Кросфит дневникът на Гошко

Темата е заключена.
Прескочи до:

12.06.09
17:40

Какво ще рече + 30 кг на смита  и +50 кг на лег пресата?

12.06.09
17:42

Ами сам по себе си , смита в нашата зала тежи доста , защото самият лост е доста голям и не знам колко точно килограми е . Същото важи за лег пресата , защото в самата конструкция има няколко ( 8 ) фабрично закачени дискове тежести и не знам тяхното тегло. Затова пиша само тежестите , които добавям към уреда.

Мнението беше редактирано от Гошко на 12.06.09 17:43.

12.06.09
17:44

Ясно.Хайде утре - весело изкарване пълнолетни младежо :)

и умната с храненето и пиенето де  :lol:

12.06.09
18:12

Сашко , благодаря ти !

Охо , Ванка , привет ! Благодаря ти за първия ти пост в моя дневник . Принципно съм стриктен , но утре..  :) Само като видях колко голяма торта “Гараш” ми е купила майка ми ( хем и казах , че не искам ) и ми стана ясно , че трябва да опитам .. . А колкото до пиенето - не пия . Единствения ми порок е чревоугодничеството .

12.06.09
18:14

Е айде, айде... аз за три порока съм чувал :P

12.06.09
18:21

Хаха , Марто , аз не съм като обикновените момченца :-P

Мартине и аз съм чувал за три, единия не ми е много интересен(пиенето) ама другите два по няколко пъти ги правя  :lol:

12.06.09
18:36

Хаха , чакайте сега. И аз съм чувал за 3 , но от различни хора. Аз харесвам мотото на Гацо Бацов - ядение , пиение и сгодни женици. Това с яденето го изпълнявам 7 пъти дневно ( ух , колко съм грешен ) , пиението не го пипам , а жениците.. съм ги спрял , че ми пречат на фитес постиженията :)

А да спреш дамите заради фитнес е една от най големите грешки които може да направиш

12.06.09
18:39

казано от Гошко на 12.06.09, 18:36:

а жениците.. съм ги спрял , че ми пречат на фитес постиженията :)

>:(  брат недей така... Човек от всичко може да се лиши, ама от жениците...

12.06.09
18:40

Хах , ест. че се шегувам , но наистина съм без гадже от .. месец и малко , но така си е по-добре :-P Но и тоя момент го е имало , когато след уморително “кардио” не мога да вдигна щангата :D

П.П : В момента съм се средоточил единствено в това да се развивам физически . Хич не съм мислил за нови “попълнения” скоро. Нека си починат от мен и аз от тях :)

Мнението беше редактирано от Гошко на 12.06.09 18:42.

Е ти пък ,бъди по-скромен,поне дъмбел да беше! :)

12.06.09
18:43

Родж , действителен случай , затиснах се с щангата :)

Оооо боже!Аз пак си мислех за разни простотии :)

12.06.09
18:48

Виж, че кардио е в “”

12.06.09
19:10

Хаха , Родж , развинти си малко фантазията :) Мисля да си сменя сигнатурата на : Обичам боба , леба и да е е..ва :) Други по-интересни идей ? :)

П.П : Туко що вкарах 400гр. пилешко на грил тиган , чувствам се сит ! :-P

Мнението беше редактирано от Гошко на 12.06.09 19:11.

Хайде честит рожден ден, да си жив и здрав и много успехи ти пожелавам както в спортен така и в личен план.

13.06.09
05:53

ЧРД Гошко! Жив и здрав да си! Само напред и нагоре да вървиш!

13.06.09
06:13

Благодаря ви !! Да ви се връща тъпкано :) .  Днес се очертава хубав ден .

Закуска - овес , мляко , 2 бонбона

Ще опита деня си , може би утре :)

13.06.09
06:26

ЧРД ! Жив и здрав и много успехи за напред ! ;)

13.06.09
07:04

ЧРД и от мен! :) Наздраве! :)

Бате Гошко ти си мъж,
щанги вдигаш отведнъж,
дъмбел помпиш с дясната ръка,
а пък с лявата хубава жена!

Няма мацки,няма бира,
стомаха ти препира
да се тъпче днес
здраво с мляко и овес.

Ей така годинките се изнизаха
мацките ги отеба....а
а пък Гошко станал е голям,
без да е качил нито грам. :)

Ей много изпростях покрай това учене. :)
ЧРД Гошко,голям да ти порасне! (бицепса разбира се,да не си помислиш друго,ах ти мръсникооо!)

13.06.09
07:32

Ауууууууууууууу , хахахаха ! Благодаря на Господ , че има такива като теб , Родж. Ех как си знаех да отскоча до компа , че да погледна дали някой е писал , а то ..  :lol: Родж , уникално е , разсмя ме доста , даже в момента трудно удържам смеха си :) Ти си за комиците :) Хахахаха .. определно ми даде тон за хубав ден :) Благодаря много  :coolsmile:

13.06.09
08:33

Честит Рожден ден и от мен, Гошко. Аз хич не съм по пожеланията......  :)

13.06.09
09:18

Ч.Р.Д. брат да си жив и най-вече здрав и без контузии, Господ сила и маса да ти дава ;)

Мнението беше редактирано от Lenks на 13.06.09 09:19.

Ч.Р.Д. Колега ! !!
Много здраве и успехи в всяко едно начинание.Успех в фитнеса и внимавай довечера :) хехе

NE

13.06.09
10:53

Честит Рожден Ден и от мен ! :)

НН

13.06.09
12:10

Честит рожден ден братле жив и здрав, другото се постига :-P

http://vbox7.com/play:2a303979 ЧРД ! Всичко за което се пее х2 от мене :)

13.06.09
16:33

Благодаря на всички !! Трогнат съм от вниманието :) Айде последни минути тук и тръгвам да се напиваме :P Но нека да отбележа и храната днес

13.06.2009г.  Нетренировъчен , празничен ден

Хранене днес:

Овес , мляко , 2 бонбонки
5 яйца , извара , масло , топено сирене ( 1 триъгълниче ) свинско филе , домат , чушка
Сурова чушка , пълнена с извара ( 100гр. влезоха )
5 яйца , извара , масло , топено сирене , домат , маслини , свинско филе + парче торта :)
По-надолу ще го редактирам утре :P

Приятна вечер на всички , аз обещавам да не се напивам , да та помня хубавите неща :)

казано от Гошко на 13.06.09, 16:33:

Благодаря на всички !! Трогнат съм от вниманието :) quote]

Само гледай да не се разплачиш,барем вземеш да се разртроиш,после ще се напиеш като мисирка,след това ще правиш вандалщини,може и ченгетата да те хванат,а като 18 годишен носиш отговорност,след това в ареста,а там има лоши чичковци.:)

ЧРД и от мене, Гошка. Жив и здрав и много успехи във всякакъв план :)

14.06.09
09:38

Опа. Жив съм :) Всичко мина повече от добре , компанията беше на ниво , а пък аз както обещах не съм пил много. Така , вчера след последното ми хранене в 20.00 нямах възможност да ям повече и го карах само на вода и дъвки . Цела вечер се мъчих на една водка и 3 литра вода , за сметка на това обаче , компанията ми от 6 човека ( кочове ) изпиха 2 литра водка. След това дискотека , там алкохол не съм лизвал , само танци , че даже и мацка забърсах :-P .

14.06.2009г.  Плаунван кардио ден

Хранене :
В 12.00 5 яйца с масло , пълнена чушка с ориз , свинско филе и кашавал + Ca , Mg , Zn + Ескимо 4 броя
Още 5 яйца с масло , голяма салата ( домати , краставици , маслини , извара ) + 200гр. свинско филе
Пилешка паржола + домат

Кардиото ще е футболен мач в 22.00ч. , след него планувам шейк + орехи или паржола + масло.

Мнението беше редактирано от Гошко на 14.06.09 17:55.

16.06.09
17:30

Вчера 15.06.2009г. - изгубен ден , фитнеса не работеше.

16.06.2009г.    Тренировъчен ден - гърди + бицепс + корем

А1.Полулег щанга - 10х42 , 10х47 , 10х52 , 10х52
А2.Лег щанга - 10х42 , 10х47 , 10х52 , 10х52
А3.Пек дек - 12х60 , 3х10хпълен магазин
А4.Пулоувър - 3х20кг дъмбел

Б1.Бицепсово с крив лост - 10х25 , 10х30 , 10х35
Б2. Концентрично - 3х10х15кг.

В1.Римско столче - 3х20

Тренировка
-протеин

Слаба тренировка , от жегата ми идеше да припадна . Не се прибирах у нас да ям и това също си каза думата. Стана и малък инцидент с момчето , с което тренирам . Докато правехме пулоувър , един от дъмбелите се счупи ( откачиха му се тежестите , които са фиксирани с болт ) и за щастие паднаха на земята при долно положение , представям си какво щеше да стане при горно .. гррр. Искам да ви питам нещо . В моята зала всички тренират с термо колани , защото няма кардио уред ( класическа лифтърска зала ) , та ми е чудно дали ще има ефект ( ясно ми е , че при кардио няма смисъл да съм с него , цаката е пулса ) , но ми е интересно защо го носят и какъв ефект може да има при силови. Благодаря :)

16.06.09
18:01

Гошко, психологичен ефект може би :).
Не ти трябва.

16.06.09
19:30

Ами най-вероятно да е това. Но ще ми е интересно да пише някой , който го е ползвал :)

ЦЕ

16.06.09
21:49

Ползвал съм го! Ефекта е очаквано никакъв. То по логиката на тия колани дето те запотяват полвин София по трамвайте трябва да е изкарала 6 плочки.

16.06.09
22:09

Аз си тичам с него по навик. Пази ми топло на кръста :) особено зимата!

17.06.09
08:22

гледал съм,че и Ronnie Coleman,като прави кардио си слага такъв колан,но сигурно го прави, за да извади водата

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1