казано от DeadManWalking на 10.03.10, 20:05:
Аз пък ще ти кажа,че като си му отвързал края на диетата,качай по-смело на клек килограмите.Какво е това “тялото ми изтръпна,починах си малко,пуснаха метъл и давай нататък”. :) Искам така да направиш клековете,че да не искаш да продължиш с нищо повече.Но пък трябва и време ,от 2-3 тренировка няма как да нацелиш тежестта и темпото.
Може би си прав, но ако болката в главата се усили и продължи какво правим? Предложи някоя изпитана техника или нещо, което може да ми е от полза, все пак си карал по системата не един път и си се сбълсквал със същия проблем. :)
Кефиш ме с това ядене, наистина сигурно ти е много вкусна цялата храна, макар и с някои боклуци. Успех ти желая с програмата.
10.03.10
20:33
С хубава група поздравяваш, опасявах се да не е я Дистърбд, я няква друга ню-помия! Браво!
казано от Георги Николаев на 10.03.10, 20:33:
С хубава група поздравяваш, опасявах се да не е я Дистърбд, я няква друга ню-помия! Браво!
Знам какво да слушам, а? :)
Giovane: Каквото повикало, такова се обадило. Мерси, на теб също! :)
Мнението беше редактирано от El padre на 10.03.10 20:39.
казано от Pandiz на 10.03.10, 17:06:
Към 16:45, 4-5 филии бял хляб, и 3-4 кюфтета, ябълка и 2 яйца.
17:00-18:00 тренировка и преди/след нея добавките
Няма ли да се издрайфаш с това ядене 15 мин преди тренировката?
казано от Pandiz на 10.03.10, 20:23:
Предложи някоя изпитана техника или нещо, което може да ми е от полза, все пак си карал по системата не един път и си се сбълсквал със същия проблем. :)
Той не можа да продължи. И аз не можах миналото лято. От 21 тренировки изкарах по-малко от 2/3 (две трети).
Мишо, той няма да се омазни така, както аз с това ядене. Друга му е генетиката (и не ми излизай с номера, че значение няма :) ). Ванко, ский:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/36274/P570/
Протеина никакъв го няма, но хляба го докарвам повече от тебе дори. :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.03.10 20:44.
казано от inspect на 10.03.10, 20:41:
Към 16:45, 4-5 филии бял хляб, и 3-4 кюфтета, ябълка и 2 яйца.
17:00-18:00 тренировка и преди/след нея добавкитеНяма ли да се издрайфаш с това ядене 15 мин преди тренировката?
п.п Болката в главата я оставете, имаше и друг проблем този път, незнайно преядох преди тренировка, буквално като прасе, и бях на косъм няколко пъти да се издрайфам, по време на тренировката.
Нямаш и представа колко си прав. :)
Митко: Значи, трябва още да поработя върху белия хляб, ще видим утре, как ще го кандардисам. Закуските по 2-3 в даскало също ги смятаме. :lol:
Мнението беше редактирано от El padre на 10.03.10 20:55.
10.03.10
20:56
Просто разреди тренировките с клякане.През 2 дни ще клякаш,не през един.Дишай.Махни всички останали упражнения,по време на които те боли.Махни боклуците от храната си,тъй като ще тренираш по-рядко.
Изпитана методика срещу главобол:
1 ден горна част
2 ден почивка
3 ден клек 1х20
:)
казано от DeadManWalking на 10.03.10, 20:56:
Просто разреди тренировките с клякане.През 2 дни ще клякаш,не през един.Дишай.Махни всички останали упражнения,по време на които те боли.Махни боклуците от храната си,тъй като ще тренираш по-рядко.
Изпитана методика срещу главобол:
1 ден горна част
2 ден почивка
3 ден клек 1х20:)
Ще видим в петък, дали пак ще ме боли (и ако да, дали ще е по-силно), и ако (недай си боже), ме заболи отново, ще поговорим по подробно върху това. Иначе мерси. :)
ДЕН 4/42 - КЛЕК И МЛЯКО
Тренировка:
Почивен ден
Хранене:
1 галон мляко + 10 цели яйца
+ 2 саламки, 1 пица, малко натурален сок, 200 грама пилешка пържола, 300 грама кюфтета, 6 филии бял хляб, по-голямата част от една голяма бяла питка (бяло тесто), 1 кисело мляко, долу-горе 1 литър бира и малко бейк-ролс. :)
Добавки:
След ставане - 1 таблетка Мултивитамини, 3 капсули BCAA
Преди лягане - 4 таблетки Комплексни Аминокиселини
Бележки:
Умерено лека мускулна треска в бедрата (и по специално квадрицепса), и поносима болка в главата, пих аспирин и си направих горещ компрес на краката, че сутринта, ме боляха по-силно. Сега съм ОК. Утре тренировка.
п.п http://www.youtube.com/user/Rockbandjude#p/u/1/1OMJ7vSgQl4 Squats here i come! :coolgrin: :-)
Мнението беше редактирано от El padre на 11.03.10 20:01.
ДЕН 5/42 - КЛЕК И МЛЯКО
Тренировка:
Клек - 85 х 20
Пулоувър с дъмбел - 15 х 20
Набиране в успореден хват - до отказ
Кофички - до отказ
Коремни преси - до отказ
в допълнение
Разтваряне в страни с дъмбели
Изнасяне на дъмбел пред тялото
Машина за задно рамо
Хранене:
+ 2 бейкъра, 1 кроасан с шоколад, 1 литър прясно мляко от магазина, доста бял хляб, 2 пържоли по 200 грама пилешко месо.
Добавки:
След ставане - 1 таблетка Мултивитамини
Преди тренировка - 3 капсули BCAA
След тренировка - Декстроза, 5 таблетки Комплексни Аминокиселини, 3 капсули BCAA
През деня по едно такова време - 1 таблетка Мултивитамини
Бележки:
Преодолях болката, бях през цялата тренировка свръх фокусиран, и не ме болеше главата, изкарах си тренировката, но ми се тренираше още, и направих малко рамо, болката се появи след 1-2 часа от само себе си, незнам защо, сега ужасно ме боли, ще ям и ще лягам.
Събота и неделя релакс, в понеделник тренировка!
п.п Клекът, беше ужасно стабилен, нямаше ги разконцентрираните движения, тежеста не ме и дърпаше сантиметър напред, въобще много добре. Ако болката я нямаше...
Мнението беше редактирано от El padre на 12.03.10 17:48.
ДЕН 6/42 - КЛЕК И МЛЯКО
Тренировка:
Почивен ден
Хранене:
+ дюнер с всичко вътре, 1 пушена скумрия, картофена салата (от големите), 1/3 бял хляб , кюфтета на корем (телешки и свински), 1 кисело мляко 2%.
Добавки:
След ставане - Декстроза, 2 таблетки Мултивитамини, 3 капсули BCAA
Бележки:
Не си направих отчета снощи, защото имаше някаква авария, и нямах интернет. Иначе се чувствах страхотно, днес също, с нетърпение очаквам утре да ходя да клякам.
п.п WTF, като си ударих една чикия и ме заболя главата, иначе не ме боли...?
Мнението беше редактирано от El padre на 14.03.10 10:11.
казано от Pandiz на 14.03.10, 10:09:
спри да мастурбираш! ;)
казано от tra^la^la на 14.03.10, 10:11:
казано от Pandiz на 14.03.10, 10:09:
спри да мастурбираш! ;)
Днес няма обещавам.
Поясни коя глава те боли :lol:
Болката къде е ? Отзад на тила, около малкия мозък (от външната страна) или по цялата глава?
казано от Миsh0 на 14.03.10, 10:37:
Поясни коя глава те боли :lol:
Болката къде е ? Отзад на тила, около малкия мозък (от външната страна) или по цялата глава?
Горната глава ме боли. :lol:
Иначе, незнам, кое къде точно се намира, но е в мозъка (остра болка вътре в главата, не такава примерно, ако имаш температура), ако си клякал 20 пъти до доло тежко, ще разбереш за какво иде реч (ако не си, не ти го препоръчвам). Става дума за ужасна болка на моменти, ако не бях толкова инат и корав, отдавна да си бях взел седмица почивка, но това скоро не се очаква.
Не е нужно да правиш клек в 20 повторения, за да се получи. Имал съм го този проблем - отвратително е, даже ми се е случвало да не мога да стана от пейката и вечер някъде по малките часове се будя от болката и не мога да заспивам.
btw DeadMan ми се беше оплакал по skype миналото лято, че и него го боляла главата като се пипал. :)
Само мен ли не ме боли нищо като лъскам?
14.03.10
11:49
бе незнам вас ,какво ви боли ,но незнам какво става с мен по цял ден съм надървен правех по 4 чикии и още иска направо полудявам.
казано от DOBRUJANECA на 14.03.10, 11:49:
бе незнам вас ,какво ви боли ,но незнам какво става с мен по цял ден съм надървен правех по 4 чикии и още иска направо полудявам.
Порастваш. :)
14.03.10
13:08
Е..нали си чел дневника ми подробно,там леко го загатвам този проблем и у мен.Започне ли веднъж, единствената оправия е почивка,иначе става все по-зле и все по-бавно си отива.
казано от DeadManWalking на 14.03.10, 13:08:
Е..нали си чел дневника ми подробно,там леко го загатвам този проблем и у мен.Започне ли веднъж, единствената оправия е почивка,иначе става все по-зле и все по-бавно си отива.
Няма почивка. :coolgrin:
14.03.10
13:36
помпи яко и това е :coolsmile:
14.03.10
17:16
Имам едни подозрения че Марк Риптоу, Бил Стар и Рони Колман са се изпразнили в една епроветка и са те синтезирали теб в лабораторни условия. Отся ти казвам няма да чета 15те ти реда обяснения колко си корав и готин и колко начетен за фитнеса и как си постигнал невъзможното за 4 месеца, ама ще мое ли една снимка да постнеш тука и да не е в гръб. Предница и крака ми е любопитно да вида от такова кораво животно като теб.
14.03.10
17:19
казано от everytime we touch на 14.03.10, 17:16:
Имам едни подозрения че Марк Риптоу, Бил Стар и Рони Колман са се изпразнили в една епроветка и са те синтезирали теб в лабораторни условия. Отся ти казвам няма да чета 15те ти реда обяснения колко си корав и готин и колко начетен за фитнеса и как си постигнал невъзможното за 4 месеца, ама ще мое ли една снимка да постнеш тука и да не е в гръб. Предница и крака ми е любопитно да вида от такова кораво животно като теб.
С тази цел туко-що влязох във форума. Хаха. Наистина ще се радвам, ако видя животното, a.k.a Pandiz
Също както самият DeadMan каза, аз съм си казал кога ще сложа снимки този път на по-цялостен размер (most muscular, бедра, гръб и ръце/рамене), но за разлика от него, аз ще го направя.
Мнението беше редактирано от El padre на 14.03.10 17:32.
14.03.10
17:31
казано от Pandiz на 14.03.10, 17:25:
Също както самият DeadMan каза, аз съм си казал кога ще сложа мой снимки този път на по-цялостен размер (most muscular, бедра, гръб и ръце/рамене), но за разлика от него, аз ще го направя.
След като направиш 2 години стаж, а нас ни лъжеш, че е 1 година ли? :)
казано от p17bull на 14.03.10, 17:31:
казано от Pandiz на 14.03.10, 17:25:
Също както самият DeadMan каза, аз съм си казал кога ще сложа мой снимки този път на по-цялостен размер (most muscular, бедра, гръб и ръце/рамене), но за разлика от него, аз ще го направя.
След като направиш 2 години стаж, а нас ни лъжеш, че е 1 година ли? :)
Не, след месец и половина, точно когато правя 9 месеца тренировъчен стаж.
14.03.10
17:37
Дам,ама моите снимки няма да са баш преди лятото,а може би след лятото :).Просто леката атлетика не влизаше в плана.
казано от DeadManWalking на 14.03.10, 17:37:
Дам,ама моите снимки няма да са баш преди лятото,а може би след лятото :).Просто леката атлетика не влизаше в плана.
Таман, някоя плочка да извадиш, да обръснеш гърдичките, малко тенче лятото да направиш, белким някоя мадама те хареса. :P
14.03.10
17:43
казано от Pandiz на 14.03.10, 17:41:
казано от DeadManWalking на 14.03.10, 17:37:
Таман, някоя плочка да извадиш, да обръснеш гърдичките, малко тенче лятото да направиш, белким някоя мадама те хареса. :P
Ще се направя,че не съм те чул. :)
Мацка няма да погледна лятото.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 14.03.10 17:44.
ДЕН 7/42 - КЛЕК И МЛЯКО
Тренировка:
Почивен ден
Хранене:
1 галон мляко + 8 цели яйца (спестих 2 за утре сутринта :P)
+ 2 дюнера с всичко вътре, 1 джоб с шунка и руска салата, 1 консерва скумрия, 1/3 бял хляб, 3 телешки кюфтета и 1 портокал.
Добавки:
След ставане - Декстроза, 1 таблетка Мултивитамини, 3 капсули BCAA
Бележки:
Няма.
п.п Ударих си една чикия пробно ( %-P ), и главата не ме заболя този път. Останах задоволен с усмивка на лице.
Мнението беше редактирано от El padre на 15.03.10 18:00.
14.03.10
19:23
6500 калории? Стига, по-спокойно!
“Метаболизма му го позволява”
Сигурно има и безсмъртни хора. :)
Мнението беше редактирано от Мирослав на 14.03.10 19:25.
Представете си, че са 2500 калориите и стига толкоз. :-P
Мнението беше редактирано от El padre на 14.03.10 19:39.
14.03.10
21:36
Хранене:
1 галон мляко + 8 цели яйца (спестих 2 за утре сутринта raspberry)
+ 2 дюнера с всичко вътре, 1 джоб с шунка и руска салата, 1 консерва скумрия, 1/3 бял хляб, 3 телешки кюфтета и 1 портокал.
С това хранене защо да не качи мускули ?
Мнението беше редактирано от BusyMan на 15.03.10 01:30.