18.03.2018 г.
Тренировка В
Загрявка.
Работни серии:
1.1. Преден клек (през 5 секунди): - 17x1х120 кг.
1.2. Преден клек (максимална бройка след до две мин. почивка) - 3х130 кг.
2.1. Избутване на прав лост от лег (през 5 секунди) - 17x1х110 кг.
2.2. Избутване на прав лост от лег (максимална бройка след до две мин. почивка) - 3х130 кг.
3.1. Набирания в подхват с доп. тежест (през 5 секунди) - 17x1х10 кг.
3.2. Набирания в подхват с доп. тежест (максимална бройка след до две мин. почивка) 5х20 кг.
4.1. Борческо въртене с дъмбели (през 5 секунди) - 17x1х20 кг.
4.2. Борческо въртене с дъмбели (максимална бройка след до две мин. почивка) - 5х26 кг.
Коригиращи упражнения:
1. Изхвърляне от седеж - 4х40 кг.
2. Ренегатско гребане със задържане в горна позиция - 3х34 кг.
3. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на лоста с две ръце) - 8, 5.
Разтягане за тренираните мускули и сухожилия.
Обобщение за тренировката:
Време за тренировката - 24:32 мин.
Чисто време за интервалите - 11:08 мин.
Преходи - 3:56 мин.
Общо взето същата работа като предния път.
Положително:
- Сравнително прилично.
Отрицателно:
- Може по-добре - на клека окапвам след десетия подход. На набиранията също. Борческото въртене не искам да го коментирам изобщо.
Добавки:
1. Към 7 - 1 гр магнезий бисглицинат, 5000 IU витамин Д3.
2. По време на тренировка - 12 грама BCAA 4:1:1 на MyProtein.
3. Преди лягане (план) - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.
Обобщение за деня:
Нищо особено днес - някак си успяха да ме оставят на мира за почти цял ден, та се занимавах с един проект в Tableau. Пълна скръб е това Tableau - отидоха ми два часа да оправя цялата структура на данните в бекенд-базата в MS SQL, да пренапиша половината калкулации, омазани от индийците, с които работех доскоро и да изчистя всичко и после още четири часа да наглася няколко филтъра и диаграми по безумно глупавия начин, по който това става в тъпото Tableau - няма групово маркиране, няма автоматично подравняване, като влачиш нещо и минеш през някой дроп-даун, той се отваря и всичко става на мазало, някакви тъпи лейаут контейнери, дето не можеш да им кажеш изобщо как точно да се разположат. Толкова анти-юзър или по-скоро анти-дивелъпър ориентиран продукт от много отдавна не бях виждал, даже не съм сигурен, че изобщо съм се сблъсквал, като не изключвам дори комбинацията от HTML със css. Tableau е концептуално объркано и не мога да се сетя за нито една причина някоя фирма да го предпочете пред QlikView или дори пред недотам любимите ми BOBJ или Cognos. Ама нямам избор на този етап, да му се не види. Корпоративни решения и толкова.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 18.03.19 19:15.
Този протокол по който тренирате е много интересен. Знам че Сашо го лансира, но има ли някъде описан по научно, със съответните схеми или е по скоро в прототипен вариант 🙂 Гледам различни хора правите такива почивки по 5-10 секунди, но постройката си е доста различна.
казано от kaloyan на 18.03.19, 19:48:
Този протокол по който тренирате е много интересен. Знам че Сашо го лансира, но има ли някъде описан по научно, със съответните схеми или е по скоро в прототипен вариант 🙂 Гледам различни хора правите такива почивки по 5-10 секунди, но постройката си е доста различна.
Не го лансира Сашо, а го е измислил, изпробвал и го прилага. И не е “прототип”, а е добре уточнена схема, по която са тренирали и продължават да тренират доста хора. Базирана е на синтез на принципи от други схеми плюс личен опит и знания, които позволяват да се получи нещо повече от съставните си части - по същество представлява еволюционно развитие на предшествениците си. Няма да я намериш разписана никъде. Може и да се появи в структуриран вид и с обосновка в някакъв бъдещ момент, може и да не се появи.
Казах ти малко с много думи - ще оставя Сашо да прецени дали да каже още, защото той е автор на схемата, като вече отбелязах.
Това е много хубаво, въпроса е дали няма списана някаква информация някъде. Най-малкото ако го няма написано след време някой ще го взаимства и ще си го кръсти като негова.
казано от Boby_ на 18.03.19, 20:25:
Базирана е на синтез на принципи от други схеми плюс личен опит и знания,.
А също и ориентирана от него спрямо конкретния човек...неговите желания,възможности и...травми)))
Мнението беше редактирано от nervak на 18.03.19 21:41.
казано от kaloyan на 18.03.19, 21:06:
Това е много хубаво, въпроса е дали няма списана някаква информация някъде. Най-малкото ако го няма написано след време някой ще го взаимства и ще си го кръсти като негова.
Като знам донякъде какво стои зад всичко това като теория (биохимия, физиология), както и колко дългосрочна е схемата и колко много различни фази и индивидуални параметри има, не мога да си представя как някой ще възстанови подробностите по няколко дневника. А ако успее да го направи, значи си го е заслужил напълно. 🙂
19.03.19
10:56
казано от kaloyan на 18.03.19, 21:06:
Има го, на моя служебен компютър. Не е написано всичко докрай все още, но щом съм го почнал и това ще стане някой ден. Къде и как ще види бял свят и дали ще види бял свят е съвсем отделен въпрос.
казано от Boby_ на 19.03.19, 08:44:
А ако успее да го направи, значи си го е заслужил напълно. 🙂
Абсолютно! Значи мисли поне толкова добре, колкото и аз в тази насока.
Вижте сега, много е модерно всякакви хора да издават книги в момента. Понеже аз обичам да чета и преглеждам редовно. Има доста глупости, а български книги на спортна тематика да не кажа липсват. Може да се замислиш след време като останеш без работа, доста издателства има, но пък и там има проблем, че са много лакоми и за автора не остава почти нищо.
19.03.19
11:11
казано от kaloyan на 19.03.19, 11:07:
Може да се замислиш след време като останеш без работа.
Стига бе, бате шефе, защо ме уволняваш 😄
За книгата - едва ли ще успея да разтегна чак толкова локум...
19.03.19
11:23
За английската пенсия възрастта е 67, колкото и да съм дърт, това са 23 години още...😄
Аз лично не виждам как биха могли интервалите да станат масови. Освен че са трудни и то доста, изискват много постоянство, доза мазохизъм и те лишават от възможността за свободни съчинения. Къде по-лесно и приятно е да сгъваш и разгъваш, чудейки се 3х8 за релеф ли беше или за маса.
Мнението беше редактирано от Splash на 19.03.19 12:16.
казано от James Hinks на 19.03.19, 11:23:
За английската пенсия възрастта е 67, колкото и да съм дърт, това са 23 години още...😄
С теб докато доживеем до тия години, ще са я вдигнали още няколко пъти. 🙂
19.03.19
12:15
Само като чета за таа пенсия и се нервирам.
А дойде планината, не е ккато да не дойде.
19.03.19
12:24
казано от Splash на 19.03.19, 12:13:
Аз лично не виждам как биха могли интервалите да станат масови.
Всъщност биха могли по ред причини, най-важната от които е гъвкавостта на Метода.
казано от Splash на 19.03.19, 12:13:
Освен че са трудни и то доста, изискват много постоянство, доза мазохизъм и те лишават от възможността за свободни съчинения.
Трудни са, да. Но всички сериозни и проверени тренировъчни схеми са такива. Но интервалите са изключително гъвкави според целта, с която се използват. Ако искаш може да извадиш максимална сила, ако искаш може да извадиш невероятна издръжливост, ако искаш може в доста добро съотношение и двете неща. Може да сглобяваш тренировки всякак, може да наблягаш само на определени неща, може на всичко.
19.03.19
13:17
Най-якото нещо на интервалите е, че си готов за нула време, а не се моташ излишно.
казано от CottageCheese на 19.03.19, 13:17:
Най-якото нещо на интервалите е, че си готов за нула време, а не се моташ излишно.
То се компенсира. Размотавам се, докато се насиля да ги почна, после се размотавам, докато си събера червата и дробовете, за да мога да си разтоваря уредите. 🙂
Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.03.19 13:22.
19.03.19
14:31
Аз тренирам вкъщи и затова като оставя плудовката направо си лягам 😄
19.03.2019 г.
Добавки:
2. Преди лягане (план) - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.
Обобщение за деня:
Ей така сме днес...
20.03.2019 г.
Тренировка Г
Загрявка.
Работни серии:
1.1. Мъртва тяга (през 5 секунди): - 17х1х160 кг.
1.2. Мъртва тяга (максимална бройка след до две мин. почивка) - 6х170 кг.
2.1. Раменна преса от стоеж (през 5 секунди) - 17х1х60 кг.
2.2. Раменна преса от стоеж (максимална бройка след до две мин. почивка) - 4х70 кг.
3.1. Гребане с трап бар (през 5 секунди) - 17х1х111 кг.
3.2. Гребане с трап бар (максимална бройка след до две мин. почивка) - 7х121 кг.
4.1. Кофички на халки с доп. тежест (през 5 секунди) - 17х1х25 кг.
4.2. Кофички на халки с доп. тежест (максимална бройка след до две мин. почивка) - 5х35 кг.
Коригиращи упражнения:
1.Румънска тяга с дъмбели и фет-грипове (до под коляното) - 5х45, 4х45 кг.
2. Чуково сгъване с дъмбели от стоеж - 6x36, 4х36 кг. (на ръка)
3. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на лоста с две ръце) - 8, 6.
Време за тренировката - 20:04 мин.
Чисто време за интервалите - 8:34 мин.
Преходи - 2:03 мин.
Тягата и раменната прилични, ама после обърках тежестта на гребането с 10 кг (естествено, надолу) и общото време съответно е подвежащо добро.
Положително:
- Най-бързата раменна досега.
Отрицателно:
- Кръстът нещо се обажда от предната тяга. Чак днес се сетих да стесня колана с една дупка - ще видим как ще се отрази.
Добавки:
3. Преди лягане (план) - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.
Обобщение за деня:
Нищо особено - продължавам да се мъча с безумното Tableau. Нещо, което трябваше да свърша за няколко часа, отива на цяла седмица. Ама така е по метода на пробите и грешките. Няма време за четене, още по-малко пък за курсове.
21.03.2019 г.
Добавки:
2. Преди лягане (план) - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.
Обобщение за деня:
Честита пролет! 🙂
Кучето нещо се скубе на определено място и се отвори голо петно на единия ѝ крак. Днес ходих на ветеринар - за преглед и проба за гъбички и бактерии ме оскубаха така зловещо, че още ми пари на портфейла. Направо не ми се казва колко платих, но порядъкът е около една чиста месечна заплата като за някои региони в България (и то не най-бедните). Ще трябва да ям и аз кучешка храна до края на месеца, ако нещата продължават така...
21.03.19
19:46
И ние бяхме на преглед за същото преди няколко месеца, но се оказа че няма гъбички или паразити, а просто мрази да носи ластици и се скубе.
Разминах се само с 62€
Мнението беше редактирано от CottageCheese на 21.03.19 19:47.
казано от CottageCheese на 21.03.19, 19:46:
И ние бяхме на преглед за същото преди няколко месеца, но се оказа че няма гъбички или паразити, а просто мрази да носи ластици и се скубе.
Разминах се само с 62€
Тия 62 евро ги умножи по шест и ще си близо до шведската цена. 🙂 Първата ми работа утре сутрин е да си направя застраховка за домашен любимец. Поискаха ми още 1600 крони (160 евро) за ПКК, но тях ги отказах.
За щастие и при нас диагнозата е същата - кожата вероятно се е раздразнила, защото мием кучето след всяко излизане (3-4 пъти на ден) и стои мокра прекалено дълго. Чакаме само да излезе резултатът за някаква специфична гъба, за да сме сигурни, но той отнемал няколко седмици.
казано от nervak на 21.03.19, 21:17:
Стои като мокра зачервена рана...все едно фино ожулване?
Горе-долу. Раздразнена и зачервена кожа по цялата външна част на двете бедра - съвсем симетрично. Гъби не намериха, само увеличено количество бактерии.
Овчарката често леко като се затопли и се появяват, но по задницата близо до опашката.Ако го хвана в началото едно оливане с нещо на 70-80гр и всичко спира.На по-късен етап е йода септ...само,че той е много вкусен))) и се облизва в първия миг ,който сваля поглед от нея.
22.03.2019 г.
Тренировка А
Загрявка.
Работни серии:
1.1. Преден клек (през 5 секунди): - 14х2х100 кг.
1.2. Преден клек (максимална бройка след до две мин. почивка) - 4х120 кг.
2.1. Избутване на прав лост от лег (през 5 секунди) - 10х2х100, 4x1x100 кг.
2.2. Избутване на прав лост от лег (максимална бройка след до две мин. почивка) - 3+1х110 кг.
3.1. Набирания в подхват с доп. тежест (през 5 секунди) - 10х2х0, 4x1x0 кг.
3.2. Набирания в подхват с доп. тежест (максимална бройка след до две мин. почивка) - 4+1х10 кг.
4.1. Борческо въртене с дъмбели (през 5 секунди) - 14х2х16 кг.
4.2. Борческо въртене с дъмбели (максимална бройка след до две мин. почивка) - 6х20 кг.
Коригиращи упражнения:
1. Бедрено разгъване (горната част на движението без заключване на коляното) - 12х70 кг. (на крак)
2. Степ-ъп (вариант Поликуин) - 12 (ляв), 12 (десен крак).
3. Изометрия в горна позиция на набиране (подхват) - 16 с.
4. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на лоста с две ръце) - 8, 5.
Време за тренировката - 25:26 мин.
Чисто време за интервалите - 12:32 мин.
Преходи - 3:22 мин.
Май направих една серия по-малко на клека, но нямах морални сили да добавя една серия, за да съм сигурен.
Положително:
- Най-доброто досега време на набиранията и борческите.
Отрицателно:
- Нищо ново - отказите на набиранията и лега, забавянето във втората половина на клека, пък и на всичко...
Добавки:
Обобщение за деня:
Приключих проекта с Tableau. Такива неща никога не са завършени напълно, но засега имам работеща версия. Оправих кашата на индийците, схванах основните концепции на инструмента, макар все така да не го харесвам. Беше приятно пак да пипна нещо такова - много рядко ми се случва в последните години, а удовлетворението от завършен продукт е много приятно усещане. Цялата работа стана като приказката с неволята - имах заделен бюджет за външен консултант, който да свърши това, но човекът бил в отпуска. Седмицата се оказа от най-спокойните през годината и си викам “дай да видя какво ще направя сам”. Май се оказва, че бивш програмист няма, а новите технологии в бранша не са по-трудни за научаване от старите. 🙂 То това не е точно програмиране, но за по-близка дума на български не се сещам.
Такива неща - похвалих се петъчно, сега си отварям една бутилка Cha Vinho Do Fogo Branco и сядам да гледам мача. Наздраве на всички и весел уикенд!
Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.03.19 19:02.
казано от nervak на 22.03.19, 22:20:
От уиски и бира...на бяло вино-добре ли си )))?
Ами... като ми стане много кисело, спирам лесно. 🙂
23.03.2019 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Днес най-после се наканих - отидох до Баухаус и купих две нови интериорни врати за детската и спалкята. Оригиналните в апартамента нямаха никаква шумоизолация. Голямата част от деня ми отиде да ги монтирам, включително и с още едно ходене до магазина за разни аксесоари. Довечера ще видим/чуем как са новите врати и дали в спалнята ще може да се спи нормално, докато някой шуми в хола. 🙂
24.03.2019 г.
Тренировка Б
Загрявка.
Работни серии:
1.1. Мъртва тяга (през 5 секунди): - 11х2х150, 3x1x150 кг.
1.2. Мъртва тяга (максимална бройка след до две мин. почивка) - 6х160 кг.
2.1. Раменна преса от стоеж (през 5 секунди) - 11х2х50, 3x1x50 кг.
2.2. Раменна преса от стоеж (максимална бройка след до две мин. почивка) - 5х60 кг.
3.1.Гребане с трап бар (през 5 секунди) - 14х2х111 кг.
3.2. Гребане с трап бар (максимална бройка след до две мин. почивка) - 6х121 кг.
4.1. Кофички на халки с доп. тежест (през 5 секунди) - 10х2х15, 4x1x15 кг.
4.2. Кофички на халки с доп. тежест (максимална бройка след до две мин. почивка) - 5х25 кг.
Коригиращи упражнения:
1. Външни рамени ротации с дъмбели от хоризонтална позиция на мишницата - 9х12 кг. (на ръка)
2. Разтягане с ластик пред гърди - 9 (син).
3. Издърпване на ластик с две ръце назад до мишници, успоредни на гръдния кош, ротация нагоре и после избутване нагоре до изпъване на ръцете - 9 (два сиви, 2+ плочки).
4. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на лоста с две ръце) - 9, 6.
Време за тренировката - 21:10 мин.
Чисто време за интервалите - 9:50 мин.
Преходи - 1:54 мин.
Не изглежда много бързо, но разликата в интервалите от предния път е само пет секунди, а увеличих двойките на тягата и раменната с по една.
Положително:
- Както казах, по една двойка повече на тягата и раменната.
- Увеличавам и максималните серии на тяга и гребане с по едно повторение от предния път.
- Гледам, че предния път съм се оплаквал от болка в задната част на рамото. Е, няма я вече.
Отрицателно:
- Голяма мъка ми е тая тренировка.
- Дали от мъкненето и монтажа на вратите вчера или от друго, но цяла нощ ме боля гърба - не на обичайните места, а като схващане на някакво мускулче близо до гръбнака в средната част на гърба. Днес поспря, като навлязох в тяга, но сега пак се обажда. Не знам още дали е крампа или някакво дребно разтежение - ще си проличи. Във всеки случай засега не ми пречи да тренирам.
Добавки:
Обобщение за деня:
Сутринта тренирах, после пак търчах по магазини за строителни материали за разни дреболии, които забравих да купя вчера, а следобед мисля да дремя у нас, че нито ми се излиза, нито ми се прави нещо активно. Пенсионерска работа...
25.03.2019 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Реших да дам шанс на “безплатния” шведски за чужденци (безплатен в кавички, защото като си видя фиша за заплатата с шведските данъци, хич не ми идва безплатен). Имат дистанционна форма и ще видим как ще потръгне. Та в тази връзка днес следобед ходих на първия урок - по-точно уточняване на детайли как работи онлайн системата им. Ще видим как ще потръгне и дали ще имам време.
26.03.2018 г.
Тренировка В
Загрявка.
Работни серии:
1.1. Преден клек (през 5 секунди): - 17x1х120 кг.
1.2. Преден клек (максимална бройка след до две мин. почивка) - 3х130 кг.
2.1. Избутване на прав лост от лег (през 5 секунди) - 17x1х110 кг.
2.2. Избутване на прав лост от лег (максимална бройка след до две мин. почивка) - 3х130 кг.
3.1. Набирания в подхват с доп. тежест (през 5 секунди) - 17x1х10 кг.
3.2. Набирания в подхват с доп. тежест (максимална бройка след до две мин. почивка) 5х20 кг.
4.1. Борческо въртене с дъмбели (през 5 секунди) - 17x1х20 кг.
4.2. Борческо въртене с дъмбели (максимална бройка след до две мин. почивка) - 6х26 кг.
Коригиращи упражнения:
1. Изхвърляне от седеж - 5х40 кг.
2. Ренегатско гребане със задържане в горна позиция - 3х34 кг.
3. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на лоста с две ръце) - 9, 6.
Време за тренировката - 24:23 мин.
Чисто време за интервалите - 11:11 мин.
Преходи - 3:41 мин.
Общото време малко по-добро от предния път, но предимно за сметка на преходите.
Положително:
- Като цяло я усетих доста добре тренировката днес. Субективно дори на клека усетих подобрение, макар времето да не го показва.
- Борческото въртене най-бързото досега за тази тренировка..
Отрицателно:
- Има още аванс до петте секунди, особено след десетия подход на клека.
Добавки:
Обобщение за деня:
Днес уж спокоен ден, пък прескачах от задача на задача и не успях да свърша, каквото планирах.
В събота като носих вратите, нещо съм натегнал между плешките. В неделя болката мина и нагоре към врата, а вечерта не можех изобщо да въртя глава. Кофите от предната тренировка със сигурност не са помогнали. Днес очаквах, че няма да мога да тренирам пълноценн, но се оказа, че не е така - като позагрях, болката почти изчезна. НСПВС няма да пия, че нещо взех да ги гълтам като бонбонки последните десетина дни.
27.03.2019 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Нищо за хвалби днес. Очертава се доста натоварена откъм пътувания пролет.
А времето и тук се пооправи и следобед си е направо пролетно.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.03.19 16:43.
28.03.19
10:35
Честит Имен Ден - жив и здрав, както и щастлив в личен и професионален план!
Благодаря за пожеланията! Да ви се връщат! 🙂
28.03.2019 г.
Тренировка Г
Загрявка.
Работни серии:
1.1. Мъртва тяга (през 5 секунди): - 17х1х160 кг.
1.2. Мъртва тяга (максимална бройка след до две мин. почивка) - 7х170 кг.
2.1. Раменна преса от стоеж (през 5 секунди) - 17х1х60 кг.
2.2. Раменна преса от стоеж (максимална бройка след до две мин. почивка) - 4х70 кг.
3.1. Гребане с трап бар (през 5 секунди) - 17х1х121 кг.
3.2. Гребане с трап бар (максимална бройка след до две мин. почивка) - 7х131 кг.
4.1. Кофички на халки с доп. тежест (през 5 секунди) - 17х1х25 кг.
4.2. Кофички на халки с доп. тежест (максимална бройка след до две мин. почивка) - 5х35 кг.
Коригиращи упражнения:
1.Румънска тяга с дъмбели и фет-грипове (до под коляното) - 7х45, 4х45 кг.
2. Чуково сгъване с дъмбели от стоеж - 6x36, 6х36 кг. (на ръка)
3. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на лоста с две ръце) - 10, 6.
Време за тренировката - 19:38 мин.
Чисто време за интервалите - 8:41 мин.
Преходи - 1:34 мин.
Оптималното време за тази тренировка.
Положително:
- Днес успях да събера всички парчета от пъзъла. Времето на всички движения е това, което се предполага при 5 секунди (даже на места бих казал 4), преходите - оптимално събрани, максималните серии на тягата и гребането с по едно повторение нагоре. Хайде да не се хваля много, че ще се окажа ненадейно с още някой подход отгоре твърде рано (другите три тренировки са далеч от това ниво все още).
Отрицателно:
- Нищо.
Добавки:
Обобщение за деня:
Посвърших това-онова сутринта.
От уроците по шведски пък разбрах, че ако температурата е над 10 градуса, значи е лято.
Като съм заговорил за сезони, тези дни почистват тротоарите от зимния чакъл, така че пролетта официално вече е тук, без значение какво е времето.
29.03.2019 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Без инциденти.
30.03.2019 г.
Тренировка А
Загрявка.
Работни серии:
1.1. Преден клек (през 5 секунди): - 14х2х100 кг.
1.2. Преден клек (максимална бройка след до две мин. почивка) - 4х120 кг.
2.1. Избутване на прав лост от лег (през 5 секунди) - 10х2х100, 4x1x100 кг.
2.2. Избутване на прав лост от лег (максимална бройка след до две мин. почивка) - 4х110 кг.
3.1. Набирания в подхват с доп. тежест (през 5 секунди) - 10х2х0, 4x1x0 кг.
3.2. Набирания в подхват с доп. тежест (максимална бройка след до две мин. почивка) - 5х10 кг.
4.1. Борческо въртене с дъмбели (през 5 секунди) - 14х2х16 кг.
4.2. Борческо въртене с дъмбели (максимална бройка след до две мин. почивка) - 5х20 кг.
Коригиращи упражнения:
1. Бедрено разгъване (горната част на движението без заключване на коляното) - 12х70 кг. (на крак)
2. Степ-ъп (вариант Поликуин) - 12 (ляв), 12 (десен крак).
3. Изометрия в горна позиция на набиране (подхват) - 17 с.
4. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на лоста с две ръце) - 10, 6.
Време за тренировката - 25:44 мин.
Чисто време за интервалите - 12:50 мин.
Преходи - 3:22 мин.
Далеч от това, което се иска.
Положително:
- Увеличих с едно максималната серия на лега.
- Субективно я уседих добре тренировката, макар да има какво да се иска от времето.
Отрицателно:
- Преписвам дословно от предния път - няма нужда да променям и една дума: отказите на набиранията и лега, забавянето във втората половина на клека, пък и на всичко...
Добавки:
Обобщение за деня:
Сутринта изпратихме малката на излет с преспиване със скаутите, после тренирах, а следобед и аз не знам какво ще правя - ще почивам на тишина и спокойсвие вероятно
Извинявам се предварително за спама. Името на дневника ме заинтригува, но после установих, че е явно някакъв майтап за сметка на хората, които признават алтернативните методи. Но най-вече бях провокирана от това, че авторът на майтапа дори не знае, че се казва “трансцендентален”, а не “трансцедентален” и си прави шега с неща, в които не е вникнал.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 30.03.19 14:49.