само парички да имам да си купя,защото това не е за всеки.. :lol:
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 12.11.09 08:19.
Явно в моето даскало е най-добре. Има стол, а в него - пилешки пържоли, салати, плодове. Проблема е, че трябва да се запиша предния ден, а тогава изобщо не мисля за следващия..
12.11.09
08:34
Явно в моето даскало е най-добре. Има стол, а в него - пилешки пържоли, салати, плодове. Проблема е, че трябва да се запиша предния ден, а тогава изобщо не мисля за следващия..
От къде си и къде учиш?
————————-
Барем вържа нещо ако физкултурничката се отпусне и химичката също... :lol:
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 12.11.09 08:35.
Не всички съученици са толкова толерантни
Абсолютно.. Може да съм всякакъв в очите на съучениците си, но има неща, които не разбират и не приемат.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 12.11.09 08:43.
12.11.09
08:53
Не всички съученици са толкова толерантни
Абсолютно.. Може да съм всякакъв в очите на съучениците си, но има неща, които не разбират и не приемат.
Това да кажеш:”Не им прави впечатление” или “Те ме разбират” е все едно да кажеш “Той разбира от фитнес,защото ме пита” :”Еее,колко вдигаш на лежанка?” .. :coolgrin: Нещо такова,малко бързам,че ми дават зор към кафето.. :lol:
От къде си и къде учиш?
Сандански и уча в ЗПГ.
13.11.09
09:09
Яденето 12.11.09г.:
4 Яйца+кафе
3 кебапа+150гр.картофи(варени)
Царевица+чушки+кьопаво(ако се пише така)+туршия+моркови-200гр.(общо)+600мл.Мента+Тесте карти+компания и много песни..
Кат изтрясках 300мл. мента и ми дойде да кажа на някой,че го обичам :lol: ..
Отидох на единия комп(бяхме в един приятел) и започнах да пиша на момичето дето харесвам,казвам и всичко тя вика:”Ама как можеш да ме харесваш кат’ дори не ме познаваш истински,как може да ме обичаш,ако ме познаваше истински нямаше да искаш да си с мен..” - или нещо такова.. След това отиди и другата мента.. Спряха ме иначе щях да посегна към виното.. :grrr:
Щом си дръпнах от пурите... :down:
Аз там си и спах,че..
От понеделник това момиче щяло да тренира с мен,да съм и бил инструктор,защото не знаела какво да прави... :coolmad:
Мани,мани,днес какви клекове ше правя само не знам.. :coolgrin:
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 13.11.09 09:09.
13.11.09
09:11
Човече гледай да ограничиш тинейджърските глупости тип, менти, вино пури и скайп девойки бъдещи тренировъчни партньорки...
13.11.09
09:12
Тези младини беееее!Имай поне малко достойнство, жалко е да се обясняваш в любов по скайпа.И ква е тази мента бре брато, хващай уискито.
ПП:Сега като я тренираш може да има джиджи бижи :lol:
13.11.09
09:23
Мани,мани,ако можех да ходя щях да ида до тях ама.. :lol:
Аз питах за номера ама никой го няяше и ме експедираха на тоя комп дет’ е на студено.. :lol:
Нямах достатъчно пари за уиски,аз платих ментата,салатите и пурите им,другия път може пак да черпа,стига да ми е на сРъце. :lol:
13.11.09
09:28
Човече гледай да ограничиш тинейджърските глупости тип, менти, вино пури и скайп девойки бъдещи тренировъчни партньорки...
То рядко се случва да седна да пия,а за пушенето,даже още не съм лапвал цигара ама ей така на пук,че ми стана криво и издумках малко пурата..
Нещо ме развалят.. Уш се забутах в що годе добра компания,тренираща компания.. :cheese:
13.11.09
09:29
Хахахаха, баси приятелите, възползвали са се от състоянието ти за да ядат и пият на корем и ти си се дал толкова лесно.Абе на тази възраст се случват такива неща.Аз си спомням първата ми голяма любов като ме отразя, не знаех къде се намирам , след което вечерта (на трифон зарезан) станах безсмъртен с една 20 годишна сливова, след което една курва ми оправи настроението.Хубави години бяхаааа :lol:
Ще го подкарам с цитат - I know you, hell, I’ve been you.
: )
Стой далеч от сантименталности. Още повече по скайп - детинско е : )
Ей т’ва е приказка, Родж! (за курвето)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.11.09 09:32.
13.11.09
09:34
Детинско е да..
RogerF
Същност аз предложих да платя този път понеже около 7 пъти вече не давам нищо кат’ се събираме и..
Май след малко ще се тренира! :coolgrin:
П.П. Някой беше клекнал до мен,до лаптопа ми,и изведнъж ме щракнаха.. :lol:
Синджирчето ми го подариха ама го забравих..
То за теникия никой не реве :lol: .
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 13.11.09 09:35.
13.11.09
09:37
!!! Смърт за алкохола,цигарите,наркотиците и курвите. :exclaim: :coolsmile:
13.11.09
09:39
!!! Смърт за алкохола,цигарите,наркотиците и курвите. :exclaim: :coolsmile:
Курвите са като сладкото.Хубаво е да ги има от време на време, но не трябва да се прекалява с тях ;)
13.11.09
09:41
!!! Смърт за алкохола,цигарите,наркотиците и курвите. :exclaim: :coolsmile:Курвите са като сладкото.Хубаво е да ги има от време на време, но не трябва да се прекалява с тях ;)
Xaxaxaxaxaxaxaxaxa :lol:
13.11.09
09:53
Роджерф,ти май,че започна приказки за маса,а? ;)
Има много вярно в думите на Шишманов.
Питбул,коментара беше малко ненужен.
Айде пък ще видим как ще се развият нещата.
До скоро и По-здрави! :)
Внимавай какво си пожелаваш, стой далеч от фатални жени... и пази се от приятелки :) хахаха... Ае стига, че стана мазало :)
13.11.09
09:59
Внимавай какво си пожелаваш, стой далеч от фатални жени... и пази се от приятелки :) хахаха... Ае стига, че стана мазало :)
Найстина,че стана мазало.Оставете ме днес да си допиша “храненето” и тренировката и тогава може да продължим.. :lol:
Ти ме разби човек :D:D lol много ми е смешно тва :D
13.11.09
10:42
Ключовото в поста ми е:
13.11.09
13:11
!!! Смърт за алкохола,цигарите,наркотиците и курвите. :exclaim: :coolsmile:Курвите са като сладкото.Хубаво е да ги има от време на време, но не трябва да се прекалява с тях ;)
хахахахахха тва ми напомня на ‘’Мъжете са като шоколада - сладък, приятен и обикновено се лепят право за задните ти части.’’ :snake: :lol:
13.11.09
15:20
Ох,размисли и страсти,фафлички и храсти.. :lol:
Днес си казах,че ще се разцепя от натоварване в залата ама се поукротих.Така де,дойде ми акъла.. :P
Тренировка:
Клек - 5х5 @ 60кг
Пулоувър - 5х5 @ 31кг
Раменни преси(прав) - 5х5 @ 40кг
Направих и малко скачане,бягане на пътечката.. Що годе беше на ниво,щом се припотих.. :P
На newgirl повече и влече цитата.
Ванка,аз вместо да прочета ОГРАНИЧАВАЙ,прочетох ЗАБРАВИ :coolsmirk:
13.11.09
15:50
Ванка,аз вместо да прочета ОГРАНИЧАВАЙ,прочетох ЗАБРАВИ :coolsmirk:
Знам как го прочете, и други хора така, четат през ред, затова специално ти обърнах внимание :).
13.11.09
16:00
Ключовото в поста ми е:
Ама това е тъпо.Точно тези тинейджърски глупости е част от чара на младоста.Ако тогава не ги изживее, кога?
13.11.09
18:45
Яденето днес :
60гр.Гайнър+наденица-2бр.+кренвирш+10капс.CE
Наденица+300гр.Стар фасул
300мл.Супа+2Татарски кювтета
Трябва да направя някоя друга коремна преса..
ТЕГЛО(преди тренировка) : 81.3кг
П.П. Ванка,аз попринцип си чета всичко ама днеска ми е малко омотано.. :coolmad:
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 13.11.09 18:46.
14.11.09
15:35
Яденето днес :
2 Пържоли с повечко гъби
Ябълка
4x50 Коремни преси
5х20 Лицеви опори
Своге 40гр. б:2.8г. ; в:24г. ; м:11г.
До тук е това,преди малко ме обхвана чувството,че ше се нашишкам ако вкарам още 300гр. пържоли с гъби.. :lol:
Айде да направя още
4x50 Коремни преси
5х20 Лицеви опори ....
Добавям малко салам и 3 чаши червено вино.. :smirk:
22:22ч.с. Ше вкарам още
4x50 Коремни преси
5х20 Лицеви опори .
:coolsmirk:
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 14.11.09 20:22.
15.11.09
16:35
Яденето днес :
2 Пържоли с повечко гъби
4бр. някакви мини десерти за кафе+кафета
3 Варени яйца
Пакет пуканки+дози от др.Хаус,Малкълм,Женени с деца..
Литър чай без шикер (Дано да е найстина разхлабителен) :lol:
Лицеви опори - 3х30
1бр.Наденица+3Варени Яйца+1л.Чай
До тук е тва,не вярвам да има още,но..
Айде да почва даскалото,че кат имам свободно време и правя само глупости.. :lol:
16.11.09
14:55
Уаау,днес издивях,така е думата.. ;)
Тренировката :
——————————————-
Раменни преси(прав) - 5х5 @ 43кг
Клекове - 5х5 @ 63кг
Пулоувър - 5х5 @ 31кг
КАРДИО : 35мин.;ср.скорост:27км/ч;
Вдигане на краката от вис - 3х15 ; 1х20
Коремни преси - 26х15кг ; 50х15кг ; 25х15кг ; 51х15кг.
——————————————-
Раменните преси не ги осетих,можех и още..
При клековете първата серия,третото повторение нещо левия крак започна да отказва,но го позагрях още малко и останалото мина като по вода ;) . Може и изпълнението да ми е било по-клячаво(за трето повт.)
На пулоувъра можех да сложа и още ама нещо малките дискове не паснаха на дъмбела.. :shut:
След това на кардиото през някаква минута слизах и правех корема ;) .
Днес силата ми кипи макар,че не съм ял повече от миналите дни.. :lol:
ТЕГЛО(след и преди) : 80.4кг
16.11.09
15:53
Яденето днес :
Баничка
3 парчета наденица+1 Яйце+креатина+кафенцаа
4Яйца+300гр.Скумрия на скара
Не вярвам да хапна нещо нататък,макар,че ще ми се хапва,може някаква ябълка..! :)
16.11.09
20:05
Креатин и кофеин не е добра комбинация,неутрализират се.
16.11.09
20:14
Много ми е интересно как си тичал 35 минути със средна скорост 27 км/час ?? Все пак няма невъзможни неща де,но ми е малко странно.Иначе поздравления,пооправил си менюто до няква свтепен,но гледаи да приемаш храната на повече хранения в по-малки дози.При всяко хранене метаболизма се активира и от това следва отслабване ;)
Мнението беше редактирано от Svetlio_S на 16.11.09 20:17.
16.11.09
21:25
Креатин и кофеин не е добра комбинация,неутрализират се.
Аз пък съм чувал,че се срещат симптоми като проблеми със съня и сърцебиене,но до сега не ми се е случвало нищо странно.
Може и така да е,може да се неутрализират,това също съм го чувал,но този път не се сдържах да не пия кафе...! :down:
Това за свалянето от по-честите хранения сте ми го казвали,не мислете,че съм го забравил,просто не го прилагам,нещо не мога да обесня защо не го прилагам,но.. :lol:
Гледам да хапна и да ме държи сит,може би заради даскалото,ще се опитам пак така да ги наредя ядениятата,по-помалко. ;)
Виж,за скороста,така пишеше уреда,не вярвам да е много вярно,но темпото на кардиото ми е относително високо. :)
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 16.11.09 21:26.
17.11.09
13:11
Пуу,нещо ме боли гърлото,също така имам и болки в гръдния кош,дано да е от вчерашната тренировка и дано да не се налага да пропускам утрешната тренировка,сега не е момента да се разболявам!
17.11.09
16:47
Яденето днес :
Баничка+Някви десертчета(п:6гр.;в:87гр.;б:16гр.-ОКОЛО)
1 Лъжица мед
160гр.Скумрия+200гр.Картофена салата
2 ябълки+5чаени лъжици мед
160гр.Скумрия
250гр.Скумрия+3Варени Яйца+50гр.Картофена салата
0.5л.Чай с лъжица мед
2 Ябълки+малко мед
Какво ще кажете за меда,трябват ли ограничения?
Днес яко ошишках със скумрията,не се сдържах и за кокосовото десертче и за другото.. :cheese:
17.11.09
17:02
Скумрията не ти е никакъв проблем,това е наи-високо съдържащата белтъци риба ;) . Относно меда,ако си с бавен метаболизъм го пприемай само след тренировка преди креатина и ако използваш протеин,и евентуално да подсладиш нещо на закуска или следобед.
Щом си на училище,удачно е сутрин пред ида излезеш да изядеш порция овесени ядки,а в голямото междучасие ако излизате до някое магазинче си вземаи готови пилешки пържоли (по 2 на брой в пакетче са) или 50 грама кашу.Може и 2 кисели млека + зелено корни с бадеми :).