Too Little, Too Late

Прескочи до:

27.01.13
19:08

казано от Grey Knight на 27.01.13, 19:06:

Аврора Бореалис? Northern Lights? :)

казано от Boby_ на 27.01.13, 19:09:

Убягва ми контекстът, в който го споменаваш. :)

Сигнали от кораба-майка? :D

Мнението беше редактирано от Петър на 27.01.13 19:12.

27.01.13
19:09

казано от Grey Knight на 27.01.13, 19:06:

Аврора Бореалис? Northern Lights? :)

Аз знам какво е полярно сияние. :) Знам и какво го причинява (слънчев вятър, магнитно поле на Земята и т. н.). Убягва ми контекстът, в който го споменаваш. :)

А това в антарктическите области се нарича Aurora Australis. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.01.13 19:11.

Антарктида и северно сияние? :D Слаба география :D

@Петър - Лондон пък според мен е много готин град, бил съм за кратко, хората са адски дружелюбни. Препоръчвам Единбург! Отново - страхотно дружелюбни хора, много красив град! Замъци и катедрали, да ти се завие свят :D

Боби, благодаря за пояснението!

27.01.13
19:15

казано от Grey Knight на 27.01.13, 19:14:

Остави пояснението. Аз наистина не разбрах какво искаш да кажеш. Нито иронизирам, нито се шегувам.

казано от Boby_ на 27.01.13, 19:15:

Остави пояснението. Аз наистина не разбрах какво искаш да кажеш. Нито иронизирам, нито се шегувам.

Казваш, че искаш нещо екзотично. И аз предлагам. :)

27.01.13
19:18

казано от Grey Knight на 27.01.13, 19:17:

казано от Boby_ на 27.01.13, 19:15:

Казваш, че искаш нещо екзотично. И аз предлагам. :)

:) Ясно. Нещо ми влияе бирата на скоростта на възприятията. :) 
Би било интересно да се види, но няма да го сложа много напред в приоритетите си, защото станаха много. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.01.13 19:19.

27.01.13
19:21

Боби, стига си чеша езика (пръстите) знам, че те мързи та две не видиш :D
Споко и аз искам да се телепортирам, ама ниц, ай наздраве (beer)

27.01.13
19:23

казано от gotcha на 27.01.13, 19:21:

Боби, стига си чеша езика (пръстите) знам, че те мързи та две не видиш :D
Споко и аз искам да се телепортирам, ама ниц, ай наздраве (beer)

За чесане на пръстите никога не ме мързи. :)
А иначе Европа наистина ми е писнала. Най-тъпото е, че съм я изръчкал цялата, а извън нея не съм излизал никога. :)
(beer)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.01.13 19:25.

27.01.13
19:26

Еми и аз така без северните страни... но пък съм бил в Лондон, а в Париж доста пъти - какъв пропуск момче :)
Иначе, Япония ме влече и нещо много на север, жегите не ми понасят :(

27.01.13
19:36

казано от Boby_ на 27.01.13, 18:53:

... Гледам от много години риби от Малави и Танганайка и много искам да ги видя в естествената им среда. Само трябва да изкарам един курс по гмуркане и да си уредя десетина дни отпуска. Тази година направих първата стъпка с пробно гмуркане с акваланг, но останалото засега е само добро пожелание.

Нацели ме в болната тема :) Наскоро минах 500-то спускане. Ако ти трябва инфо за места или екипировка само свирни :)

28.01.13
16:05

28.01.2013 г. (тренировъчен ден 1, седмица 15)

Тренировка - бицепс, трицепс

Загрявка:
Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж  - 8х20, 8х40 кг.
Избутване на щанга от лег с тесен хват - 8х20, 8х60 кг.

Адаптация:
Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж  - 4х60 кг.
Избутване на щанга от лег с тесен хват - 4х110 кг.

Работни серии:
1. Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж  - 5х80, 4х80, 4х80 кг.
2. Избутване на щанга от лег с тесен хват - 6х135, 5х135, 5х135 кг.
3. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж тип “чукчета” - 6х40, 6х40 кг.
4. Трицепсово привеждане на горен скрипец - 6х60, 6х60 кг.
5. Бицепсово сгъване на долен скрипец (портален) - 8х80, 6х80 кг.
6. Трицепсово привеждане на горен скрипец (поратлен) с една ръка в подхват - 5х45, 4х45 кг.

Обобщение за тренировката:
Доста добре днес. Почти без болки в лактите. Реших да сложа 80 на бицепсовите сгъвания. Не е добре - поклащам се доста, но ще се подобрява. :)

Добавки
1. След ставане - 2 капсули Омега-3 на Now Sports.
2. Преди тренировката - 3 капсули BCAA на Now Sports.
3. След тренировка - ~50 грама Matrix на Syntrax. 3 капсули BCAA на Now Sports.
4. Преди лягане (план) - 2 капсули Омега-3 на Now Sports, 3 капсули ZMA на Now Sports.

Храна:
1. Обяд - славянска салата, пиле “Тай”, каничак айрян (в Хепи).
2. Вечеря (план) - рано е още. След малко пътувам с два полета и трансфер във Виена и ще се яде нещо по летищата. 

През деня - към 500 мл прясно мляко.

Обобщение за деня:
Сутринта бързах да довърша няколко спешни неща, после рожден ден на колежка в Хепи, успях да мина през залата за една бърза тренировка, а сега оправям багаж и отпрашвам към летището.

Доста корава тренировка братле, браво. Наистина впечатляващи кг на лега за трицепс.

Мнението беше редактирано от Светослав Захариев на 29.01.13 00:33.

29.01.13
10:06

Снощи трансферът ми от Виена до Цюрих закъсня с час и половина - самолетът се забавил в Москва, нямало резервен екипаж и тия момчета трябвало да починат между полетите, такова беше обяснението. Така или иначе цъфнах в хотела посред нощ, като платих 65 швейцарски франка за такси. Не че ги вадя от джоба си, но за тия 15-тина км, които изминахме, направо ми стана криво. И това не са нашенските копърки, а си е официална фирма - просто цените са такива.
Когато най-сетне се настаних, в хотела не работеше нито кухнята, нито барът. Наложи се да се “нахраня” с част от съдържанието на минибара -  две бири, две кутийки по 45 грама микс от солени печени ядки, един банан и една ябълка.
За сметка на това хотелът не е лош - макар и леко поостарял, е разположен на един от хълмовете над града, а стаята ми е с изглед към езерото. Направих опит да снимам панорама с телефона - виждате резултата. Мрачно време, кофти техника - толкова. :) Като гледам програмата за срещата днес и утре, май това ще е почти всичко, което ще успея да разгледам от Цюрих този път.
Довечера ако остане време, по-подробно.

казано от ScarSymmetry на 29.01.13, 00:30:

Доста корава тренировка братле, браво. Наистина впечатляващи кг на лега за трицепс.

Благодаря! (beer)
Казвали са ми, че имам непропорционално силни ръце. :) По-скоро другите ми неща са непропорционално слаби. :D

П. П. Естествено, отново забравих, че в Швейцария имат особено мнение за стандартите на контактите и щепселите и си забравих у нас адаптера. :) Сега трябва да търся от рецепцията - обикновено имат, но се е случвало и да са заети всички...

29.01.13
10:07

казано от Boby_ на 29.01.13, 10:06:

Казвали са ми, че имам непропорционално силни ръце. :) По-скоро другите ми неща са непропорционално слаби. :D

Не бе Боби, cамо клека :D

29.01.13
19:22

29.01.2013 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към обяд - 1 капсула Vita-mins Plus на Olimp Labs.
3. Kъм 20 (план) - 3 капсули ZMA на Now Sports.

Храна:
1. Закуска - две варени яйца, шунка, пушена сьомга, сирена.
2. Обяд - 3-4 малки сандвича.
3. Следобед - 45 грама солени ядки.
4. Вечеря (план) - ще видим с какво ще ни гощават.

Заради снощната пропусната вечеря си позволих да хапна на закуска в хотела. За съжаление на обяд ни изненадаха със сандвичи. Вярно, много хубави, но сандвичи... Реших, че няма да издържа до вечерта и трябва да хапна, но все пак направих компромис, като махнах половината хляб и изядох само долната част на сандвичите. ;) Глупости на търкалета. :D
Това със сандвичите е типичен холандски номер - винаги го правят. Досега обаче в Швейцария не ми го бяха погаждали. :)
Като се прибера, така или иначе ще започвам с чистенето.

Обобщение за деня:
Тук вали дъжд като из ведро цял ден и духа гнусен вятър. На всичко отгоре приключихме току що, а след малко има официална вечеря, така че няма да имам никакъв шанс за разходка из града, да не говорим, че ми липсва и желание, въпреки че дъждът поспря сега.

30.01.13
21:00

30.01.2013 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. Към обяд - 1 капсула Vita-mins Plus на Olimp Labs.
3. Kъм 20 (план) - 3 капсули ZMA на Now Sports.

Храна:
1. Закуска - едно варено яйце, шунка, пушена сьомга, сирена.
2. Обяд - 3-4 малки сандвичи.
3. Вечеря (план) - довечера вече ще съм у нас и ще видим с какво ще ме гощава жена ми.

Обобщение за деня:
Най-после приключи тъпата среща и пътувам обратно към. Пиша от виенското летище - безплатният уайфай е хубаво нещ за убиване ма време межди полетите. :)

30.01.13
21:36

От note двойката? :)

31.01.13
07:00

казано от A.W.E.I.T на 30.01.13, 21:36:

От note двойката? :)

Този път да, макар че обикновено вадя лаптопа. Но за 10 минути не си струва.

Мила

31.01.13
07:34

казано от Boby_ на 29.01.13, 19:22:

Това със сандвичите е типичен холандски номер - винаги го правят. Досега обаче в Швейцария не ми го бяха погаждали. :)

Е не, това е невероятно дори да го чуя, за обяд сандвичи. Колко звезди е хотела?

Мнението беше редактирано от Мила на 31.01.13 07:34.

31.01.13
08:53

казано от Мила на 31.01.13, 07:34:

Е не, това е невероятно дори да го чуя, за обяд сандвичи. Колко звезди е хотела?

4 звезди. Проблемът не е в хотела, а в организаторите от страна на фирмата, за която работя. :) Аргумент - така се губело по-малко време и програмата била по-стегната. :)

Мила

31.01.13
09:17

И аз си помислих нещо такова, защото в днешно време дори един 3 звезден хотел не би си позволил за обяд да сервира сандвичи на гостите си.
Иначе това е много тъпо. За 30 мин. мога да изям 3-4 малки сандвича, мога и една пържола за толкова време да изям.

31.01.13
10:02

казано от Boby_ на 31.01.13, 08:53:

казано от Мила на 31.01.13, 07:34:

4 звезди. Проблемът не е в хотела, а в организаторите от страна на фирмата, за която работя. :) Аргумент - така се губело по-малко време и програмата била по-стегната. :)

Така е, ВРЕМЕТО Е ПАРИ :)

31.01.13
11:14

казано от Мила на 31.01.13, 09:17:

За 30 мин. мога да изям 3-4 малки сандвича, мога и една пържола за толкова време да изям.

Аз за 30 мин.ще се справя и с сандвичите и с пържолата и с още 5 пъти по толкова (giggle)

31.01.13
19:39

31.01.2013 г. (тренировъчен ден 2, седмица 15)

Тренировка - рамо, трапец

Загрявка:
Раменни преси с прав лост от седеж - 10х20, 10х20, 8х40 кг.

Адаптация:
Раменни преси с прав лост от седеж - 4х70 кг.

Работни серии:
1. Раменни преси с прав лост от седеж - 5х85, 5х85 кг.
2. Раменни преси с дъмбели от седеж - 7х43, 6х43 кг.
3. Повдигане на дъмбели встрани от стоеж - 6х30, 6х30 кг.
4. Повдигане на дъмбели настрани и назад от седеж - 6х40, 6х40 кг.
5. Повдигане на рамене на машина за тяга (за трапец) - 10x150, 8х200, 8х230, 8х230, 7х230 кг.

Днес тренирах късно, вече ми се спеше, а на всичко отгоре нямаше и много сила, но това е положението.

Добавки:
1. На обяд - 1 капсула Vita-Mins на Olimp Labs.
3. Преди тренировката - 3 капсули BCAA на Now Sports.
4. След тренировка - ~50 грама Matrix на Syntrax. 3 капсули BCAA на Now Sports.
5. Преди лягане (план) - 3 капсули ZMA на Now Sports.

Храна:
1. Обяд - служебен обяд с много ядене - зелена салата, боб с бекон, пилешко роле със сушени домати, свинско каре от шол (голямо) и т. н.
2. Вечеря (план) - не знам още какво ще ям. Току що се прибирам.

През деня - около 500 мл прясно мляко.

Обобщение за деня:
Страшно много работа днес, включително и едночасова презентация. Най-досадното беше, че аз бях този, който трябваше да презентира. В последния момент се оказа, че трябва да возя до летището един голям бял вожд в най-големия трафик, което допълнително ме забави.
Така или иначе денят свърши и смятам да се възползвам от единственото хубаво нещо в последната командировка - ей сега си отварям бутилчицата айли и се започва...

Мнението беше редактирано от Boby_ на 31.01.13 19:39.

казано от Boby_ на 31.01.13, 19:39:

ей сега си отварям бутилчицата айли и се започва...

Боби, а ти къде живееш казваш? :D (wasntme)

Чета темата ти редовно и начинът ти на тренировки и хранене все повече ме инспирира. Вдигаш си мощно и не даваш и пет пари да броиш калории. Накрая ще взема и аз да им тегля една, защото ми е втръснало да смятам и записвам грамажи от електронната везна(още повече, че максимално изчистената физика далеч не ми е приоритет). Продължавай все в същия дух! :)

31.01.13
20:23

казано от Борис Разколников на 31.01.13, 20:05:

Чета темата ти редовно и начинът ти на тренировки и хранене все повече ме инспирира. Вдигаш си мощно и не даваш и пет пари да броиш калории. Накрая ще взема и аз да им тегля една, защото ми е втръснало да смятам и записвам грамажи от електронната везна(още повече, че максимално изчистената физика далеч не ми е приоритет). Продължавай все в същия дух! :)

Благодаря!
Всъщност броенето на калории си има място в определени случаи, но лично за мен е прекалено времеемко, трудно за спазване и натоварващо. Когато съм на режим “сваляне”, просто ограничавам храната, спирам съвсем въглехидратите и гледам как ми влияе. Ако свалям по около 3-4 кг. на месец, всичко е ОК. Ако не, коригирам с малко.
С тренировките е дори по-лесно - тренирам си така от няколко години, нещата вървят, силата много плавно се качва, после контузвам нещо, връщам се две стъпки назад в съответните няколко упражнения, после пак нагоре и така докато не контузя нещо друго. :) В общи линии ми допада и нямам намерение да променям нищо - всички контузии са дребни и обратими засега, а тези, които не са, всъщност ги имам отпреди изобщо да вляза в зала.

01.02.13
09:01

От днес започвам “официално” чистенето за този сезон. :)
Началната точка е 113 кг. Целта е 105 кг., като може да се промени малко според това как потръгнат нещата. Отдавна не съм мерил мазнини - довечера ще засека и това с калипера. По предварителни сметки трябва да излезе нещо от сорта на 16-17%. Ако допуснем, че в момента имам 93-95 кг активно тегло и сваля САМО мазнини, ще дойда на около 11-11.5%. Това, разбира се, е нереалистично, затова слагам за цел  12-13%, като и това подлежи на промяна в движение според резултатите.
Начинът - НВД с лек ОКБ, като не смятам да броя калории, а ще разчитам на резултатите да ми подскажат къде се намирам. На първо време няма да намалявам драстично храната в основните хранения, а ще орежа похапването между тях, което по груби сметки ми носи около 10-15% от общия калориен прием. Слагам точка и на бирата (поне докато се постопли и не стане престъпление да НЕ пиеш една-две бирички навън с приятели).

В добавка към това от днес започвам и “самоделен” стек за сваляне - 3 капсули екстракт от Sida cordifolia от Bulk Powders, 2 капсули Yohimbe Fuel на TwinLab, 2 гр. екстракт от зелен чай от Bulk Powders, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now Sports.

За пръв път си правя експеримент с креатин по време на сваляне. Целта е да намали неизбежната загуба на мускулна маса и сила. Ще видим доколко ще се окаже ефективен.

BCAA, протеин, ZMA и Omega-3 си остават - те са “дежурни” по всяко време на годината.

01.02.13
09:03

казано от Boby_ на 01.02.13, 09:01:

Началната точка е 113 кг. Целта е 105 кг.

Аз почвам да ям и се срещаме на 102 кг :)

01.02.13
09:05

При ниски въглехидрати,монохидрата не върши особена работа,поне при мен съм го установил това :)

п.с. Успех в начинанието (wait)

01.02.13
09:12

Успех Боби.
Странното в случая е,че и аз от днес съм решил да съм в лек дефицит ежедневно.Само суплементацията ми куца.Още я умувам.Ще си крада от теб :).

01.02.13
09:13

казано от James Hinks на 01.02.13, 09:03:

казано от Boby_ на 01.02.13, 09:01:

Началната точка е 113 кг. Целта е 105 кг.

Аз почвам да ям и се срещаме на 102 кг :)

Разбрахме се! Какво са някакви си три кила между приятели. :)
Макар че точно тия последните три кила надолу са си голям зор!

казано от Breackk на 01.02.13, 09:05:

При ниски въглехидрати,монохидрата не върши особена работа,поне при мен съм го установил това :)

п.с. Успех в начинанието (wait)

Сигурно е така - аз си признавам с ръка на сърцето, че тази добавка винаги съм я пренебрегвал. Миналата есен изпих точно 500 грама, без да усетя особена полза и това е всичкият креатин, който съм приел в живота си (освен този в храната, разбира се). Но от друга страна монохидратът има и още две положителни качества - евтин е и е доказано безопасен. А щом не ме удря по джоба и не ми вреди, все някакво положително ефектче ще има. :)

казано от Тайсън на 01.02.13, 09:12:

Успех Боби.
Странното в случая е,че и аз от днес съм решил да съм в лек дефицит ежедневно.Само суплементацията ми куца.Още я умувам.Ще си крада от теб :).

Да не би случайно да е 1-во число? :D
А за “краденето” можеш да взимаш с пълни шепи идеи, стига да ти се струват добри. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 01.02.13 09:14.

01.02.13
18:56

01.02.2013 г. (тренировъчен ден 3, седмица 15)

Тренировка - бедра, предмишница

Загрявка:
Клекове със собствено тегло - 10, 10.
Преден клек с фитили - 8x60 кг.

Адаптация:
Преден клек с фитили - 4х100 кг.

Работни серии:
1. Преден клек с фитили - 2х140, 5х130, 5x130 кг.
2. Лег-преса - 5х260, 6х260, 6х260 кг.
3. Бедрени сгъвания на машина - 8х95, 7x95 кг.
4. Сгъване на китки на хоризонтален скрипец - 10х15, 8х20, 8х25, 7х30, 6х30, 8х25 кг.
5. Сгъване на китки встрани от тялото с дъмбели (за предмишница) -  8х40, 8х40, 6х40 кг.

Слаба работа днес! Реших по повод това, че се разминах с по-сериозни проблеми с коляното след болката миналата седмица, да сложа 5 кила отгоре на предния клек. Грешка. Станах два пъти с тия 140, тръгнах за трети път и се върнах долу. Още на загрявката усещах слабост в краката, така че това се очакваше. Натам същата работа до края на тренирировката.

Добавки:
1. След ставане - 1 капсула Yohimbe Fuel на TwinLab, 1 капсула Sida Cordifolia (350 мг) на Bulk Powders.
2. Към 10 - 2 гр. екстракт от зелен чай.
3. На обяд - 1 капсула Vita-min plus на Olimp Labs, 1 капсула Sida Cordifolia (350 мг) на Bulk Powders.
4. Към 16 - 2 гр. екстракт от зелен чай, 1 капсула Yohimbe Fuel на TwinLab, 1 капсула Sida Cordifolia (350 мг) на Bulk Powders.

Храна:
1. Обяд - зелена салата, телешко с гъби.
2. Вечеря (план) - телешко с грах.

През деня - около 500 мл прясно мляко

Обобщение за деня:
Днес пак с много и разнообразни неща се разправях. Малката щерка е с ангина, но този път жена ми си стои с нея у нас.
Диетата започна по отношение на храната, но нещо в мен не ми позволява да оставя отворена недопита бутилка, така че вкараваме днес и вероятно утре малко “изключение” с 200-300 мл Bowmore Enigma. Като свърши и то, няма да си взимам друго... Засега.
Опитах се да меря с калипера, но се издразних страшно на резултатите. Меря по 3-4 пъти на едни и същи места, а измерванията варират примерно от 10 до 13 мм - това са си 30%. Накрая не можах да изкарам смислен резултат и се отказах. Ще гледам вид, килограми и обиколки.
За справка по-натам днес коремната е 101,5 см. Срам - пак съм над метър. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 01.02.13 18:58.

02.02.13
19:01

02.02.2013 г. (тренировъчен ден 4, седмица 15)

Тренировка - гърди, преса

Загрявка:
Повдигане на щанга от лег  - 10х20, 10x20, 10х70, 10x70 кг.

Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 4x130 кг.

Работни серии:
1. Повдигане на щанга от лег - 4+1х160, 3+1х160, 3+1х160 кг.
2. Повдигане на щанга от полулег - 5х125, 4х125 кг.
3. Кофички с доп. тежест - 6х42, 6х42 кг.
4. Прибиране на крака към корем с доп. тежест -  15x17,5, 16х22,5, 15x22,5, 15x22,5 кг.
5. Повдигане на крака от вис до 120 градуса - 16, 15, 13.

Днес съм доволен от себе си. На лежанката петицата на 160 още е далеч, но се приближавам към нея. :) За тренировката ми толкова.

В залата се появиха две момичета, явно идващи за пръв път. И двете симпатични, едното направо кукличка! Дотук добре, ама като започнаха да тренират, стана страшно - по-пълничкото беше по тънка тениска без сутиен, а определено имаше какво да покаже. И го показа - релефът и гравитацията с общи усилия почти ми съсипаха тренировката. В крайна сметка съм мъж, не съм от камък... Само дето лиги не започнах да влача, а май не бях само аз така. За щастие по-хубавкото беше със спортен сутиен и нещата не бяха толкова драматични... в горната част. За сметка на това там пък имаше прилепнал клин и някои неща бяха доста добре очертани. Направо си спомних една сцена от “Първичен инстинкт”.
От една страна ми се иска да призова дамите да слагат по едно сутиенче и да тренират с не съвсем символични гащички. От друга пък такива гледки не оставят равнодушно мъжкото сърце и са добре дошли в определени моменти. Е, не и когато 160 кила се опитват да се върнат върху теб и почти успяват, но все пак не бих ги отказал - със сигурност допринасят доста за нивото на тестостерона. :)
Дори не ми мина през ум да заговоря двете мацки - вероятно възрастта на двете заедно беше по-малка от моята. За сметка на това сериозно се замислих дали да не помоля един младеж да се снима с мен. :) Буквално архетипен образ на солидно хипертрофирала горна част, боцната на две хилави клечици. Реших обаче да не го правя, за да не бъда разбран погрешно. :D Петльовден е все пак. :D
Днес ги нямаше кросфитърите и трибойците, но далеч не беше скучна тренировка.

Добавки:
1. След ставане - 1 капсула Yohimbe Fuel на TwinLab, 1 капсула Sida Cordifolia (350 мг) на Bulk Powders.
3. На обяд - 1 капсула Vita-min plus на Olimp Labs, 1 капсула Sida Cordifolia (350 мг) на Bulk Powders.
4. Към 16 - 2 гр. екстракт от зелен чай, 1 капсула Yohimbe Fuel на TwinLab, 1 капсула Sida Cordifolia (350 мг) на Bulk Powders.

Храна:
1. Преди обяд - няколко резена прошуто,
2. Обяд - купичка супа топчета, салата “Кънтри” (домати, краставици, настъргани яйца, гъби, лук, дресинг), половин порция кавърма в омлет. Бяхме на заведение, а порциите солидни. Реших да се спра на половината кавърма, а другата си я прибрах за по-късно. :)
3. Вечеря - на вечеря ще си дояждам кавърмата от обяд, като ще добавя и 3-4 варени яйца. 

През деня - около 500 мл прясно мляко.

Обобщение за деня:
Днес “клекнах” и сутринта взехме на децата един малък александър на мястото на умрялото наскоро какарики, което гледахме от доста време. Засега пилето е много стреснато, но вече показва признаци на интерес към нас.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 02.02.13 19:02.

02.02.13
22:24

Пишеш ти за концентрацията, ама е бивало да пробваш някой макс за да канализираш изкушението (giggle)

02.02.13
22:58

казано от Storm на 02.02.13, 22:24:

Пишеш ти за концентрацията, ама е бивало да пробваш някой макс за да канализираш изкушението (giggle)

Отделно от това, че не правя максове по ред причини, тази енергия се концентрира в една определена област в долната част на тялото и не помага особено за движенията в горната.
:)

03.02.13
11:35

казано от Boby_ на 02.02.13, 19:01:

02.02.2013 г. (тренировъчен ден 4, седмица 15)

...Дотук добре, ама като започнаха да тренират, стана страшно - по-пълничкото беше по тънка тениска без сутиен, а определено имаше какво да покаже. И го показа - релефът и гравитацията с общи усилия почти ми съсипаха тренировката. В крайна сметка съм мъж, не съм от камък... Само дето лиги не започнах да влача, а май не бях само аз така. За щастие по-хубавкото беше със спортен сутиен и нещата не бяха толкова драматични... в горната част. За сметка на това там пък имаше прилепнал клин и някои неща бяха доста добре очертани. Направо си спомних една сцена от “Първичен инстинкт”...

Или почивките между сериите са ти били дълги,или сериите не са те натоварвали достатъчно  :)

03.02.13
19:16

03.02.2013 г. (тренировъчен ден 5, седмица 15)

Тренировка - гръб, прасец

Загрявка:
Придърпване на горен скрипец с широк хват - 8х60, 8х60 кг.

Адаптация:
Набирания с широк хват  (със собствено тегло) - 4.

Работни серии:
1. Набирания с широк хват (с доп. тежест) - 6х20, 5х20, 5х20 кг.
2. Придърпване на горен скрипец с раменен подхват - 6х95, 5х95, 5х95 кг.
3. Гребане с едностранно натоварен лост (с една ръка) - 6х60, 6х60 кг. (без да се смята лостът)
4. Мъртва тяга - 8х70, 6х120, 4х180 (без фитили), 4х210, 4х210 (с фитили) кг.
5. Повдигане на пръсти на машина за тяга (за прасец) - 10х100, 10х150, 8х200, 8х200, 8х200, 7х200 кг.

Прилична тренировка стана. Нямаше разсейващи фактори и съответно всичко си мина нормално. Започвам да възстановявам тягата - далеч съм още от най-силните си моменти, но се приближавам. :)

Добавки:

Храна:
1. Обяд - шест яйца на очи, салата домати, лютеница. 
2. Вечеря (план) - кюфтета на скара, зелена салата.

През деня - около 500 мл. прясно мляко.

Обобщение за деня:
Днес сутринта почистване на аквариума в хола. Сложихме в детската едно малко аквариумче с микроразбори и една аманова скаридка. Кученцата пък си получиха третата ваксина и след десетина дни започваме да ги извеждаме. Добре, че на този етап останаха само две. :)

04.02.13
18:46

04.02.2013 г. (без силова тренировка)

Аеробна тренировка

Интервално кардио на велоергометър - 13 минути (4 спринта на степен 6).

Спринтовете - на над 85 оборота в минута. Кофти форма, но това е положението засега.

Добавки:

Храна:
1. Обяд - няма.
2. Към 18:30 - по стотина грама шунка и синьо сирене.
2. Вечеря (план) - не знам още. Вероятно кюфтета с някаква лека гарнитура.

През деня - към 500 мл прясно мляко.

Обобщение за деня:
Много неща днес - повечето усложнения и проблеми. Не ми се влиза в подробности.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1