PANDIZ: DOGGCRAPP TRAINING LOG

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.03.10
05:21

казано от radostin radev на 19.03.10, 21:08:

Не че съм гадател, но предвиждам едно доста мазно тяло и голям задник. Е, всичко това няма значение, нали ще може да кляка с 1 тон :lol:

Няколко съвета:
  1. Включи някакво движение за експлозивна сила (обръщане..изхвърляне..)
  2. Наблягай на набирането. Прави повечко серии на упражненията за горната част на тялото.
  3. Внимавай с храната. Много е.

Защо смятам че мога да ти давам акъл?  -Защото съм минал през това. И мога да кажа че си заслужава!

Незнам, вече 1/3 от системата я ударих (6 от 18 тренировки успешно), а аз още не съм омазнил кой знае колко, даже съм направиш по-добро връхче на бицепса, веничките си седят, когато съм напомпан, трицепса се очертава, задника е по-твърд от камък и по изпъкнал от на Памела гърдите, но изглежда секси (по думи на женските :sick:) , и те ми правят комплименти в даскало (и тайничко завиждат) и ме питат за формулата на успеха ми. :lol:

1. Може, преди клека, но ако усетя болката преди да съм започнал да клякам, ще го махна.
2. Ти не знаеш какво мъчение е след клек да правиш цяла тренировка. 3 серии с различен хват, както е по протокол е достатъчно.
3. Лично вчера, е малко за мен, бях гладен през целия ден. ;-P

Днес съм кукуряк. :-)

Мнението беше редактирано от El padre на 20.03.10 05:23.

20.03.10
22:06

ДЕН 13/42 - КЛЕК И МЛЯКО

Тренировка:

Почивен ден

Хранене:

1 галон мляко + 10 цели яйца (11, ако броим и това от тостера)
+ 1 пакет солети хрус-хрус, 1 кисело мляко на маркели, 2 лъжици мед, 1 огромен тостер с кюфте, цяло печено яйце, и парче сирене (и всичките салати, сосове, картофи, лук, гъби, ориз, боб и т.н.), повече от половин бял хляб, 1 цяла луканка (цяла пръчка),  малко домашно козе сирене и 1 дюнер с всичко вътре.

Добавки:

След ставане - 1 таблетка Мултивитамини, 3 капсули BCAA
Преди лягане - 4 таблетки Комплексни Аминокиселини

Бележки:

Храната как е? Избих рибата днес. :)

Иначе физическото ми състояние, е добро, чувствам се страхотно, приливам от енергия и мотивация. Ударих 2 чикии днес, нямаше как, ЦЕЛИ 2 дена не бях удрял.

Мнението беше редактирано от El padre на 20.03.10 22:09.

20.03.10
22:10

Ваще к’во мислят за тва ядене?
Не ти ли е малко неудобно да даваш по 20лв на ден за ядене :D

BU

20.03.10
22:25

Не,малко му е неудобно да става толкова силен. :)
Неудобно му е да разполага със средства,а най-голямо неразположение чувства,когато гледа как другите от неудобство си седят вкъщи.

Айде спрете с тая храна вече,евала за апетита му.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 20.03.10 22:26.

20.03.10
22:30

казано от alabalaa на 20.03.10, 22:10:

Ваще к’во мислят за тва ядене?
Не ти ли е малко неудобно да даваш по 20лв на ден за ядене :D

Делнато. Който го прочел, прочел, това не е сайт за изповеди, а за сериозни тренировки, така, че няма смисъл да се оправдавам с мойте си лични проблеми.

Мнението беше редактирано от El padre на 16.07.10 22:40.

20.03.10
22:50

Не знам какво да кажа, човек.Съжелявам.
ПС1. Ванката това го написа към Сашо.
ПС2.Няма смисъл да казвам, че малко хора могат да се справят по начина, по който ти го правиш, впредвид положението.Браво.
ПС3.>.< Шокиран съм.

BU

20.03.10
23:56

Идват ли яки мацки в механата?
Доволен съм от песента. :)

21.03.10
08:41

казано от DeadManWalking на 20.03.10, 23:56:

Идват ли яки мацки в механата?
Доволен съм от песента. :)

Не, само стари чанти.

21.03.10
08:42

казано от Pandiz на 20.03.10, 22:30:

Ставаме двама. ;)
Само дето аз не работя. :lol:

21.03.10
09:15

казано от Thrashmetal на 21.03.10, 08:42:

казано от Pandiz на 20.03.10, 22:30:

Ставаме двама. ;)
Само дето аз не работя. :lol:

Така е, жалко, че точно ние, които се опитваме да постигнем нещо с много труд и усилия, сме толкова ощетени от скапания живот, докато други, които си нямат грижи и имат средства и възможност да правят всичко, просто нищо не става от тях.

21.03.10
09:16

Ти като имаш всичко, то за какво остава да се бориш? ;)
Бъди благодарен, че си толкова ощетен. Някой ден когато преуспееш ще се биеш в гърдите и за разлика от много други хора, които го правят, ти ще имаш защо.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 21.03.10 09:17.

21.03.10
09:19

казано от Thrashmetal на 21.03.10, 09:16:

Ти като имаш всичко, то за какво остава да се бориш? ;)

Дефакто можеш да имаш всичко много лесно, но точно там е въпроса, че нищо не предприемаш да го получиш (какво по добре да пиеш, да ебеш курвички и да се събираш по купони, от колкот цяла година да се потиш и зориш в залата и хранителен режим да спазваш, да не си луд? Имаш средства, но не ги използваш целенасочено.) по лесния начин, докато ние се блъскаме по трудния.

Мнението беше редактирано от El padre на 21.03.10 09:20.

21.03.10
09:21

В края на краищата не е повод за оплакване. Все пак, хората сами си го правят. Ако те кефи това, което правиш, колкото и да боли, пак не е болка за умиране. Щом си готов да изтърпиш няколко гъсеници само и само да видиш пеперуди.. :)

Пък и всичко е като шоуто на Беар Гриллс - импровизация и адаптация.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 21.03.10 09:22.

казано от Thrashmetal на 21.03.10, 09:21:

(nod)
П.С. А още по-добър вариант е след всичките трудности да си намериш спонсор :)

21.03.10
09:46

казано от Thrashmetal на 21.03.10, 09:21:

В края на краищата не е повод за оплакване. Все пак, хората сами си го правят. Ако те кефи това, което правиш, колкото и да боли, пак не е болка за умиране. Щом си готов да изтърпиш няколко гъсеници само и само да видиш пеперуди.. :)

Не се оплаквам, просто споделям каква би могла да бъде ситуацията, и каква е всъщност. Но, разбира се, това далеч не ме интересува, след като всичко си върви по план.  :coolgrin:

Мнението беше редактирано от El padre на 21.03.10 09:59.

ГН

21.03.10
09:53

Вчера мислех да те похваля, все пак хъсът ти е впечатляващ.
Днес прочетох историята ти.
Хъсът ти е повече от впечатляващ.
Нямам думи.
Само “браво” би прозвучало изкуствено.
Наистина респект.
Все пак - браво.
Много браво :)

Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 21.03.10 11:07.

21.03.10
10:02

И понеже знам какво харесваш:

21.03.10
10:44

Ако това което си написал е истина съм малко учуден, че го споделяш в интернет форум, но все пак евалата, че правиш нужното за да стигнеш до там където искаш да си. Волята ти е вдъхновяваща.

21.03.10
10:52

казано от everytime we touch на 21.03.10, 10:44:

Ако това което си написал е истина съм малко учуден, че го споделяш в интернет форум, но все пак евалата, че правиш нужното за да стигнеш до там където искаш да си. Волята ти е вдъхновяваща.

Дам, и на мене ми се искаше да е лъжа, но това е положението, това е реалността. Какво като е интернет форум? Всички да сме затворени и да ни е срам от самите себе си, да споделим проблемите си? Няма нищо лошо в това, трябва повече искреност. :)

21.03.10
12:11

Евала,силен човек си (clap)

21.03.10
20:17

ДЕН 14/42 - КЛЕК И МЛЯКО

Тренировка:

Почивен ден

Хранене:

1 галон мляко + 8 цели яйца
+ 2/3 тава с ориз на фурна, 200-300 грама варено пилешко филе, половин пръчка сушеница ли, суджук ли незнам, “малко” бял хляб и лъжица мед (след ставане).

Добавки:

След ставане - 1 таблетка Мултивитамини, 3 капсули BCAA
След закуската - 4 таблетки Комплексни Аминокиселини

Бележки:

Нямах протеин след закуската (не бяха сварени яйцата и млякото), затова импровизирах с добавките, но за сметка на това, сега преди лягане няма да приемам добавки (само яйца и мляко).

Днес пак ударих 2 чикии, сутринта и следобяд, не се здържах просто, скоро (поне утре) няма! :lol:

1/3 от системата е завършена успешно. Продължаваме напред.  ;-)

22.03.10
19:15

ДЕН 15/42 - КЛЕК И МЛЯКО

Тренировка:

Клек - 95 х 20
Пулоувър - 17 х 20
Набирания - до отказ
Кофички - до отказ
Коремни преси - до отказ

Хранене:

1 галон мляко + 10 яйца
+ 2 саламки, 1 баничка, няколко филии бял хляб намазани с крема сирене, малко бял хляб, няколко кюфтета, малак шоколад (след тренировка), лъжица мед (преди нея).

Добавки:

След ставане - 1 таблетка Мултивитамини
Преди тренировка - 3 капсули BCAA
След тренировка - 3 капсули BCAA, 4 таблетки Комплексни Аминокиселини

Бележки:

Най важното от този ден - БОЛКАТА Я НЯМАШЕ! Браво на мен, по-силен съм от нея и я преодолях днес! :)
Но...клекът натежа, особенно последните повторения, доста зор беше. :lol:

22.03.10
19:56

Браво за тия 95х20! Аз се предадох на 85кг. ;-)

23.03.10
21:19

ДЕН 16/42 - КЛЕК И МЛЯКО

Тренировка:

Почивен ден

Хранене:

1 галон мляко + 11 яйца
+ типичното ядене за мен :) (2 саламки, доста бял хляб, крема сирене, кюфтета, суджук и т.н.)

Добавки:

След ставане - 3 капсули BCAA
Преди лягане - 4 таблетки Комплексни Аминокиселини1 таблетка Мултивитамини

Бележки:

Ми, релакс цял ден, системата си казва думата, уморен съм, някакси, не се чувствам както преди да я започна.

24.03.10
17:41

ДЕН 17/42 - КЛЕК И МЛЯКО

Тренировка:

Клек - 97,5 х 20
Пулоувър - 17 х 20
5 рунда от кофички, набирания и коремни преси - до отказ

Хранене:

6 литра мляко + 11 яйца
+ 1 хамбургер с пълнозърнеста питка, 1 голям ход-дог, 1 саздърма от чисто говеждо месо, 3 кюфтета, близо половин бял хляб, 2 големи банана (след тренировка), 1 енергийна напитка и това е мисля, че. :lol:

Добавки:

След ставане - 1 таблетка Мултивитамини
Преди тренировка - 3 капсули BCAA
След тренировка - 3 капсули BCAA, 5 таблетки Комплексни Аминокиселини

Бележки:

Дам, че съм животно, но със сърце за спорта! Днес бях доста енергичен и въобще след клека, имах енергия да си довърша тренировката, бях “пресен” и зареден с енергия и мотивация, но...самият клек беше един дяволски АД, няма такъв зор, честно, инструктора даже ми направи забележка, как може да съм толкова корав и издръжлив, чак него го заболяло, като ме гледал, последните 3-4 повторения си бяха чистия отказ, тоест форсирани повторения, но без асистенция. :lol: Кляках като животно без страх, в края кръста ми се огъна като гума, едвам се държах прав да стоя, чувствах, че ще умра всеки момент, тялото се бореше да оставя тежеста и да спра, и все пак ги клекнах без да се стигне до отказ. Останах без капка сила за пулоувъра, повече време ми отне от клека направо да направя целия брой повторения. След 5 мин почивка, бях като нов. Общо взето с всяка тренировка ми става по-приятно и по-лесно, същевременно по-тежко, но по-лесно, някакси не чувствам такъв страх докато клякам от когато започнах в началото да клякам.

И, да, да се похваля, болката я няма, преодолях я, свършено е, няма главобол, няма виене на свят, само фокус и концентрация, вече няма и помен от нея. :)

Сега се нуждая от една хубава почивка, и един добър сън, да съм бодър и в добро състояние утре, както винаги. :-)

Поздрав за всички (и специално за Гошето Николаев) - http://www.youtube.com/watch?v=MIUEi0ib3Fs :coolmad:  :coolsmirk:

Мнението беше редактирано от El padre на 24.03.10 19:56.

24.03.10
17:58

Вижда се, че си сериозен и тренираш с хъс ама момче има една приказка “скромността краси човека”. 1 от 2 твои поста задължително присъства някаква възхвала върху животинството ти и нечовешката коравост. Остави другите да ти го кажат защото като го казваш сам правиш впечатление на ч*киар. Браво за 97.5 кг.

24.03.10
18:07

виждам, че си от Стара Загора, в коя зала тренираш?

24.03.10
18:25

казано от everytime we touch на 24.03.10, 17:58:

Вижда се, че си сериозен и тренираш с хъс ама момче има една приказка “скромността краси човека”. 1 от 2 твои поста задължително присъства някаква възхвала върху животинството ти и нечовешката коравост. Остави другите да ти го кажат защото като го казваш сам правиш впечатление на ч*киар. Браво за 97.5 кг.

Просто вкарвам малко филми, да се доближи до истината, ако кажа просто - тежка тренировка, скапах се, това е, ще прозвучи някак си изкуствено и няма да можете да се докоснете до това какво е било, докато четете редовете ми. Разбира се, че скромноста краси човека, но нека я оставим на момичетата бих казал аз. Ние искаме да сме грозни, силни и зверско нацепени до злоба, а не красиви.  :P

Aspirine - Клуб Pitbull.

Мнението беше редактирано от El padre на 24.03.10 19:58.

24.03.10
18:40

Известна доза драматизъм действа надъхващо...

24.03.10
18:51

Такива и аз ги пишех, тъй че за мен е оправдан. :)
Няма значение какво и как правиш. Ако помага - продължавай, независимо колко е тъпо, смешно и престорено в чуждото око (дали е “надъхващ ритуал”, или просто тежки думи). Ако ли не помага, тогава просто преиграваш. При мене помагаше, при него гледам също. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=PR68fIluaSM Демони и екзорсисти. Ти сам си определи ролите.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 24.03.10 18:52.

ГН

24.03.10
18:51

Мерси за поздрава и няма лошо в това да се надъхваш, ама такива аз не слушам. :) Последния път сложих Rammstein на клипа ми просто да се сетят хората какво съм пуснал докато тренирам. :) Любимата ми група съм я гледал в компанията на 47 човека.

BU

24.03.10
20:48

Първият път и аз си вкарвах филми. :Д

Пък и да не забравяме,че всяка тренировка увеличава тежестта.Аз след всяко лично постижение се чувствам като най-голямото животно на света...до следващия ден. :)

25.03.10
19:52

ДЕН 18/42 - КЛЕК И МЛЯКО

Тренировка:

Почивен ден

Хранене:

1 галон мляко + 9 яйца
+ пица и половина, отново парче пица, пахар с боб с 3 филии черен хляб, 2 енергиийни напитки дива крава (котка) по 1 литър, копърка в растително масло за мезе, 

Добавки:

След ставане - 1 таблетка Мултивитамини, 3 капсули BCAA[/color]]
Следобед - 4 таблетки Комплексни Аминокиселини

Бележки:

Играх футбол, дигнах кръвно, болят ме мускулите, невъзстановен съм, затова пих 2 енергийни напитки или общо 220 грама прости въглехидрата и допълнително аминокиселини, трябваше да предприема спешни мерки за възстановяването ми.

Ще ходя да се къпя и ще лягам, че утре ме чака дълъг ден. :)

25.03.10
19:54

Кръно се вдига от преяждане. ;-)  Дали е така при теб?

25.03.10
19:55

казано от radostin radev на 25.03.10, 19:54:

Кръно се вдига от преяждане. ;-)  Дали е така при теб?

Ако преяждах... Но гладувам по цял ден. :)

25.03.10
19:59

казано от Pandiz на 25.03.10, 19:52:

Играх футбол

Къде? На FIFA?

25.03.10
20:04

казано от Thrashmetal на 25.03.10, 19:59:

Играх футбол

Къде? На FIFA?

Не, в даскало, класния каза, че ще подпише това за детските, ако им вардя 40 мин, а не спя в часовете по физическо, както по принцип и нямах избор. Със скинарски бомбер, кожени дънки, високи кубинки и без никаква загрявка, се скапах направо. Но в интерес на истината от 12 неизвинени и около 350 извинени, ми написа 4 неизвинени и 15 извинени. :lol:

Мнението беше редактирано от El padre на 25.03.10 20:11.

25.03.10
20:27

Гладуваш ?!?!

Ф’ани я разкарай тая пица, бе. :snake:  :lol:

25.03.10
20:29

казано от radostin radev на 25.03.10, 20:27:

Гладуваш ?!?!

Ф’ани я разкарай тая пица, бе. :snake:  :lol:

Защо бе?  :-)

25.03.10
20:56

ДЕН 18/42 - КЛЕК И МЛЯКО

Играх футбол, дигнах кръвно, болят ме мускулите, невъзстановен съм, затова пих 2 енергийни напитки или общо 220 грама прости въглехидрата и допълнително аминокиселини, трябваше да предприема спешни мерки за възстановяването ми.

Ще ходя да се къпя и ще лягам, че утре ме чака дълъг ден. :)

Знам,че напразно се хабя,но колко го вдигна кръвното....? :ohh:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1