Ще намеря и аз такъв колан и от любопитсво ще правя силови с него , пък ще кажа дали излиза водата. Просто ще направя един пробен период от месец и малко и ще кажа как се чувствам :) Благодаря на всички.
17.06.09
09:28
О да много е важно да се извади водата в областта около корема :-) . Аз не бих ползвал подобен колан, доводите ми са, че пречи на естественната терморегулация на тялото. За стопляне зимата си е едно на ръка.
Ванка , направо съм учуден . 99% от хората в залата ми са с нещо под тениската . Вчера дори имаше един пич , който беше вързал шал на най-векилия отбор в България - Левски София. Та , затова питам тук , защото не доумявам причината.
17.06.09
09:41
Е ако искаш да правиш реклама на любимия отбор е различно :lol: . Ами незнам чел съм че пазят от изсипвания хернии, повишаване на вътрешното налягане може и вода да вадят, но аз лично невиждам смисъла. Не казвам, че мнението ми е задължително вярно и правилно просто си казвам довода който има по добри, да ги каже. То много хора полазват сауната за отслабване понеже там доста се потят ама ...
Ами когато намеря термо колан ще пиша и ще направя пробен период , да видим какъв ще е резултата.
П.П: Сега облекох една риза , която ми стоеше доста добре преди година , но сега в долната част е дооооста отпусната , докато в гърба ме стяга. Харесва ми така .. :-P
17.06.09
10:00
Ванка , направо съм учуден . 99% от хората в залата ми са с нещо под тениската . Вчера дори имаше един пич , който беше вързал шал на най-векилия отбор в България - Левски София. Та , затова питам тук , защото не доумявам причината.
То и при мен се появяват разни неща изпод тениската.Дали ще е коремче,дали ще е нещо по-надолу като видя русата мацка на велоергометъра с клатещите се ....къдрици. :)
17.06.09
10:03
Сигурно във вашата зала е забранено да си викате ‘бате’ , а коланите са за да не ви ожили пак нещо. Може би преди се е казвала ‘Олимпия’ но сте и сменили името? :lol:
Не се обиждай от горното, но в бг клубен футбол няма - всички са продажници. Тъй че погледни от смешната страна ;)
17.06.2009г. Тренировъчен ден - гръб + трицепс + трапец Пиша по спомени , защото вчера бях на рожден ден и нямах време да пиша.
А1.Набирания - 5 , 5 , 6 с помощ
А2.Скрипец пред гърди , надхват - 10х40 , 10х50 , 10х,50 , 8х50
А3.Гребане с щанга - 12х40 , 10х50 , 10х54 , 10х54
А4.Мечка - 10х40 ,10х50 ,10х50 - отказах се след 3 серий
Б1.Разгъване на скрипец с две ръце - 10х30 , 10х35 , 10х35 и последната дроп серия
Б2.Дъмбел зад глава - 10х20 , 10х25 , 10х25
Тренировка
-протеин
Между упражненията за гръб вкарах 2 упражнения за трапец . Днес се чувствам добре . На рождения ден нямаше торта и не съм ял , само една вода пих. А колкото до колана - вчера питах един от хората , които го носят и той си ми каза , че иска да изкара водата и че няма ефект , но поне го топли :) Оранйе , няма проблеми , свикнал съм на твойте майтапи :)
18.06.2009г. Кардио ден
Тичане в близкото училище - 12 обиколки , 10мин. 32сек. високо темпо.
Сега вара яйцата и сядам да вечерям :P Лека вечер на всички.
Вчера 19.06.2009г. нямах тренировка , защото трябваше да чертая курсова работа и .. , а и имахме семеен празник , храненето беше на ниво.
20.06.2009г. Нетренировъчен ден
Реших днес да си опиша храната , защото е важен ден . Довечера съм на рожден ден , после дискотеки и ...
Хранене днес:
Овес с мляко
2 свински паржоли + салата + извара + маслини ; цинк 30мг.
Протеинов шейк ( за проба на новия вкус )
4 филий хляб “Фитнес” + кашкавал , свинско филе , извара , масло ( 15-20гр.)
Това за сега , утре ще дописвам , ако мога да си спомня :)
ехее,аз на какви щуротии съм се нагледал,та колани,та цилуфани,найлони,шалове,дебели якета посред лято...
Не може вкъщи манджичката и после да чака на найлона да му свали килограмите...
Привет , Финдо ! Благодаря ти за коментара в дневника ми :) Та , поразпитах хората от залата и се оказа , че всички сме на ясно , че с колани не се свалят мазнини , а вода . Всичко носещи го ми дават точно тази причина , за да е на кръста им термоколана . Не мога да си намеря и аз , иначе ще опитам действието му :)
20.06.09
16:06
Дам и аз бих си взел такова шалче, да се позабърсвам в заличката на разни проблемни места, много практично е подходил пича :lol:
“Рънътъ праи бурбътъ”, както казваше великия интелектуалец на 20-ти век, меценат на изкуствата и мой адаш Боян Радев... Така де, бояновците трябва да се уважаваме, малко останахме. Та на въпроса - свалянето става в кухнята и на масата, а не в залата. Това в залата е само допълнение. :)
20.06.09
16:25
Такова, ама червено :)
Хаха , червените парцалчета наистина стават само за подсушаване :) Виж с черно-бяло все още не съм си бърсал прозорците , но ще опитам :) .
Така , снощни тежко , храна малко ( за съжаление ) , танци и бира много ( пак за съжаление ) . Изпих 1 водка , 3 литра вода ( :) ) , 2 бири и след като си дойдох от дискотека , едно протеинче и направо в леглото . Днес е плануван кардио ден , отново съм на рожден ден ( предпоследен от дългия списък този месец ) , но днес мисля да мина без алкохол :) По-късно ще опиша тичането и храненето .
21.06.09
09:46
Една водка или едно шише водка? :)
Една водка или едно шише водка? :)
Хах , аз не държа на пиение :) Една малка водка :-P
22.06.2009г. Тренировъчен ден - гърди + бицепс + предно рамо
А1. Полулег - 12х42 , 10х52 , 10х52 , 8х20кг дъмбел
А2.Лег - 12х42 , 10х52 , 10х52 , 10х17.5 дъмбел
А3.Пек-дек 10х70 , 10хпълен , 10хпълен , 15х60 за напомване
А4.Пулоувър - 3х15х17.5кг дъмбел
Б1.Сгъване с крив лост , изправен - 10х30 , 10х30 , 8х35 , 10х30
Б2.Чуково/Концентрично - 4х10х15кг
В1.Разтваряне напред - 10х10 , 10х15 , дроп 5х15 , 5х10 , дроп 5х15 , 5х10
Слаба тренировка , много жега , никакво предтренировъчно хранене , жалка картинка.
Тренировка
-протеин
Храненето стана добре , за сметка на тренировката - овчарска салата ( домати , краставици , зелена чушка , кашкавал , извара , масло , зехтин) + 150гр. отцедена риба тон в собствен сос. Следва 200гр. извара и в леглото :)
22.06.09
19:05
Почна ли да чувстваш по-добре пресите с дъмбелите.Защото аз от два месеца ги правя и никакъв напредък.ИСКАМ ЦИЦИ!
Ами не ги чувствам добре , просто донапомпвам с тях. Пек-дек-ът ми влиза много добре , там дърпам максимално , а и напомпва яко :) Аз също искам цици , но не се получава , още съм назад с килограмите , а и съм доста ангажиран в училище.
Родж , хареса ми сигнатурата ти за шоколада , но я оправи . Пиши , че става дума за грамове , не за килограми ( шоколад ) .
22.06.09
19:41
Е то по презумпция трябва да вдигаме много и да хапваме много.Аз си говоря за килограми :P
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 22.06.09 19:42.
Едва ли има човек , който може да изяде 1кг. шоколад , под каквато и да е форма ;)
22.06.09
19:44
Не ме предизвиквай!Правил съм го! :)
1.5кг за 1 ден :D И общо 4.5кг за 1 седмица, готино е като имаш приятел живеещ в Швейцария :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 22.06.09 19:48.
22.06.09
19:55
И приятел зъболекар, който да ти оправи зъбите без пари после :) :)
22.06.09
20:00
За една седмица камо ли ще стане нещо. :)
Лаууууууууу ! Не мислех , че има такива хора. Виж за сладолед кило мога да изям , но шоколад.. :) Ленкс , ти преобърна представите ми за “ядене” на шоколад , хахаха :)
Еее това колко се е случвало, 2-3 пъти като се върне в БГ за Коледа :) Иначе сладолед за мене си е нормално да си омета 1 кутия 500мл лятно време :)
24.06.2009г. Тренировъчен ден - гръб + трицепс + корем
А1.Набирания - 6 , 5 , 5 , 10 с помощ
А2.Горен скрипец пред гърди - 10х50 , 10х50 , 7х60 , 7х60
А3.Гребане с щанга - 10х50 , 10х50 , 8х55 - лоста беше много дълъг и спрях , не ми беше удобно.
А4.Класическа тяга - 10х50 , 10х80 , 5х100
Б1.Дъмбел зад врат - 4х10х20кг.
Б2.Скрипец с 2 ръце на въже - 10х35 , 10х40 , 10х40 , 12х25 за донапомпване
Б3.Кофички на пейка - 10 повторения
В1.Римско столче - 2х20 ***
В2.Усукано повдигане на краката от вис ( не знам как се казва ) - 2х20 на всяка страна
Такааааа.. имам 1-2 въпросчета :) Отбелязъл съм римското столче с *** , защото точно там ми е проблема. Когато го правя си захващам краката и се вдигам нагоре , но след 10-тото повторение усещам остра болка в хълбука , което хич не ми харесва. Защо се получава така ? Точно това ме отказва да правя повечко корем , защото болката е режеща и ме удря направо в главата.
Забравих да питам и за другия ми проблем. Вчера , докато се разхождах с едно момиче в града , тя забеляза , че имам странни топчета по бицепса. Натиснах аз топченцето и изчезна . За втори път ми се появява такова нещо по бицепса , но за първи път е толкова забележимо. Някой да има подобен проблем и да знае от какво е ? Не че е фатално , но ми е интересно :)
24.06.09
19:04
Бе ти що излизаш с момичета,а? :lol:
25.06.09
09:05
Бе ти що излизаш с момичета,а?
е с момчета ли да излиза?
Абе да излиза с който си иска,ако му харесва с момчета...... Просто напоследък се навъдиха доста злобни женички и да му мисли :)
Гошко съжалявам за спама. :)
25.06.09
09:06
Тука има, тука нема :lol: Ще познае ли някой откъде ще излезе топчето :lol: :lol: :lol:
Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 25.06.09 09:07.
Хаха , днеска голям смях стана тука :) Родж , подбирам си компанията , злобни няма :-P
Амнезия , то се скри и го чакам да излезе от някъде хахаха :) Не бе , стана ми интересно от какво може да се получава :) Всичко на майтап обърнахме :-P
25.06.09
11:28
Хм, явно не си гледал ‘Руините’, нито пък ‘Пришълецът’... :lol: