15.03.12
08:06
15 март 2012
1. Хранене
1.1. Закуска - овесени ядки (75 g), суров белен слънчоглед (25 g), 3 яйца, 1 доза матричен протеин
- по никое време - 1 вафла със сутрешното кафе
1.2. Втора закуска - 1/2 кисело мляко, 1 супена лъжица овесени трици, 1 супена лъжица ленено семе, пушено свинско филе (50 g)
1.3. Обяд - телешко варено, свински врат на тиган (180-200 g), зрял червен боб (120 g), сурови бадеми (30-40 g)
1.4. Следобедна закуска - 1/2 кисело мляко, 1 супена лъжица овесени трици, 1 супена лъжица ленено семе, 1 яйце, пушено свинско филе (50 g)
1.5. Вечеря - свински врат на тиган (180-200 g), зрял червен боб (120 g)
1.6. Преди лягане - свински врат на тиган (180-200 g), кашкавал (100 g), сурови орехи (30-40 g)
2. Тренировка - почивка
3. Хранителни добавки
- след закуска - 1 таблетка мултивитамини + витамин D3 и С, 200 mg Magnesium citrate
- преди вечеря - 1 доза Controlled Labs Green MAGnitude
- след вечеря - 200 mg Magnesium citrate + 30 mg L-OptiZinc + 50 mg Vitamin B-6, витамин D3 и С
4. Общо мнение за храненето днес - вафличката не беше много на място де... преди лягане малко по-нестандартно.
5. Общо мнение за физическото състояние - трудно се задвижих тази сутрин. Отпочинал съм, но едва отворих очи. Има лека умора в цялото тяло, но е наистина малко. Днес - пълна почивка.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.03.12 15:58.
16.03.12
08:20
16 март 2012
1. Хранене
1.1. Закуска - овесени ядки (75 g), суров белен слънчоглед (25 g), 3 яйца, 1 доза матричен протеин
1.2. Втора закуска - 1/2 кисело мляко, 1 супена лъжица овесени трици, 1 супена лъжица ленено семе, пушено свинско филе (50 g)
1.3. Обяд - патешки бутчета с лук на плоча, ориз с 3 вида месо, сурови бадеми (30-40 g)
1.4. Следобедна закуска - 1/2 кисело мляко, 1 супена лъжица овесени трици, 1 супена лъжица ленено семе, 1 яйце, овесени ядки (50 г), пушено свинско филе (50 g)
[тренировка]
1.5. Вечеря - свински врат на тиган (180-200 g), печени картофи (250 g)
1.6. Преди лягане - извара (200 g), сурови орехи (30-40 g)
2. Тренировка - волейбол
3. Хранителни добавки
- след закуска - 1 таблетка мултивитамини + витамин D3 и С, 200 mg Magnesium citrate
- преди тренировка - 1 доза Controlled Labs Green MAGnitude
- по време на тренировка - 12 g ВСАА (Pure Nutrition BCAA Blast)
- след тренировка - 10 g ВСАА (Scivation Xtend)
- след вечеря - 200 mg Magnesium citrate + 30 mg L-OptiZinc + 50 mg Vitamin B-6, витамин D3 и С
4. Общо мнение за храненето днес - за обяд с колегите си поръчахме китайска храна. Много обичам патешко, загребах и от ориза с мръвките. Доста солидно количество храна на обяд, ама нали пуста лакомия... :) Останалото си е обичайното за мен.
5. Общо мнение за физическото състояние - наспах се, няма я мекотата от вчера, тонусът е екстра!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.03.12 12:58.
16.03.12
08:29
Кольо, много закусваш, ей! Поглези малко и нас!
16.03.12
08:31
Готов си бре! (sun)
Как предпочиташ да ви поглезя? ;)
19.03.12
15:07
Телеграфно за уикенда
Силен уикенд във всяко отношение. :) Пътувахме до Смолян и взехме своето (тук). След това - малко сауна, басейн и мощно агнешко чеверме до зори! (sun) Храната - не особено добра, което не е често явление за мен, но все пак. Имаше 2 сандвича в McDonald’s (абе как може да се дават пари за храна, която дори не е вкусна?), цедено кисело мляко със сладко от горски ягоди и едни невероятно вкусни кюфтета на скара край Бачковския манастир. Колкото - толкова. :)
19 март 2012
1. Хранене
1.3. Обяд - пилешка супа, свински врат на тиган (180-200 g), царевица (140 g), сурови бадеми (30-40 g)
1.4. Следобедна закуска - 1/2 кисело мляко, 1 супена лъжица овесени трици, 1 супена лъжица ленено семе, 1 яйце, овесени ядки (50 г), пушено свинско филе (50 g)
[тренировка]
1.5. Вечеря - свински врат на тиган (180-200 g), царевица (140 g)
2. Тренировка - волейбол
3. Хранителни добавки
4. Общо мнение за храненето днес - стандартно.
5. Общо мнение за физическото състояние - спи ми се, сънят ми беше малко в последните дни. Да видим как ще се справя с тренировката днес.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.03.12 15:08.
20.03.12
09:06
20 март 2012
1. Хранене
1.3. Обяд - свински врат на тиган (180-200 g), зрял червен боб (120 g), сурови бадеми (30-40 g)
1.4. Следобедна закуска - 1/2 кисело мляко, 1 супена лъжица овесени трици, 1 супена лъжица ленено семе, 1 яйце, пушено свинско филе (50 g)
1.6. Преди лягане - свински врат на тиган (180-200 g), кашкавал (100 g), сурови орехи (30-40 g)
2. Тренировка - почивка
3. Хранителни добавки
4. Общо мнение за храненето днес - стандартно.
5. Общо мнение за физическото състояние - наспах се, чувствам се ОК като цяло. Краката ми са омекнали, снощи тренировката беше доста тежка и има малко умора в цялото тяло. Е, много мина, мъничко остана. Всичко налично като сили и мощност ще го хвърля в неделя на последния ни мач... Днес ми е ден за фитнес, но ще почивам в името на доброто възстановяване.
20.03.12
09:30
Успех в неделя! :)
20.03.12
09:59
Благодарско, Павка... надявам се, че ще стане хубав мач с приятен резултат... :)
20.03.12
11:07
Кольо, ние нищо не успяхме да направим срещу ” Дунав “,(нито пък срещу студентите), но ви пожелавам поне вие да ги натупате като за последно :)
20.03.12
11:27
Нарушихме равновесието на Добрич ние... ;) След това направиха доста колебливи игри (загубиха от нас, а после от УНСС и Русе, едва победиха Перник като домакини). Струва ми се, че причините за това са изцяло треньорски - лошо планиране на кондицията. В нашия мач просто угаснаха физически и според мен имаха проблем с правилната мотивация. Разбира се, това е лично моя теория, но не вярвам да съм особено далеч от истината. Колкото до Дунав, те са грамотен отбор и в последните мачове играят силно. Ще дойдат в нашата зала, обаче... а тя е малко “майсторска” (по-малка е). :) Е, ще видим... мач с мач не си приличат. Първия полусезон играхме в Русе и честно казано - надиграхме ги стабилно. Сега също си имаме своите мотиви да го направим.
21.03.12
08:25
21 март 2012
1. Хранене
1.3. Обяд - свински врат на тиган (180-200 g), грах (около 200 g), сурови бадеми (30-40 g)
[тренировка]
1.6. Преди лягане - свински врат на тиган (180-200 g), сурови орехи (30-40 g)
2. Тренировка - волейбол
3. Хранителни добавки
- след закуска - витамин D3 и С, 200 mg Magnesium citrate
4. Общо мнение за храненето днес - стандартно. Свършиха ми мултивитамините... Отново се оказа, че не съм си преброил пържолите правилно, та имам и едничка за лека нощ :)
5. Общо мнение за физическото състояние - отпочинал съм, правилно постъпих като пропуснах фитнеса вчера. Има малко умора в краката, но едва забележима. Готов съм за тренировка днес.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.03.12 22:42.
21.03.12
11:52
Нарушихме равновесието на Добрич ние... ;) След това направиха доста колебливи игри (загубиха от нас, а после от УНСС и Русе, едва победиха Перник като домакини). Струва ми се, че причините за това са изцяло треньорски - лошо планиране на кондицията. В нашия мач просто угаснаха физически и според мен имаха проблем с правилната мотивация. Разбира се, това е лично моя теория, но не вярвам да съм особено далеч от истината. Колкото до Дунав, те са грамотен отбор и в последните мачове играят силно. Ще дойдат в нашата зала, обаче... а тя е малко “майсторска” (по-малка е). :) Е, ще видим... мач с мач не си приличат. Първия полусезон играхме в Русе и честно казано - надиграхме ги стабилно. Сега също си имаме своите мотиви да го направим.
Прав си - изцяло треньорски са. За целия сезон сме сменили поне петима треньори и това малко или много се отразява и на отбора. От последния (Иван Тасев) очаквах да помогне отбора в последните и най-важни мачове, но пък той ни донесе две решаващи загуби. Какво да се прави, следващия сезон ще планират по-добре нещата в това отношение. Мен ме хвана яд, защото цял сезон играха много добре и точно накрая се сринаха :).
В събота няма да мога да дойда да гледам мача, но успех !
22.03.12
08:58
22 март 2012
1. Хранене
1.1. Закуска - доста голямо парче торта, суров белен слънчоглед (25 g), 3 яйца, 1 доза матричен протеин
1.3. Обяд - свински врат на тиган (200+ g), царевица (140 g), сурови бадеми (30-40 g)
1.5. Вечеря - свински врат на тиган (200+ g), царевица (140 g)
2. Тренировка - почивка
3. Хранителни добавки
4. Общо мнение за храненето днес - закуската е крайно нетипична за мен. Вчера баща ми имаше рожден ден, та... парчето торта беше мега-мощно и ми стана тежко, ама пуста лакомия! :) Нататък - стандартно.
5. Общо мнение за физическото състояние - снощи тренировката беше средно тежка, но нямах проблеми с издържливостта. Днес - наспах се, има лека умора, обаче. Краката ми са уморени, ще трябва да внимавам в следващите дни.
23.03.12
09:21
23 март 2012
1. Хранене
1.2. Втора закуска - пушено свинско филе (50 g)
1.3. Обяд - патешка супа, свински врат на тиган (200+ g), печени картофи (200-250 g), сурови бадеми (30-40 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, 1 супена лъжица овесени трици, 1 супена лъжица ленено семе, 1 яйце, овесени ядки (50 г), пушено свинско филе (50 g)
[тренировка]
1.5. Вечеря - свински врат на тиган (180-200 g), печени картофи (200-250 g)
2. Тренировка - волейбол
3. Хранителни добавки
4. Общо мнение за храненето днес - стандартно. Станах доста по-късно и затова понамалих втората закуска (можех и да я пропусна)
5. Общо мнение за физическото състояние - понаспах се, умората е под контрол.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.03.12 12:51.
26.03.12
09:04
Е... дойде време да драсна няколко изречения като заключение на изминалите 7 месеца.
Завърши първенството на България по волейбол във Висшата лига. Загубихме последния си мач, за съжаление... независимо, че нямаше значение за крайното класиране. Не съм доволен, естествено, не се получи това, което искахме. Както и да е...
Преди всичко искам да благодаря на групичката BB-Team-фенове, които бяха неизменно в залата на мачовете на моя отбор. Трудно ми е да опиша какво уважение е това за мен и колко ми беше приятно... Благодаря Ви!
Какво направихме за 7 месеца? Като класиране в първенството - никаква промяна - отново сме на 4-то място. Мисля си, обаче, че тази година играем малко по-добре от миналата. Независимо от това съм категоричен, че можеше нещата да бъдат още по-добре. Направихме един много силен първи полусезон, през втория на моменти играхме по-колебливо. Нека мине малко време, за да направим адекватна оценка на изминалата спортна година.
За моята кондиция - мисля, че се справих. Имаше едно колебание (благодарение на едно разместване на храната), но го преодолях. Доволен съм. Тренировъчния режим беше сравнително натоварен, участвах пълноценно в него. Имах няколко дребни болежки, но за мое щастие не нарушиха ритъма ми (както се случи миналата година). Физически всичко беше ОК - достатъчно сила и прилично възстановяване. Искаше ми се да имам още малко по-висока игрова ефективност и съжалявам, че не успях да помогна повече на отбора си. Можех, уверен съм. За този период поддържах едно и също тегло (88-89 kg), видимо не съм загубил много мускулна маса (спрямо миналото лято). Сега ще си почина около една седмица и после отново продължавам със спортните дейности, но вече малко по-разнообразно.
... и после отново продължавам със спортните дейности, но вече малко по-разнообразно.
Тихи и забавни игри??! Да? Дааа!!! (sun)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 26.03.12 09:09.
26.03.12
09:15
Да-а-а-а! (sun)
Мисля да поигравам волейболче от време на време, но вече ще се забелязва фитнес и елементи на кросфит... запланувал съм баскетболчета, тенис на корт и маса, и те така!
27.03.12
09:02
Така-а-а... Малко пипам храната. Като гледам - приближавам я към НВД, но целта ми е да опростя организацията на храненето, без да пострада ефективността му. Какво правя всъщност - до сега се храних 6 пъти дневно, в момента мисля да правя 4 по-стабилни хранения. Схемата е следната:
- закуска - белтъчини и мазнини
- обяд - белтъчини, мазнини и въглехидрати
- вечеря - белтъчини и въглехидрати
- преди лягане - белтъчини и мазнини
Източниците на белтъчини са - сутрин от многокомпонентен протеин и яйца, на обяд и на вечеря - месо, преди лягане - извара и яйца. Източниците на въглехидрати са обичайните за мен бобови (които много обичам) и рядко ориз или картофи. Източници на мазнини - сурови ядки и заквасена сметана. В момента съвсем леко съм намалил енергийния прием и го държа около баланса, защото почивам от всякаква физическа активност.
29.03.12
16:16
Я да си драсна храната за днес, че да е ясно какво правя...
Закуска - 1 доза матричен протеин, 3 яйца, 25 g суров слънчоглед и 100 g заквасена сметана
Обяд - 300 g свински врат на тиган, 140 g царевица и 50 g сурови бадеми
Вечеря - 300 g свински врат на тиган и 140 g царевица
Преди лягане - 200 g извара, 1 яйце и 50 g сурови орехи
Вече четвърти ден съм по тази схема, различен е само въглехидратът (картофи, грах, боб). В интерес на истината първите два дни имаше пригладнявания, но не са ме тормозили и утихват с всеки изминал следващ ден. Факт - в момента съм елиминирал всякаква двигателна активност. Ако тренирам не знам дали нещо ще се промени, но ще установя това другата седмица. От тогава леко-леко ще започна да се заигравам и натоварвам отново, но без да променям тази схема на хранене.
02.04.12
10:22
Така... една седмица си починах от всякаква тренировъчна дейност, пълна почивка. Завършихме спортната година с мощен купон до зори, та днес все още ми се спи зверски. Не се научих да преживявам нощния живот лесно и това е... :)
От днес леко-леко и без напрежение ще продължавам с нормалният за мен активен начин на живот. Както се казва - започвам подготовка за лятото, аз плажен билдър ли съм или...? :D Глупости говоря, естествено. Спортувам, защото се чувствам добре когато поддържам приличен тонус. Какви са плановете:
- волейбол - ще се събираме 2 пъти седмично в залата, вероятно още доста време. Може да се пусна някой път на пясък, но мисля, че няма да ми остава време да го правя често. Иска ми се да поддържам техниката в залата, а плажният волейбол няма да позволи това. Планувам да правя от време на време и кондиционни тренировки за крака в залата (от типа на тези, които правих миналото лято).
- фитнес - постепенно ще се връщам към по-тежките силови тренировки. Ще направя поне няколко вработващи комплексни тренировки, за да вляза в ритъм. После планувам да си съставя 2 или 3 седмични комбинации от тренировки, които да редувам.
- кросфит - задължително ще включвам занимания от този тип, по възможност - на открито. Отразяват ми се изключително добре.
- други спортове - играе ми се баскетбол, тенис (на корт и на маса), може да се случи да поплувам. Повече разнообразие - по-добре.
Храната - на този етап продължавам със схемата от миналата седмица - по-малко на брой хранения, но по-стабилни. Тъкмо ще видя как ще сработи това при мен в тренировъчни условия. Ще се получава така, че ще тренирам доста време след последното хранене, но категорично ще запазя стратегията да правя 2 стабилни хранения след тренировка. Удължените периоди от време между храненията вече не са ми проблем (миналата седмица поогладнявах тук-там), сравнително бързо се адаптирам явно. Разбира се - храната не е малко, просто е с друго разпределение във времето от деня. Ако видя зор, ще увелича храната и ще се постарая да запазя схемата с 4 хранения (технически по-лесно изпълнимо ми е). Мислил съм да опитам легендарното циклично хранене, но все още не намирам (за себе си) достатъчно аргументи да го направя.
Добавките - огребах почти всичко, което приемах в последните месеци. Имам още малко ВСАА и известно количество ЕАА. Витамините ги приключих, скоро ще си взема пак, вероятно EcoGreen Multi (не виждам нужда да се мятам на нещо по-силно). Все още имам Green MAGnitude, не съм го спирал и ще си го доизпия по стандартната схема. Имам странното усещане, обаче, че една мерителна лъжичка съдържа по-малко продукт от описаното на етикета (трябваше да съм го свършил до сега май). Ще си взема още ВСАА. Чудя се дали да пробвам инозин.
Днес нещата са така:
Закуска - 1 доза матричен протеин, 3 яйца, 25 g суров слънчоглед и 100 g заквасена сметана
Обяд - 280 g пилешко на тиган, купичка леща и 50 g сурови бадеми + нектар праскова и морков (300 ml)
[тренировка]
Вечеря - 280 g пилешко на тиган, купичка леща
Преди лягане - 200 g извара, 1 яйце и 50 g сурови орехи
Тренировката ще е волейбол. По време на тренировка ще си утолявам жаждата с 10 g ВСАА и 5 g ЕАА.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.04.12 13:07.
Мислил съм да опитам легендарното циклично хранене, но все още не намирам (за себе си) достатъчно аргументи да го направя.
Стига де, ти остана последен стълб в традиционното хранене 5-6 пъти, а говориш тука ереси (devil). Ако преминеш на ЦХ, ще ти звъня лично през половин час по време на фастинга да ти говоря мръсотии от сорта “Колее, една пържолка не ти ли се хапва” :D
02.04.12
21:34
Доста съм далеч от цикличен режим на храненето, притесняваш се напразно. :) При моето ежедневие и според моите наблюдения върху самия мен (по отношение на взаимодействието храна - натоварване) не мисля, че циклично хранене е добра идея. При други условия и/или за други хора - може би ще е ОК.
05.04.12
19:19
Леко-леко започвам новия плажно-билдърски период (някои го наричат лятна почивка, но си мисля, че не са достатъчно компетентни!). :D Днес си спретнах неангажиращо-въвеждаща тренировка във фитнеса:
Избутване на щанга от полулег - 3 серии по 10 повторения с 50 kg
в суперсерия с
Набиране с тесен подхват - 3 серии по 5 повторения
Кофички - 3 серии по 8 повторения
в суперсерия с
Набиране с широк надхват - 3 серии по 5 повторения
Флайс с дъмбели от полулег - 3 серии по 10 повторения с 15 kg-ови дъмбели
в суперсерия с
Набиране с неутрален хват - 3 серии по 5 повторения
После направих няколко серийки за бицепс и трицепс (отново в суперсерии).
Между сериите натоварвах и шкембето - 3 серии по 30 повторения коремни преси на наклонена пейка и 2 серии по 10 повторения Toes to bar.
Малко скромно, но от сърце. Не съм пипал щанги близо месец, от 10 дни съм в пълна почивка. Неочаквано добре дойдоха набиранията. Имах намерение да започна със скрипци, но те бяха заети и не ми се занимаваше да чакам. Всички набирания и кофички са със собствено тегло. Очаквам дива мускулна треска утре... ;)
Храната - чистичка и спретната:
Обяд - 300 g свински врат на тиган, 120 g зрял червен боб и 50 g сурови бадеми
[тренировка]
Вечеря - 300 g свински врат на тиган и 120 g зрял червен боб
Преди лягане - 200 g извара, 1 яйце и 50 g сурови бадеми
Суплементация - 1 доза Green MAGnitude, 10 g BCAA и 5 g EAA
Забравих да пия креатина преди тренировка и избухах всичко по време на нея.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.04.12 19:21.
06.04.12
00:59
Аман ‘начи от билдъри :D
06.04.12
08:32
Скоте, добре заварили! Имам да наваксвам на този етап, но плановете са амбициозни! :D
Адаш, ‘сички сме такива... просто не всички си го признават с ръка на сърчицето! :D
———————————————————————————————————
Така... кондицията днес е... пластична и гъвкава, точно като ранния Робокоп! ;) Както и очаквах, от кръста нагоре мускулната треска е повече от порядъчна. Нормално и колкото и извратено да звучи - приятно ми е. Торсът ме пристяга отвсякъде, коремът е по-добре (но и отнесе по-малко натоварване). Краката ми са добре отпочинали, та мисля тия дни да възстановя баланса и да ги вдървя и тях... :D Днес ще почивам.
Храната:
Обяд - 300 g свински врат на тиган, 140 g царевица и 50 g сурови бадеми
Вечерта съм на гости и затова не е ясно каква точно ще е манджата... До колкото познавам домакините мога да кажа, че ще е много и ще е предимно мръвки... :) Ще я допиша после. Между другото - вече близо 2 седмици минаха от както махнах въглехидратите от закуската. Намирам за нужно да призная, че на този етап определено не ми липсват. Разбира се, тази закуска хич не е рехава - 40-45 g белтъчини и 50-60 g мазнини все пак. Ще запазя тази схема на хранене, рано е да я оценявам, но негативи за сега не откривам.
P.S. Абе от есента се каня да пробвам суплементация с инозин. Много противоречива информация има за него, намирам изследвания, които по-скоро показват неефективност. Някой нещо може ли да сподели за тази добавка?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.04.12 08:49.
06.04.12
17:46
Адаш, ‘сички сме такива... просто не всички си го признават с ръка на сърчицето! :D
P.S. Абе от есента се каня да пробвам суплементация с инозин. Много противоречива информация има за него, намирам изследвания, които по-скоро показват неефективност. Някой нещо може ли да сподели за тази добавка?
Така е - без бой нищо не признават повечето :D А за инозина - питай Десо, той наскоро сподели интересно инфо, и аз се замислям :)
06.04.12
18:13
А за инозина - питай Десо, той наскоро сподели интересно инфо...
За Деско ясно... честичко си говорим на уше с него... (inlove)
06.04.12
18:14
фАК Ю НИГЪРС
06.04.12
18:29
И аз те обичам, Деско :* :D
08.04.12
22:42
Вчера си развинтих краката с една тренировка в залата за волейбол (от типа на тези, които правих миналото лято, но я утежних). Резултатът - дървесно усещане и в краката. :) Разкош! :)
Днес - фитнесче...
Избутване на дъмбели от полулег - 4 серии по 10 повторения с 15 kg-ови дъмбели
в суперсерия с
Придърпване на долен скрипец с тесен хват - 4 серии по 10 повторения с 40 kg
Избутване на дъмбели от обратен наклон - 4 серии по 10 повторения с 15 kg-ови дъмбели
в суперсерия с
Придърпване на горен скрипец с широк хват - 4 серии по 10 повторения с 40 kg
Флайс с дъмбели от полулег - 4 серии по 10 повторения с 15 kg-ови дъмбели
в суперсерия с
Придърпване на горен скрипец с неутрален хват - 4 серии по 10 повторения с 40 kg
После въртях 10 kg-ов дъмбел над глава в суперсерия с извивки за корем на машина (rotary torso), пак 4 серии. Накрая дърпах скрипец с въже за трицепс в суперсерия с “чайник”. Докато избия мускулната треска зор ще видя...
Храната:
Обяд - голяма пилешка пържола, 250 g печени картофи и 50 g сурови бадеми
[тренировка]
Вечеря - голяма пилешка пържола и 250 g печени картофи
Преди лягане - 200 g свински врат на тиган и 60-70 g сурови бадеми
Суплементация - 1 доза Green MAGnitude, 10 g BCAA и 5 g EAA по време на тренировка.
09.04.12
15:52
Я да си опиша храната днес, че много junk се събра нещо... ;)
Закуска - 1 доза матричен протеин, 3 яйца, 25 g суров слънчоглед и 100 g заквасена сметана + малка кашкавалка с доста маслини
Обяд - 300 g свински врат на тиган, 140 g царевица и 50 g сурови бадеми + 1 вафла Мура Мега
[тренировка]
Вечеря - 300 g свински врат на тиган и 140 g царевица
Преди лягане - 200 g извара, 1 яйце, 100 g кашкавал и 50 g сурови орехи
Тренировката е волейбол, въпреки че хич не е ясно какво ще правя в залата. От една страна краката ми са гипс от мускулна треска, особено плачевно е положението със задната бедрена група. От друга страна ми се струва, че се опитвам да вдигна температура. Все пак съм се заинатил да се раздвижа...
Вечерта ме подгони голям глад, та мушнах и малко кашкавалче в суматохата... :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.04.12 23:14.
Толкова много “junk” с мед да го намажеш (giggle)
Тези вафлички да не са функция на новия режим (орязване на въглехидратите ) (wasntme)
Мнението беше редактирано от Lyubomir на 09.04.12 16:05.
09.04.12
16:11
Тези вафлички да не са функция на новия режим (орязване на въглехидратите ) (wasntme)
Кашкавалката с маслини ми я донесоха топла в къщи сутринта... щеше да е грубо, ако не бях оценил жеста по достойнство. (wasntme)
А вафличката беше от чиста проклетия (също на аванта!)... (blush)
Новият режим не значи вкретенясване... и аз съм човек, душа нося все пак! (party)
В интерес на истината не си спомням кога за последно съм хапвал одобна тестена закуска, а вафличките напоследък доста ги разредих... не ме влекат като цяло.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.04.12 16:12.
10.04.12
08:14
Храната днес изглежда ето така:
Обяд - 300 g свински врат на тиган, 120 g зрял червен боб и 50 g сурови бадеми
Вечеря - 300 g свински врат на тиган и 120 g зрял червен боб
Преди лягане - 200 g извара, 1 яйце и 50 g сурови бадеми
Напълно възможно е надвечер да се появи някоя салатка, защото ме чака делова среща с ръководството на отбора. Няма да тренирам днес. Снощи добре поиграхме. В началото мускулната треска ме тормозеше много, особено тази в краката. След средата на заниманието, обаче, нещата се поочупиха и беше ОК. Днес се чувствам значително по-добре, въпреки че треската не е отминала напълно - няма я тази скованост и вдървеност. Отчитам по-тежко положение само при коремната мускулатура. Мина ми през главата в неделя, че въртенето на дъмбел, усукванията и чайникът могат да ми докарат гипс в корема, но реших, че ще ми се размине... е, не ми се размина. :) Вчера отново си взех EcoGreen Multi, днес ги започнах. Тоя Green MAGnitude няма свършване...
13.04.12
20:42
Я да се отчета днес, че...
Избутване на щанга от полулег - 4 серии по 10 повторения съответно с 40-50-60-60 kg
в суперсерия с
Чукчета от хоризонталeн лег - 4 серии по 10 повторения съответно с 30-40-50-50 kg
Кофички - 4 серии по 10 повторения
в суперсерия с
Набиране с широк надхват - 4 серии по 5 повторения
Флайс с дъмбели от полулег - 4 серии по 10 повторения с 15 kg-ови дъмбели
в суперсерия с
Набиране с неутрален хват - 4 серии по 5 повторения
После направих няколко серийки за бицепс и трицепс (отново в суперсерии).
Между сериите натоварвах и шкембето - 3 серии по 10 повторения Toes to bar и 3 серии по 20 извивки на машина (rotary torso).
Увеличих леко натоварването... без никакъв проблем. :)
Храната - леко чийтърска:
Закуска - 1 доза матричен протеин, 5-6 фурми
[тренировка]
- след тренировка - парче торта (шоколадова с лешници и стафиди) + чаша прясно мляко
Обяд - пилешка пържола на скара (малка беше), 2 яйца, 200 g печени картофи и 50 g сурови бадеми
Вечеря - руло Стефани, 1 яйце, малко кашкавал, гъби в масло и салата домати, 1 банан и шепа сурови орехи
Преди лягане - 200 g извара и 50 g сурови бадеми
Няма такава вечеря...
Суплементация:
- предтренировъчно - White Flood
- по време на тренировка - 1 доза Green MAGnitude, 10 g BCAA и 5 g EAA
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.04.12 20:45.
16.04.12
22:15
ОК... да се види, че и аз съм човек:
Закуска - 1 доза матричен протеин и парче козунак (не беше скромно)
[тренировка]
След тренировка - 2 яйца и 1 парче торта Гараш
Обяд - пилешка пържола на скара (сравнително малка), 2 яйца и 50 g сурови бадеми
Следобедна закуска - Burger King Triple Whopper и мелба Raffy Моцарт
Вечеря - свинска вратна пържола на тиган и малко домашна руска салата
Преди лягане - 200 g извара и 50 g сурови бадеми
Свинска история... :) ...но тренировката се получи чудесно - много сила, без проблем увеличих работните тежести и натоварването като цяло. :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.04.12 22:17.
Честит рожден ден, Кольо! Да си жив, здрав и силен!
Много успехи и победи на волейболното игрище! (party)
Току що преведохме по вашата банкова сметка 365 дни с късмет, здраве и щастие :). Използвайте ги с любов и оптимистично настроение!
Честит Рожден Ден!