Кольо Пияндето и Волейболът

Прескочи до:

27 февруари 2011

1. Хранене
1.1. Закуска - овесени ядки (75 g), сурови слънчогледови семки (20 g), 1 супена лъжица мед, 1 доза протеин
1.2. Втора закуска - пропускам
[тренировка]
1.3. Обяд - пилешко месо на грил (около 200 g), печени каптофи (250 g)
1.4. Следобедна закуска - пропускам
1.5. Вечеря - картофено-зеленчусова супа, зелеви сърми (с кълцано свинско и пилешко месо), 2 яйца, ядки (лешници и шам-фъстък, около 40-50 g)
1.6. Преди лягане - извара (200 g), кисело мляко (150 g), сурови слънчогледови семки (20 g)

2. Тренировка - фитнес

3. Хранителни добавки
3.1. По време на закуската - 22 g суроватъчен протеин
3.2. След закуска - 1 таблетка Vit-Min 100
3.3. Преди тренировка - 1 капсула кре-алкалин
3.4. По време на тренировка - 1 доза Purple InTrain + 7 g EAA + 2 g Beta Alanine
3.5. След тренировка - 1 капсула кре-алкалин + 10 g глутамин (открих забравено количество G-Bomb)
3.6. Преди последното хранене - 3 g Beta Alanine

4. Общо мнение за храненето днес - странно и нетипично, но няма как да е друго, след като денят ми започна по обяд... :)

5. Общо мнение за физическото състояние днес - въпреки, че вчера се поуморих и след това бях на купон до ранна сутрин, тонусът е добър. Направих приятна, лека и раздвижваща тренировка във фитнеса, натоварвайки цялата горна част на тялото. Направих повече на брой упражнения, но с по-малко серии (3 вместо обичайните за мен 4) и с малки тежести. Целта е ясна - тонизиране и просто раздвижване на кръвта в мускулатурата - нищо повече. За 10 дни ще имам 4 мача, би било глупаво да се хвърлям здраво на щангите. Мисля, че силата ми е намаляла леко, но смятам, че е закономерно. Състезанията ми този полу-сезон са повече и по-сгъстени, съответно остава малко време за по-прилично натоварване във фитнеса. Е, не си го слагам на сърцето - важното е, че по време на тренировка и мач не губя мощност и възстановявам достатъчно бързо... а времето за плажния бодибилдинг тепърва предстои! :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.02.11 22:04.

28 февруари 2011

1. Хранене
1.1. Закуска - овесени ядки (75 g), сурови слънчогледови семки (20 g), 3 яйца
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко, 1 супена лъжица овесени трици, 1 супена лъжица ленено семе
1.3. Обяд - свински стек на тиган (200 g), зрял червен боб (120 g), салата зеле и моркови, сурови лешници (40-50 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, овесени ядки (50 g), 1 супена лъжица овесени трици, 1 супена лъжица ленено семе, 1 яйце
[тренировка]
1.5. Вечеря - пилешко месо на грил (200 g), зрял червен боб (120 g)
1.6. Преди лягане - извара (200 g), сурови слънчогледови семки (20 g)

2. Тренировка - волейбол

3. Хранителни добавки
3.1. След закуска - 1 таблетка Vit-Min 100
3.2. Преди обяд - 2 g Beta Alanine
3.4. По време на тренировка - 1 доза Modern BCAA + 3 g Beta Alanine
3.5. След тренировка - 1 капсула кре-алкалин
3.6. Преди лягане - 6-7 g L-Glutamine

4. Общо мнение за храненето днес - стандартно.

5. Общо мнение за физическото състояние днес - отпочинал, свеж, няма умора. Успях да се наспя, няма и остатъчни усещания от вчерашното фитнесче (което беше и целта ми). Тренирах много добре, чувствах се идеално.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.03.11 08:16.

1 март 2011

1. Хранене
1.1. Закуска - овесени ядки (75 g), сурови слънчогледови семки (20 g), кафява захар (20 g), 3 яйца, 1 доза суроватъчен протеин
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко, 1 супена лъжица овесени трици, 1 супена лъжица ленено семе
1.3. Обяд - свински стек на тиган (200 g), царевица (140 g), салата зеле и моркови, сурови лешници (40-50 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, овесени ядки (50 g), 1 супена лъжица овесени трици, 1 супена лъжица ленено семе, 1 яйце
[тренировка]
1.5. Вечеря - свински стек на тиган (200 g), царевица (140 g)

2. Тренировка - волейбол

3. Хранителни добавки
3.1. По време на закуска - 22 g суроватъчен протеин
3.3. Преди обяд - 2 g Beta Alanine
3.4. Преди тренировка - 1 капсула кре-алкалин
3.5. По време на тренировка - 1 доза Modern BCAA + 3 g Beta Alanine
3.6. След тренировка - 1 капсула кре-алкалин
3.7. Преди лягане - 6-7 g L-Glutamine

4. Общо мнение за храненето днес - стандартно. Сутринта ме подгони глад - дозата протеин не беше предвидена, но след като хапнах приготвената закуска просто установих, че имам нужда от още нещо и това беше най-бързото, което можех да си приготвя. Забравих да си купя стафиди за закуска... но пък намерих забравена от векове и всички божества кутийка с кафява захар на бучки, та с тях си подсладих овеса. :) Честно казано до снощи бях готов да се закълна, че в къщата ми от много месеци няма захар! :)

5. Общо мнение за физическото състояние днес - отличен тонус и прекрасно усещане. Сутринта съм много енергичен и свеж. Вчерашната тренировка беше по-тежичка, днешната ще е кратка и лека. Утре вечер играем с Виктория Волей в нашата зала за Купата на България!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.03.11 11:36.

01.03.11
10:58

аз пак съм изпуснал края...как се казва отбора ти...другия път като идвам към София, ще дойда да те видя в действие май френд...:)

и друго...какво мислиш за бета-аланина...?

казано от slavko на 01.03.11, 10:58:

аз пак съм изпуснал края...как се казва отбора ти...другия път като идвам към София, ще дойда да те видя в действие май френд...:)

Hyster Volley ЛТУ
Заповядай... но май в понеделник ще ни е последен мач в София. Сега в събота сме в Тетевен.
От 11 до 13 март ще играем тридневен турнир в Луковит или Пловдив. :)

казано от slavko на 01.03.11, 10:58:

и друго...какво мислиш за бета-аланина...?

Ами... преди всичко - това е добавка за търпеливи хора. Трябва да се приема системно за дълъг период. Аз започвам да долавям действие към края на първия месец, но по-осезаема разлика има при поне 6-7 седмици употреба (или повече). Дозировката - 5-6 g дневно, разделени на 2 части. До колкото съм чел, дози над 6 g дневно не водят до по-добри резултати, въпреки че bb-team посочват дозировки от калибъра на 10-12 g дневно (не знам защо и от къде имат това инфо). Миналата година я изкарах на бета аланин, тази също. Тих и скромен “работник” е бета аланинът - не удря между очите, не рита по кокалчетата, но при мен работи добре. Постепенно започвам по-леко да понасям натоварването и по-ефективно да възстановявам. В резултат на това лесно поддържам добър тонус и високо ниво на силата. Ако не ме лъже паметта Александър Маринов (от форума) има също опит с бета аланин. Тази добавка не е така атрактивна, както са азотните продукти, може би защото ефектът не е моментален (а младежта това търси, както знаеш - спешно постигане на физиката на Рони Колман). Работи си доста добре, обаче... Когато знаеш приблизително кое натоварване как ти се отразява и как възстановяваш след него, ще направиш забележима разлика с бета аланин и без него. За мен има значение и това, че това не е стимулант на нервната система. ОК, сладко нещо са азотните продукти, но честичко блъскаме нервите си със стимуланти, та... не е лошо да не прекаляваме с тях. Ако нещо съм пропуснал - питай смело! :) Между другото - замислил съм един малък детски експеримент за след 1-2 месеца - прием на основните играчи в азотните продукти - аргинин, орнитин, цитрулин малат. Искам да ги видя колко им е силата без свинските дози кофеин, защото от съдоразширяването има далавера май... :)

01.03.11
15:38

изчерпателен, както винаги...ами ще го опитам определено...след Смолов ще спря креатина и буустерите, малко ми почине тялото...и ще се вработвам...
предполагам края на март ще се почват истинските кросфит натоварвания...по твоята логика мисля в най-скоро да почна с бета-аланина...
тъпото, че към буустерите някак си...привикваш...и ти трябва все по-силен и т.н.
а иначе на мен ми трябват яко ЦНС стимуланти, просто на някои комплекси духа напуска тялото и трябва нещо да го връща:)))

ще коментираме пак...

казано от slavko на 01.03.11, 15:38:

тъпото, че към буустерите някак си...привикваш...и ти трябва все по-силен и т.н.
а иначе на мен ми трябват яко ЦНС стимуланти, просто на някои комплекси духа напуска тялото и трябва нещо да го връща:)))

Азотните продукти не изключват бета аланина (не един или два от тях съдържат бета аланин всъщност). Същото важи и за стимулантите на нервната система. Типичен пример е чудесният Jack3d на USPLabs. :) Прицели началото на приема на бета аланин така, че до момента, в който ще ти прябва, да има 4-5 седмици. :)

2 март 2011

1. Хранене
1.1. Закуска - овесени ядки (75 g), сурови слънчогледови семки (20 g), 3 яйца, 1 доза суроватъчен протеин
1.3. Обяд - пилешка пържола на тиган (200 g), грах (130 g), сурови лешници (40-50 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, овесени ядки (50 g), 1 супена лъжица овесени трици, 1 супена лъжица ленено семе, 1 яйце, 1 доза суроватъчен протеин
[тренировка]
- протеинов шейк
1.5. Вечеря - доста овчарска салата и солидни количества месо (свинско, пилешко) на скара
1.6. Преди лягане - пропускам

2. Тренировка - волейбол

3. Хранителни добавки
3.1. По време на закуска - 22 g суроватъчен протеин
3.3. Преди обяд - 3 g Beta Alanine
3.4. При следобедната закуска- 22 g суроватъчен протеин
3.5. Преди тренировка - 1 капсула кре-алкалин + 1 капсула Stacker Swarm
3.6. По време на тренировка - 1 доза Purple InTrain + 1 доза Modern BCAA + 2 g Beta Alanine
3.7. След тренировка - 1 капсула кре-алкалин + 22 g суроватъчен протеин + 6-7 g L-Glutamine

4. Общо мнение за храненето днес - стандартно. Леко засилвам храненето днес с протеин. Сутринта пих една енергийна напитка. Протеиновият шейк след мача не беше предвиден, но бях побеснял от глад, а щеше да мине много време до вечерята. Изварата отпадна, защото вечерях няколко часа.

5. Общо мнение за физическото състояние днес - почти не спах - в апартамента над мен имаше селски купон до 5:30 сутринта. Бесен съм и недоспал. За мача, обаче, бях във върхова кондиция. Играхме много силно, аз се чувствах много комфортно през цялото време - не загубих мощност и добрия тонус. Много съм доволен!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.03.11 07:46.

Здравей, Кольо! Любопитството взе превес и просто ще трябва да те попитам :D Защо записваш храненето, тренировки и т.н. още в началото на деня, без дори да знаеш дали няма да промениш нещо до вечерта? Или пък...знам ли...просто ми е доста любопитно :D

ProXxX, храната ми за деня е приготвена от предишния, затова мога да си позволя да я пиша още сутринта. Вечер приготвям обяд и вечеря за другия ден, а междинните хранения не изискват предварителна организация... та затова. :) Е, ако се случи нещо (допълня или променя храната) просто редактирам мнението, но това се налага много рядко.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.03.11 08:58.

Да, това обяснява нещата перфектно :D

P.S. Добавките също приготвям сутрин преди да тръгна за работа... :) Няма как - ако искам прилична храна на разумна цена, трябва аз да си я приготвям и да си нося на работното място. Приготвям от предишния ден и вечерята си, за да мога да вечерям сравнително бързо след тренировка и да остане достатъчно време до последното хранене. Ако се прибера от тренировка и тепърва започна да готвя - става много късно и няма как да организирам последното хранене. Изградил съм си някаква организация и последователност на действията така, че храненето да бъде възможно най-добре разпределено във времето. Ако си по-наблюдателен, обаче, ще забележиш един детайл - през почивните дни (събота и неделя) или описвам деня надвечер, или дописвам, защото тогава нещата не са така строго организирани. В работните дни нещата са ясни предварително - пазарувам така, че поне няколко дни напред да имам храната, която ми трябва. Обикновено в неделя правя един по-стабилен пазар и купувам повечето от храната за поне 7-8 дни напред (неща като овес, ядки, ориз, картофи и други трайни продукти), а през седмицата си допълвам само запасите от месо, защото употребявам изключително охладено (а то няма особено голяма трайност). Напоследък в неделя си сварявам и яйцата за седмицата... Всичко това правя защото в работните дни времето ми е сравнително много точно разпределено и ако искам да ми стига за всичко (включително възможно най-много почивка), трябва да сведа мотането до минимум. В момента имам и мачове, което също усложнява до известна степен организацията, защото в такива дни подреждам абсолютно всичко (хранене и всякакви други дейности) около началния час на състезанието и подчинявам тотално всяка минута на тази организация.

Принципно и аз действам по същия начин. Пазарувам за 4-5 дена напред. Нося си храна в кутии, когато съм на работа. Даже се фрапирах преди 2 дни като се усетих, че всяка вечер прекарвам по 90мин. в кухнята приготвяйки си храна за другия ден. Варене, печене, мерене на грамажи и разпределяне...Това меко казано ме шашна и забелязах как съм започнал да робувам на здравословното хранене, вместо да бъде обратното :D При теб нещата са и още по- времево ограничени, понеже отделно и спортуваш волейбол. Тежка е съдбата на мъченика :D

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 02.03.11 09:39.

Успех на мача днес! :)

казано от ProXxX на 02.03.11, 09:37:

...Даже се фрапирах преди 2 дни като се усетих, че всяка вечер прекарвам по 90мин. в кухнята приготвяйки си храна за другия ден... При теб нещата са и още по- времево ограничени, понеже отделно и спортуваш волейбол...

То като се замисля и аз прекарвам около час покрай тиганите и печката вечер... :) Точно затова започнах да си приготвям и вечерята от предишния ден. Прибирам се от тренировка около 21:30 и ако тепърва започна гимнастиката с готвенето, ще вечерям поне в 22:30 - така хем ще е минало твърде много време след края на тренировката, хем елиминирам последното хранене (не остава време за него, а не съм съгласен да намаля времето за сън). Затова първо хапвам, после приготвям кутийките за следващия ден.

Актрисата, благодаря! (sun) Чака ни тежък съперник, имаме значителни кадрови проблеми, но пък сме домакини и определено не сме без възможности за победа... Не обичам да говоря преди мач и да давам прогнози. Губил съм спечелени мачове и съм печелил загубени. (party)

Кольо, би ли ми разяснил какво се случва в момента ? Заформил се е  ” Файнъл Фор ” (първите четири отобра в класирането) и играете за купата на България, така ли ? Четох и за някакви плей-аут регламенти, но пак не разбрах. Би ли вдъхнал малко мисъл в главата ми ? :). Извинявам се, ако те занимавам излишно.

Мнението беше редактирано от Михаел Иванов на 02.03.11 10:12.

Значи... първенството на националната волейболна лига е единият турнир, в който участваме (там участва и Добротица). Регламентът е следния - първите 4 отбора в групата ще играят турнир по между си (11-12-13 март), като точките от него ще се прибавят към досегашните резултати. След това първите два отбора от нашата група ще играят с последните два отбора от Суперлигата (първият от нашата с последния от горната група, вторият от нашата с предпоследния от горната група). Победителите от тези две двойки отбори отиват в Суперлигата, загубилите - в нашата Висша лига. Купа на България е отделен турнир и там в първите кръгове се играе на директни елиминации в един мач. В първия кръг за Купата на България отстранихме Ерма-96 (Трън), днес играем с Виктория Волей във втори кръг.

Разбихме може би най-силния до сега отбор в нашата група - Виктория Волей!
Hyster Volley е в 16-те отбора, които продължават битката за Купата на България!

Взимам душ и отивам в нашето си заведение с отбора!

цъ-ъ-ък

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.03.11 21:09.

Зяпнах когато прочетох новината ! Поздравления, Кольо ! Ето, можете да постигнете много, стига да искате ! Успех !

02.03.11
21:29

Честита победа. Заслужаваш да му отпуснеш малко края (поне тази вечер)

02.03.11
21:50

^ То така се почва. :)

Благодаря ви да добрите думи!

Maynard, мина ми времето да започвам аз... :) Снощи в заведението пих само и единствено минерална вода (както винаги всъщност). Е, бях и с колата де... Наблегнах на хапването, че едни мръвки се оказаха налични по масите... :)

Коригирах си храненето и добавките за вчера, тъй като някои неща се промениха в крачка. Днес почивам. Тъй като не съм сигурен как точно ще ми дойде денят, ще го опиша надвечер. Много сили хвърлих на мача снощи, легнах си късничко, но явно възстановявам прилично, защото умората е наистина много малко.

3 март 2011

1. Хранене
1.1. Закуска - овесени ядки (75 g), сурови слънчогледови семки (20 g), кафява захар (20 g), 3 яйца
1.2. Втора закуска - 2 яйца, 1 малък банан, лешници (40-50 g)
1.3. Обяд - руло Стефани, малко печени картофи
1.4. Следобедна закуска - пилешка пържола на тиган (200 g), грах (130 g)
1.5. Вечеря - малка пилешка пържола на скара, печени картофи (200 g), извара (200 g), сурови слънчогледови семки (20 g)
1.6. Преди лягане - пропускам

2. Тренировка - почивка

3. Хранителни добавки
3.1. Преди закуска - 2 g Beta Alanine
3.3. Преди обяд - 1 капсула кре-алкалин
3.4. Преди следобедната закуска - 3 g Beta Alanine + 1 капсула кре-алкалин

4. Общо мнение за храненето днес - импровизирано. Вечерта ми се спи много, затова почти слях вечерята и последното хранене.

5. Общо мнение за физическото състояние днес - добър тонус, но малко ми се спи. Мързелувах цял ден, лежах и възстановявах. Натоварването в следващите 10 дни ще е много, имаме мачове през ден. Важно беше да почивам днес.

GU

04.03.11
21:08

сериозен си...

4 март 2011

1. Хранене
1.1. Закуска - овесени ядки (75 g), сурови слънчогледови семки (20 g), 3 яйца, 1 кисело мляко
1.3. Обяд - 1/2 печено пиле на грил, печени картофи (около 200 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, овесени ядки (50 g), сурови слънчогледови семки (20 g), 1 доза суроватъчен протеин, 1 донат
[тренировка]
1.5. Вечеря - 1/2 печено пиле на грил, печени картофи (около 200 g)

2. Тренировка - волейбол

3. Хранителни добавки
3.3. При следобедната закуска- 22 g суроватъчен протеин
3.4. Преди тренировка - 1 капсула кре-алкалин
3.5. По време на тренировка - 1 доза Modern BCAA + 3 g Beta Alanine

4. Общо мнение за храненето днес - прилично. Втората закуска я пропуснах, защото станах по-късно от сън. В следобедната закуска се появи един донат - съблазних се, защото бях на кафе и сладки приказки със стар приятел в Арена Младост.

5. Общо мнение за физическото състояние днес - приличен тонус. Усеща се лека умора от мача в сряда (доста се напънах тогава), то тренирах много приятно и се раздвижих добре. Тренировката беше по-скоро лека, защото утре имаме мач.

Говорих с кинезиотерапевта, който се занимава с контузиите ми... ще трябва коренно да преработя тренировките си за крака във фитнеса от тук нататък. Много е вероятно да се наложи да забравя за класиките - клек, напади и бедрено разгъване... ако искам да остана спортуващ човек, разбира се. Това се налага заради контузията на коляното, която получих сега. Ще седна с него и ще обмислим начин да натоварвам достатъчно краката при минимален риск от проблеми в колената. Понякога цената на спорта е доста солена...

казано от Guletlaskacha на 04.03.11, 21:08:

сериозен си...

Благодаря!
За мен спортът винаги е бил начин на живот и мислене.

Лоша новина ! Ти попринцип колко често тренираш краката във фитнеса ? При по-леки тежести дали ще има опасност ?

казано от Михаел Иванов на 05.03.11, 10:20:

Лоша новина ! Ти попринцип колко често тренираш краката във фитнеса ? При по-леки тежести дали ще има опасност ?

Като правило - веднъж седмично правя крака във фитнеса.
Лошото е, че в случая тежестите не са фактор, а биомеханиката на движенията...

5 март 2011

1. Хранене
1.1. Закуска - овесени ядки (75 g), сурови слънчогледови семки (20 g), 3 яйца, 1 кисело мляко
1.2. Втора закуска - протеинов шейк, сурови слънчогледови семки (20 g)
1.3. Обяд - протеинов шейк, овесени ядки (50 g)
[тренировка]
1.4. Следобедна закуска - протеинов шейк
1.5. Вечеря - 1 пилешко бутче и няколко крилца на грил, печени картофи (250 g)
1.6. Преди лягане - извара (200 g)

2. Тренировка - волейбол

3. Хранителни добавки
3.2. При втората закуска - 22 g суроватъчен протеин
3.3. Преди обяд - 3 g Beta Alanine
3.4. На обяд- 22 g суроватъчен протеин + 20 g казеин + 6-7 g L-Glutamine
3.5. Преди тренировка - 1 капсула кре-алкалин + 1 капсула Stacker Swarm
3.6. По време на тренировка - 1 доза Purple InTrain + 1 доза Modern BCAA + 2 g Beta Alanine
3.7. След тренировка - 1 капсула кре-алкалин + 22 g суроватъчен протеин + 6-7 g L-Glutamine

4. Общо мнение за храненето днес - необичайно. Твърде много протеинови шейкове, но бях от сутринта в движение и просто нямаше как. Шейковете са компромисен вариант, истинската храна е нещо незаменимо. Нямам навика да се храня така и за всички, които се прехласват по добавките, ще кажа - никакъв шейк не е равностоен на хубава мръвка с подходяща гарнитура!!!

5. Общо мнение за физическото състояние днес - много добър тонус. Взехме много важна победа в Тетевен с 3:0. Физически се чувствах перфектно, но в залата беше доста студено (11 градуса С). Играхме силно почти през цялото време, допуснахме разсейване само в последния гейм, но го компенсирахме. Ако в поведелник победим Виктория Волей, имаме реални възможности да се намесим в разпределението на медалите от първенството. В сряда играем в нашата зала с Пирин Балканстрой (Разлог) в нашата зала (1/8 финал за Купата на България). Ще има битки другата седмица!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.03.11 09:16.

Виж си фейса в спортал! :)

казано от GreyKnight на 05.03.11, 20:24:

Виж си фейса в спортал! :)

Въх, Божке! (blush)
Тази снимка, обаче, е от мача с Виктория Волей за Купата (който играхме в сряда в нашата зала).

Днес - мързелив ден... Храната - стандартна. Тренировка - лека. Утре ме чака важен мач в нашата зала.
Който се чуди какво да прави утре надвечер - поканен е, мачът започва от 18:00…

...и простете, ако съм засегнал някой. Не е това целта ми.

казано от Живко Фидосов на 06.03.11, 21:13:

лошо,много лошо-мързелив ден,мързелива тренировка,храната и тя не е била както си искал,днес си се изложил ще те видим какво ще направиш занапред

Живко Фидосов, имаш ли поне мъничка идея за какво говориш в момента?
Чешеш си клавиатурата или търсиш лафче?

Разгледа ли ми дневника или просто погледна последното ми мнение в него? Смяташ ли, че имам навика просто така да се храня лошо? Присъства на тренировката ми и от там знаеш как съм тренирал, така ли е? Знаеш ли колко съм се натоварил вчера? А знаеш ли колко енергия ми трябва за утре и за цялата седмица, та наричаш тренировката ми мързелива?

Ето днешното хранене, а физическото състояние го оставям за себе си, тъй като ти си по-запознат с него.

Ако нямаш какво да правиш, не го прави в този дневник.
Аре у лево.

6 март 2011

1. Хранене
1.3. Обяд - свински пържоли с картофи и топено сирене на фурна, няколко хапки тахан халва
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, протеинов бар Nutrim
[тренировка]
1.5. Вечеря - пилешки крилца на грил (200 g само месото), гъби задушени в масло (150 g), бобена салата (около 200 g)

2. Тренировка - волейбол

3. Хранителни добавки
3.4. По време на тренировка - 1 доза Modern BCAA + 3 g Beta Alanine
3.5. След тренировка - 1 капсула кре-алкалин

4. Общо мнение за храненето днес - прилично. Втората закуска я пропуснах, защото станах по-късно от сън. Следобед бях в движение и нямах нищо по-свястно под ръка за закуска.

5. Общо мнение за физическото състояние днес - N/A

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.03.11 21:29.

7 март 2011

1. Хранене
1.1. Закуска - овесени ядки (75 g), сурови слънчогледови семки (20 g), кафява захар (20 g), 3 яйца
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко, 1 супена лъжица ленено семе, 1 супена лъжица овесени трици
1.3. Обяд - пилешка пържола и малко шишче на тиган (200 g), царевица (140 g), салата зеле, сурови лешници (40-50 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, овесени ядки (50 g), 1 супена лъжица ленено семе, 1 супена лъжица овесени трици, 1 яйце, 1 доза суроватъчен протеин
[тренировка]
1.5. Вечеря - овчарска салата, свинска пържола с малко суджук и гъби на тиган, картофи Соте

2. Тренировка - волейбол

3. Хранителни добавки
3.3. При следобедната закуска - 22 g суроватъчен протеин + 6-7 g L-Glutamine
3.4. Преди тренировка - 1 капсула кре-алкалин, 1 капсула Stacker Swarm
3.5. По време на тренировка - 1 доза Purple InTrain + 1 доза Modern BCAA + 3 g Beta Alanine

4. Общо мнение за храненето днес - стандартно, леко засилвам храненето, защото ще ми е доста натоварено тия дни.

5. Общо мнение за физическото състояние днес - едва отворих очи сутринта, но се разсъних за секунди. Тонус - екстра. Днес - много важен и (предполагам) много тежък мач! Спечелихме!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.03.11 22:52.

07.03.11
10:18

Успех, Кольо!

07.03.11
22:36

Честита победа :)!

http://bgvolleyball.com/new.php?id=2933

казано от karpi на 07.03.11, 22:36:

Честита победа :)!

http://bgvolleyball.com/new.php?id=2933

Много важна победа и особено важни 3 точки за класирането!
Благодаря! (sun)

8 март 2011

1. Хранене
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко, 1 супена лъжица ленено семе, 1 супена лъжица овесени трици
1.3. Обяд - шопска салата, пилешка пържола и малко шишче на тиган (200 g), царевица (140 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, овесени ядки (50 g), 1 супена лъжица ленено семе, 1 супена лъжица овесени трици, 1 яйце
1.5. Вечеря - пилешка пържола на тиган (200 g), печени картофи (около 200 g)

2. Тренировка - почивка

3. Хранителни добавки
3.1. Преди закуска - 3 g Beta Alanine
3.3. Преди обяд - 1 капсула кре-алкалин
3.4. Преди следобедната закуска - 2 g Beta Alanine
3.5. Преди вечеря - 1 капсула кре-алкалин

4. Общо мнение за храненето днес - стандартно. Ще допълня храненето, защото не всичко по него е ясно от сега.

5. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се свеж и с добър тонус, въпреки че снощи отново мачът не беше лек. Възстановявам добре, доволен съм. Има едва доловима умора, която не ме притеснява по никакъв начин. На годинки съм все пак - не мога да играя тежък мач и на другия ден да няма остатъци от натоварването. Днес ще почивам, утре вечер играем 1/8 финал за Купата на България с Пирин Балканстрой (Разлог) в нашата зала. Класите на двата отбора са различни, но не е като да няма с какво да ги изненадаме.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.03.11 19:43.

За Великден едно суматропинче и си чук! :)

По Великден ще съм възстановил отдавна и (живот и здраве) ще съм започнал следващия си експеримент с добавки... :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1