04.09.10
17:59
Да, но с времето всичко ще оправиш. Иначе е супер.
Много ме радвате: )
Или преди си позирал доста неумело или сега наистина си натрупал активна тъкан и маса. Вземаш да ми харесваш, определено има прогрес, само така!
Мнението беше редактирано от El padre на 05.09.10 14:35.
Може би, но все пак перките излизат добре, на първата снимка никакви не ги виждам. Защо не се снимаш на една и съща светлина?
Мнението беше редактирано от El padre на 05.09.10 15:19.
След ремонта тоя box в кухнята вече го няма. И лампите са дори по-зле от старите, затова само в коридора на естествена светлина. От тогава до сега горе долу всичките ми снимки са на едно и също място. До година ще направя пак такава, само че на същото място.
p.p. Сега се сетих, че старата ми снимка в галерията, ако я помниш или ако изобщо си я видял, е под същата крушка, само че на различно място в апартамента.
Ако става дума за ония двоен бицепс в който не си вдигнал ръцете до горе, че да излезат по-добре перките, се сещам за коя говориш. Даже бях писал под нея. Дето викаше “Ах, и коментари ли съм имал”. :)
Не знам дали е светлина, позинг или мм, но на втората снимка изглеждаш с много повече мускули и по - малко мазнини
GJ
Мнението беше редактирано от alabalaa на 05.09.10 16:07.
Ми на същото тегло са, само че там талията ми е над 90 и задника около 105, сега талията е 86 сутрин преди закуска и задника е 102 вече. Разликата е 10 месеца.
06.09.10
17:45
C&J много ме кефи. Страхотна техника!
...
http://vbox7.com/play:f385054c
Браво, Thrash! Много добре се получава обръщането!
Ич не ми се пише. От сега нататък ще описвам тренировка само ако се е случило нещо интересно.
Изхвърляне: 40; 50; 50; 50; 50 - 3; 3; 3; 3; 3
Тласкане: 4х3 @ 70кг.
а1 Кофички: 6х6 @ СТ.
а2 Набирания: 6ь6 @ СТ.
Заден клек: 70; 80; 90; 100; 110; 120 - 3; 3; 3; 3; 3; 1
След 120 клек усетих една болка в ташаците, та направо джитнах щангата на земята и спрях тренировката.
Като цяло днес не трябваше да е тежка тренировка, ами подготовка за единиците в петък, но пак ми беше трудна нещо.
п.п. http://vbox7.com/play:e7fc0b26 - Здравко Стоичков - за този човек става дума, той ме тренира.
Как успяваш да хвърлиш щангата? Аз винаги съм се чудил какво ще правя, ако не мога да се изправя, загинал съм, защото не мога и да стоя клекнал с нея, не съм достатчно разтегнат. Назад едва ли ще имам сила да я хвърля, предвид, че съм леко наклонен напред.
Мнението беше редактирано от alabalaa на 08.09.10 16:15.
Ами спри да се накланяш напред. Просто изхлузваш ръцете от щангата и тя сама пада назад. Плюс това аз вече бях изправен след това повторение на 120. Казах, че я “джитнах”, защото имах намерение да пробвам тройка, но просто ме сряза в тестисите една болка и реших да спра.
п.п. Аха, сега разбрах - питаш какво се прави когато не можеш да се изправиш, а не просто как я хвърляш? Ами рядко ми се случва. Напоследък дори не ми се случва, но доста ме е захлупвала. Иначе по същия начин - просто изхлузваш ръцете и тя сама си пада надолу.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 08.09.10 16:27.
http://www.youtube.com/watch?v=Id7Qx9lg-ak&feature=related - Ето пича, не може да стои клекнал с нея ( както и аз ). Освен това, вдигайки нагоре е тежко и леко го затиска и няма как да я хвърли назад. Та питах как успявате :D
Явно ще трябва да се нача да стоя клекнал с нея, тоест да разтегна малко ;)
сори
Мнението беше редактирано от alabalaa на 08.09.10 16:35.
Ами там е работата, аз мога да седя клекнал с нея вече. И когато не мога да се изправя, просто си седя клекнал и ползвам много пружиниране, за да се изправя. Най-трудната част от движението е точно в средата - не точно изправянето на колената, не вдигането от мъртва точка когато си под паралела, ами точно по средата. За да я преодолееш, ползвай пружинирането.
Трябва да си клякаш на петите просто, като пренесеш тежестта напред става това на клипа.
Абе не е истина колко голяма играчка е тоя клек. Аз го оправям от както го правя.
Това с прожинирането ако не можеш да я станеш ми се вижда малко фантастично, то върнеш ли един път надолу, силата ти е достатъчно свършила вече...
http://vbox7.com/play:ebdc6c17
Аз си им викам Владо, пък той бил Владо Ризов.
раф раф раф.... РАФРАФРАФ !!!
Не го нося телефона с мен на тренировка, никога. Тия клипове с Никола бяха изключение, че все пак трябваше да се намерим. Но ще видим в петък как ще се стекат нещата. То и зависи от това какво е времето, защото ако е жега, тренирам с едни гащи без джобове и един потник, тъй че късмета ти ще покаже. :)
10.09.10
19:40
Аха, точно той е:) аф аф :)))
за клека - когато си долу и не можеш да се изправиш, а трябва да хвърлиш щангата.
как се научих аз:
започнах само с лоста, за да съм убедена че мога да извърша движението, после пробвах с 60кг.
Отпускаш хвата и едновременно с това отскачаш напред. Наистина пробвайте. Аз в началото, като ме учеха, се шашнах супер много - не бях убедена че мога да отскоча :)
С пружиниране не съм пробвала, но не мисля че винаги ще се получи.
Така е дори по-правилно.
Впрочем, днес забравих, че сме петък. Пропуснах тренировка, защото смятах, че е четвъртък още.
Днеска стана ясно защо предната тренировка е била трудна. Малко не вървя по релсите, техниката не е била съвсем точна, а липсата на добра техника ограничава силата. Днес едвам последните серии ги нацелих. Направих клип на изхвърлянето, но го изтрих. :)
Не ми хареса, а беше последна серия. Камерата ме накара да сгреша и на трите повторения. Успешни бяха де, но грозни. : D
Изхвърляне: 40; 45; 50; 55; 50; 50; 50; 50 - 2; 2; 2; 1 (прекъснаха ме); 3; 3; 3; 3
Обръщане с тласкане: 50; 60; 70; 70; 70 - 3; 3; 3; 3; 3
Няколко рунда кофи и набирания със СТ
15 минути вело
п.п. Бях забравил какво е внушението, че отслабваш след кардио. Претеглих се в нас след велото и бях 78.0. Супер много пот се стече от мен още от загрявката. Ако се бях и разтоварил сутринта, щеше да е 77.х :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 11.09.10 13:20.
Докато бяха жегите, един ден реших да се кача на кантара - 3кг разлика “преди/след” тренировка, а бях изпил и доволно количество течности по време на тренировката. :)
Днес пък тренирах с veronique. Много готино. :)
Иначе супер слаба тренировка, ако изобщо мога така да я нарека. Само от клека съм доволен.
Клек: 70; 80; 90; 100; 110; 120; 130; 135 - 3; 3; 3; 3; 3; 2; 1; 1
Кофички с набирания - 4-6 рунда някъде докато си говорехме
Претеглих се в нас след тренировката - 78.5кг.
Това е общо взето. Не описвам движенията, защото 2/3 от всичко беше неуспешен опит. Обръщане с тласкане правих малко на 80кг., но към второто или третото повторения ми се завиваше свят и не я тласках, директно я пусках от гърдите. Изхвърлянето и то трагедия, тройки на 60кг. уж, пък от 4 серии едвам 2 запълвам като напълно успешни.
И ето нещо за публиката като бонус:
http://vbox7.com/play:3502b4dd
Само секунда за видялите го веднага, докато се обработи, че тъкмо го качвам.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.09.10 14:51.
13.09.10
18:29
Митя,пробвай да пуснеш съществуващи тагове,тогава тряя тръгне. ;)
Така ще чакаш някой мързелив мод да се почеше и да удобри за първи път тези..
При мен тръгва, малк трябва да се почака. А ще оставя в тайна какво прави :)
13.09.10
19:12
И как ти даде сърце да го съсипеш така?!!?!?! Вместо да го използваш за едно прекрасно дело :)
Ц Ц Ц Ц Ц
Иначе е яко. Не знам колко е трудно, обаче. Ама не бих и пробвала, че ще ми е жал:)
Момчета, това е тиган. На клипа хващам един тиган и го огъвам. Очаквах да е по-трудно. Никога не го бях правил, на тоя клип за пръв път пробвам дори.
Рони, що за въпрос? Какво друго мога да правя с тиган? Да готвя на него ли? Не ме разсмивай. :)
14.09.10
03:47
Ей сега пробвах и аз.Не можах да го огъна,само се деформира.