казано от Гошко на 25.04.10, 07:55:
Защо смесваш мазнините от млякото и фъстъка с бърз въглехидрат като банан? Скорошно оздравяване :)
И аз не знам, ядеше ми се банан :D
@ о0+01 Сори ама не мога да ти повторя ника :D Мерси за споделеното мнение и аз мисля , че сравняването и конкуренцията са хубави неща, които те мотивират допълнително. Поздрави.
казано от Гошко на 25.04.10, 07:55:
Защо смесваш мазнините от млякото и фъстъка с бърз въглехидрат като банан? Скорошно оздравяване :)
Той май не се притеснява от омазняване нали каза че е с бърз метаболизъм което е супер :) :lol:
My Log
Мнението беше редактирано от Julius на 25.04.10 17:52.
Вчера цял ден адски болки в гърлото, запушен нос и обща отпадналост. Храната е следната :
1. 35 гр, протеин + 150 гр. овес + мляко
2. 4 яйца + 1 филия Вита + 2 кроасана
3. 2 бели питки + 100 гр. свинско + 50 гр. кашкавал
4. 4 яйца + 50 гр. свинско + 50 гр. кашкавал
7-8 чая
3 Фервекса
4х Нео Ангин
2х3 Анавит
Green Mag
Днес пак ще се лекувам цял ден и ако довечера съм по-добре, ще тренирам, ако не утре сутрин.
казано от fam0us на 25.04.10, 09:49:
Какво стана с тоя дето е качил 6см. ръка за 2 месеца ?
Креатин моно + суроватка му била тайната :)
26.04.10
08:45
Да,да.
Кажи му, че и ние ядем пасти след фитнеса ама не става при нас така :lol:
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 26.04.10 08:46.
26.04.10
09:33
Сигурно суроватката е била Голд Стандарт, Сашо, много качват от нея разправят :lol:
Всъщност е възможно това. Виждал съм хора да качват толкова бързо. Обаче с цената на доста голяма талия. Особено ако преди това е бил с 30 ръка.Като качи 20 кила за 2 месеца с адско ядене ;)
Смогнах да тренирам днес :
Полулег 10х10 @ 40 кг (Разгеле)
Горен скрипец 10х10 @ 45 кг (леко)
Пулоувър 3х12 @ 17.5,20,22.5 кг
Няма такава добра тренировка ! Много пот, напомване и най-вече сила ! Немислимите 40 кг полулег си ги дигнах 100 пъти, даже спазвах и темпото 402. Днес съм малко по-добре от вчера, но пак съм отпаднал, с болки в гърлото и запушен нос. Двойна доза Jack3d преди тренировка и на десетата минута вече бях във фитнеса. Адските бодежи по ушите и направо нямах търпение да почна да тренирам. В такива ситуации, след тежък работен ден и леко настинал наистина буустера е страшно важен продукт. Определено най-добре инвестираните ми 62 лева за Джака-уникален продукт ! Литър и малко вода през тренировката, след това Green Mag, утре ще опиша храната. Другият път ще боря 45 полулег и 50 скрипец.
казано от +_+Oo_oO на 26.04.10, 16:42:
Всъщност е възможно това. Виждал съм хора да качват толкова бързо. Обаче с цената на доста голяма талия. Особено ако преди това е бил с 30 ръка.Като качи 20 кила за 2 месеца с адско ядене ;)
По въпросите с бързите разтежи съм доста мнителен, още повече че днес се размятаха спринцовки във фитнеса...за съжаление все повече хора избират лесния начин.
Колко време ти трае тренировката така с тая система? Литър и нещо вода... :) Не ти ли се разтуптява сърцето като пиеш толкова?
Около 70 минути, плюс-минус 5 правя корем. Много се потя по тая система и имам нужда от вода да компенсирам :) Не ми се разтуптява сърцето, но ходя 3 пъти до тоалетната :)
Храната вчера :
1. 35 гр. протеин + 150 гр. овес + 330 мл. мляко
2. 2 сандвича с бели питки (2х50 гр.) + 120 гр. свинско филе + 80 гр. кашкавал
3. 30 гр. протеин + 2 банана
4. 200 гр. пуешко филе + задушени броколи и моркови + 2 черни питки
5. 2 банана + 35 гр. протеин
6. 200 гр. свински котлет + 3 филии “Фитнес мания” + салата домати
Добавки :
Мултивитамини
Green Mag
Jack3d
2 Колдрекса + 4-5 чая + няколко Нео ангина + 1 аспирин + 8х витамин Ц през деня.
Мнението беше редактирано от korpusito на 27.04.10 09:21.
27.04.10
13:26
казано от korpusito на 26.04.10, 18:28:
казано от +_+Oo_oO на 26.04.10, 16:42:
По въпросите с бързите разтежи съм доста мнителен, още повече че днес се размятаха спринцовки във фитнеса...за съжаление все повече хора избират лесния начин.
За някои е по-лесния,за други е по-трудния...
Всеки си има глава на раменете в крайна сметка.
Храната днес :
1. 35 гр. протеин + 150 гр овес + 300 мл. мляко
2. 200 гр. свински котлет + 4 филии “Фитнес Мания”
3. 160 гр. пилешко филе пържено в масло + 100 гр. овес + 150 мл. мляко + ябълка
4. 3 филии Фитнес маФия + 100 гр. свинско филе + 60 гр. кашкавал + банан
5. 160 гр. пилешко филе + маслини + ябълка
6. 3 яйца
7. 200 гр. извара + маслини
Тоя хляб Фитнес мания е много як, не знам дали наистина е пълнозърнест. но е доста вкусен, днес измаах един цял почти. Днес съм много доволен от храната, вечерта умишлено орязах въглените и вкарах малко мазнини, може би и занапред ще е така.
Добавки :
Anavite
Green Mag
казано от korpusito на 27.04.10, 16:29:
Тоя хляб Фитнес мания е много як, не знам дали наистина е пълнозърнест. но е доста вкусен, днес измаах един цял почти. Днес съм много доволен от храната, вечерта умишлено орязах въглените и вкарах малко мазнини, може би и занапред ще е така.
Ами може да пробваш един опит госпожата по биология ми го каза. Отдели малка част от филия и я натопи в малка чаша с вода; остави го на стайна температура около 4-5 часа после може да погледнеш хляба дали е оцветил водата и като го извадиш самия хляб, дали е бял :)
Ще минаваш на ВМ диета или само вечер мислиш повече мазнини вместо въглехидрати?
Наистина ти е много добре храненето :)
По-здрави :)
Мнението беше редактирано от Julius на 27.04.10 17:58.
казано от korpusito на 27.04.10, 16:29:
Тоя хляб Фитнес мания е много як, не знам дали наистина е пълнозърнест. но е доста вкусен, днес измаах един цял почти.
Ще го пробрам :) От Кауфлад ли го взе ?
казано от korpusito на 27.04.10, 20:44:
Брат ми го донесе от Била вчера, но мисля , че и в Кауфланд го има.
В Кауфланд го няма. Аз си го купувам от магазинчето до нас , цената му е левче.
Тренировка днес :
Раменни преси с дъмбели 10х10 @ 12.5 кг
Клек 9х10 @ 50 кг
УжасТ ! На петия сет някъде ми стана адски лошо, виеше ми се свят, отпаднах физически и се разтреперих леко, ама нали съм си упорито животно, викам давай ще довърша поне десетките, от което ми стана дваж по-лошо... Не знам какво точно ми стана, като че ли ми падна кръвното, или пък от настинката, но едва се прибрах до нас, като парцал съм. Ще взема един душ и лягам да почина малко. Храната ще е малко днес.
28.04.10
13:30
Кръвното е, 10 х 10 не е за всеки. Смазваща програма е.
28.04.10
18:29
Не е за всеки, а е за напреднали.Може би претренираш...
Ами защо не си вземеш поне 2-3 дена почивка и после може пак да си във върхова форма.
Успех с оправянето :)
Все си мисля, че си познавам тялото и не усещам признаци на претренираност, де да знам. Така или иначе имам още една седмица по програмата, ще я довърша, пък после ще видим.
Храната вчера :
1. 40 гр. протеин + 150 гр. овес + мляко
2. 40 гр. протеин + 2 банана
3. 3 яйца ХL + 150 гр. овес + мляко
4. 200 гр. свинско + 2 филии Вита + шопска салата
5. 200 гр. извара + маслини
Добавки :
Мултивитамини
Green Mag
Jack3d
Ти колко време ще караш с 10х10. До колкото прочетох и разбрах трябва да са 8 седмици като първите 4 едни упражнения 2рите 4 други, правилно ли съм разбрал, и ти така ли ще я караш :) ?
Храната днес :
1. 2 банан + 35 гр. протеин
2. 25 гр. протеин + 150 гр. овес + мляко
3. 200 гр. свински врат + 3 филии Вита + “домашна” лютеница + 2 банана
4. 4 яйца + 60 гр. сирене + 2 филии Вита + “домашна” лютеница + ябълка
5. 250 гр. свински шишове с лук и чушка + салата + маслини
6. Под въпрос извара 200 гр.
Добавки :
Мултивитамини
Green Mag
Следобеда спах 4 часа , затова едно хранене по-малко, но майната му за пръв път имам време да спя следобед от месеци. Днес трябваше да ритам, но и това отпадна, така че релакс отвсякъде. Днес нещо се замислих и ми дойде странната идея да мина на ВМД след известно време, че ми писна да се тъпча с въглени.
П.П “Домашна” лютеница на Кенар е уникална, като едно време на село лютеницата, помага ми да дупча повече хляб.
@ Julius Още една седмица има да довърша месеца, после може би седмица почивка и още месец с други упражнения. Може и да няма почивка.
Тренировка днес :
Кофички 5х10 @ СТ + 5х10 @ 2 кг :lol:
Тяга 10х10 @ 50 кг
Чуково сгъване 3х8 @ 10 кг дъмбел
Много добра тренировка, макар че нямах много сила. На петата серия кофи реших да се доизмъча максимално и взех от женските дъмбели :D . Това обаче си оказа влияние , та на последната серия се гърчих доста, а след тренировката не можех да си събера двете ръце, гърдите ми просто отказаха. Още седмица по тая програма, после ще му мисля.
Храната вчера :
1. 35 гр. протеин + 150 гр. овес + мляко
2. 4 филии ВИта + 100 гр. телешко филе + топено сирене + 2 банана
3. 35 гр. протеин + 2 банана
4. 100 гр. пилешко филе с топено сирене и сметана + 2 черни питки
5. 40 гр. протеин + 2 банана
6. 200 гр. свинско + 100 гр. овес + малко мляко
Доста протеин гънах, но нямах време за истинска храна.
Добавки :
Green Mag
Jack3d
Забравих да изпия витамините
Храната вчера :
1. 35 гр. протеин + 150 гр. овес + мляко
2. 4 филии ръжен + 100 гр. телешко филе + топено сирене + 2 банана
3. 150 гр. свински дроб + 2 яйца + бяла питка
4. 35 гр. протеин + 2 банана
5. 150 гр. пилешки хапки
6. 200 гр. извара + 6 маслини
Вчера доволна мускулна на гърба и раменете, днес съм възстановен вече.
Добавки :
GM
Anavite
Храната днес :
1. 35 гр. протеин + половин шоколад + банан
2. 150 гр. овес + 150 гр. пилешки дробец
3. 4 яйца + 70 гр. сирене + масло
4. 4 филии ръжен + 100 гр. свинско филе + топено сирене
5. 200 гр. дробец + 10 маслини от най-големите Мамут
6. 200 гр. извара + 5 маслини
Добавки :
Анавит
ГМ
Днес ударих витамините с хранене #3 и направо взе да ме боде навсякъде, все едно Джак3д бях бил. Явно с мазнини много по-добре се усеща бета аланина.
дам, витамини и рибено масло приемай с мазнинни хранения, те са мастноразтворими.
Сега ти видях теглото(което може да не е актуално), на колко % си ~ мазнини, ако знаеш. Пак ще кажа- доста добра форма- браво! На еднакъв ръст сме, а си със 7-8 кила повече от мен.. продължавай в същия дух!
Мнението беше редактирано от Бойко на 02.05.10 21:27.
казано от Giovane на 02.05.10, 21:08:
дам, витамини и рибено масло приемай с мазнинни хранения, те са мастноразтворими.
Лошото е, че сутрин и на обед ям само протеин и въглени, пък тогава е най-добре да ги взема. Другият вариант е вечер, ама не е добре май, миналата нощ си легнах с бодежи в ушите :D
@ Скота Сега съм 81 кила вече, но замазах пресата и корема ми леко се е надул. Юни някъде ще пусна едно чистене :)
затова в закуската ми има 6-7гр мазнини от киселото мляко + 1 яйце си мисля, че са достатъчно за усвояването на рибеното масло и витамина :) Машинка си, аз си мисля да чистя август с някоя програмана на Жиронда, погледни 8х8, нещо от сорта ;р
казано от Giovane на 03.05.10, 11:18:
затова в закуската ми има 6-7гр мазнини от киселото мляко + 1 яйце си мисля, че са достатъчно за усвояването на рибеното масло и витамина :) Машинка си, аз си мисля да чистя август с някоя програмана на Жиронда, погледни 8х8, нещо от сорта ;р
Да те попитам нали на закуска уж не трябват мазнини, а трябват бързи и бавни въглех. и протеин, то ако добавим и мазнини примерно 3 жълтъка се получава 3в1 (лошата комбинация = паласки) Пр. 150гр овес, 3 яйца, 2 с.л мед.
И ако не се добавят мазнини на закуската проблем ли е усвояването на витамина ?
И това зависи специално от витамина или за всички марки се отнася ?
Ще съм ви благодарен ако ми разясните, че се пообърках малко :)
03.05.10
12:17
Мастноразтворимите витамини имат нужда от мазнини (масти) за да се...разтворят, както подсказва името им.
Паласки може да направиш и с разделно хранене :)
това мото за въглехидрати, белтъчини и мазнини в едно хранене ти ли си го измисли :) Не виждам проблем, още повече първото хранене за деня, трябва да има всякакви нутриенти. Повечето, не съм убеден дали не са всички, такива продукти са мастноусвоими, така че да, трябва да има мазнини в храненето, за да бъдат усвоени. Нямам идея обаче за количеството мазнини, нужни на витаминът да бъде усвоен.