Днеска най-якото следтренировъчно хранене.
Обръщане: 5х5 @ 40кг.
Тласкане: 5х5 @ 40кг.
Заден клек: 70; 80; 90; 100; 100; 100 - 5; 5; 5; 5; 5; 5
Набирания: 5х5 @ СТ.
Тичане до нас: ~40мин.
- Закуска: 400гр. кисело мляко;
- Обяд: Голям дюнер без картофки;
- Тренировка;
- Следтренировъчно в хронологичен ред: 100гр. руски сладолед (много мазен), 150гр. пилешко, 100гр. сирене, 4 яйца, 300гр. салата от домати, краставици и чушки (със зехтин и оцет), 400гр. микс от зеленчуци, малко кафе;
- Вечеря1: 250гр. пилешко, малко сирене;
- Вечеря2: 800-900млл. пр. мляко.
~ 3л. вода;
~ 30гр. масло за деня.
120-130гр. въглен сигурно има. Не знам колко са в сладоледа, затова ги броя 20-30гр. в 100-те грама след тренировката.
А тренировката беше само контролна за техниката. Здравко рече, че обръщането е перфектно, а тласкането - почти.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 02.08.10 16:08.
02.08.10
17:15
Цитата в подписа от каде е ?
02.08.10
18:06
Мерси. Ще се гледа.
Днеска не знам дали да пиша изобщо. Събудил съм се преди 7 часа и до сега съм на доза протеин, кофичка кисело мляко и 500гр. нектарини. А и по нищо не си личи, че ще мога да ям до довечера.
Добавям и две вечери: 50гр. свинско, 150 пилешко, салата, литър мляко с крем Оле, сирене, малко киноа.
Раскудрявый клен зеленый, лист резной, я влюбленный и смущенный пред тобой. Клен зеленый, да клен кудрявый, да раскудрявый, резной!
Ц & ДЖ: 5х5 @ 50кг.
Тяга: 90; 110; 120; 130; 140; 150; 160; 165; 170 - 5; 5; 5; 5; 4; 3; 1; 1; 1
Набирания: 3х5 @ СТ.
- Закуска: 5 яйца, 400гр. кис. мляко;
- Обяд: 100млл. сладолед, 200гр. пилешко;
- Тренировка;
- Следтренировъчно: 5 яйца с шоколадово масло и канела;
- Вечеря: Ще допиша.
~ 2л. вода;
~ 20гр. масло за деня.
Обръщане + тласкане отново техниката била перфектна. Може би защото са ми малко 50кг., но пак. И цитирам DeadMan от преди няколко месеца - “умората е на съвсем друго ниво при експлозивните тренировки”.
А тягата на 170 беше нещо супер грозно. Сигурно 10 секунди съм я дърпал. :) Но сега след като съм 78.5кг., тягата ми става 2.15 от собственото тегло. Като бях 85 се падаше точно 2хСТ. Така като го написах не изглежда много? Gawd dammit!
Днеска пак цял ден насам-натам, само че в лошия смисъл.
- ХЛ дюнер без картофки;
- 3 кренвирша, 2бр. пълнозърнести питчици (200гр.);
- Някакво филе от риба, 120гр. типов хляб;
~ 3л. вода.
Рибата не си я доядох даже. Филе, филе... Гъза ми филе! Мразя риба! Всякаква! Някаква кост (понеже е филе) ми се заби горе над мъдреца и изглежда засегна нерв, цялото долно чене ме заболя адски докато не я извадя. Повече не я и погледнах тая риба смешна. Затова вече никакви компромиси - само хег и скумрия.
Тая сутрин 78.5 кила. И талията - 86 в най-тясното, 90 в най-широкото. Ръката си е 39.5, сякаш кармата забрави за нея.
Не знам как и какво меря, но вчера като си измерих бедрата - 67 сантиметра. А преди една седмица бяха 64 ли, 63 ли. Така че вече само талия и ръка меря, нищо друго.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 07.08.10 08:26.
И за протокола - никога не съм разбирал израза “ми нямам време”, но се оказа, че като имаш много хобита (в моя случай хобита, не работа) времето наистина е малко. :)
Вчера трябваше да тренирам, не тренирах. Днеска трябваше да отработвам пропуснатата тренировка, не отидох. Чак понеделник се очертава.
07.08.10
13:38
казано от Thrash на 07.08.10, 13:37:
И за протокола - никога не съм разбирал израза “ми нямам време”, но се оказа, че като имаш много хобита (в моя случай хобита, не работа) времето наистина е малко. :)
Вчера трябваше да тренирам, не тренирах. Днеска трябваше да отработвам пропуснатата тренировка, не отидох. Чак понеделник се очертава.
ААА!
Да ги нЕмаме такива!
Не ги правя с hook grip, ако това питаш. Още не съм изхвърлял. Само малко контролни опити с 30-40кг., но не и в тренировка. Обръщането е с тесен разкрач и хват за тяга - малко по-широк от разкрача. Вече има един 94 набор с когото се запознахме още преди три месеца, че и в Люлин го бях виждал, обръща и тласка 85, а е има-няма 65 кила. Мерак ми е да го мина сега. 5х5 @ 50кг. обръщане наистина ми изкарва въздуха, признавам, но освен, че ме задъхва, нямам проблеми - дори ми е прекалено леко. Обръщал съм си без проблеми 60-70кг. щанги за раменни и пуш преси.
Отчитам ся, че после няма да мога:
- Закуска: 40гр. протеин;
- Обяд: 3 филии (120гр.) типов хляб, 4 яйца, домат, 100гр. сирене, малко пушен врат;
- Вечеря1: 40гр. протеин;
- Вечеря2: 150гр. свинско, малко сирене;
~ 2л. вода;
~ 40гр. масло за деня.
Обръщане с тласкане - 40; 55; 55; 55; 55; 60; 65; 70; 75 - 5; 5; 5; 5; 5; 5; 3; 3; 2
Изхвърляне: Игра с лоста няколко серии, после 5 единици на 40кг. - две неуспешни
Преден клек: 50; 50; 60; 65; 70; 80 - 5; 5; 5; 5; 3; 2
Набирания широк хват: 5х5 @ СТ.
2 часа пеша до нас.
- Закуска: 200гр. кекс, 800млл. мляко;
- Обяд: 2 кюфтета (телешко), няма и 100гр. свинско;
- Тренировка;
- Следтренировъчно: 40гр. протеин, 50гр. свински пушен врат;
- Вечеря1: 450гр. зеленчуци, малко сирене;
- Вечеря2: 200гр. свинско;
~ 3л. вода;
~ 25-тина гра’а мАсло за деня.
Нands down, преден клек е по-добър от задния (за мен и моето тяло).
Обръщането и то, детска игра. Не съм сигурен последната серия 75 ли бях, 80 ли правих... Както и да е, покрай тия числа се въртиме и са ми супер лесни засега.
Първите серии на изхвърляне бяха много добре. Както внаги, естествено, има какво да се желае. Умишлено кляках до долу с щангата над главата - OHS.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 09.08.10 22:01.
казано от Thrash на 09.08.10, 16:36:
...
Обръщането и то, детска игра. Не съм сигурен последната серия 75 ли бях, 80 ли правих... Както и да е, покрай тия числа се въртиме и са ми супер лесни засега.
Първите серии на изхвърляне бяха много добре. Както внаги, естествено, има какво да се желае. Умишлено кляках до долу с щангата над главата - OHS.
Здрасти, Thrash!
Имаш ли възможност да направиш клипче, за да видим техниката? Имам предвид обръщане, изхвърляне и OHS.
Счупих стария телефон и сега съм с една Nokia без каквито и да е екстри. Тоест, нямам възможност, но мога да взема телефона на майка за една тренировка и да накарам някой да снима. Довечера, тя като се прибере, ще видя какво може да се измисли.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.08.10 09:46.
Лош ден. Звездите не са наредени както трябва.
Изхвърляне: 5х3 @ 40кг. - само един неуспешен опит.
Ц + ДЖ: 5х3 @ 60кг.
Набирания в суперсерии с кофички: 8; 6; 6; 5 @ СТ.
- Закуска: 200гр. свинско;
- Тренировка;
- Следтренировъчно - 200гр. пиле с малко сирене;
- Вечеря1: 450гр. зеленчуци със сирене, кисело мляко и лъжица протеин;
- Вечеря2: 40гр. проутеин;
~ 30гр. масло за деня;
~ 2л. вода.
~ 800гр.(млл.?) мляко за целия ден.
Викторе, не стана трампата. В петък може би, но не давам гаранция.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 11.08.10 22:02.
Дописах си втората вечеря, обаче ме мъчи т’ва слабеене. Защо не ми се променя визията, въпреки свалянето на килограми? Свалям ли изобщо нещо? Не съм се мерил от както съм започнал преди два месеца (сериозно), а сега имам нов кантар, но все пак е НОВ. Кое не ми се получава? Може би имам много за сваляне - онея снимки с 20кг. разлика помни ли ги някой? Каква беше разликата - в мащабите, не във формата.. (dull)
- Вдигам щанги;
- Правя кардио, макар и рядко, но го има;
- Намирам се в калориен дефицит;
- Храната ми е чиста и не е както в началото на лятото - 2500 калории за 2 хранения дневно;
- Не ми липсват въглехидрати - не са 1.5гр./кг., но не са и 0гр./кг.
- Пия вода - колкото и да е, дори да съм 80кг., 1/4 от тялото ми е сланина и не вярвам чак 4-5л. да са ми нужни при положение, че на 3-4% мазнини ще съм 65кг.;
- Метаболизма е добре - за по-малко от 2000 калории дневно, разтоварвам по 2 пъти почти всеки ден;
- Не ми липсват нито витамини, нито мастни киселини....
Някой да даде едно рамо ида каже какво не е наред.
Имам една идея, а именно да разкарам половината мазнини, че и повече, и да ги заменя с въглехидрати.
Изобщо мнения някакви? Ако не, ще съм поредния паднал си на колената и лактите момък, тичащ при Oranje да го цунка.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 11.08.10 22:03.
Тъп,тъп. Дел
Иначе, ако следваме чистата логика и само мащабите са различни, това би трябвало да значи, че ако съотношението мазнини/мускули е било н/к, то ти губиш н*Z мазнини и к*Z(0
Мнението беше редактирано от alabalaa на 11.08.10 22:09.
Да де, разбрахме се. И аз това го обмислях, но реално силата наистина не пада. В реда на нещата е да не свалям мускули, след като, по дяволите, прогресирам силово.
Любимото ми изказване когато ми дават акъл е, че дори да не правя каквото трябва не означава, че не знам какво е то. Май ще се опровергая.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 11.08.10 22:10.
Явно трябва да действаш хардкор с крайности. Вкарай Фет Бърнър и/или Л-Карнитин. Повече кардио. Повече стрес на тялото.
изгори ги, мамка им дайба мръсна!
Мнението беше редактирано от El padre на 11.08.10 22:17.
До последно ще опитвам без. Ножа като опре до кокала, тогава.
Стрес - тялото ми отговаря на характера. Нищо не го впечатлява (долен проклетник).
11.08.10
22:52
От течностите приемай само вода. Махни млечните продукти. Тичай поне 3 пъти седмично по 30тина мин. Яш по малко. Има вероятност да не си знаеш точния калориен прием подходящ за нивото ти на активност. Една тренировка в залата не оправдава цял ден седене пред компютъра / в кафето. Разнообрази си натоварването (плуване, баскетбол, футбул и тн.).
Мен храната вече ми е малко. Мързи ме да пиша хранителните стойности за деня, но си ги смятам. Може би просто трябва да стане с много тичане при мен, макар мнозина да не си мърдат пръста - само режат две филии хляб от храната и пак свалят.
Трябва да намеря калипер.
Здравей!
Моето мнение за свалянето на килограми при теб(2 съвета)
1.изключи напълно всякакви млечни(ако не можеш за дълго време поне за седмица-две и виж как ти се отразява)
2.убии се от кардио.различни хора,различни огранизми-въпреки,че някои твърдят,че кардиото е загуба на време и чистят без него,при други то е в основета на нещата.
И си дай време ;) 2 седмици така,2 седмици онака .. експериментиране му е майката :)
Прясното отдавна го намалих, дори спрях - с кафето не се брои. Сега имам само едно-две кисели млека дневно като добавка към оскъдно меню.
Мисля да спра да тичам след тренировка, а да го правя в почивните дни. Така ми се събира същия обем за цялата седмица, но с по-голяма честота, съответно по-бърз метаболизъм. Ще увелича въглехидратите за сметка на малко мазнини и.. Ще видим къде ще ме отведе.
Нямаш нужда от много тичане - храната ти не е добре и това е.... Просто и ти и около 1/3 от форума имат някаква нова мания/мода да се правят на интересни с храненето, хапвайки колкото им се яде, “натурални продукти”, и тем подобни термини.
П.П. Лично мнение - изобщо не се заяждам, нищо че с малко такъв тон го написах - ти си решаваш какво да правиш.
Ок, твърде много животински мазнини и твърде малко протеин. Освен това, ще се опитам да увелича и честотата.
Времето ще покаже.
12.08.10
13:54
Значи сме една порода:) Ще си експериментираме яко.
Искам да ти кажа, че от както спрях млечните съм -3кг на кантар. На вид и с метър не смея да преценявам, че е рано още, но все пак е нещо.
Пробвай различни варианти и схеми. Миналия месец се счупих от кардио и резултат : 0
Paleo challenge.Сега ям и ме мързи да пиша,обаче определено си заслужава.Потърси повече инфо :)
12.08.10
15:41
Ще му го спестя:)
Идеята е да ядеш максимално чиста храна (доколкото е възможно в днешно време).
МОЖЕШ всякакво месо + морски продукти; яйца; зеленчуци и плодове,както и сурови ядки.
НЕ МОЖЕШ млечни продукти (всичко), зърнени храни, бобови храни, нишестени, сладко, никаква захар - бяла, кафява, та дори и мед; никакъв алкохол, или разни енергийни напитки, дори и шейкове с протеин - не.
Единствено пиеш вода;) Внимаваш с плодовете и ядките до толкова, че да не те карат да отскачаш до магазина за нещо сладко;
По принцип можеш да подправяш с оцет, а за готвене можеш да ползваш кокосово мляко или мазнина, както и животинска такава, но не и краве масло
Няма да пробвам никакви специфични методики, просто ще спра да плувам срещу течението за малко.
Рони, <3 аватара. :)