13.01.11
14:51
Просто казвам какво помага при мен :)
13.01.11
14:56
Знам, закачам се (party)
Ама като се сетя, че не съм си купил телевизор още... не за друго, а защото не ми остава време да седна и да гледам. В един прекрасен момент, обаче, ще понапудря компютъра и няма как - ще завъртя някоя игрица... :)
13.01.11
15:03
Конзолата е далеч по-добра инвестиция+фул HD телевизор. Няма нужда от напудряне, а и всяка игра е оптимизирана, записваш я на ДВД за 30 минути, меткаш я в конзолата и цъкаш. :)
дори не е нужно и да е ФУЛЛ НД телевизор ,защото почти всички игри са 720 пиксела ,а тези които могат и на 1080 са 2 - 3 .
Добър вариант е ако решиш да си купуваш FULL HD да бъде монитор ,който ще ползваш и на компютъра и за конзолата : )
П.С Купи си Playstation > XBOX 360 :D
13.01.11
15:37
Много ще спамим, ако водим този спор. Самия факт, че игрите за кашона имат по-високи оценки от тези на ПС3, и са по-стабилни като цяло показва, че има предимство. Да не говорим, че ПС3 продажбите са доста по-ниски от тези на бокса.
14.01.11
08:44
14 януари 2011
1. Хранене
1.1. Закуска - 1 супена лъжица мед, овесени ядки (100 g), 1 супена лъжица овесени трици, суров белен слънчоглед (20 g), 3 яйца
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко, 1 супена лъжица овесени трици, 1 супена лъжица ленено семе
1.3. Обяд - свинско каре на тиган, 1 кренвирш, печени картофи (240 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, овесени ядки (50 g), 1 супена лъжица овесени трици, 1 супена лъжица ленено семе, 1 яйце
[тренировка]
1.5. Вечеря - свинско каре на тиган, печени картофи (240 g)
1.6. Преди лягане - извара (130 g), казеин, 1 пакетче Стевия, суров белен слънчоглед (20 g), щипка канела
2. Тренировка - волейбол
3. Хранителни добавки
3.1. След ставане - 1 капсула OxyElite Pro
3.2. След обяд - 1 пакет Animal Flex
3.3. Преди следобедната закуска - 1 капсула OxyElite Pro + 2 g Beta Alanine
3.4. По време на тренировка - 2 дози Xtend + 3 g Beta Alanine
3.5. Преди лягане - 10 g Syntrax Micellar Creme + 6-7 g Scitec L-Glutamine
4. Общо мнение за храненето днес - стандартно.
5. Общо мнение за физическото състояние днес - събудих се с наистина необичаен тонус - имах усещането, че спокойно мога да направя на скрап 3-4 терминатора с голи ръце още преди да съм закусил! (muscle) В такива моменти потвърждавам моята скромна теория, че поне половината от физическата сила на тялото и мускулите му идва от главата (горната, уточнявам съвсем сериозно за хората с неясни и мръсни задни мисли!). За мое удоволствие днес в точка 2 отново написах ‘тренировка - волейбол’! Снощи бях на преглед, положението с коляното ми не е добро, но личният ми магьосник отново сътвори малко чудо. Правя някакво усукване и май се оформя обвинение към главния виновник - новите ми наколенки. Те, в комбинация с малко по-твърдите маратонки, с които тренирам, най-вероятно са на дъното на грижите ми с колената пред последните 1-2 месеца. Моментално правя 2 неща - ще тренирам със старите си наколенки и другата седмица ще си направя ортопедични стелки за тренировъчните маратонки. Кинезитерапевтът ми постави две спирални апликации с кинезиотейп - една на коляното и една на глезена. Посъветва ме да тренирам спокойно, но с повишено внимание и ако ме заболи - моментално да спра да скачам. Е, нямам търпение да дойде време за тренировка!
Така... положението с коляното е подобрено, но остава сериозно. Опитах се да скачам днес, но ме боли много. Извън залата не ме боли, мога да тичам, но до там. Другата седмица ще тренирам без да скачам, има огромна вероятност да не съм готов за първия мач (следващата събота). Като болен съм...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.01.11 21:29.
14.01.11
21:36
казано от karpi на 14.01.11, 21:09:
Какъв е тоя кренвирш, който забелязвам последните дни в менюто? Що така?
Ами... нямам сериозно оправдание - приядоха ми се и си купих една опаковка от 5 бройки (Тандем Стара планина). Не ги слагам в сметките като увеличение на месото. Просто каприз! (sun) Кога ще ям пак - хич не е ясно...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.01.11 21:37.
14.01.11
21:48
казано от Кольо Пияндето на 14.01.11, 21:36:
казано от karpi на 14.01.11, 21:09:
Какъв е тоя кренвирш, който забелязвам последните дни в менюто? Що така?
Ами... нямам сериозно оправдание - приядоха ми се и си купих една опаковка от 5 бройки (Тандем Стара планина). Не ги слагам в сметките като увеличение на месото. Просто каприз! (sun) Кога ще ям пак - хич не е ясно...
Междудругото, в университета сме изследвали същите кренвирши със стандарт ‘’Стара планина’’ и не дадоха следа от наличие на нишесте или соя. За мен лично не е проблем понякога да ям кренвирш, нищо с мярка не е вредно, а стандартът ‘’Стара планина’’ си е добър вариант на тази ‘’прищявка’’ :)
Мнението беше редактирано от Мила на 14.01.11 21:49.
14.01.11
22:41
казано от GreyKnight на 13.01.11, 13:15:
Един XBOX 360 и един удобен диван - страхотен релакс след тежък ден/тренировка. :)
x2
Имам над 100 диска за Xbox 360 . Само дето нямам време...
Няма по-голямо удоволствие от Xbox-a!
15.01.11
09:10
казано от Mon coeur est a vous на 14.01.11, 21:48:
За мен лично не е проблем понякога да ям кренвирш, нищо с мярка не е вредно, а стандартът ‘’Стара планина’’ си е добър вариант на тази ‘’прищявка’’ :)
Аз разсъждавам по същия начин. Кренвиршите нито са обичайни за мен, нито пък разчитам на тях да бъдат източник на нещо качествено като храна. Начесване на крастата - ето това правя. Между другото (май съм го писал по-рано) - котката ми не отказва такъв кренвирш. За сметка на това не си и помисля да яде от евтините, само си играе с тях... :)
казано от Aleksandar Marinov на 14.01.11, 22:41:
Имам над 100 диска за Xbox 360 . Само дето нямам време...
Ето от това ме е страх - ще дам пари за нещо, което няма да ползвам най-вероятно.
Днес малко не е ясна траекторията ми да деня и затова по-късничко ще споделя какво и кога съм хапвал. Тренировка няма да има.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.01.11 09:11.
15.01.11
09:31
Ще ползваш, ще ползваш. Спираш форума и си готов. :) А и събота или неделя (или който ден бездейства) можеш да разцъкваш много жестоко, легнал, изпънал, със 1кг месо до теб. :)
15.01.11
17:07
15 януари 2011
1. Хранене
1.1. Закуска - 1 супена лъжица мед, овесени ядки (100 g), 1 супена лъжица овесени трици, суров белен слънчоглед (20 g), 3 яйца
1.2. Втора закуска - пропускам
1.3. Обяд - пилешко месо на грил, печени картофи (100-150 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, суров белен слънчоглед (20 g), 1 супена лъжица овесени трици
1.5. Вечеря - ролца с шунка (извара, яйце, маслини, сирене, горчица - завити в шунка), картофени кюфтенца, ядки
1.6. Преди лягане - пропускам
2. Тренировка - почивка
3. Хранителни добавки
3.1. След ставане - 1 капсула OxyElite Pro + 2 g Beta Alanine
3.3. Преди следобедната закуска - 1 капсула OxyElite Pro + 3 g Beta Alanine
4. Общо мнение за храненето днес - стандартно. Пропуснах втората закуска, защото станах по-късно и съответно направих първата по-късно. Вечерта бях на гости, та вечерята доста се проточи всъщност, затова и не ядох нищо преди лягане.
5. Общо мнение за физическото състояние днес - отпочинал съм, поспах добре. Пълна почивка днес.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.01.11 10:54.
16.01.11
22:02
16 януари 2011
1. Хранене
1.3. Обяд - 2 пилешки бутчета на грил, печени картофи (100-150 g)
1.4. Следобедна закуска - 1/2 кисело мляко, овесени ядки (50 g), стафиди (20-30 g), 1 чаена лъжичка смлени орехи
[тренировка]
1.5. Вечеря - 2 пилешки шишчета, запечени картофи с шунка и кашкавал (300 g), 1 кисело мляко
1.6. Преди лягане - извара (130 g), казеин, 1 пакетче Стевия, суров белен слънчоглед (20 g), щипка канела
2. Тренировка - фитнес
3. Хранителни добавки
3.1. След ставане - 2 g Beta Alanine
3.3. По време на тренировка - 2 дози Xtend + 3 g Beta Alanine
3.4. Преди лягане - 10 g Syntrax Micellar Creme + 6-7 g Scitec L-Glutamine
4. Общо мнение за храненето днес - близко до стандартното. Пропуснах втората закуска, защото станах по-късно и съответно направих първата по-късно. Въглехидратите на вечеря дойдоха повечко, но пък на обяд бяха по-малко от обичайното.
5. Общо мнение за физическото състояние днес - снощи легнах доста късно и днес съм малко сънен. В крайна сметка надвечер направих една доста прилична тренировка във фитнеса - комплексна, но без крака. Тонус - над средния, но не върхов.
Днес изпих последната доза Animal Flex. Надявам се, че има полза от него.
Претеглих се - “циментирал” съм се на 89 kg. Мисля, че Окси-то не сработва оптимално при режим с толкова въглехидрати като моя (твърде далеч съм от НВД). Тъй като през следващата седмица ще тренирам на доста по-лек режим, ще пипна малко въглехидратите, пък да видим какво ще стане.
Контузията - възстановявам се, имам забележимо подобрение, но не съм в състояние да тренирам пълноценно. Към момента участието ми в първия мач на отбора е под въпрос. Коляното ме боли и не мога да скачам, но в пъти повече ме боли душата, че не мога да съм в бойна готовност за мачовете, отборът разчита на мен...
казано от Кольо Пияндето на 16.01.11, 22:02:
16 януари 2011
.........
Претеглих се - “циментирал” съм се на 89 kg. Мисля, че Окси-то не сработва оптимално при режим с толкова въглехидрати като моя (твърде далеч съм от НВД). Тъй като през следващата седмица ще тренирам на доста по-лек режим, ще пипна малко въглехидратите, пък да видим какво ще стане.
Кольо, не е ли по-добре да си измериш обиколките със сантиметър и по тях да се водиш, а не да гледаш кантара? Според мен при твоята физическа активност това е по-важният фактор.
17.01.11
07:22
казано от karpi на 17.01.11, 06:43:
Кольо, не е ли по-добре да си измериш обиколките със сантиметър и по тях да се водиш, а не да гледаш кантара? Според мен при твоята физическа активност това е по-важният фактор.
Права си, karpi. Измерих се току-що - бедрото ми е 59 cm, ханш - 100 cm, а коремът (не талия) - 87 cm. Дано да съм направил замерванията на правилните места, но и да не е така, ще се меря отново на същите места.
17.01.11
16:44
17 януари 2011
1. Хранене
1.1. Закуска - овесени ядки (75 g), овесени трици (25 g), суров белен слънчоглед (20 g), стафиди (20 g), 3 яйца
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко
1.3. Обяд - пилешка пържола на тиган, варен бял ориз (60-65 g)
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, овесени ядки (50 g), 1 супена лъжица овесени трици, 1 супена лъжица ленено семе, 1 яйце
[тренировка]
1.5. Вечеря - пилешка пържола на тиган, варен бял ориз (60-65 g)
2. Тренировка - волейбол
3. Хранителни добавки
3.2. Преди следобедната закуска - 1 капсула OxyElite Pro + 2 g Beta Alanine
5. Общо мнение за физическото състояние днес - добър тонус, коляното ме боли по-малко. Ще тренирам днес, но без да скачам и без да клякам дъблоко. Тренировката се получи добре - имах много сила и бях с чудесен тонус. Не съм скочил нито веднъж тази вечер, но трябваше да целия си овенски инат и вола, за да го направя. Имах сила колкото 5 слона, но знам, че ако сега не издържа и натоваря едва закрепеното коляно, ще се върна в изходно положение и ще се лекувам от начало. Съответно - излязох от залата с почти всичката си енергия. Не съм свикнал така, но няма начин в момента. Длъжен съм да се възстановя бързо и качествено.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.01.11 23:13.
16 януари 2011
.........
Претеглих се - “циментирал” съм се на 89 kg. Мисля, че Окси-то не сработва оптимално при режим с толкова въглехидрати като моя (твърде далеч съм от НВД). Тъй като през следващата седмица ще тренирам на доста по-лек режим, ще пипна малко въглехидратите, пък да видим какво ще стане.Кольо, не е ли по-добре да си измериш обиколките със сантиметър и по тях да се водиш, а не да гледаш кантара? Според мен при твоята физическа активност това е по-важният фактор.
По-скоро трябва да се замери % BF защото при еднакви обиколки и тегло съотношението BF и мускулна маса може да е различно.
казано от Valdis на 17.01.11, 17:10:
16 януари 2011
.........
Претеглих се - “циментирал” съм се на 89 kg. Мисля, че Окси-то не сработва оптимално при режим с толкова въглехидрати като моя (твърде далеч съм от НВД). Тъй като през следващата седмица ще тренирам на доста по-лек режим, ще пипна малко въглехидратите, пък да видим какво ще стане.Кольо, не е ли по-добре да си измериш обиколките със сантиметър и по тях да се водиш, а не да гледаш кантара? Според мен при твоята физическа активност това е по-важният фактор.
По-скоро трябва да се замери % BF защото при еднакви обиколки и тегло съотношението BF и мускулна маса може да е различно.
Да но ако нямаш възможност да го измериш сантиметърът е по-добрият вариант от кантара.
Кольо, днес си мислех за теб докато карах колело с натежали от клека крака. Викам си трябва да погледна на Кольо дневника как си разпределя тежестите и основните тренировки (волейбола). Аз искам да налея сила в краката, която едновременно или в последствие да оползотворявам в колоезденето, но за момента не знам дали ми се получава.
Също както теб се въртя в омагьосания кръг много тренировки—>много храна и няма как да намаляме въглехидрати или калории без да пострадат тренировките, което не желаем. Може би обаче и на мен ще ми се наложи да намаля интензивността и да обърна внимание на храненето, за да паднат 2-3 кг мас, за да не ми тежат на баира.
17.01.11
23:38
казано от Valdis на 17.01.11, 17:10:
Прав си - това е истината, но нямам как да направя такова измерване. Е, едва ли точно аз и точно в момента увеличавам мускулатурата успоредно с намаляване на телесните мазнини. Ще видим.
казано от Anelia на 17.01.11, 21:28:
Кольо, днес си мислех за теб докато карах колело с натежали от клека крака. Викам си трябва да погледна на Кольо дневника как си разпределя тежестите и основните тренировки (волейбола). Аз искам да налея сила в краката, която едновременно или в последствие да оползотворявам в колоезденето, но за момента не знам дали ми се получава.
Също както теб се въртя в омагьосания кръг много тренировки—>много храна и няма как да намаляме въглехидрати или калории без да пострадат тренировките, което не желаем. Може би обаче и на мен ще ми се наложи да намаля интензивността и да обърна внимание на храненето, за да паднат 2-3 кг мас, за да не ми тежат на баира.
Трудна работа е този баланс, наистина. Хем няма как да стане без щангата, хем само щангата не е достатъчна за добрите резултати. По време на състезателен период преценявам до колко да натискам във фитнеса според моментното си състояние и това, което ми предстои в близките дни. Ако снощи съм се раздал до край в залата за волейбол и днес ги смажа краката си с доста обемна тренировка във фитнеса с големи тежести, има два варианта - преумора (лекият вариант) или контузия (тежкият вариант). Понякога дори ги пропускам, за да съхраня сила и да им дам повече време за почивка. Подобно нещо правя и преди мач - тогава никога не товаря краката с тежко (а и цялото тяло), само тонизирам, за да имам възможно най-много енергия по време на състезанието. Въпрос на усещане - колко съм натоварен в момента, колко още мога да се натоваря в момента и с какво, трябва ли изобщо да се товаря точно в този момент, за да изцедя максимума от себе си в определен предстоящ момент. Когато преценя да се натоваря повече в краката, правя клек или бедрено разгъване на машина + нещо от рода на напади, качване върху стол или някакви отскоци. Ако търся само тонизиране, най-често правя Swings и Thrusters, Burpees, т.е. упражнения, в които краката да не са единствена натоварена мускулна група. Така хем има натоварване за краката, хем то не е строго изолирано и съответно - твърде трудно мога да прекаля. Разбира се - подбирам и тежестите. Не ме е срам да тренирам днес с половината от това, което съм слагал на щангата миналата седмица или преди месец. Тогава е било едно, сега силата може да ми трябва за друго. Умишлено не ти давам точна рецепта... знаеш защо. :)
18.01.11
07:57
18 януари 2011
1. Хранене
1.1. Закуска - овесени ядки (75 g), овесени трици (25 g), суров белен слънчоглед (20 g), стафиди (20 g), 3 яйца
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко, 1 супена лъжица овесени трици, 1 супена лъжица ленено семе
1.3. Обяд - пилешка пържола на тиган, зрял червен боб (120 g), сурово кашу (30-40 g)
1.5. Вечеря - пилешка пържола на тиган, зрял червен боб (120 g), шопска салата
2. Тренировка - почивка
3. Хранителни добавки
3.3. Преди вечеря - 3 g Beta Alanine
5. Общо мнение за физическото състояние днес - отпочинал и свеж, разсъних се бързо. Коляното не ме боли в ежедневието, но когато направя дори леко усукване, усещам напрежение в ставата. Не съм готов за нормална тренировка, все още съм под въпрос за съботния мач. Днес плановете ми се промениха и се наложи да пропусна фитнеса. Рядко се случва, но все пак...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.01.11 20:16.
От прочетеното и на база мои си усещания си направих груб план: засега оставям тежките клекове+леки тренировки с колелото. Когато наближи състезателния сезон, ще намаля значително тежестите (като кг) и ще увелича натоварването с колелото, а в състезателния сезон съвсем да забравя да тренирам крака.
18.01.11
08:27
Madboy, от един крак скачам значително по-малко... :)
Anelia, да, това е принципът който следвам. Ако подгоня върхово натоварване във фитнеса по време на състезателния период, със сигурност не ми се отразява добре - ставам скован, някак нееластичен, загубвам бързина и ловкост. Освен това, тъй като не е ясно предварително за даден мач колко енергия и издържливост ще ми трябва, не е разумно да хвърлям почти всичките си сили във фитнеса. Образно казано фитнесът по време на подготовка и състезания просто оползотворява онази енергия, която е извън нуждите на основния ми спорт (ако има такава!).
18.01.11
09:24
Профи състезателите в бейзбола, по време на сезона, посещават фитнес залата не повече от два пъти седмично, колкото да поддържат нивото. Наблягат най-вече на тренировки за гъвкаковст, подвижност и взривна сила. Предполагам, че и във волейбола е така. :)
18.01.11
09:29
Точно така е, GreyKnight. Специално по отношение на физическата подготовка се оформят 2 периода - усилени силови тренировки (извън предсъстезателния и състезателния период, те поставят основата за предстоящата специална подготовка и състезания) и поддържащи фитнес-тренировки (по време на предсъстезателния и състезателния период), които целят поддържане на нивото, достигнато през първия период.
18.01.11
09:36
А между тях има един транзитен период - “Convert to power” ?
19.01.11
08:38
19 януари 2011
1. Хранене
1.1. Закуска - овесени ядки (75 g), овесени трици (25 g), суров белен слънчоглед (20 g), стафиди (20 g), 3 яйца, Стевия
1.3. Обяд - пилешка пържола на тиган, варен бял ориз (60-65 g), сурово кашу (30-40 g)
[тренировка]
1.5. Вечеря - пилешка пържола на тиган, варен бял ориз (60-65 g)
2. Тренировка - волейбол
3. Хранителни добавки
4. Общо мнение за храненето днес - стандартно. Хммм... протеинът в храната ми може леко да се увеличи, под 2 g/kg е през последните дни (днес е 1.9 g/kg).
5. Общо мнение за физическото състояние днес - едва отворих очи сутринта, нямам идея защо, но е факт. Разсъних се бързо, предполагам Оху-то има участие в това. Тонусът е добър, но все още имам напрежение в коляното и днес отново ще тренирам без да скачам. Май наистина ще отпадна за мача в събота, макар да не е сигурно все още...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.01.11 13:45.
20.01.11
12:08
20 януари 2011
1. Хранене
1.1. Закуска - овесени ядки (75 g), овесени трици (25 g), суров белен слънчоглед (20 g), стафиди (20 g), 3 яйца, 1 кисело мляко
1.2. Втора закуска - бадеми (50 g)
1.3. Обяд - пуешки медальон на тиган, грах (130 g)
1.5. Вечеря - пуешки медальон на тиган, грах (130 g)
2. Тренировка - почивка
3. Хранителни добавки
3.2. Преди следобедната закуска - 1 капсула OxyElite Pro + 3 g Beta Alanine
3.3. Преди лягане - 10 g Syntrax Micellar Creme + 6-7 g Scitec L-Glutamine
5. Общо мнение за физическото състояние днес - отпочинал и свеж, но на практика няма от къде да дойде умора, тъй като през последната седмица силно намалих натоварването. Тази вечер ще се консултирам със специалист, за да се прецени ще бъда ли в състояние да играя на мача в събота.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.01.11 22:18.
20.01.11
21:34
Здрасти Кольо :)
Поздравления за развитието ти :). Какво мислиш за новото ви попълнение Кирил Калчев ? ” Извадихте коз ” твърдят bgvolleyball :)
20.01.11
22:27
Нямам представа Киро точно в какво състояние е в момента. Той е няколко години по-голям от мен, тренирал съм една година с него навремето в ЦСКА, та се знаем, въпреки че ми е батко. В състояние е да ни помогне много, знам какво може. Дано наистина се окаже коз, защото през пълвия полузезон не ни достигна мъъъъъничко, за да направим едно наистина много силно представяне. Приятен и точен човек е, нямам съмнение, че ще навлезе без проблеми в атмосферата на отбора. Този сайт е надежден източник на информация, между другото.
Аз, обаче, със сигурност пропускам първия мач за този полусезон. Наистина за 6 години в този отбор, това ще е третия мач, който пропускам. Чувствам се неописуемо - имам фантастично желание да помогна на момчетата, но ако играя сега, другата седмица ще започвам възстановяването от начало. Лошото е, че с тези тренировки на лек режим бавно губя техническата си кондиция.
P.S. Това е мнение №1000 в моя скромен дневник...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.01.11 22:30.
Честито 1000-то мнение в дневника :) Поздравления за решението, което си взел. Хубаво е здравият разум да управлява решенията.
Аз не мога да се похваля все още с такъв на 100% :(
21.01.11
08:09
казано от Anelia на 21.01.11, 04:25:
Поздравления за решението, което си взел. Хубаво е здравият разум да управлява решенията.
Ами... такива решения взимам извънредно трудно. Спортното ми възпитание не позволява да допускам да не съм на игрището когато трябва. Случвало се е, разбира се, да играя в неразумни моменти и с всевъзможни здравословни проблеми, често съм си усложнявал живота по този начин. Доста си поговорих на тази тема снощи с кинезиотерапевта. С него се познаваме от МНОГО години, той е бивш волейболист, бяхме съотборници навремето, познава ме и що за диване съм в такива моменти. Той ме посъветва да не си правя експерименти в момента, за да мога многократно да увелича вероятността другата седмица да съм напълно готов. Щом ми даде такъв съвет, значи има сериозно основание, защото той работи изключително с активни спортисти на високо ниво, съответно знае какво означава да пропуснеш състезание и при какви обстоятелства се налага.
казано от Anelia на 21.01.11, 04:25:
Аз не мога да се похваля все още с такъв на 100% :(
Всеки спортист е малко вироглав понякога! И аз съм болен от тази болест! :)
21.01.11
08:16
21 януари 2011
1. Хранене
1.2. Втора закуска - 1 кисело мляко, 1 супена лъжица овесени трици, 1 супена лъжица ленено семе, шепа сурови орехи
1.3. Обяд - пилешко месо на грил (200 g), огретен (140 g), 2 домата
[тренировка]
1.5. Вечеря - пилешко месо на грил (200 g), огретен (140 g)
2. Тренировка - волейбол
3. Хранителни добавки
4. Общо мнение за храненето днес - стандартно. Взех си едно пиленце на грил, защото ме домързя да се мотам около котлоните. :)
5. Общо мнение за физическото състояние днес - трудно отворих очи, но се разсъних бързичко. Тонусът е много добър, но за съжаление и тази вечер ще тренирам без да скачам. Коляното ми се възстановява, но по-бавно от колкото ми се иска на мен. Отново ми поставиха кинезиотейп, този път с корекция на колянното капаче. По съвет на специалист ще тренирам 4-5 седмици отново със старите си маратонки, вече им сложих ортопедични спортни стелки. Да видим какво ще се получи...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.01.11 10:04.
21.01.11
10:45
казано от brusakch на 21.01.11, 10:40:
Сутрин овесените ядки с вода ли ги ядеш ?
Да, с водичка... накисвам си ги от предишната вечер.
22.01.11
21:17
22 януари 2011
1. Хранене
1.1. Закуска - овесени ядки (75 g), овесени трици (25 g), суров белен слънчоглед (20 g), 1 супена лъжица мед, 3 яйца, пилешко месо на грил (120-130 g)
1.3. Обяд - 2 пилешки шишчета, боб яхния
1.4. Следобедна закуска - 1 кисело мляко, 1 супена лъжица овесени трици, BigKing XXL (Burger King Fast Food)
1.5. Вечеря - 2 пилешки шишчета, печени картофи (140-150 g)
1.6. Преди лягане - извара (130 g), казеин, щипка канела
2. Тренировка - почивка
3. Хранителни добавки
3.2. Преди следобедната закуска - 1 капсула OxyElite Pro + 3 g Beta Alanine
3.3. Преди лягане - 10 g Syntrax Micellar Creme + 6-7 g Scitec L-Glutamine
4. Общо мнение за храненето днес - стандартно. Поспах до късно и затова едната закуска отпадна. Събудих се озверял от глад и хапнах повечко от нормалното. Следобед - чистосърдечно признат junk food. Махнах слънчогледовото семе от храненето преди лягане. Днес цял ден се излежавам, няма нужда...
5. Общо мнение за физическото състояние днес - чувствам се добре, наспах се и като цяло физически си починах. Искрено се надявам през следващата седмица да съм в състояние да се върна към нормално натоварване, защото ще изостана доста с подготовката. Днес моите съотборници са извоювали страхотна победа в Русе срещу един от силните отбори в групата ни. Щастлив съм!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.01.11 22:55.
Да те поздравя за чудесното интервю. Както много хора казаха - чете се на един дъх и се надявам думите, които каза да влязат в главата на колкото се може по-голяма част от младото поколение.
Ако можеш и да отговориш на въпроса:
Коя е добавката която не би повторил?
Нямам предвид за конкретна марка.