Кросфит дневникът на Гошко

Темата е заключена.
Прескочи до:

25.06.09
12:58

E дай малко повече инфо де :) Меко ли е, твърдо ли е, малко ли е, голямо ли е :) На мене така ми излизаше 1 топче на китката от горната страна... Твърдо и голямо 1см на 1 см и доста видно... Бая се бях панирал и се оказа плаваща кост ли какво там. Ударих го силно и се прибра и от тогава не ми е излизало...

25.06.09
14:30

Не съм гледал по-горе посочените филми .

Та.. Ленкс , малко топченце , което седи под кожата , докато не го натисна . Появява се периодично , както казах го виждам за втори път. Нямам си на представа как се озова там , явно е някакво мастно натрупване , кой знае.. . Та , нека това не е повод за спам , благодаря.

Еми ето човека ти каза :) Като излезе го изпраскай яко и няма да смее се покаже вече :lol:

26.06.09
14:29

Вчера , 25.06.2009г. Кардио ден

Общо 14мин. интензивно тичане , общо 15 обиколки. След десетата - почивка от минута , след което още 5. След тренировката протеин , голяма овчарска салата , бира , извара и домат.

26.06.09
17:37

26.06.2009г.  Тренировъчен ден - крака + средно рамо + корем

А1.Клек с щанга - 7х70кг. - не се почуствах добре , спрях с клека и го замених с лег преса.
А2.Лег преса - 10х100 , 10х115 , 5х120
А3.Бедрено разгъване - 10х40 , 10х50 , 10х60 , 8х60

Б1. Раменна преса - 10х30 , 10х40 , 10х40 , 10х40
Б2.Хеликоптер - 10х30 , 10х30 , 10х35 - много ми е трудно това :)

В1.Римско столче - 3х20
В2.Повдигане на крака от вис ( сгънати колене ) - 3х20

Около 30 повторения за прасец , 2 серийки с дъмбел за предмишница.

Тренировка
-протеин

29.06.09
16:53

29.06.2009г. Тренировъчен ден - гърди + предно + средно рамо

А1.Полулег - 10х42 10х52 , 10х52 , 10х52 - слаб съм .. :(
А2.Лег - 10х40 , 10х52 , 8х62 , 7х62 - с малко помощ
А3.Пек-дек - 4х10хпълен

Б1.Хеликоптер - 10х25 , 10х30 , 10х30 , 10х32
Б2.Повдигане на щанга за предно рамо с две ръце - 4х10х20

Ами .. нямам капацитет за силни постижения , мисля да премина само на базови ( клек , лег , тяга , раменна , кофички , набирания ) , та да видя дали ще вдигна килограмите на пустата лежанка . Дайте съвети , че в залата изглеждам смешно :(

Абе да не ти пука бе,премести го от единия крачол в другия!!!Интересно ми е защо тренираш рамото два пъти в седмицата?

Иначе ако искаш сила,напоследък доста теми се навъртяха.Базови упражнения и системата 25. :)

29.06.09
17:21

Не ги тренирам 2 пъти в седмицата , просто реших да сменя програмата и стана така , че тренирах рамо през 3 дни . Новата програма е : гърди + предно + средно , гръб + крака , ръце . Какво ще рече 25 ? Днес много се почудих за базовите и мисля да опитам , но след 15-ти юли , защото съм на училище до тогава и ще мога да се “събера” умствено и физически . Може би дневникът на С7АЛКЕР ще ми е от полза  за базовите :) Родж , обясни ми за 25 , моля :)

Доколкото и аз разбрах,правиш много серии с малко повторения и големи килограми.Може да е на принцип 5х5(серии/повторения) или пък 8х3 или както и да е,само повторенията да са около 25 общо.Нека по-компетентните да си кажат думата.

29.06.09
17:30

Прочетох тук-там и това , което казваш е истина. Ами тази седмица ще си завърша програмата , както си е , като наблегна на техниката , а не на килограмите и от другата седмица ще мисля какво да правя с базовите. Много ми се иска някой , който тренира по този метод да пише тук , да даде съвет какво как и кога , ако пък не - дайте някаква тема да чета :) Как да наредя базовите и през колко дни .. . Помагайте :)

30.06.09
16:16

30.06.2009г.    Кардио ден

13 обиколки - 11мин. 42сек.

И тук отново гаф , хаха. Момчето , с което тичам бе бутнато от момченце с колело , няма да ви разправям какъв смях беше , поне за мен де . Юли , обаче пострада , както и колелото на момченцето , следствие шута в спиците .. хахаха. Дано Юлката е добре , а тоя малкия няма да стъпи в училището вече .. така си мисля :)

Днес е събирането на класа , празнуваме по случай преминаването в 12 клас .. механа , дискотека и .. утре ще пиша :) Преди да излеза , задължително извара , че после само салата и вода ..

П.П : Все още чакам някой да се отзове по моя въпрос с базовите упражнения. Благодаря :) Лека вечер на всички :-P

Гледа ли тази тема?
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/38661/

01.07.09
08:16

Гледах я , много акъли , много чудо . Не знам на кое да вярвам :) Още веднъж ще я прегледам , все пак :-P

01.07.09
17:12

1.07.2009г. Тренировъчен ден    гръб + крака + трапец (суперсерии)

А1.Скрипец пред гърди  - 8х50 , 8х60 , 8х60
А2.Мечка - 8х50 , 8х60 , 8х65
А3.Гребане с дъмбел - 9х25 , 8х25 , 8х25

Б1.Клек с щанга - 7х60 , 7х60 , 7х70
Б2.Лег преса - 3х7х +40
Б3.Бедрено разгъван - 8х50 , 8х60 , 8х60
-напади - без тежест , за проба :)

Тренировка
-протеин + плод портокал

Между сериите вкарах и 3х15 за трапец на смит.

Днес много смях в залата , наслушах се на простотии и измишльотини за месеци напред. Момчето , с което ходя , засече негов познат , който си личеше , че зоби , но за жалост е на моята възраст .. жалко за момчето. Та , тоя маняк разправя как тренирал само ръце 3 пъти в седмицата и за 2 месеца качил 15 кила чиста маса , до тук .. малко количество смях. Големият смях настъпи , след като ми каза да не пия много вода , за да не изпикая протеина после , което ме накара да се изсмея доста силно , та ме чуха чак на другата улица :) На мой въпрос за физиката му ми каза , че единственото , което взимал било протеин , 3 пъти на ден ... След това започна да ме убеждава да правя 7 упражнения за трицепс и 5 за бицепс , което било най-доброто за растеж на мускула :) Уникален образ .. в момента се смея от сърце , докато пиша .. :)

01.07.09
17:15

Смяхххх, аз искам да споделиш след 3-4 месеца като спре зобта това момченце, как ще изглежда  :)

01.07.09
17:21

Ами да ти кажа често , за първи път го виждам и изглежда доста добре , но не знам дали ще имам “щастието” да го видя отново :) Иначе , нямаш проблеми , ще сподея :-P Аааааа и Сашко , не пий вода , да не изпикаеш протеина , хахаха :)

Лошото е, че много хора с централно мозъчни контузии, тъпчещи химия и добавки в несвяст щото имат цифри, имат не лоши резултати  и сеят какви ли не митове и легенди сред младите.

01.07.09
18:29

Хубавото е, че малко хора без централни мозъчни контузии, ще се вържат на глупостите на въпросните. :-P

С или без забранени и полупозволени вещества, възхищавам се на всеки, който е постигнал яко и хармонично(за моите критерии) тяло.
Не съм склонен да омаловажавам нечии постижения, заради изполването на “химия”.
А ръсенето на глупости е показателно, но за други неща. :-)

01.07.09
19:12

Хаха , С7АЛК3Р харесва ми , че взимаш такава страна. Винаги съм казвал , че химията се ползва разумно и че не е за всеки. Съгласен съм с теб , че да взимаш въпросните вещества и да си седиш у вас на диванчето , няма да ти пораснат мускули като на батковците от рекламите. Със или без химия - постигнал си е целта човека , но до кога ще се задържи до това ниво .. не знам. Аз съм решил да вървя бавно , но качествено по стъпалата , докато хората около мен ( момчетата , с които тренирам ) избраха да ползват асансьора ( ако схващате метафората) . Винаги ме води поговорката “Бързата работа - срам за майстора” .

03.07.09
10:27

Вчера беше кардио ден , в който реших да поиграя футбол с отбора .  60 минутен мач , потичахме доволно , но отново се прояви моята “чупливост” .. . Днес съм с насинено бедро , след като един от другия отбор ме удари с коляното , точно в мускула , та го мажа с Фастум . Днес е тренировъчен ден ръце+корем , но корема няма как да го правя , защото не мога да си свивам крака , та ще мина само с бицепс и трицепс , по-късно ще постна и тренировката.

Хаха направили са ти бодичек!Мойте крака са постоянно сини,но това е от дъмбелите като правя гърди и рамо.

03.07.09
10:46

Ами не е само синина , ами започнаха да се образуват грудки отдолу . Често ми се случва , заради мачовете , но мисля скоро да ида на спортен лекар , за да ми изпише нещо ефикасно , че с тия мазила .. минава много бавно.

S7

03.07.09
11:31

казано от RogerF на 03.07.09, 10:35:

Хаха направили са ти бодичек!Мойте крака са постоянно сини,но това е от дъмбелите като правя гърди и рамо.

При мен колената са така, само че от тягата - при опита да съм стриктен и да си движа тежестта по краката се получават фалове при пускането на щангата  8-/

Мнението беше редактирано от S7oMaN40 на 03.07.09 11:31.

03.07.09
18:57

03.07.2009г. Тренировъчен ден - ръце ( суперсерии ) + корем + предмишница

А1.Лег тесен хват ( с прибрани палци ) - 8х45 , 8х50 , 8х50
А2.Скрипец с две ръце - 8х40 , 8х45 , дроп -5,5,2
А3.Кофички за трицепс - 2х15 , 1х15 + 10кг

Б1.Набирания подхват - 6 , 6 , 5
Б2.Сгъване с крив лост - (обърната пирамида ) - 8х35 , 8х30 , 7х30
Б3.Прав с дъмбели - 3х8х17.5

В1.Римско столче - 2х20 - схвана ми се крака и спрях от болката
В2.Повдигане на краката с приствити колена на успоредка - 3х20

+ упражнение за предмишница

Тренировка
-протеин + портокал

Бицепса и трицепса са в суперсерии , беше ужасно жега , определено чуствам болки в хълбука от римското столче и не знам как да ги преодолея.

Днес се гледах в огледалото и останових , че гърдита ми изостават доста от гърба , примерно . Имам нужда от маса във вътрешната и долната част. Кофичките дали ще помогнат ? Проблема ми е , че не мога да ги правя чисто , а като повторения са .. 6 макс.

Мнението беше редактирано от Гошко на 03.07.09 19:00.

03.07.09
19:03

Ами кофичките са добре. какво му е лошото на 6те повторения ? Прави ги с 5 серии...
Аз също така правя кофички - ако имам повече сила слагам и дъмбели.

За кратко време ще дръпнеш с кофите. :)

03.07.09
19:50

Ами ще опитам , въпреки , че съм доста скептично настроен . А и да кажа , че в тренировката за гърди , нямам сила за кофички .. просто не мога да се вдигна , това ме спира да ги правя :(

03.07.09
19:52

Каква ти е тренировката ? не ми се рови в дневника :) може да махнеш някое упражнение ...

03.07.09
19:53

полулег , лег , пек-дек + пулоувър , но него не го броя.

03.07.09
19:56

Брей ти се претрепваш :)
Да не си на по различни “добавки” ? :)

03.07.09
19:58

Единственото , което взимам е цинк , при това цитрат + рибено масло , протеин след тренировка. Някакъв съвет?

A защо да се претрепва?

03.07.09
20:00

Това е сарказъм. Иска да каже , че не правя кой знае какво , а нямам сила за кофички ;)

03.07.09
20:02

Махаш тия изолирани упражнения :)
Правиш кофички вместо тях..
Ако пак не стане, махаш и лег/полу лег и ги редуваш в седмицата...

Мнението беше редактирано от tonu на 03.07.09 20:02.

Такива думи май избягват моя речник :)

Иначе идеята по-горе е добра.Но ако пулоувърът го правиш за гръдния кош не го махай.
Между другото 3 упражнения са напълно достатъчни за гърди. :)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 03.07.09 20:05.

03.07.09
20:05

Добре , ще опитам. От доста време се чудя , си следвам програмата ( 3 дневен сплит ) и правя кофички , просто за да им свиквам и да вдигам бройката , дали ще рефлектират върху растежа на гърдите , все пак няма да им давам почивка . Горе долу за колко дни мускула отпочива и удачен ли е този подход ?

Да, пулоувърът е само заради гръдния кош . Аз знам , че са достатъчни , но не съм доволен от резултатите. Намалих повторенията , изчистих техниката и .. да не казвам к*рец , че е лоша дума :)

Мнението беше редактирано от Гошко на 03.07.09 20:07.

05.07.09
20:16

05.07.2009г. Кардио ден

Днес “работих” за скорост - 10мин. гладко тичане със средно темпо + 15-20 спринта ( не им помня бройката ). След това протеин.

Днес изборен ден , гласувах и за мое щастие , партията за която гласувах влиза в парламента . Също така се събрах със старото гадже и така да се каже , от утре съм нов човек. Ех , живот.. :) Лека нощ на всички и ... обичайте се , че чувството е .. :-P

05.07.09
20:42

Голямаа грешка да се събереш със старо гадже.
Където си бил веднъж - не повтаряй! :)
Съвет от старите кучета.

Недей разваля радостта на момчето пък ти! :)

Аз ще кажа само - HAIL KING ROGER!!!!!!!!!!!!!15th Grand Slam!!!!! :P

05.07.09
20:43

Хаха , Сашеееееее ... събираме се за трети път в рамките на година. Обич , батко .. не се виждам с друга.

Родж , честито  ! Гледах петия сет ... жалко за Родик.

Мнението беше редактирано от Гошко на 05.07.09 20:45.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1