Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим30.06.09
11:23
Гошко визията му кърти, но едва ли е само на протеин момчето :)
И аз това казвам :) Просто това ми е идеал за тяло. Такива тела ме впечатляват повече от типа “мутра” ;)
30.06.09
11:42
Винаги съм мечтал за тялото на българина Иван Николов
http://www.ivannikolov.com/ivan-stuff/galleries/images/image-galleries.html
многократно доказан чист спортист
30.06.09
11:55
казано от newgirl90 на 30.06.09, 10:10:
неспортуващ обикновен мъж,но да не е някакъв хърбав или с голямо шкембо. :lol: 180 см 70 кг е перфектно според мен. това е типа мъжко тяло което ми харесва http://cornedbeefhash.files.wordpress.com/2008/01/murray-kooyong-shirtless.jpg
Стига бе!!!Как Мърли може да ти харесва.Поне да беше посочила Надал. :)
Аааааа Мъри е доста зле , не го харесвам . Джокович е истината :)
П.П : Много се отклонихме от темата . Извинявам се за спама по темата. Няма да пиша повече :-P
П.П.П : Родж , Ноле е един от най-универсалните тенесисти , раждали се някога. Той ми е идол от времето , когато никой не го знаеше , докато играеше по Чаленджър-и . Докато тренирах тенис съм се стремял да приличам на него , като техника , а да не говорим , че е доста темпераментен , като мене :)
Мнението беше редактирано от Гошко на 30.06.09 12:06.
30.06.09
12:02
Нали знаеш,че в тениса тялото не отговаря на физическата издръжливост.Специално Джокович е един от тенистите,които издъхват бързо. :)
30.06.09
12:25
Ето това е може би тенисиста с най-хубавото тяло. :)
казано от tonu на 30.06.09, 10:58:
Кой парк :?
Вин и на мен ми е фаворит :)
В Гео Милев
А този тенисиста наистина е много добър :P
Мнението беше редактирано от Alexa на 30.06.09 12:39.
30.06.09
13:11
Този - последният - ми е малко несъразмерен: нещо дразни в пропорциите... Сякаш гръдният кош е малък за този корем и талия - като талпа ми е малко:)
казано от Гошко на 30.06.09, 11:19:
Хах , Wrestling_pro определи типовете , точно както трябваше да са :) Хах , мен мъжете не ме привличат , но естествено си имам идеал , към който се стремя и работя по тялото си , за да се докарам горе долу . И понеже нямам информация за името му , пускам снимка да видите за какво иде реч.
П.П : Ясно ми е , че такова тяло се поддържа с години и с безброй много глупости , но все пак ми харесва :)
П.П.П : Оказа се , че се казва Чад .. доста педа*ско име , хаха :)
Тоя пич наистина е перфектен! Обаче ми намирисва на “онези” добавки.
казано от Ива Павлина на 30.06.09, 13:11:
Този - последният - ми е малко несъразмерен: нещо дразни в пропорциите... Сякаш гръдният кош е малък за този корем и талия - като талпа ми е малко:)
:lol:
Да, подкрепям!
Не знам...аз не мога да туря една снимка и да кажа - ей тоя е! От снимките никой не ми хареса, онзи е мършав наистина(мразя мършав мъж), другия пък е сигурно, че няма да го вдигне (черно-белия) :lol:
Харесвам моя си мъж, нито е дебел, нито е мършав, нито тренира(не ходи за харчи пари по зали и добавки), висок, мургав и не много умен, тук-таме чисти и простира и много бачка :lol:
Не си правя реклама, това е в кръга на шегата. Но определено бих се посбила с някой, ако ми бяга в тъча по залите и работи по себе си повече отколкото върху мен. И повече отколкото аз работя върху себе си :-)
30.06.09
14:01
хахаххааа, Winnie, страхотна си!!!
Winnie , виждам , че изброяваш качествата на перфектния мъж. Аз ще ти кажа кой е перфектния мъж , според женските предпочитания. Да може да готви , да чисти , да пере , да мие чинии , да не ходи по жени , да не пуши , да не пие , да не гледа мачове , да не се прибира късно , винаги да е съгласен с половинката си и много много много още .. . И какво излезе ? Перфектният мъж , всъщност е .. жена :-P
Хаха, не, изобщо не изброявам качествата на перфектния мъж. Не е нужно да ми готви, аз се справям по-добре :)
Перфектния мъж за в къщи не е мъжа, който ме привлича сексуално (извини ме, но тук става дума за сексуално привличане). Сексуално ме привлича точно моят си мъж, който е много далеч от критериите за перфектния мъж-домошар-супердомакин, ма карай :-) Човек се лъже един път с “озни” си акъл!
Хммммммммммм , изменихме тематиката :) Извинена си , но първоначално не схванах за сексуалното привличане , трабваше да кажеш :)
Мнението беше редактирано от Гошко на 30.06.09 14:27.
Перфектният мъж според мен трябва да има следните мерки : 97-20-41
което ще рече: 97 годишен с 20 000 000 на сметка и 41 градуса температура :-)
казано от Гошко на 30.06.09, 14:27:
Хммммммммммм , изменихме тематиката :) Извинена си , но първоначално не схванах за сексуалното привличане , трабваше да кажеш :)
Ами за какво “привличане” да става дума? Нали гледаме физически данни - какъв тип фигура. Аз като видя с очите си фигурата, първото нещо което си мисля е секс. Иначе какво да го правя физически? Няма да решаваме ребуси, нали така? Нама и да готвим все пак :-)
Хаха , аааааааааааами не знаех , че така стоят нещата и при жените :) Ти си с .. 11 години по-голяма от мен и има какво да уча , но на моята възраст изникват същите .. лоши мисли :) Физиката е от огромно значение , действително. Хаха , усещам как след това твое изказване , ще ми дадеш стремеж да продължа да работя над себе си .. :-P Хах , аз приключвам с постовете си в тази тема , че ще взема да се разсрамя много :)
Тенисистите винаги са ме кефили как едната им предмишница винаги е 4 пъти по-голяма от другата :cheese:
Май си заформяме един малък фен куб на Вин Дизел :P
Просто най-добрия!!
Мнението беше редактирано от Alexa на 30.06.09 17:24.
30.06.09
17:27
УУУУ и аз се присъединявам ! :) Тва е тялото !! :lol:
30.06.09
18:31
И аз съм фен на Вин-чо, ама много ми е интересно как например във филма XXX е 100 кг животно с плочки, после в другите дребничък, после пак едър в следващия филм.Виждал съм го в много различни форми на тялото му за кратък период от време, което ме навежда на мисълта, че и на него не му е чиста работата :)
30.06.09
18:40
Сашо точно ти ли пък, човека който си променя визията на всеки два месеца коренно, го казва това нещо :lol: Човека роли играе различните роли изискват различна форма и той си я постига което е част от професионализма му. И да определено никак не е лошо тялото му както виждаме е мечта за част от дамите :).
30.06.09
18:53
Вин Дизел определено ми е идол и на мен.
Наистина обаче много се променя в различните филми.
Много актьори са така, влизат във форма само като снимат филм. И естествено, средствата за тях са без значение, така че могат да си позволят всякакви трансформации :) Все пак хонорарите им са по не знам си колко милиона и да им откажат роля само защото не са във форма не върви.
Вин Дизел ми хареса в Хрониките на Ридик.
От актьорите(тъй като сме почнали) мен ме кефи Ръсел Кроу. Това е мъж, който ме привлича, определено ;-)
Hugh Jackman или Wolverine/Logan от Х-man, изглежда доста добре, идеален е за тази роля. И не изглежда да е някой дето се боцка, съвсем нормално изглежда - пропорционален и не много огромен.
Мнението беше редактирано от Мирослав на 02.07.09 09:53.
казано от Миsh0 на 02.07.09, 09:52:
Hugh Jackman или Wolverine/Logan от Х-man, изглежда доста добре, идеален е за тази роля. И не изглежда да е някой дето се боцка, съвсем нормално изглежда - пропорционален и не много огромен.
Да, съгласна съм ;-) И мен ме кефи!
02.07.09
13:16
Наистина Вин Дизел е страшна машина особено в XXX според мен.
Мнението беше редактирано от Николай Н. на 09.07.09 11:21.
02.07.09
18:34
казано от Aleksandar Marinov на 30.06.09, 18:53:
Вин Дизел определено ми е идол и на мен.
Наистина обаче много се променя в различните филми.
x2
В Babilon е огромен. Мисля, че там е най-голям. В Хрониките на Ридик е добре изчистен, а и изпълнява ролята уникално :)
Все пак не бива да се пренебрегва формата и на Дуейн Джонсън, и на Джейсън Стейтъм (макар че вторият е малко дребничък).
Мнението беше редактирано от S7oMaN40 на 03.07.09 10:19.
казано от S7oMaN40 на 02.07.09, 18:34:
... и на Джейсън Стейтъм (макар че вторията е малко дребничък).
Не е дребен, по-висок е от мен ;) Но пък е малко слабичък в Crank 2. В последния Транспортер повече ми хареса като визия.
02.07.09
19:00
казано от Петко К на 02.07.09, 18:41:
Не е дребен, по-висок е от мен ;) Но пък е малко слабичък в Crank 2. В последния Транспортер повече ми хареса като визия.
Доколкото се сещам там вадеше страшен гръб.Май в Death race имаше сцена,където се набираше,там също беше много здрав.
Джейсън да, човекът все пак се занимава с ММА :) Файтърските физики са ми идеал на мен, така че и аз бих гласувал за нещо такова. Ама то май за жени беше темата... :lol:
03.07.09
07:17
казано от Петко К на 02.07.09, 18:41:
Останъл съм с впечатлението, че е по-дребен - може би от сцената с грамадния в Транспортер 3 :). Все пак си ми е идол, заедно с Вид Дизел.
П.П. Спирам да спамя 8-/
Мнението беше редактирано от S7oMaN40 на 03.07.09 07:18.
Джейсън Стейтъм е поне 1.75м. А грамадния от Транспортер 3 е небезизвестния Семи Шилт, който е скромните 2.12м ;)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече