16.05.10
06:19
16 май 2010
1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 1 яйце, 1 пшенично блокче (екструдирана пшеница, пълнозърнесто)
[тренировка 1]
1.2. Втора закуска - шейк (1 доза матричен протеин, 1 чаена лъжичка какао, 6 супени лъжици овесени ядки, 2 яйца)
1.3. Обяд - 3 печени кюфтета, грах (100 g), 2 яйца, салата домати, сладолед (150 g), шепа бадеми
[тренировка 2]
1.4. Следобедна закуска - шейк (1 доза матричен протеин)
1.5. Вечеря - свинска пържола на тиган, печени картофи (200 g)
1.6. Преди лягане - извара (около 150 g), 1 супена лъжица сусамов тахан
2. Тренировка
2.1. Тренировка 1 - фитнес - гърди, бицепс, корем (гърдите с лост) - разтоварваща тренировка
2.2. Тренировка 2 - спининг (40 min)
3. Хранителни добавки
3.1. По време на тренировка 1 - 1 доза Xtend + 5 g BCAA
3.2. След тренировка 1 - 21 g матричен протеин
3.3. След втората закуска - таблетка витамини
3.4. По време на тренировка 2 - 1 доза Xtend + 5 g BCAA
3.5. След тренировка 2 - 21 g матричен протеин
4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се лесно, отпочинал и свеж. Тренировката се получи много добре - стегнато, интензивно (намалих почивките между сериите), с добро напомпване. Много съм доволен. Спинингът беше средно интензивен, но нещо не прецених достатъчно добре храната на обяд (твърде късно обядвах) и малко ми беше тежко на стомаха по време на кардиото. Справих се без проблем, но този лек дискомфорт ми намали приятното усещане. Като цяло - много добър спортен ден.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.05.10 16:50.
Времето?!
16.05.10
18:52
казано от maxxi на 16.05.10, 18:40:
Времето?!
Възможно е... всъщност подозирам комбинирането на два фактора - нестабилното време и това, че имах напрегната работа пред монитора (нищо, че е TFT) почти цял ден. Шавнало ми е кръвното май... много рядко ми се случва (не повече от 1-2 пъти годишно) и не мога да хвана логика. Намерил съм “противоотровата”, обаче - дълъг и спокоен сън!
Мога само да ти завиждам благородно /не за кръвното, а за съня/. У нас думата “сън”, изречена от моите уста е като ерес. Веднага бивам анатемосвана :))))
17.05.10
05:22
Хе... предполагам заради детенце! :) Няма страшно, всеки е минал от там. Аз като малък също смятах съня за висша инквизиция, защото бях доста енергичен, но като поотраснах оцених почивката по достойнство. Напоследък успявам през някой от почивните дни да направя чудеса - 2 тренировки и 7-8 часа сън през деня. Практически ставам от леглото само да тренирам и да хапна. Ако някой ми даде възможност да бъда на такъв режим за 2-3 седмици, ще стана като батковците от списанията, обещавам! :lol:
казано от Кольо Пияндето на 17.05.10, 05:22:
Хе... предполагам заради детенце! :) Няма страшно, всеки е минал от там. Аз като малък също смятах съня за висша инквизиция, защото бях доста енергичен, но като поотраснах оцених почивката по достойнство. Напоследък успявам през някой от почивните дни да направя чудеса - 2 тренировки и 7-8 часа сън през деня. Практически ставам от леглото само да тренирам и да хапна. Ако някой ми даде възможност да бъда на такъв режим за 2-3 седмици, ще стана като батковците от списанията, обещавам! :lol:
С риск да ти “наспамя” двевника - вече не го вярвам това с “не се притеснявай, временно е”. Хехе! Когато той поотрасне, аз ще бъда вече застаряла, с побелели коси и ще ме тресе старческото недоспиване! Живи и здрави да сте мъжете, ама мъжко се гледа ужааасно!
А ти си виж кръвното, не го пренебрегвай, за съжаление вече на сме на 20!
Мнението беше редактирано от maxxi на 17.05.10 06:31.
Хахахах ее стига де, не сме и на по 50-60. Вярно, че закусваме с шепа хапчета ама все пак се предполага, че здравословното хранене и спорта малко от малко ще ни запазят от здравословни проблеми за по-дълго. :)
17.05.10
08:54
Макси, има едно дето се гледа още по-ужасно - мъжко, ама овне! :lol:
Не бързай да се пишеш остаряла, кУ УбичЪш! :lol:
При нормални условия кръвното налягане ми е бомбастично - 110-120 на 70-80. На този етап ще се въздържа от изследвания по въпроса, тъй като подобните състояния са прекалено рядко.
17.05.10
09:50
17 май 2010
1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), 1 яйце, маслинена паста, сирене (100 g)
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко с щипка канела
1.3. Обяд - свински стек на тиган, леща (120-130 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко с овесени ядки и овесени трици + щипка канела, 1 яйце
[тренировка]
1.5. Вечеря - свински стек на тиган, леща (120-130 g), 1 яйце
1.6. Преди лягане - извара (200 g), 1 супена лъжица сусамов тахан
2. Тренировка - волейбол (средна интензивност)
3. Хранителни добавки
3.1. След закуска - таблетка витамини
3.2. По време на тренировка - 1 доза Xtend + 5 g BCAA
4. Общо мнение за физическото състояние днес - спах добре, събудих се отпочинал. Тонусът е много добър, умора няма. Тренировката се получи по-скоро на средно ниво. Не се чувствах много комфортно, така и не успях да се раздвижа както трябва. Няма физическа причина, просто посредствена игричка, не се получи тръпка и съответно - нямаше напъване. Е, здраве да има, случва се...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.05.10 20:15.
Интерестно ми е защо си си избрал този ник.Имам предвид,че не приличан на пиянде или нещо от сорта. :cheese:
17.05.10
12:51
казано от Андриан К на 17.05.10, 12:23:
Интерестно ми е защо си си избрал този ник. Имам предвид, че не приличаш на пиянде или нещо от сорта. :cheese:
Хе... когато се регистрирах, дълго мислих по въпроса. Реално погледнато навсякъде използвам друг, далеч “по-официален” псевдоним. В крайна сметка реших да си направя експеримент и да сложа закачлив псевдоним с надеждата, че ще ме посрещнат по дрехите (така де - ника), но ще ме изпратят по ума... Освен това около мен винаги е съществувала една странна зависимост - всички, които ме познават покрай спорта, се обръщат към мен с ‘Кольо’, а останалите - с ‘Ники’. За мен настина няма значение, но реших, че предвид на спортната същност на форума, ‘Кольо’ ще е по-подходящо, за да запазя тенденцията. :coolsmile:
Досещам се и за една много приятна песничка... :lol:
Поздравявам с нея всички, които следят дневника ми - http://vbox7.com/play:62361b66 !
Колкото до алкохола, то там нещата са доста сложни и отношенията ни с него са доста “обтегнати”... Не докосвам никакъв концентрат. Веднъж близнах ракия на върха на езика си, за водка и това не мога да направя. Нямам амбиции да продължавам с пробите, тази ми беше повече от достатъчна, за да се убедя в мнението си за алкохола. По изключение мога да се съблазня от чаша (1 брой) наистина добро вино (бяло или червено). Лятото - може би няколко пъти по една бириШка с повод и съответната компания. Никога не ми е било забранявано да пия, просто никога дори не ми е било любопитно (пробата на ракията я направих по молба на мой наистина много близък приятел на сватбата му). Не ми трябва алкохол, за да ми е добро настроението и да се забавлявам. Съответно - не мисля, че той ще ми реши проблемите и ще ми направи веселбата.
Между другото... тук има опция за смяна на display name… но нещо не се справям с нея.
Замислям се дали да помоля някой от администраторския екип да приведе псевдонима ми към удобен за логаритмуване вид. ;)
Благодаря за изчерпателния отговор.Не го сменяй,всички свикнахме със толкова интерестния ти ник,ще е някак “сухо” без него във форума. :cheese:
По-здрави!
17.05.10
13:01
Е... за сега не бързам да си сменям псевдонима.
Хубав или лош, той вече си има скромна история и тук, пък и аз му се радвам! :-P
По-здрави!
18.05.10
07:24
18 май 2010
1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), 1 яйце, маслинена паста, сирене (100 g)
1.3. Обяд - свински стек на тиган, леща (120-130 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко с овесени ядки и овесени трици + щипка канела, 1 яйце
[тренировка]
1.5. Вечеря - свински стек на тиган, леща (120-130 g), 1 яйце, 3 кебапчета
2. Тренировка - фитнес - гръб, трицепс, корем (долен скрипец, Swings, гребане с дъмбел) - разтоварваща тренировка
3. Хранителни добавки
4. Общо мнение за физическото състояние днес - малко по-трудно се задвижих днес, трудно се разсънвам. Физическото състояние е добро, умора от вчерашната тренировка няма. Тренирах отлично, получи се стегнато, интензивно натоварване с намалени тежести. Чувствах се комфортно и със силите си. Доволен съм.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.05.10 18:54.
19.05.10
05:55
19 май 2010
1. Хранене
1.3. Обяд - пилешка пържола на тиган, 1 кренвирш, грах с царевица (смес 1:1, 250 g)
[тренировка]
1.5. Вечеря - пилешка пържола на тиган, 1 кренвирш, грах с царевица (смес 1:1, 250 g), 1 яйце
3. Хранителни добавки
4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се лесно и се разсъних бързичко. Няма умора от фитнеса снощи, сутринта усещам мускулатурата си тонизирана и “боеспособна”. След посредствената игричка в понеделник, днес се настройвам за една съвсем различна тренировка. надвечер, обаче, тонусът спадна и тренировката не се получи така, както ми се искаше. Средна работа - не беше зле, но и не желаното. Хммм...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.05.10 07:45.
20.05.10
07:45
20 май 2010
1. Хранене
1.3. Обяд - пилешка пържола на тиган, 1 кренвирш, грах с царевица (смес 1:1, 250 g)
[тренировка]
1.5. Вечеря - пилешка пържола на тиган, 1 кренвирш, печени картофи (250 g), 1 яйце
2. Тренировка - спининг (40 min, висока интензивност) + 10 min интервално тичане на пътека
3. Хранителни добавки
3.3. След тренировка - 1 доза (21 g) матричен протеин
4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се относително трудно, бавно се разсънвам. Тази сутрин не съм в добра кондиция - сънлив и отпуснат съм. Следобед се посъбудих и отидох на кардио доста енергичен. Инструкторката този път доста увеличи оборотите и натоварването беше тежичко спрямо нормалното. Нямах проблеми, чувствах се идеално, дори от удоволствие “завъртях няколко обиколки” на пътечката за тичане. Отличен тонус, много съм доволен.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.05.10 18:41.
20.05.10
18:37
Така-а-аммм... иска ми се да изкоментирам с вас нещо, което ми се мотае из главата.
Приятелката ми пие OxyElite Pro и днес успях да си “изпрося” малко количество от сладурските лилави капсулки... Ей така, с нАучна цел, нищо повече! :lol: С други думи - разполагам с мостри от този продукт в размер на 10 капсули. Идеята ми е да го опитам - как ми действа и как го усещам. Сега обмислям как точно да подходя към тях, т.е. как да ги приемам.
Ето вариантите, между които се колебая:
- вариант А - равномерен прием (10 дни по 1 капсула дневно)
- вариант В - ударен прием (5 дни по 2 капсули дневно)
- вариант С - смесен прием (2 дни по 1 капсула дневно + 4 дни по 2 капсули дневно)
Към момента вариант С ми е най-симпатичен, но не съм се насочил категорично към него.
Храненето - тук има 2 варианта - да запазя сегашния си режим на хранене или да доближа диетата си до НВД, намалявайки въглехидратите. Тук колебанието ми е доста по-малко. От една страна с такова количество от бърнъра е ясно, че чудеса няма как да се случат, независимо от диетата. От друга страна - ако запазя сегашното си хранене, ще елиминирам фактора ‘храна’ по време на експеримента и така ще мога да “изолирам” само въздействието на OxyElite Pro. Ако променя диетата, няма да е ясно до къде тя е оказала влияние и до колко бърнърът ми е действал, т.е. ще получа резултат (евентуално) без да мога да посоча конкретна причина за него. По тези причини мисля да запазя храненето си в този вид.
Натоварването - промени там няма да има.
Та... някой нещо? :-P
Вариант C, същата храна ако го правиш със цел експемент. Иначе можеш дори да не стигаш НВД, да смъкнеш с мъничко 200-300ккал и да го усетиш още по- добре продукта и въздействието му.
20.05.10
18:50
Е... то с 10 капсули друго, освен експеримент, няма как да стане...
Иначе да - комбинацията между вариант С и същата храна ми се струва най-подходяща.
Ами просто с леко намаляне на калориите ще усетиш и как ти се отразява на по- малко храна и доколко тренировките ти са на същото или по- добро ниво, пък и не знам дали имаш амбиции да правиш НВД след това и въобще да чистиш, ако не няма смисъл, но ако да, може да направиш един преход с продукта.
20.05.10
18:57
Мне, към момента нямам намерение да правя чистене. Не, че съвсем няма какво, но нямам реална причина да го правя (не съм спортист от типа “летен билдър”). В момента се чувствам комфортно в тялото си и съм със силите си... това ми е достатъчно.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.05.10 18:57.
21.05.10
07:45
21 май 2010
1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), 1 яйце, маслинена паста
1.3. Обяд - пилешко бутче на грил, зрял червен боб (250 g)
1.5. Вечеря - пилешка пържола на скара, печени картофи (200 g), 1 яйце
2. Тренировка - почивка
3. Хранителни добавки
4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се нормално, събудих се бързичко. Няма последствия от натоварването вчера, сутринта тонусът е много добър. Запази се така и през деня, нямаше сънливост и умора. Много приятен почивен ден!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.05.10 17:12.
22.05.10
07:24
22 май 2010
Тест на USP Labs OxyElite Pro (ден 1)
1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 2 яйца
[тренировка]
1.2. Втора закуска - шейк (1 доза матричен протеин, 1/2 доза соев изолат, щипка канела), 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), маслинена паста
1.3. Обяд - пилешка пържола на скара, 2 кюфтета на скара, печени картофи (200 g), салата Снежанка (100 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко с овесени ядки и щипка канела
1.5. Вечеря - свински карета на тиган, соеви кълнове (180 g), салата Снежанка (100 g)
2. Тренировка - фитнес (крака и рамо)
3. Хранителни добавки
3.1. Преди закуска - 1 капсула OxyElite Pro
3.3. След тренировка - 21 g матричен протеин + 10 g соев изолат
3.4. След втората закуска - таблетка витамини
4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се свеж и отпочинал. Тренировката се получи идеално - тежка и интензивна, натоварих се отлично. Отново без проблем направих 3 серии клек по 8 повторения с 80 kg, но след тях добавих качване с дъмбели в ръце. Отличен тонус и много енергия!
Впечатления от OxyElite Pro - изпих една от лилавите капсулки веднага след като се събудих, след 30-35 минути закусих и след още толкова време вече загрявах в залата. Не знам дали от кофеина в този продукт или от това, че спах почти 9 часа тази нощ, но се ококорих моментално и влязох в залата много енергичен. Усетих леко и много приятно затопляне на тялото, което продължи през цялата тренировка, а и след нея. Потенето беше средно интензивно, но абсолютно постоянно, не се изпотявах извън залата. Имам подозрение, че OxyElite Pro успя да притъпи апетита ми, но ще проверя това в следващите дни за по-сигурно. Отлична поносимост, не усещам странични нежелани ефекти към този момент. За протокола - започвам тестването при 89 kg тегло... пък да видим.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.05.10 17:42.
23.05.10
08:24
23 май 2010
Тест на USP Labs OxyElite Pro (ден 2)
1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 1 яйце
[тренировка 1]
1.2. Втора закуска - шейк (1 доза матричен протеин, 1/2 доза соев изолат, щипка канела), 2 сандвича с кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), маслинена паста
1.3. Обяд - малък сандвич от SubWay (пълнозърнесто хлебче, пилешко, маслини, кисели краставички), протеинов бар Animal Snak
[тренировка 2]
1.4. Следобедна закуска - 1 доза матричен протеин, 5 супени лъжици овесени ядки, щипка канела
1.5. Вечеря - 1 печено пилешко бутче, бял ориз (50-60 g), 1 яйце, 1 кисело мляко
2. Тренировка
2.1. Тренировка 1 - фитнес - гърди, бицепс, корем (гърдите с дъмбели)
2.2. Тренировка 2 - спининг (40 min)
3. Хранителни добавки
3.2. По време на тренировка 1 - 1 доза Xtend + 5 g BCAA + 8 g комплексни аминокиселини
3.3. След тренировка - 21 g матричен протеин + 10 g соев изолат
3.4. След втората закуска - таблетка витамини
3.5. Преди тренировка 2 - 1 доза EndoRush
3.6. По време на тренировка 2 - 1 доза Xtend + 5 g BCAA
3.7. След тренировка 2 - 21 g матричен протеин
4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се отново свеж и отпочинал. Тренировката също беше чудесна - тежка и относително интензивна. При последната работна серия на избутването на дъмбели от наклонен лег направих без особено усилие 10 повторения с 30 kg-овите дъмбели. От следващата тренировка за гърди ще мисля за леко увеличаване на тежестта. Кофичките също ми “олекнаха”, та ги правих със задържане около 1 секунда в долната позиция. Явно приближава времето, когато ще ги правя отново с допълнителна тежест. Отличен тонус и много енергия! Кардиото също го понесох без затруднение, макар да беше с интензивност над средната. Първите 10-ина минути ми бяха трудни, но след това влязох в ритъм и след края на заниманието имах сили за още 15-20 минути. Разбира се - не подценявам и EndoRush, но така или иначе разполагах с много енергия.
Впечатления от OxyElite Pro - изпих една лилава капсулка отново веднага след като се събудих, след 30 минути закусих и след още толкова време бях в залата. Отново усетих лекото и приятно затопляне на тялото. Потенето пак беше средно интензивно и постоянно. Днес ще следя по-внимателно действието на OxyElite Pro спрямо апетита ми. Количествата храна вчера бяха нормални за мен в последно време, но сякаш ми дойдоха малко в повече (предполагам заради бърнъра). Отново не усещам странични нежелани ефекти към този момент. От утре ще взимам по 2 капсули дневно.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.05.10 16:57.
24.05.10
04:32
24 май 2010
Тест на USP Labs OxyElite Pro (ден 3)
1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 2 сандвича с кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), маслинена паста, 2 яйца, 1 кисело мляко, щипка канела
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко
1.3. Обяд - пилешка пържола на скара, задушени картофи (около 150 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, ядки (60-70 g), сладолед (50-60 g)
[тренировка]
1.5. Вечеря - свинско със зеле (солидна порция)
2. Тренировка - волейбол (интензивност - средна към висока)
3. Хранителни добавки
3.2. След закуска - таблетка витамини
3.3. Преди следобедната закуска - 1 капсула OxyElite Pro
3.4. По време на тренировка - 1 доза Xtend + 5 g BCAA
3.5. След тренировка - 21 g матричен протеин
4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се нормално, разсъних се бързичко. Сутринта усещам леко напрежение от натоварването през изминалите два дни, но е леко и по-скоро приятно. Тонусът е много добър. Тренирах в отлично физическо състояние - силен, енергичен, чувствах се много комфортно. Получи се чудесна игричка по двойки, играхме 2 часа чисто време. Отлична издържливост - излязох от залата със сили, независимо от интензивната игра. Доволен съм... много!
Впечатления от OxyElite Pro - изпих една лилава капсулка отново веднага след като се събудих, след 30-40 минути закусих. Между обяда и следобедната закуска ще взема още една. Така ще спазя препоръките тя да е отново на гладно и 7-8 часа след първата. Избягвам всякакви други продукти, които съдържат кофеин - самият бърнър съдържа добра доза, а и искам да усетя само неговото действие. Доста енергичен съм цял ден. На тренировка не се потих повече от нормалното за мен, но имах много енергия. Няма дискомфорт и нежелани странични действия. Двете капсули ме държаха абсолютно свеж през целия ден.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.05.10 07:49.
25.05.10
06:55
25 май 2010
Тест на USP Labs OxyElite Pro (ден 4)
1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), маслинена паста, 1 яйце
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко, щипка канела
1.3. Обяд - пилешка пържола на тиган, варен бял ориз (60-65 g)
[тренировка]
1.5. Вечеря - пилешка пържола на тиган, варен бял ориз (60-65 g), 1 яйце
2. Тренировка - спининг (40 min)
3. Хранителни добавки
4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се нормално, разсъних се почти веднага (кофеинът в лилавите капсулки си е кофеин все пак). Добър тонус, въпреки че усещам леко напрежение в мускулатурата от снощната игра. Към обяд то вече беше преминало и бях доста енергичен. Спинингът го направих като на шега - без затруднение в нито един момент, без умора. Раздвижих се чудесно.
Впечатления от OxyElite Pro - изпих капсулите стандартно, според препоръките. Чувствам се свеж, отново имам много енергия. преди тренировката се качих на кантар (меря се само на един кантар) - установих липса на 1 kg! Впечатлен съм - ако при това хранене свалям, значи няма майтап с този продукт. В четвъртък пак ще се премеря, да видим тая работа...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.05.10 18:16.
Хмммм, Ники това OxyElite Pro звучи доста привлекателно... ще следя с интерес действието му върху теб.
Току виж си ме запалил да си го закупя... и без това съм в процес на търсене на други добри хранителни добавки, които да прибавя към досегашните ми... :)
25.05.10
08:16
казано от libra на 25.05.10, 07:36:
Хмммм, Ники това OxyElite Pro звучи доста привлекателно... ще следя с интерес действието му върху теб.
Току виж си ме запалил да си го закупя... и без това съм в процес на търсене на други добри хранителни добавки, които да прибавя към досегашните ми... :)
Ами... впечатленията ми са отлични към този момент. От една страна - експериментирам за 6 дни, т.е. на практика доста кратко... при това храненето ми съвсем не е насочено към сваляне на тегло. Ако този продукт се “подпре” с един подходящ хранителен режим, той просто работи много добре, включително и при Дами (както се оказа). Оказа се много добър енергетик, но аз по принцип не пия и кой знае колко кафе де... В четвъртък приключвам с т.нар. мой експеримент и ще напиша едно обобщение.
Ти какви добавки търсиш (т.е. какво целиш)? Да започвам ли да те хокам? :lol:
казано от Кольо Пияндето на 25.05.10, 08:16:
Ти какви добавки търсиш (т.е. какво целиш)? Да започвам ли да те хокам? :lol:
хахаха мисля, че ти си наясно какво целя... :) не ме хокай, подкрепяй ме тук, удари по едно рамо ;)
25.05.10
08:30
казано от libra на 25.05.10, 08:25:
хахаха мисля, че ти си наясно какво целя... :) не ме хокай, подкрепяй ме тук, удари по едно рамо ;)
Няма да те хокам, ОК... и ще те подкрепя там... :coolsmile:
казано от Кольо Пияндето на 25.05.10, 08:30:
казано от libra на 25.05.10, 08:25:
Няма да те хокам, ОК... и ще те подкрепя там... :coolsmile:
тук, там.... близко си ми така или иначе хахахах
Кольо, можеш ли да споделиш мнение за Xtend ? Как го усети, доколкото видях по 2 лъжички на тренировка си ползвал.
казано от korpusito на 26.05.10, 07:38:
Кольо, можеш ли да споделиш мнение за Xtend ? Как го усети, доколкото видях по 2 лъжички на тренировка си ползвал.
Намесвам се :-) Пил съм по 2, по 4 и по 6 лъжички - приятно, вкусно, сладко сокче. Разлика със или без не можах да усетя, и като сила, и като възстановяване. Ако пиеш по 2 лъжички ще ти стигне за 4 месеца сигурно.
Мнението беше редактирано от inspect на 26.05.10 12:09.
26.05.10
08:15
казано от korpusito на 26.05.10, 07:38:
Мда, пия го по време на тренировка, по 2 мерителни лъжички (т.е. 1 доза). Уточнявам, че прибавям и неовкусени ВСАА. Доволен съм, определено - по-леко поемам натоварването, умората идва по-бавно, определено. Вкусът е повече от приятен (говоря за диня), особено когато се разтваря в студена вода. Според мен цената (особено промоционалната) на Xtend го прави по-добър вариант от прекия му конкурент - Purple Wraath. Да, продуктът на Controlled Labs е с по-добра формула, определено, но цената му е по-висока и не отговаря на разликата в ефективността.
inspect, сила от ВСАА трудно ще дойде така или иначе, те не са директен стимулант... възстановяване - субективно е, да.
При 1 доза на 1 тренировка голямата опаковка Xtend ми стига точно за 4 месеца! :-P
Ако човек приема 2 дози, при 3 тренировки седмично - пак 4 месеца (добре, де - 15 седмици не са 4 месеца)...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.05.10 08:22.
26.05.10
08:36
26 май 2010
Тест на USP Labs OxyElite Pro (ден 5)
1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), маслинена паста, 1 яйце
1.3. Обяд - пилешка пържола на тиган, зрял червен боб (250 g)
[тренировка]
1.5. Вечеря - пилешка пържола на тиган, грах и царевица (смес 1:1, 250 g), 1 яйце
3. Хранителни добавки
4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се отпочинал и свеж, умора няма, тонусът е перфектен! Тренирах много добре и се чувствах много комфортно - силен и подвижен. Към края на тренировката леко навехнах китката на лявата си ръка, та тонусът поспадна, защото я пазих до края на играта. Случва се, проблемът не е сериозен.
Впечатления от OxyElite Pro - изпих капсулите стандартно. Свеж съм, явно нищо ново за лилавите капсулки! Отново енергия през целия ден! Утре ще се претегля и тестът приключва.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.05.10 19:09.
Мерси за мненията и на двамата, може да се прежаля за хипер неизгодната малка кутия за тест :)
27.05.10
08:53
27 май 2010
Тест на USP Labs OxyElite Pro (ден 6 / последен)
1. Хранене
1.1. Закуска - 3 чаени лъжички мед, 1 яйце
[тренировка 1]
1.2. Втора закуска - 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), маслинена паста, 1 кисело мляко, щипка канела
1.3. Обяд - свински стек на тиган, грах и царевица (смес 1:1, 250 g), 1 яйце
[тренировка 2]
1.5. Вечеря - свински стек на тиган, грах и царевица (смес 1:1, 250 g), 1 яйце
1.6. Преди лягане - извара (200 g), 1 чаена лъжичка фъстъчено масло
2. Тренировка
2.1. Тренировка 1 - фитнес - гръб, трицепс, корем (горен скрипец, Renegade row’n’press, въртене на дъмбел)
2.2. Тренировка 2 - спининг (45 min)
3. Хранителни добавки
3.2. По време на тренировка 1 - 1 доза Xtend + 5 g BCAA + 8 g комплексни аминокиселини
3.3. След тренировка 1 - 21 g матричен протеин + 10 g соев изолат
3.4. След закуска - таблетка витамини
3.5. Преди следобедната закуска - 1 капсула OxyElite Pro
3.6. По време на тренировка 2 - Aqua mineralna :-P
4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се относително трудно, но се разсъних моментално. Първата тренировка се получи идеално - стегнато, интензивно и тежко, с отличен тонус. Започнах спининга с лека остатъчна умора в краката от вчерашната игра. Около 10-ина минути по-късно вече нямаше и следа от нея, натоварих се идеално, на пълни обороти. Доволен!
Впечатления от OxyElite Pro - стандартен прием, очевидно нормална свежест през деня. Няма странични нежелани ефекти, перфектна поносимост на по-високата доза.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.05.10 11:51.
28.05.10
08:35
28 май 2010
1. Хранене
0.0. Закуска по никое време - 3 чаени лъжички мед, 1 сандвич с филе и кашкавал (2 филийки пълнозърнест тостерен хляб), маслинена паста, 1 яйце
1.1. Закуска - шейк (1 доза матричен протеин, 1/2 доза казеин, 4 супени лъжици овесени ядки, щипка канела)
1.3. Обяд - свински стек на тиган, зрял червен боб (250 g), фъстъци (70-80 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко с овесени ядки и овесени трици, щипка канела, 1 яйце
1.5. Вечеря - свински стек на тиган, 1 яйце, задушени картофи (200 g)
2. Тренировка - почивка
3. Хранителни добавки
3.1. След закуска по никое време - таблетка витамини
3.2. При закуската - 21 g матричен протеин + 11 g казеин
4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се относително трудно, наложи се да стана много рано. Вероятно затова цял ден не успях да се събудя до край, умора няма, но тонусът е по-скоро среден. Като за почивен ден - става.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.05.10 18:21.
28.05.10
09:29
Впечатления от USP Labs OxyElite Pro
Приключи моят кратък тест на този продукт. Ще припомня в резюме какво направих:
- тестът продължи 6 дни (2 дни по 1 капсула и 4 дни по 2 капсули)
- хранителен режим - без промяна, определено не е насочен към сваляне на тегло
- тренировъчен режим - комбинация от силови тренировки във фитнес и кардио (волейбол и спининг)
- начин на приемане - според препоръките на производителя - една капсула сутрин веднага след ставане, втората капсула - между обяда и следобедната закуска (на гладно, около 8 часа след първата капсула)
Ето нещата, които ми направиха впечатление:
- размер на капсулите - малък, капсулите са много удобни и лесни за преглъщане.
- енергия - определено съм впечатлен от качествата му на енергетик. През тези 6 дни тренирах всеки ден без да се спестявам, последния ден - 2 пъти. Не съм усетил недостиг на сила и енергия по време на натоварване, сутрин се разсънвах моментално, пред деня не усещах сънливост.
- термоефект - не се потях повече от нормалното за мен, но усещах леко приятно затопляне на мускулатурата и тялото като цяло. Това придава комфорт на тренировката, поне на мен.
- контрол на апетита - при мен беше относително лек този ефект, но забележим. Малко по-трудно и по-късно огладнявах.
- ефект върху телесното тегло - изненадващо за мен се оказа, че на 3-4-тия ден тежа 1 kg по-малко (започнах 89 kg, слязох под 88). От една страна поддържам твърдо 89 kg от доста време при сходно натоварване, а приемането на OxyElite Pro е единствената промяна в хранителния, тренировъчния и суплементарния ми режим. От друга страна 1 kg не е особено значима разлика, но все пак е промяна на теглото от стабилно поддържано равновесно ниво.
- странични ефекти - не установих такива, перфектна поносимост.
Крайно мнение - отлично работещ продукт! Нямам никакво съмнение, че ако OxyElite Pro се “подпре” с един подходящ хранителен режим и достатъчно тренировки за достатъчно време, ще доведе до сериозни резултати.
Ако има въпроси - на разположение съм!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.05.10 12:38.
казано от Кольо Пияндето на 28.05.10, 08:35:
4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се относително трудно, наложи се да стана много рано. Вероятно затова цял ден не успях да се събудя до край, умора няма, но тонусът е по-скоро среден. Като за почивен ден - става.
Ники, защо ядеш фъстъчено преди лягане? Пробвай тахан ако не си... мен лично много ми харесва, ама го “тествай” преди тренировка смесено с една лъжица мед - бомбастично е :)
Хммм цял ден не си успял да се събудуш... това дали е от факта, че не си взимал Oxy-то?
Спамя си, спамя, че не мога да заспя! :))