Кольо Пияндето и Волейболът

Прескочи до:

05.06.10
20:20

Мойто е 58 и съм 180, супер много си  ме кефи :)
Искам да кажа, че и неговото си е перфект, кво му е малкото, ако е добре оформено. Може и той кат мен да не обича дънери : ) ) )

06.06.10
07:24

60 на 181 см съм аз и даже си го чувствам голямо :-P

П.П Преди да почна да клякам ми беше нещо като 51-2 санта, 4-5 чифта дънки изхвърлих :D

Мнението беше редактирано от korpusito на 06.06.10 07:25.

06.06.10
09:26

Кольо, защо не пробваш КорсФит. Пак е с щанги и се тренира издръжливост и бързина.
Страничен ефекте нарастването на мускула.

Освен това кросфит МАЙ гори повече мазнини от стандартна бодибилдинг тренировка.

06.06.10
11:16

Бедро - от стоеж, краката са разтворени на нивото на раменете. Метъра минава непосредствено под седалищната гънка. Мери се в стегнато и отпуснато положение.

Източник: Антропометрични измервания http://www.bb-team.org/articles/1051/#ixzz0q4Qtvjng

06.06.10
14:08

Ники, ако почнеш Кросфит, идвам при теб в 81-во!!!  :))))

6 юни 2010
Тест на REDuction PM (ден 5)

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 1 яйце
[тренировка 1]
1.2. Втора закуска - шейк (1 доза матричен протеин, 200 g кисело мляко, щипка канела), 2 сандвича с кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), маслинена паста, 2 яйца, 1 чаена лъжичка фъстъчено масло
1.3. Обяд - печено пилешко роле (160 g), бадеми (около 50 g), няколко бутер-хапки Fornetti
[тренировка 2]
1.4. Следобедна закуска - шейк (1 доза матричен протеин, 6 супени лъжици овесени ядки, щипка канела), сладолед (около 100 g), 2 яйца
1.5. Вечеря - печено пилешко с картофи, гъби, лук и сметана, 1 краставица, бадеми (около 50 g)

2. Тренировка
2.1. Тренировка 1 - фитнес - гърди, бицепс, корем (гърдите с дъмбели) разтоварваща тренировка
2.2. Тренировка 2 - спининг (40 min, интензивност малко над средната)

3. Хранителни добавки
3.1. По време на тренировка 1 - 1 доза Xtend + 5 g BCAA + 3 g Citruline malate
3.2. След тренировка 1 - 21 g матричен протеин
3.3. След втората закуска - таблетка витамини
3.4. По време на тренировка 2 - 1 доза Xtend + 5 g BCAA + 3 g Citruline malate
3.5. След тренировка 2 - 21 g матричен протеин
3.6. Преди лягане - 2 таблетки REDuction PM

4. Общо мнение за физическото състояние днес - странен тонус имах днес. Събудих се трудно и влязох в залата доста сънен. За броени минути се раздвижих и разсъних тотално, направих много приятна тренировка. Всички тежести на упражненията за гърди намалих наполовина, повторенията увеличих на 10-12, броят на сериите остана същия. Тренирах интензивно и с отлично усещане. След тази тренировка се прибрах и ми се доспа нечовешки... дремнах, но така и останах сънен до спининга, независимо от единия RedBull, който изпих. Влязох в залата за спининг по-сколо мек, но отново броени минутки след като започнахме вече бях на върха на тонуса и имах чувството, че мога да тренирам с часове. Усещам лека мускулна треска от тренировката за крака вчера, но го очаквах. След спининга се чувствам великолепно. Доволен съм.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.06.10 06:04.

Уау... иска ми се с всеки да поговоря!

казано от Ivan Boichev на 06.06.10, 09:26:

Кольо, защо не пробваш КорсФит. Пак е с щанги и се тренира издръжливост и бързина. Страничен ефект е нарастването на мускула.

От 3-4 месеца включих някои от кросфитските упражнения в тренировките си. Гледат ме малко странно в залата, ама ми е точно през... центъра. В момента не мисля да минавам изцяло към кросфит, по-скоро опипвам тази методика в търсене на някаква оптимална комбинация между нея и класическите фитнес-упражнения.

казано от Иван Шишманов на 06.06.10, 09:28:

Освен това кросфит МАЙ гори повече мазнини от стандартна бодибилдинг тренировка.

Ами... възможно е... Методиката на кросфита е свързана с относително кратки, но интензивни натоварвания.
Не знам дали може да се установи такава зависимост, но има неща от кросфита, които определено са ми приятни.

казано от e_s_n на 06.06.10, 10:20:

Състезаваш се? Професионално или непрофесионално? В крайна сметка, щом се занимаваш сериозно с волейбол, много ясно че всяка друга спортна активност ще ти е на втори план. Поздравления.

Да, състезавам се (все още), макар от години не на високо ниво. Не съм професионалист (вече), по-скоро начесвам безумната си краста към този спорт. Играя в средното спортно-техническо ниво в България (в момента има 5 нива/групи). И да - търся най-добрия начин чрез щангите да си помагам във волейбола, тъй като физическата подготовка в тази игра става все по-важен фактор. Друг е въпросът, че вече не съм на 18-20 години, ама...

казано от F.A’U на 06.06.10, 11:16:

Бедро - от стоеж, краката са разтворени на нивото на раменете. Метъра минава непосредствено под седалищната гънка. Мери се в стегнато и отпуснато положение.
Източник: Антропометрични измервания http://www.bb-team.org/articles/1051/#ixzz0q4Qtvjng

Точно там гледах... но вероятно първия път не съм направил нещо като хората - от една страна не съм отчел, че метърът не започва от 0, може да съм го разместил, усукал и т.н.

казано от libra на 06.06.10, 14:08:

Ники, ако почнеш Кросфит, идвам при теб в 81-во!!!  :))))

Е... това твоето си е ЧИСТО изнудване! :lol:
Аз си правя кросфит, ама по мъничко и тук-там... така де! :-P

Абе тези крака са наистина малки, аз не клякам с много повече и имам 66 см на 1,80 . Замислял ли си се да почнеш да клякаш по-сериозно, да пробваш преден клек,напади, спринтове.

казано от RogerF на 06.06.10, 18:44:

Абе тези крака са наистина малки, аз не клякам с много повече и имам 66 см на 1,80 . Замислял ли си се да почнеш да клякаш по-сериозно, да пробваш преден клек, напади, спринтове.

Не знам какво значи “сериозно” в случая, но при мен нещата стоят сложно. От една страна натоварването с щанги в определени периоди изобщо не ми се отразява добре, т.е. няма как да ги тренирам целогодишно във фитнеса. От друга страна дясното ми коляно е капризно от край време и честна дума не смея да издевателствам над него, достатъчно контузии навъртях. Напади започнах отново да правя. Пак казвам - размерът на бедрото го премерих в името на експеримента, който правя в момента. Ако това бедро ми позволява да скачам толкова високо, колкото искам и може да поддържа този откок достатъчно дълго при достатъчно пъргавина, друго не ме интересува на този етап.

Днес за пореден път ми вързаха тенекия и не ми донесоха фотоапарат, та направих няколко снимки с телефона си. Качеството им е гола водица, но на този етап по-добро нямам...

За протокола - от чисто любопитство си купих ето този хляб. По документи - плаши. До колко това отговаря на качествата на продукта - към този момент не мога да знам. Ще го опитам и ще дам поне мнение за вкус. Цената му е повече от прилична - 1.85 лева за 600 g хляб... На сайта, обаче, виждам присъствието на римския цензор Калорий. Абсолютно безпощаден е...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.06.10 19:51.

Ето го и крачето...

06.06.10
19:03

Не мога да разбера защо ти е по-голям крак?

Имаш секси краче :D

Сега сериозно, горната ти част е добре развита.На мен лично ми допада фигурата ти, пооздравления ;)

06.06.10
19:11

Според мен си си добре, щом имаш и проблеми с коляно, здравето преди всичко :)

казано от fam0us на 06.06.10, 19:03:

Не мога да разбера защо ти е по-голям крак?

Премерих го заради експеримента ми с фетбърнъра, не защото гоня размер. ;)

казано от RogerF на 06.06.10, 19:05:

Имаш секси краче :D

Сега сериозно, горната ти част е добре развита. На мен лично ми допада фигурата ти, пооздравления ;)

Благодаря за добрата дума! И за крачето - специално! :lol:

Между другото имам лесен и сигурен начин да наблюдавам състоянието на краката си - щипя ги! Когато защипя бедрото си с ръка, трябва да усещам колкото може по-тъничка кожа между пръстите си. Когато съм занемарил краката, усещам как не мога да се ощипя тънко, има мазнинки под кожата. Съответно, когато ги вкарам в час, усещам почти само двата слоя кожа между пръстите си.

Julius, много внимавам с контузиите, наистина. Нито имам време за тях, нито настроение. По време на спортния сезон нямам и право на тях.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.06.10 19:13.

7 юни 2010
Тест на REDuction PM (ден 6)

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), маслинена паста, 1 яйце, 1 чаена лъжичка фъстъчено масло
1.2. Втора закуска - извара (200 g)
1.3. Обяд - свински стек на тиган, червен зрял боб (250 g), Coca Cola (500 ml)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко с овесени ядки, овесени трици, ленено семе и щипка канела, 1 яйце
[тренировка]
1.5. Вечеря - свински стек на тиган, грах и царевица (смес 1:1, 250 g), 1 яйце, 1 краставица, 1 домат

2. Тренировка - волейбол (средна интензивност)

3. Хранителни добавки
3.1. След закуска - таблетка витамини
3.2. По време на тренировка - 1 доза Xtend + 5 g BCAA + 3 g Citruline malate
3.3. Преди лягане - 2 таблетки REDuction PM

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се отпочинал и свеж, в чудесно настроение и тонус. Леката мускулна треска от вчера е почти незабележима днес. През деня тонусът беше много добър, но изненадващо за самия мен по време на тренировката не се чувствах комфортно. Сякаш загубих сили, бях мек и тромав, не се харесах. Нямаше я обичайната енергичност и подвижност. Е, не мога да кажа, че си загубих времето в залата днес, но не съм доволен... Подозирам главния виновник - тежичката тренировка за крака в събота сутрин. Краката ми винаги реагират остро в залата за волейбол, ако малко преди това съм ги тормозил с щанги (затова и по време на състезателен период напълно елиминирам фитнеса за крака). Надявам се, че ще се адаптират.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.06.10 09:03.

8 юни 2010
Тест на REDuction PM (ден 7)

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест хляб), маслинена паста, 1 яйце, 1 чаена лъжичка фъстъчено масло
1.3. Обяд - свински стек на тиган, грах и царевица (смес 1:1, 250 g), 1 кисело мляко (с 1 лъжица ленено семе и щипка канела)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко (с 6 лъжици овесени ядки, 1 лъжица овесени трици, 1 лъжица ленено семе и щипка канела), 1 яйце
[тренировка]
1.5. Вечеря - свински стек на тиган, грах и царевица (смес 1:1, 250 g), 1 яйце

2. Тренировка - фитнес - гръб, трицепс, корем (горен скрипец, Renegade row’n’press, въртене на дъмбел) разтоварваща тренировка

3. Хранителни добавки
3.2. По време на тренировка - 1 доза Xtend + 5 g BCAA + 3 g Citruline malate + 10 g комплексни аминокиселини

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се отпочинал, разсъних се бързо, независимо от снощната умора. Не знам дали ще сваля мазнини с REDuction PM, но спя наистина по-спокойно, непробудно и сутрин съм добре отпочинал. Тонусът сутринта е добър, запази се така и през деня. Тренирах много стегнато, интензивно и се чувствам отлично. Тренировката не беше тежка, но се раздвижих идеално и “погъделичках” мускулите, което всъщност беше целта. Доволен съм.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.06.10 06:48.

9 юни 2010
Тест на REDuction PM (ден 8)

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест хляб), маслинена паста, 1 яйце, 1 чаена лъжичка фъстъчено масло
1.3. Обяд - свински стек на тиган, варен бял ориз (60-65 g), 1 кисело мляко, малко салата краставици и домати
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко (с 6 лъжици овесени ядки, 2 лъжици ленено семе и щипка канела), 1 яйце
1.5. Вечеря - свински стек на тиган, варен бял ориз (60-65 g), 1 яйце, салата (1 краставица, 1 домат, няколко репички)
1.6. Преди лягане - извара (200 g), фъстъци (40-50 g)

2. Тренировка - почивка

3. Хранителни добавки
3.2. Преди лягане - 2 таблетки REDuction PM

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се лесно, разсъних се бързо. Тонусът е добър, но все пак мисля да не тренирам днес. Доброто физическо състояние се запази през целия ден. Един приятен ден без спорт...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.06.10 07:36.

10 юни 2010
Тест на REDuction PM (ден 9)

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест хляб), маслинена паста, 1 яйце
1.3. Обяд - пилешко шишче на скара (160-180 g), печени картофи (200 g), свински дроб на тиган (100-120 g), 1 кисело мляко
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко (с 6 лъжици овесени ядки, 2 лъжици ленено семе и щипка канела), 1 яйце
[тренировка]
1.5. Вечеря - пилешко шишче на скара (160-180 g), грах и царевица (смес 1:1, 250 g), 1 краставица, 1 домат

2. Тренировка - спининг (45 min)

3. Хранителни добавки
3.3. След тренировка - 21 g матричен протеин

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се отпочинал и свеж. Почивката си е почивка! Пълен съм с енергия! Тренирах супер, натоварих се идеално (увеличих съпротивлението на спин-байка). Доволен съм - раздвижих се, изпотих се... просто разкош. Няма умора.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.06.10 08:04.

11 юни 2010
Тест на REDuction PM (ден 10)

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест хляб), маслинена паста, 1 яйце, фъстъци (40-50 g)
1.3. Обяд - 1 пушено пилешко бутче на тиган, грах и царевица (смес 1:1, 250 g), 1 кисело мляко, шопска салата
1.5. Вечеря - 1 пушено пилешко бутче на тиган, грах и царевица (смес 1:1, 250 g), 1 яйце, 1 домат
1.6. Преди лягане - шейк (1 доза матричен протеин, 200 g извара, щипка канела)

2. Тренировка - почивка

3. Хранителни добавки
3.2. Преди лягане - 21 g матричен протеин

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се отпочинал и свеж. Тонусът е отличен. отново много приятен почивен ден.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.06.10 12:15.

12 юни 2010
Тест на REDuction PM (ден 11)

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 1 яйце, 1/2 бутилка Weider Muscle Protein
[тренировка]
1.2. Втора закуска - 1/2 бутилка Weider Muscle Protein, таратор, 1/3 пиле на грил, задушени картофи, ягоди
1.3. Обяд - 2 сандвича с филе и кашкавал (4 филийки пълнозърнест хляб), маслинена паста, 1 яйце
1.4. Следобедна закуска - шейк (1 кисело мляко, 1 доза протеин, 1 ябълка, канела)
1.5. Вечеря - 1 печено пилешко бутче, салата (1 домат, 1 краставица), 1 филийка пълнозърнест хляб, 1 кисело мляко

2. Тренировка - фитнес (крака и рамо)

3. Хранителни добавки
3.1. Преди тренировка - 25 g протеин + 20 g въглехидрати (Weider Muscle Protein)
3.3. След тренировка - 25 g протеин + 20 g въглехидрати (Weider Muscle Protein)
3.4. При следобедната закуска - 21 g матричен протеин
3.5. Преди лягане - 2 таблетки REDuction PM

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се отпочинал и свеж. Разсъних се бързо и се чувствах отлично по време на тренировката. Работните серии на полуклека този път изглеждаха така - 1 серия х 8 повторения с 90 kg и 3 серии по 8 повторения със 100 kg. Доволен съм, миналата седмица беше по-слабо, а днес ги направих с лекота (е, починах си в изминалите 2-3 дни). Отличен тонус!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.06.10 07:07.

13 юни 2010
Тест на REDuction PM (ден 12)

1. Хранене
1.1. Закуска - 3 чаени лъжички мед, 1 яйце
[тренировка 1]
1.2. Втора закуска - шейк (1 доза матричен протеин, 3 супени лъжици овесени ядки, щипка канела), 1 сандвич с кашкавал (2 филийки пълнозърнест тостерен хляб), маслинена паста, 1 яйце, сирене (75 g)
1.3. Обяд - пилешка пържола на скара, печени картофи (200 g), извара (100 g), сладолед (100 g)
[тренировка 2]
1.4. Следобедна закуска - шейк (1 доза матричен протеин, 1/2 доза казеин, 6 супени лъжици овесени ядки, щипка канела)
1.5. Вечеря - 3 големи кюфтета на скара, ориз със зеленчуци (200 g сготвен), салата (1 краставица, 1 домат)
1.6. Преди лягане - извара (100 g), шамфъстък (40-50 g)

2. Тренировка
2.1. Тренировка 1 - фитнес - гърди, бицепс, корем (гърдите с лост)
2.2. Тренировка 2 - спининг (35 min, средна към висока интензивност)

3. Хранителни добавки
3.1. По време на тренировка 1 - 1 доза Xtend + 5 g BCAA + 3 g Citruline malate
3.2. След тренировка 1 - 21 g матричен протеин
3.3. По време на тренировка 2 - 1 доза Xtend + 5 g BCAA + 3 g Citruline malate
3.4. След тренировка 2 - 21 g матричен протеин + 11 g казеин
3.5. Преди лягане - 2 таблетки REDuction PM

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се отпочинал, но се разсъних относително трудно. Всъщност не успях да се разсъня до край дори по време на фитнеса, но въпреки това направих всичко така, както исках. Получи се една не много интензивна, но добре натоварваща тренировка. Работните серии по лежанките изглеждаха така:
- полулег - 1 серия х 8 повторения с 80 kg и 3 серии по 6 повторения с 90 kg
- лежанка с обратен наклон - 4 серии по 6 повторения с 80 kg
Кофичките отново правих със задържане в най-долната точка. Ще опитам от следващата тренировка да ги правя с допълнителна тежест. Доволен съм... Има следи от мускулна треска от вчерашната тренировка за крака, но наистина много леки. Спинингът беше малко по-кратък, но доста “съдържателен”... дойде ми чудесно. Натоварих се, изпотих се, раздвижих се, нямам проблем с умора и/или мускулна треска. Чудесен спортен ден!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.06.10 16:45.

13.06.10
07:26

Няма да те питам за мнение за продукта, защото ти оставят 2-3 дни и ще напишеш след това, но си мисля, че най- вече се забелязва в по- добрия сън и възстановяване, което е интересно. Любопитни са ми резултатите и дали ще има такива във физиката ти.

13.06.10
11:19

казано от Кольо Пияндето на 12.06.10, 12:11:

12 юни 2010
Тест на REDuction PM (ден 11)
1.2. Втора закуска - 1/2 бутилка Weider Muscle Protein, таратор, 1/3 пиле на грил, задушени картофи, ягоди

Тук сигурен ли си, че не си съгрешил с някоя друга кокосова сладка вместо тези ягоди... :))))))

казано от Кольо Пияндето на 13.06.10, 07:17:

13 юни 2010
Тест на REDuction PM (ден 12)
Всъщност не успях да се разсъня до край дори по време на фитнеса, но въпреки това направих всичко така, както исках.

Бас държа, че е защото не дойде да тренираме заедно, да се метнем първоначално с големите кг за разсъбуждане :D:D:D

13.06.10
12:17

Вие що не вземете да се вземете? : - )

казано от Giovane на 13.06.10, 07:26:

Няма да те питам за мнение за продукта, защото ти оставят 2-3 дни и ще напишеш след това, но си мисля, че най- вече се забелязва в по-добрия сън и възстановяване, което е интересно. Любопитни са ми резултатите и дали ще има такива във физиката ти.

Да, остават няколко дни, ще напиша по-подробно. Факт - сънят ми стана по-дълбок, по-трудно ме смущава нещо през нощта. Като резултат - сутрин се будя осезаемо по-свеж, спрямо предишни периоди. Промяна във физиката - не знам, но днес кантарът “загатна” нещо интересно - 86.5 kg (с екип за спорт и маратонки, мощно изпотени), което значи, че без облеклото съм 86. Започнах експеримента точно с 2 kg по-тежък. Меря се винаги облечен по този начин и на един и същ кантар.

казано от libra на 13.06.10, 11:19:

Тук сигурен ли си, че не си съгрешил с някоя друга кокосова сладка вместо тези ягоди... :)

Този път съм категоричен! Никакви кокосови сладки нямаше при мама и тате, само малко ягодки за десерт. Е, за сметка на това днес “залитнах” с малко сладолед, ама... признат грях - половин грях, нали?!

казано от libra на 13.06.10, 11:19:

Бас държа, че е защото не дойде да тренираме заедно, да се метнем първоначално с големите кг за разсъбуждане :D:D:D

Стар човек съм, имам нужда от загрявка, раздвижване, няколко серии с по-скромни тежести...
Младите можете да се хвърляте на тежкото от вратата, ама аз... :lol:

казано от alabalaa на 13.06.10, 12:17:

Вие що не вземете да се вземете? : - )

Стар съм вече... :-P

Между другото - току-що си купих интересен сладолед - Mr. Sweet’s ZERO.
Ето какво пише на опаковката му (за 100 g продукт):
- енергийна стойност - 60 kcal / 251 kJ
- мазнини - 0.5 g
- въглехидрати - 8.6 g
- белтъчини - 5.0 g
По документи изглежда много прилично.
За сравнение ето данните за един чудесен нормален сладолед - Carte D’Or Toblerone (за 100 g продукт):
- енергийна стойност - 211 kcal / 886 kJ
- мазнини - 9.1 g
- въглехидрати - 29.0 g
- белтъчини - 3.7 g
Доста солидна разлика, нали? Сладоледът Mr. Sweet’s ZERO струва 3 лева за 550 ml (това не знам колко грама е, обаче). На опаковката е посочено, че е 550 ml, хранителните стойности са дадени за 100 g продукт (стандартно). Не съм го опитвал на вкус защото реших, че няма нужда от повече сладолед днес, защото на обяд хапнах Carte D’Or Toblerone (фантастичен е!).

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.06.10 17:37.

13.06.10
17:14

А тази закуска в последните 2 дни закуска ли е всъщност, много оскъдна ми се струва, защо така?

казано от S_L на 13.06.10, 17:14:

А тази закуска в последните 2 дни закуска ли е всъщност, много оскъдна ми се струва, защо така?

Винаги през уикенда е така, защото тренирам много рано сутрин - започвам в 7:15 - 7:30 и приключвам около 9:00. Ставам в 6:30 и при това положение нямам достатъчно време, за да закусвам по-стабилно преди тренировка. Частично компенсирам това с хранителни добавки, просто не мога да тренирам на пълен стомах.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.06.10 17:38.

14 юни 2010
Тест на REDuction PM (ден 13)

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 2 сандвича с шунка и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), маслинена паста, 1 яйце, сирене (75 g), айран (300 ml)
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко, 1 супена лъжица ленено семе, щипка канела
1.3. Обяд - свински стек на тиган, червен зрял боб (250 g), лешници (30-40 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко с 6 супени лъжици овесени ядки, 1 супена лъжица ленено семе и щипка канела, 1 яйце
[тренировка]
1.5. Вечеря - свински стек на тиган, грах и царевица (смес 1:1, 250 g), салата (1 домат, 1 краставица)

2. Тренировка - волейбол (средна към висока интензивност)

3. Хранителни добавки
3.1. По време на тренировка - 1 доза Xtend + 5 g BCAA + 3 g Citruline malate
3.2. След тренировка - 21 g матричен протеин

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се отпочинал, относително бързо се разсъних. Чувствам се добре, тонусът е добър, усещам леко напрежение в гърдите (естествено следствие от вчерашната тренировка). По време на тренировка бях в страхотно физическо състояние, просто перфектно усещане. Очупих напрежението в гърдите, раздвижих се отлично. Получи се страхотна игра по тройки на цялото игрище. Малко по-кратко от обикновено (90 min), но през цялото време на върха на интензивността, непрекъснато “падни - стани”, скачах с лекота... не усетих дори капка умора по време на игра. Доставих си невероятно удоволствие! Малко е да се каже, че съм доволен!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.06.10 08:42.

14.06.10
13:35

А може ли да кажеш откъде си взе Mr. Sweet’s ZERO., ако не е тайна :P

казано от stoyanskiqq на 14.06.10, 13:35:

А може ли да кажеш откъде си взе Mr. Sweet’s ZERO., ако не е тайна :P

Мда, в бързината съм забравил да спомена - купих го от Фантастико.
Подсладен е с полидекстроза, малтодекстрин, сорбитол и аспартам.

14.06.10
13:43

Благодаря, жалко че в Шумен нямаме Фантастико, но ще го потърся в Билла и Кауфланд дано да го намеря, за да го пробвам :P

казано от stoyanskiqq на 14.06.10, 13:43:

Благодаря, жалко че в Шумен нямаме Фантастико, но ще го потърся в Билла и Кауфланд дано да го намеря, за да го пробвам :P

Може да звъннеш на производителите (дал съм линк към сайта им) и да попиташ кой разпространява стоката им в Шумен, за да не се моташ излишно.

14.06.10
14:01

Ааа благодаря за страхотната идея :P

14.06.10
19:46

казано от Кольо Пияндето на 14.06.10, 13:41:

Подсладен е с полидекстроза, малтодекстрин, сорбитол и аспартам.

Каква приятна отрова... по-добре със захар да е... :D

казано от libra на 14.06.10, 19:46:

Каква приятна отрова... по-добре със захар да е... :D

Dosis sola facit venenum!... нали?

15 юни 2010
Тест на REDuction PM (ден 14)

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 2 сандвича с шунка и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), маслинена паста, 1 яйце, сирене (75 g)
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко, 1 супена лъжица ленено семе, щипка канела, 1 яйце
1.3. Обяд - свински стек на тиган, грах и царевица (смес 1:1, 250 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко с 6 супени лъжици овесени ядки, 1 супена лъжица ленено семе и щипка канела, 1 яйце
[тренировка]
1.5. Вечеря - свински стек на тиган, грах и царевица (смес 1:1, 250 g), салата (1 домат, 1 краставица), шам-фъстък (около 40 g)

2. Тренировка - фитнес - гръб, трицепс, корем (долен скрипец, Swings, гребане с дъмбел)

3. Хранителни добавки
3.2. След тренировка - 21 g матричен протеин

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се отпочинал, но малко по-бавно се разсъних. Чувствам се чудесно след тежичката тренировка вчера, макар да има леко остатъчно напрежение в тялото ми. Тонусът е отличен. Тренирах отлично - тежко и относително интензивно. Главните акценти на тренировката бяха (само работните серии):
- долен скрипец (тесен хват) - 2 серии по 8 повторения със 70 kg + 2 серии по 8 повторения с 80 kg
- долен скрипец (широк хват) - 2 серии по 8 повторения с 60 kg + 2 серии по 8 повторения със 70 kg
- гребане с дъмбел - 4 серии по 8 повторения (за всяка ръка) с 30 kg
- Swings - 4 серии по 10 повторения с 25 kg
Добро усещане, добро натоварване, отлично настроение. Доволен!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.06.10 06:26.

16 юни 2010
Тест на REDuction PM (ден 15 / последен)

1. Хранене
1.1. Закуска - 2 чаени лъжички мед, 2 сандвича с шунка и кашкавал (4 филийки пълнозърнест тостерен хляб), маслинена паста, 1 яйце, сирене (75 g), диетичен сладолед Mr. Sweet’s ZERO (3-4 чаени лъжички)
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко, 1 супена лъжица ленено семе, щипка канела, 1 яйце
1.3. Обяд - свински стек на тиган, варен бял ориз (60-65 g), шопска салата
[тренировка]
1.5. Вечеря - свински стек на тиган, варен бял ориз (60-65 g), фъстъци (40-50 g)

2. Тренировка - волейбол (средна интензивност)

3. Хранителни добавки

4. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се отпочинал, разсъних се бързо. Умора няма, тонусът сутринта е чудесен. Имах доста натоварен работен ден, обаче и това се отрази на тренировката ми вечерта. не се чувствах “удобно” на игрището, лесно губих концентрация и (странно) усетих умора в краката. Е, в крайна сметка тренировката се получи “средна хубост”, но не съм доволен като цяло. Днес приключвам с REDuction PM.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.06.10 03:47.

Прекратявам воденето на дневника, докато реша какво да правя.
Не подлежи на обсъждане.

REDuction PM не е лош продукт, за 2 седмици свалих 2 kg без да променям хранителния си режим (вижда се, че той определено не е насочен към намаляване на телесното тегло), но при доста натоварване.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.06.10 03:48.

16.06.10
22:34

Не знам каква е причината, но е жалко, защото си един от малкото потребители, от които може да се научи нещо полезно.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1